6 νεκροι απο την καταιγιδα

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Re: 6 νεκροι απο την καταιγιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia » 11 Ιούλ 2019, 10:11

Εμπεδοκλής έγραψε:
11 Ιούλ 2019, 09:07
Όταν η πολεοδομία, δεν δίνει άδειες για τέτοιες κατασκευές ή απαιτούνται έλεγχοι από την πυροσβεστική κάποιοι γκρινιάζουν για γραφειοκρατία που δυσκολεύει την επιχειρηματικότητα.

Τώρα πηγαίνετε να θάψετε τους τα θύματα της επιχειρηματικότητας και της καταπολέμησης της γραφειοκρατίας...
Δεν χρειαζεται να εισαι γραφειοκρατης για να εισαι νομιμος. Ελεος....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 11 Ιούλ 2019, 10:20

Naida έγραψε:
11 Ιούλ 2019, 09:56
ΓΑΛΗ έγραψε:
11 Ιούλ 2019, 09:49
Naida έγραψε:
11 Ιούλ 2019, 09:46
Δεν αναφερει κάτι για δένδρο.
Ανεπαρκής πληροφόρηση. Κάποια στιγμή, θα το αναφέρει.
Αν έχεις άλλη πληροφόρηση εσύ,πάω πασο δεν έχω δει τιβι κτλ
Άκουσα ότι το στέγαστρο εγκλώβισε τη γυναίκα επειδή έπεσε πάνω του δέντρο (ή μεγάλο κλαδί από δέντρο) κι εδώ που τα λέμε μου φαίνεται λογικό.

Και οι περισσότερες καταστροφές αλλά και διακοπές του ρεύματος, έγιναν από δέντρα που ξεριζώθηκαν και κλαδιά που έκοψαν τα καλώδια. Εδώ έπεσε ακόμα και κεντρικός πυλώνας της ΔΕΗ.

Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus » 11 Ιούλ 2019, 10:22

Δεν βρισκω πουθενα τις δηλώσεις κουλη ,μηπως μπορεί να με βοηθησει κάποιος?

Άβαταρ μέλους
τεν τεν
Phorum.gr user: τεν τεν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από τεν τεν » 11 Ιούλ 2019, 10:22

zteo έγραψε:
11 Ιούλ 2019, 09:43
τεν τεν έγραψε:
11 Ιούλ 2019, 08:59
zteo έγραψε:
11 Ιούλ 2019, 08:30
Στην Χαλκιδικη οι υποδομες στην ουσια ειναι ανυπαρκτες.Μπορει να ειχε ακραια καιρικα φαινομενα αλλα απο την μια ο κρατικος μηχανισμος ειναι ανυπαρκτος,τα περισσοτερα χτισματα ειναι αυθαιρετα χτισμενα και οι υποδομες ειναι στοιχειωδος τριτοκοσμικες.
Εκτός του στεγάστρου της ταβέρνας τα άλλα δεν ήταν θέμα υποδομών. Δέντρο, τροχόσπιτο, βάρκα ...
Αν εξαιρέσουμε τις μαλακιες γνωστών σκατοψυχων το ζητούμενο είναι ότι η κλιματική είναι εδώ και πρέπει να ετοιμαστούμε για καινούργιες καταστάσεις
Μιλαω κυριως για τις διακοπες ρευματος.Πριν απο εναν μηνα πεθανε ανθρωπος στην Χαλκιδικη επειδη δεν υπηρχε ασθενοφορο.Για να μην μιλησω για τους δρομους που πλυμηριζουν μιας και ειναι πανω σε μπαζωμενα ρευματα.
Ναι οκ ειχαμε ακραια καιρικα φαινομενα.Και το δεντρο θα πεσει και βαρκες θα βυθιστουν.Αλλα ο κρατικος μηχανισμος δεν ειναι απλα υποστελεχωμενος στην Χαλκιδικη ειναι ουσιαστικα ανυπαρκτος.
Όλα σωστά. Με μια ένσταση. Το πρόβλημα του ρεύματος είναι πανελλήνιο και θα γίνει πολύ πιο έντονο τα επόμενα χρόνια.
Η ελλείψει περίθαλψης είναι τραγική και κυρίως στην πρωτοβάθμια περίθαλψη. Αν δεν κάνω λάθος έχει μείνει το κέντρο υγείας Πολυγύρου με 1 ασθενοφόρο, μια περιοχή που το καλοκαίρι υπερδιπλασιαζει τον πληθυσμό του
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.

Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης » 11 Ιούλ 2019, 10:23

Έτσι συνεχίστε ζαιοι να δείχνετε τι τομάρια ειστε
Μακάρι να το πάτε έτσι 4 χεονια

Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia » 11 Ιούλ 2019, 10:26

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ξερεις εαν επιτρεπεται τοποθετηση φωτοβολταικων πανω σε σκεπαστρο;
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."

Χόρχε ντελ Σάλτο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χόρχε ντελ Σάλτο » 11 Ιούλ 2019, 10:26

Εχουμε νέα ανακοίνωση από την περιφέρεια:

Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας
"Κατόπιν των πρόσφατων ακραίων καιρικών φαινομένων στην Χαλκιδική, το περιφερειακό συμβούλιο και ο Περιφερειάρχης επαναλαμβάνουν πως η Μακεδονία είναι μία και ελληνικη."

Μετά τιμής,
Απόστολος Τζιτζικώστας

Άβαταρ μέλους
perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus » 11 Ιούλ 2019, 10:28

Δημοκράτης έγραψε:
11 Ιούλ 2019, 10:23
Έτσι συνεχίστε ζαιοι να δείχνετε τι τομάρια ειστε
Μακάρι να το πάτε έτσι 4 χεονια
Οι Ζαοι φταινε που ο υπεύθυνος υπουργος εμφανιστηκε 10 ωρες μετα και ο πρωθυπουργος ειναι εξαφανισμένος?
Θα μου πεις εδω εξαφανιστηκαν ολοι οι νεολαμογιοι του φόρουμ

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 11 Ιούλ 2019, 10:34

ΓΑΛΗ έγραψε:
11 Ιούλ 2019, 10:20
Naida έγραψε:
11 Ιούλ 2019, 09:56
ΓΑΛΗ έγραψε:
11 Ιούλ 2019, 09:49

Ανεπαρκής πληροφόρηση. Κάποια στιγμή, θα το αναφέρει.
Αν έχεις άλλη πληροφόρηση εσύ,πάω πασο δεν έχω δει τιβι κτλ
Άκουσα ότι το στέγαστρο εγκλώβισε τη γυναίκα επειδή έπεσε πάνω του δέντρο (ή μεγάλο κλαδί από δέντρο) κι εδώ που τα λέμε μου φαίνεται λογικό.

Και οι περισσότερες καταστροφές αλλά και διακοπές του ρεύματος, έγιναν από δέντρα που ξεριζώθηκαν και κλαδιά που έκοψαν τα καλώδια. Εδώ έπεσε ακόμα και κεντρικός πυλώνας της ΔΕΗ.

Αυτό που διάβασα είναι ότι έπεσε το στέγαστρο από αέρα. Όχι ότι έπεσε δέντρο πάνω. Αλλά εγώ δεν ξέρω τι ισχύει γιατί δεν το έχω παρακολουθήσει το θέμα, αφού το έχεις δει εσύ δέντρο κτλ δεν έχω λόγο να σε αμφισβητήσω αφού δεν το ξέρω.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo » 11 Ιούλ 2019, 10:42

τεν τεν έγραψε:
11 Ιούλ 2019, 10:22
zteo έγραψε:
11 Ιούλ 2019, 09:43
τεν τεν έγραψε:
11 Ιούλ 2019, 08:59

Εκτός του στεγάστρου της ταβέρνας τα άλλα δεν ήταν θέμα υποδομών. Δέντρο, τροχόσπιτο, βάρκα ...
Αν εξαιρέσουμε τις μαλακιες γνωστών σκατοψυχων το ζητούμενο είναι ότι η κλιματική είναι εδώ και πρέπει να ετοιμαστούμε για καινούργιες καταστάσεις
Μιλαω κυριως για τις διακοπες ρευματος.Πριν απο εναν μηνα πεθανε ανθρωπος στην Χαλκιδικη επειδη δεν υπηρχε ασθενοφορο.Για να μην μιλησω για τους δρομους που πλυμηριζουν μιας και ειναι πανω σε μπαζωμενα ρευματα.
Ναι οκ ειχαμε ακραια καιρικα φαινομενα.Και το δεντρο θα πεσει και βαρκες θα βυθιστουν.Αλλα ο κρατικος μηχανισμος δεν ειναι απλα υποστελεχωμενος στην Χαλκιδικη ειναι ουσιαστικα ανυπαρκτος.
Όλα σωστά. Με μια ένσταση. Το πρόβλημα του ρεύματος είναι πανελλήνιο και θα γίνει πολύ πιο έντονο τα επόμενα χρόνια.
Η ελλείψει περίθαλψης είναι τραγική και κυρίως στην πρωτοβάθμια περίθαλψη. Αν δεν κάνω λάθος έχει μείνει το κέντρο υγείας Πολυγύρου με 1 ασθενοφόρο, μια περιοχή που το καλοκαίρι υπερδιπλασιαζει τον πληθυσμό του
Αυτο ακριβως ειναι και το προβλημα της Χαλκιδικης.Μιλαμε για εναν νομο που 9 μηνες ειναι πεθαμενος και 3 μηνες σφιζει απο ζωη ελεου τουρισμου.Εχει κοντα στους 100.000 κατοικους με προοπτικη να μειωθει ο πλυθησμος τα επομενα χρονια.Συνεπως θεωρουν σπαταλη να στελεχωσουν τον κρατικο μηχανισμο η να κανουν εργα υποδομης.Και υποψης οι ελλειψεις αυτες βλαπτουν τις μικρομεσσαιες τουριστικες επιχειρησεις.Φοβαμαι οτι τα επομενα χρονια η Χαλκιδικη θα ειναι ενας ερημος τοπος με καμια 20-30 πενταστερα ξενοδοχεια all exclusive και τιποτα αλλο.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι

Χόρχε ντελ Σάλτο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χόρχε ντελ Σάλτο » 11 Ιούλ 2019, 10:53

zteo έγραψε:
11 Ιούλ 2019, 10:42

Αυτο ακριβως ειναι και το προβλημα της Χαλκιδικης.Μιλαμε για εναν νομο που 9 μηνες ειναι πεθαμενος και 3 μηνες σφιζει απο ζωη ελεου τουρισμου.Εχει κοντα στους 100.000 κατοικους με προοπτικη να μειωθει ο πλυθησμος τα επομενα χρονια.Συνεπως θεωρουν σπαταλη να στελεχωσουν τον κρατικο μηχανισμο η να κανουν εργα υποδομης.Και υποψης οι ελλειψεις αυτες βλαπτουν τις μικρομεσσαιες τουριστικες επιχειρησεις.Φοβαμαι οτι τα επομενα χρονια η Χαλκιδικη θα ειναι ενας ερημος τοπος με καμια 20-30 πενταστερα ξενοδοχεια all exclusive και τιποτα αλλο.
Ο νόμος Χαλκιδικής είναι από τους ελάχιστους νόμους στην Ελλάδα που αυξάνει τον πληθυσμό του.
Από 79.000 το 1981 , πήγε στις 105.000

Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under » 11 Ιούλ 2019, 10:57

Περασε ενας χρονος μετα το Ματι.
Το συστημα εγκαιρης ειδοποιησης δεν λειτουργει.
Αυτο τα λεει ολα για τον Τσιπρα και τη συμμορια του.
Η νεα κυβερνηση δεν εχει ουτε μιση ωρα για χασιμο.Διοτι τωρα μπορει να λεμε οτι ειναι κυβερνηση 3 ημερων αλλα τα προβληματα δεν περιμενουν.
Σε ενα μηνα πρεπει να κανει αλματα και θαυματα.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.

Άβαταρ μέλους
perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus » 11 Ιούλ 2019, 11:03

Ο κουλης ζει ? Τουλαχιστον ο αντερ ζει μας εφυγε ενα βαρος.

Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli » 11 Ιούλ 2019, 11:07

Nostalgia έγραψε:
11 Ιούλ 2019, 10:11
Εμπεδοκλής έγραψε:
11 Ιούλ 2019, 09:07
Όταν η πολεοδομία, δεν δίνει άδειες για τέτοιες κατασκευές ή απαιτούνται έλεγχοι από την πυροσβεστική κάποιοι γκρινιάζουν για γραφειοκρατία που δυσκολεύει την επιχειρηματικότητα.

Τώρα πηγαίνετε να θάψετε τους τα θύματα της επιχειρηματικότητας και της καταπολέμησης της γραφειοκρατίας...
Δεν χρειαζεται να εισαι γραφειοκρατης για να εισαι νομιμος. Ελεος....
Ένα ποσοστό αυτών που γκρινιάζουν για τη γραφειοκρατία, γκρινιάζουν ακριβώς για πράγματα που αναφέρει ο Εμπεδοκλής. Η εντύπωσή μου είναι ότι το ποσοστό αυτών, είναι αρκετά μεγάλο.

Χόρχε ντελ Σάλτο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χόρχε ντελ Σάλτο » 11 Ιούλ 2019, 11:08

under έγραψε:
11 Ιούλ 2019, 10:57
Περασε ενας χρονος μετα το Ματι.
Το συστημα εγκαιρης ειδοποιησης δεν λειτουργει.
Αυτο τα λεει ολα για τον Τσιπρα και τη συμμορια του.
Η νεα κυβερνηση δεν εχει ουτε μιση ωρα για χασιμο.Διοτι τωρα μπορει να λεμε οτι ειναι κυβερνηση 3 ημερων αλλα τα προβληματα δεν περιμενουν.
Σε ενα μηνα πρεπει να κανει αλματα και θαυματα.

Εντάξει , μη γίνεις και συ τόσο αυστηρός.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών