Δεν χρειαζεται να εισαι γραφειοκρατης για να εισαι νομιμος. Ελεος....Εμπεδοκλής έγραψε: ↑11 Ιούλ 2019, 09:07Όταν η πολεοδομία, δεν δίνει άδειες για τέτοιες κατασκευές ή απαιτούνται έλεγχοι από την πυροσβεστική κάποιοι γκρινιάζουν για γραφειοκρατία που δυσκολεύει την επιχειρηματικότητα.
Τώρα πηγαίνετε να θάψετε τους τα θύματα της επιχειρηματικότητας και της καταπολέμησης της γραφειοκρατίας...
6 νεκροι απο την καταιγιδα
Re: 6 νεκροι απο την καταιγιδα
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άκουσα ότι το στέγαστρο εγκλώβισε τη γυναίκα επειδή έπεσε πάνω του δέντρο (ή μεγάλο κλαδί από δέντρο) κι εδώ που τα λέμε μου φαίνεται λογικό.
Και οι περισσότερες καταστροφές αλλά και διακοπές του ρεύματος, έγιναν από δέντρα που ξεριζώθηκαν και κλαδιά που έκοψαν τα καλώδια. Εδώ έπεσε ακόμα και κεντρικός πυλώνας της ΔΕΗ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Δεν βρισκω πουθενα τις δηλώσεις κουλη ,μηπως μπορεί να με βοηθησει κάποιος?
Όλα σωστά. Με μια ένσταση. Το πρόβλημα του ρεύματος είναι πανελλήνιο και θα γίνει πολύ πιο έντονο τα επόμενα χρόνια.zteo έγραψε: ↑11 Ιούλ 2019, 09:43Μιλαω κυριως για τις διακοπες ρευματος.Πριν απο εναν μηνα πεθανε ανθρωπος στην Χαλκιδικη επειδη δεν υπηρχε ασθενοφορο.Για να μην μιλησω για τους δρομους που πλυμηριζουν μιας και ειναι πανω σε μπαζωμενα ρευματα.
Ναι οκ ειχαμε ακραια καιρικα φαινομενα.Και το δεντρο θα πεσει και βαρκες θα βυθιστουν.Αλλα ο κρατικος μηχανισμος δεν ειναι απλα υποστελεχωμενος στην Χαλκιδικη ειναι ουσιαστικα ανυπαρκτος.
Η ελλείψει περίθαλψης είναι τραγική και κυρίως στην πρωτοβάθμια περίθαλψη. Αν δεν κάνω λάθος έχει μείνει το κέντρο υγείας Πολυγύρου με 1 ασθενοφόρο, μια περιοχή που το καλοκαίρι υπερδιπλασιαζει τον πληθυσμό του
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
-
Έτσι συνεχίστε ζαιοι να δείχνετε τι τομάρια ειστε
Μακάρι να το πάτε έτσι 4 χεονια
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ξερεις εαν επιτρεπεται τοποθετηση φωτοβολταικων πανω σε σκεπαστρο;
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Εχουμε νέα ανακοίνωση από την περιφέρεια:
Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας
"Κατόπιν των πρόσφατων ακραίων καιρικών φαινομένων στην Χαλκιδική, το περιφερειακό συμβούλιο και ο Περιφερειάρχης επαναλαμβάνουν πως η Μακεδονία είναι μία και ελληνικη."
Μετά τιμής,
Απόστολος Τζιτζικώστας
Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας
"Κατόπιν των πρόσφατων ακραίων καιρικών φαινομένων στην Χαλκιδική, το περιφερειακό συμβούλιο και ο Περιφερειάρχης επαναλαμβάνουν πως η Μακεδονία είναι μία και ελληνικη."
Μετά τιμής,
Απόστολος Τζιτζικώστας
- perseus
Οι Ζαοι φταινε που ο υπεύθυνος υπουργος εμφανιστηκε 10 ωρες μετα και ο πρωθυπουργος ειναι εξαφανισμένος?Δημοκράτης έγραψε: ↑11 Ιούλ 2019, 10:23Έτσι συνεχίστε ζαιοι να δείχνετε τι τομάρια ειστε
Θα μου πεις εδω εξαφανιστηκαν ολοι οι νεολαμογιοι του φόρουμ
Αυτό που διάβασα είναι ότι έπεσε το στέγαστρο από αέρα. Όχι ότι έπεσε δέντρο πάνω. Αλλά εγώ δεν ξέρω τι ισχύει γιατί δεν το έχω παρακολουθήσει το θέμα, αφού το έχεις δει εσύ δέντρο κτλ δεν έχω λόγο να σε αμφισβητήσω αφού δεν το ξέρω.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑11 Ιούλ 2019, 10:20Άκουσα ότι το στέγαστρο εγκλώβισε τη γυναίκα επειδή έπεσε πάνω του δέντρο (ή μεγάλο κλαδί από δέντρο) κι εδώ που τα λέμε μου φαίνεται λογικό.
Και οι περισσότερες καταστροφές αλλά και διακοπές του ρεύματος, έγιναν από δέντρα που ξεριζώθηκαν και κλαδιά που έκοψαν τα καλώδια. Εδώ έπεσε ακόμα και κεντρικός πυλώνας της ΔΕΗ.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Αυτο ακριβως ειναι και το προβλημα της Χαλκιδικης.Μιλαμε για εναν νομο που 9 μηνες ειναι πεθαμενος και 3 μηνες σφιζει απο ζωη ελεου τουρισμου.Εχει κοντα στους 100.000 κατοικους με προοπτικη να μειωθει ο πλυθησμος τα επομενα χρονια.Συνεπως θεωρουν σπαταλη να στελεχωσουν τον κρατικο μηχανισμο η να κανουν εργα υποδομης.Και υποψης οι ελλειψεις αυτες βλαπτουν τις μικρομεσσαιες τουριστικες επιχειρησεις.Φοβαμαι οτι τα επομενα χρονια η Χαλκιδικη θα ειναι ενας ερημος τοπος με καμια 20-30 πενταστερα ξενοδοχεια all exclusive και τιποτα αλλο.τεν τεν έγραψε: ↑11 Ιούλ 2019, 10:22Όλα σωστά. Με μια ένσταση. Το πρόβλημα του ρεύματος είναι πανελλήνιο και θα γίνει πολύ πιο έντονο τα επόμενα χρόνια.zteo έγραψε: ↑11 Ιούλ 2019, 09:43Μιλαω κυριως για τις διακοπες ρευματος.Πριν απο εναν μηνα πεθανε ανθρωπος στην Χαλκιδικη επειδη δεν υπηρχε ασθενοφορο.Για να μην μιλησω για τους δρομους που πλυμηριζουν μιας και ειναι πανω σε μπαζωμενα ρευματα.
Ναι οκ ειχαμε ακραια καιρικα φαινομενα.Και το δεντρο θα πεσει και βαρκες θα βυθιστουν.Αλλα ο κρατικος μηχανισμος δεν ειναι απλα υποστελεχωμενος στην Χαλκιδικη ειναι ουσιαστικα ανυπαρκτος.
Η ελλείψει περίθαλψης είναι τραγική και κυρίως στην πρωτοβάθμια περίθαλψη. Αν δεν κάνω λάθος έχει μείνει το κέντρο υγείας Πολυγύρου με 1 ασθενοφόρο, μια περιοχή που το καλοκαίρι υπερδιπλασιαζει τον πληθυσμό του
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Ο νόμος Χαλκιδικής είναι από τους ελάχιστους νόμους στην Ελλάδα που αυξάνει τον πληθυσμό του.zteo έγραψε: ↑11 Ιούλ 2019, 10:42
Αυτο ακριβως ειναι και το προβλημα της Χαλκιδικης.Μιλαμε για εναν νομο που 9 μηνες ειναι πεθαμενος και 3 μηνες σφιζει απο ζωη ελεου τουρισμου.Εχει κοντα στους 100.000 κατοικους με προοπτικη να μειωθει ο πλυθησμος τα επομενα χρονια.Συνεπως θεωρουν σπαταλη να στελεχωσουν τον κρατικο μηχανισμο η να κανουν εργα υποδομης.Και υποψης οι ελλειψεις αυτες βλαπτουν τις μικρομεσσαιες τουριστικες επιχειρησεις.Φοβαμαι οτι τα επομενα χρονια η Χαλκιδικη θα ειναι ενας ερημος τοπος με καμια 20-30 πενταστερα ξενοδοχεια all exclusive και τιποτα αλλο.
Από 79.000 το 1981 , πήγε στις 105.000
Περασε ενας χρονος μετα το Ματι.
Το συστημα εγκαιρης ειδοποιησης δεν λειτουργει.
Αυτο τα λεει ολα για τον Τσιπρα και τη συμμορια του.
Η νεα κυβερνηση δεν εχει ουτε μιση ωρα για χασιμο.Διοτι τωρα μπορει να λεμε οτι ειναι κυβερνηση 3 ημερων αλλα τα προβληματα δεν περιμενουν.
Σε ενα μηνα πρεπει να κανει αλματα και θαυματα.
Η νεα κυβερνηση δεν εχει ουτε μιση ωρα για χασιμο.Διοτι τωρα μπορει να λεμε οτι ειναι κυβερνηση 3 ημερων αλλα τα προβληματα δεν περιμενουν.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- perseus
Ο κουλης ζει ? Τουλαχιστον ο αντερ ζει μας εφυγε ενα βαρος.
Ένα ποσοστό αυτών που γκρινιάζουν για τη γραφειοκρατία, γκρινιάζουν ακριβώς για πράγματα που αναφέρει ο Εμπεδοκλής. Η εντύπωσή μου είναι ότι το ποσοστό αυτών, είναι αρκετά μεγάλο.Nostalgia έγραψε: ↑11 Ιούλ 2019, 10:11Δεν χρειαζεται να εισαι γραφειοκρατης για να εισαι νομιμος. Ελεος....Εμπεδοκλής έγραψε: ↑11 Ιούλ 2019, 09:07Όταν η πολεοδομία, δεν δίνει άδειες για τέτοιες κατασκευές ή απαιτούνται έλεγχοι από την πυροσβεστική κάποιοι γκρινιάζουν για γραφειοκρατία που δυσκολεύει την επιχειρηματικότητα.
Τώρα πηγαίνετε να θάψετε τους τα θύματα της επιχειρηματικότητας και της καταπολέμησης της γραφειοκρατίας...
under έγραψε: ↑11 Ιούλ 2019, 10:57Περασε ενας χρονος μετα το Ματι.
Εντάξει , μη γίνεις και συ τόσο αυστηρός.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Σφοδρή καταιγίδα χτύπησε την Αττική – πνιγεστε; πάρτε την πυροσβεστική
από βοθρατζης » 30 Αύγ 2024, 15:07 » σε Κοινωνικά θέματα - 12 Απαντήσεις
- 192 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα
30 Αύγ 2024, 15:49
-
-
-
Νέα δημοσίευση Οι νεκροί μας και οι νεκροί τους.
από marabou » 05 Μαρ 2025, 10:48 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 113 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από marabou
05 Μαρ 2025, 10:48
-
-
-
Νέα δημοσίευση πυροβολισμο και 6 νεκροι στη Λουτσα
από nostromos » 11 Σεπ 2023, 19:05 » σε Εγκληματικότητα - 88 Απαντήσεις
- 4411 Προβολές
-