6 νεκροι απο την καταιγιδα
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Re: 6 νεκροι απο την καταιγιδα
Και γιατί δεν το φτιάξατε το 2012?
Για μαζευτειται λιγακι.Τοσο σε Μανδρα-Ματι οσο και στην Χαλκιδικη χθες θρηνουμε θυματα λογω μιας πολιτικης που λεει οτι η προληψη και το χτισιμο υποδομων ειναι σπαταλη χρηματων.Γιαυτην την πολιτικη εχουν ευθυνες τοσο οι ζαιοι οσο και οι Νεοδημοκρατες που την ακολουθουν.Το 112 ειναι απλα μια κοροιδια και τιποτα αλλο.
Εδω μας εγραψε ο Λευκος Λυκος οτι ξεριζωθηκαν τσιμεντενιες κολωνες της ΔΕΗ.Πραγμα απαραδεκτο να συμβαινει κατα την γνωμη μου.
Εδω μας εγραψε ο Λευκος Λυκος οτι ξεριζωθηκαν τσιμεντενιες κολωνες της ΔΕΗ.Πραγμα απαραδεκτο να συμβαινει κατα την γνωμη μου.

Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
Σωστο.under έγραψε: ↑11 Ιούλ 2019, 12:50Αν υπηρχε το συστημα ειδοποιησης μεσω του 112 θα μπορουσαν να ειχαν σωθει ζωες.stergiosbik έγραψε: ↑11 Ιούλ 2019, 12:45Kαμμια κυβερνηση ρε παπαρες οσο καιρο κι αν ηταν στην εξουσια δεν θα μπορουσε να κανει τιποτα.
Ολοι οι ειδικοι λενε οτι η ενταση του φαινομενου ηταν εκτος του αναμενομενου.
Καμμια σχεση με την ολιγωρια που υπηρχε σε Μαντρα και Ματι.
Κι αν η ΝΔ επι προηγουμενων κυβερνησεων της ειχε φροντισει να κατεδαφιστουν τα αυθαιρετα κτισματα,μαλλον σημερα θα ζουσε η μανα με το παιδι της.
Το αυτο με το Πασοκ και Συριζα.
Με τα υπαρχοντα δεδομενα οποιος και να κυβερνουσε δεν θα μπορουσε να κανει τιποτα περα απο αυτο που εγινε.
Τοξοβόλος_UK έγραψε: ↑11 Ιούλ 2019, 12:49ο κουλης που ειναι? τι αλαζονεια είναι αυτή? γιατί δεν έχει βγεί ακόμα? 12.48 είναι και ακόμα να βγει.
#Τελειώσατε
Παίρνει το μπραντς του.
Όλα κι όλα...έχομε πρωθυπουργό εστέτ, όχι κανέναν Αυγολέμονο.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Που ειναι ο Κουλης μην τον είδατε?βγηκε απο το βρακι της μαρεβας ?
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Το ξαναλέω είπε δεν ζητάει περίοδο χάριτος άρα από την πρώτη μέρα φέρει ευθύνη
Πέσιμο ή χεσιμο; 

- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Και τι εκανε η κυβερνηση που ξερει οτι δεν υπαρχει ? Ειπε ενταξει δεν τρεχει μια, δε γαμιεται θα τα ριξω στην προηγουμενη κυβερνηση. Αραξε μεγαλε και παρηγγειλε μια domino's
- Τοξοβόλος_UK
Σοβαρά όμως η ΕΜΥ είχε έγκαιρα ενημερώσει. Τραγική ολιγορία , τι θα πει 3 ημερών κυβέρνηση? Ξέρουν ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ οτι οι τουριστές στα αρχίδια τους δεν ακουνε δελτία κτλ. Ευθύνη η έγκαιρη ενημέρωση ΟΛΩΝ και η πρόληψη
-
το απαράδεκτο εξαρτάται από το μέγεθος του φυσικού φαινομένου, Όταν η κολόνα είναι εκεί κάποια χρόνια και δεν υπάρχιε κανένα ιστορικό προηγούμενο για ότι έγινε εχθές είναι λογικό το ότι ο μηχανικός δεν χρησιμοποίησε 5 φορές πιο ακριβά υλικά γιατί πολύ απλά δεν υπήρχε πρόβλεψη ότι χρειαζόταν.zteo έγραψε: ↑11 Ιούλ 2019, 12:52Για μαζευτειται λιγακι.Τοσο σε Μανδρα-Ματι οσο και στην Χαλκιδικη χθες θρηνουμε θυματα λογω μιας πολιτικης που λεει οτι η προληψη και το χτισιμο υποδομων ειναι σπαταλη χρηματων.Γιαυτην την πολιτικη εχουν ευθυνες τοσο οι ζαιοι οσο και οι Νεοδημοκρατες που την ακολουθουν.Το 112 ειναι απλα μια κοροιδια και τιποτα αλλο.
- Τοξοβόλος_UK
Η κυβερνηση ορκιστηκε την 9η Ιουλιου.dna replication έγραψε: ↑11 Ιούλ 2019, 12:56Και τι εκανε η κυβερνηση που ξερει οτι δεν υπαρχει ? Ειπε ενταξει δεν τρεχει μια, δε γαμιεται θα τα ριξω στην προηγουμενη κυβερνηση. Αραξε μεγαλε και παρηγγειλε μια domino's
Η θεομηνια εγινε χθες.
Το Ματι εγινε ενα χρονο πριν.
Η νυν κυβερνηση θα το βαλει σε πιλοτικη εφαρμογη τις επομενες ημερες.
Το ερωτημα ειναι : ποσο ξεφτιλας εισαι ;
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Σφοδρή καταιγίδα χτύπησε την Αττική – πνιγεστε; πάρτε την πυροσβεστική
από βοθρατζης » 30 Αύγ 2024, 15:07 » σε Κοινωνικά θέματα - 12 Απαντήσεις
- 192 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα
30 Αύγ 2024, 15:49
-
-
-
Νέα δημοσίευση Οι νεκροί μας και οι νεκροί τους.
από marabou » 05 Μαρ 2025, 10:48 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 113 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από marabou
05 Μαρ 2025, 10:48
-
-
-
Νέα δημοσίευση πυροβολισμο και 6 νεκροι στη Λουτσα
από nostromos » 11 Σεπ 2023, 19:05 » σε Εγκληματικότητα - 88 Απαντήσεις
- 4411 Προβολές
-