6 νεκροι απο την καταιγιδα
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Re: 6 νεκροι απο την καταιγιδα
Τι να ζητησουν συγγνώμη δεν βλεπεις τι γράφουν τα σκουπιδια.
- Τοξοβόλος_UK
-
ε ναι προφανώςσύντροφος διαβάτης έγραψε: ↑11 Ιούλ 2019, 13:05και στην περιοχή μου βλέπω τσιμεντοκολώνες ΔΕΗ με ραγίσματα και σκουριασμένα σίδερα. Χρειάζεται συντήρηση.Δημοκράτης έγραψε: ↑11 Ιούλ 2019, 12:59το απαράδεκτο εξαρτάται από το μέγεθος του φυσικού φαινομένου, Όταν η κολόνα είναι εκεί κάποια χρόνια και δεν υπάρχιε κανένα ιστορικό προηγούμενο για ότι έγινε εχθές είναι λογικό το ότι ο μηχανικός δεν χρησιμοποίησε 5 φορές πιο ακριβά υλικά γιατί πολύ απλά δεν υπήρχε πρόβλεψη ότι χρειαζόταν.zteo έγραψε: ↑11 Ιούλ 2019, 12:52Για μαζευτειται λιγακι.Τοσο σε Μανδρα-Ματι οσο και στην Χαλκιδικη χθες θρηνουμε θυματα λογω μιας πολιτικης που λεει οτι η προληψη και το χτισιμο υποδομων ειναι σπαταλη χρηματων.Γιαυτην την πολιτικη εχουν ευθυνες τοσο οι ζαιοι οσο και οι Νεοδημοκρατες που την ακολουθουν.Το 112 ειναι απλα μια κοροιδια και τιποτα αλλο.
Εδω μας εγραψε ο Λευκος Λυκος οτι ξεριζωθηκαν τσιμεντενιες κολωνες της ΔΕΗ.Πραγμα απαραδεκτο να συμβαινει κατα την γνωμη μου.
Οπως βλεπετε δεν εχει νοημα να μιλαμε με τους ανεργους πρωην μετακλητους.
Το θεμα ειναι να μπορεσει η νεα κυβερνηση να βαλει σε πληρη λειτουργια το 112 μεσα στον Αυγουστο τουλαχιστον.
Ο Πετσας ειπε οτι ξεκινα πιλοτικη εφαρμογη τις επομενες ημερες αλλα για πληρη λειτουργια χρειαζονται επιχειρησιακα σχεδια απο τις υπηρεσιες.
Ας ελπισουμε οτι αυτο που δεν εκαναν οι αληταραδες επι ενα χρονο να το κανει η νεα κυβερνηση μεσα σε αυτο το καλοκαιρι.
Το θεμα ειναι να μπορεσει η νεα κυβερνηση να βαλει σε πληρη λειτουργια το 112 μεσα στον Αυγουστο τουλαχιστον.
Ο Πετσας ειπε οτι ξεκινα πιλοτικη εφαρμογη τις επομενες ημερες αλλα για πληρη λειτουργια χρειαζονται επιχειρησιακα σχεδια απο τις υπηρεσιες.
Ας ελπισουμε οτι αυτο που δεν εκαναν οι αληταραδες επι ενα χρονο να το κανει η νεα κυβερνηση μεσα σε αυτο το καλοκαιρι.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ.
Σιδερενιο κιοσκι που εχω γκρεμιστηκε.
Βρηκα παγκακι μου 20 μετρα παρακατω.
2 δεντρα πεσμενα, ευτυχως σε αλανα.
Μαζευουν τις βαρκες τους, γιατι πολλα ρεμετζα σπασαν/κουνηθηκαν.
Και δεν ειμαι σε περιοχη που εγιναν πολλες καταστροφες.
Ειστε ΑΡΡΩΣΤΟΙ.
Ειστε ΑΡΡΩΣΤΟΙ.
Merlinus Sum, Qui Me Tangit Turbat Mundum
- Τοξοβόλος_UK
Λυπηρό πραγματικά. Απλά η κυβέρνηση έχει σοβαρές ευθύνες σε αυτό. Έγκαιρα είχε ενημέρωση από ΕΜΥ και δεν επικοινώνησε αποτελεσματικά τη σοβαρότητα στο κόσμο. Δεν έδρασε στοιχειωδώς προληπτικά κ δεν έχει ζητηθεί ακόμα ένα συγνώμη από τον κούλη.Αν δρούσε αποτελεσματικά στη πρόληψη ίσως να μην είχατε αυτές τις καταστάσεις.akirav έγραψε: ↑11 Ιούλ 2019, 13:32ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ.
Ειστε ΑΡΡΩΣΤΟΙ.
Πού να αρχίσουν και οι πυρκαγιές... το 112 θα φταίει. και το 2008 που κάηκε η μισή Ελλάδα φταίει που δεν είχε φτιάξει ο Τσίπρας το 112 και οι Μασώνοι.
Αλλά τώρα δεν έχουμε ανάγκη. Έστειλε τον άλλο ανιψιό Καραμανλή, τον Τζίτζι και τον Καράογλου στην περιοχή λέει.
#3_άριστοι_στο_ίδιο αμάξι #μην_παραχαράccετε_τα_Νέα_Πλάγια
Αλλά τώρα δεν έχουμε ανάγκη. Έστειλε τον άλλο ανιψιό Καραμανλή, τον Τζίτζι και τον Καράογλου στην περιοχή λέει.
Αποτην στιγμη που η κυριαρχη πολιτικη ειναι το κερδος του εργολαβου να μπαινει πανω απο ολα τοτε ναι θα θρηνουμε θυματα.Απο την στιγμη που η κλιματικη αλλαγη προκαλει ακραια καιρικα φαινομενα τοτε θα πρεπει να λαμβανονται και αυτα υποψην στις διαφορες προδιαγραφες για τις υποδομες.Δημοκράτης έγραψε: ↑11 Ιούλ 2019, 13:31ε ναι προφανώςσύντροφος διαβάτης έγραψε: ↑11 Ιούλ 2019, 13:05και στην περιοχή μου βλέπω τσιμεντοκολώνες ΔΕΗ με ραγίσματα και σκουριασμένα σίδερα. Χρειάζεται συντήρηση.Δημοκράτης έγραψε: ↑11 Ιούλ 2019, 12:59
το απαράδεκτο εξαρτάται από το μέγεθος του φυσικού φαινομένου, Όταν η κολόνα είναι εκεί κάποια χρόνια και δεν υπάρχιε κανένα ιστορικό προηγούμενο για ότι έγινε εχθές είναι λογικό το ότι ο μηχανικός δεν χρησιμοποίησε 5 φορές πιο ακριβά υλικά γιατί πολύ απλά δεν υπήρχε πρόβλεψη ότι χρειαζόταν.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
ΜΑΛΑΚΙΕΣ.Τοξοβόλος_UK έγραψε: ↑11 Ιούλ 2019, 13:35Λυπηρό πραγματικά. Απλά η κυβέρνηση έχει σοβαρές ευθύνες σε αυτό. Έγκαιρα είχε ενημέρωση από ΕΜΥ και δεν επικοινώνησε αποτελεσματικά τη σοβαρότητα στο κόσμο. Δεν έδρασε στοιχειωδώς προληπτικά κ δεν έχει ζητηθεί ακόμα ένα συγνώμη από τον κούλη.Αν δρούσε αποτελεσματικά στη πρόληψη ίσως να μην είχατε αυτές τις καταστάσεις.akirav έγραψε: ↑11 Ιούλ 2019, 13:32ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ.
Ειστε ΑΡΡΩΣΤΟΙ.
Ανα 3ωρο βλεπω τον καιρο σε 4 σαιτ.
ΠΟΥΘΕΝΑ δεν ελεγε για αυτο που εγινε.
Ολα ελεγαν 2-3 μποφωρ.
Τραβα αλλου να τα πεις.
Merlinus Sum, Qui Me Tangit Turbat Mundum
- perseus
Δεν μπορούσε να καμει τίποτα μονο να κλεισει τα μαγαζια , αλλά και παλι τους περιεργους δεν μπορούσε να τους προστατεψει .
Αλλο αυτο και αλλο να κοιμουνται μεχρι το πρωι και ο Κούλης να ειναι εξαφανισμενος.
Αλητες βρωμοδημοκρατες
Αλλο αυτο και αλλο να κοιμουνται μεχρι το πρωι και ο Κούλης να ειναι εξαφανισμενος.
Αλητες βρωμοδημοκρατες
- perseus
Ετσι ειπε ο Χρυσοχοιδης ο τζιτζι και ο πετσας το διαψευδεις,?akirav έγραψε: ↑11 Ιούλ 2019, 13:40ΜΑΛΑΚΙΕΣ.Τοξοβόλος_UK έγραψε: ↑11 Ιούλ 2019, 13:35Λυπηρό πραγματικά. Απλά η κυβέρνηση έχει σοβαρές ευθύνες σε αυτό. Έγκαιρα είχε ενημέρωση από ΕΜΥ και δεν επικοινώνησε αποτελεσματικά τη σοβαρότητα στο κόσμο. Δεν έδρασε στοιχειωδώς προληπτικά κ δεν έχει ζητηθεί ακόμα ένα συγνώμη από τον κούλη.Αν δρούσε αποτελεσματικά στη πρόληψη ίσως να μην είχατε αυτές τις καταστάσεις.akirav έγραψε: ↑11 Ιούλ 2019, 13:32ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ.
Ειστε ΑΡΡΩΣΤΟΙ.
Ανα 3ωρο βλεπω τον καιρο σε 4 σαιτ.
ΠΟΥΘΕΝΑ δεν ελεγε για αυτο που εγινε.
Ολα ελεγαν 2-3 μποφωρ.
Τραβα αλλου να τα πεις.
- Τοξοβόλος_UK
Μήπως έψαχνες στα Μακεδονικά ρε ψηλέ?
Ο Κολυδάς , διευθυντής της ΕΜΥ είπε οτι 24 ώρες πριν είχε δώσει η ΕΜΥ κόκκινο για Χαλκιδική με ειδικό δελτίο.
- nik_killthemall
αν εχει περασει 1 ετος και δεν δουλεύει το 112 τοτε ναι θα φταιει η κυβερνηση, αν εχουν περασει 4 μερες και δεν δουλευει το 112 τοτε για να φταιει η κυβερνηση χρειαζεται ζιροσιξτι.Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: ↑11 Ιούλ 2019, 13:36Πού να αρχίσουν και οι πυρκαγιές... το 112 θα φταίει. και το 2008 που κάηκε η μισή Ελλάδα φταίει που δεν είχε φτιάξει ο Τσίπρας το 112 και οι Μασώνοι.
Στο αντίστροφο, είχαν περάσει 4 χρόνια, αλλα τα φερέφωνα λέγατε πως δεν έφταιγε η κυβερνηση συριζα για το οτι το 112 δεν λειτουργουσε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nik_killthemall την 11 Ιούλ 2019, 13:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Τα site δεν ειναι αξιοπιστα.Εδω καλα καλα δεν ειναι αξιοπιστα ουτε για τις θερμοκρασιες.
Το ελεγε και ο μετερεωλογος που ηταν υποψηφιος με το πασοκ σημερα το πρωι (ξεχναω το ονομα του).
Μονο τα δελτια της ΕΜΥ και της πολιτικης προστασιας ειναι αξιοπιστα για τετοια φαινομενα.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- Τοξοβόλος_UK
btw να υπενθυμίσω οτι η Κυβέρνηση Σαμαρά είχε προτείνει απολύσεις στην ΕΜΥ αν έβγαινε το 2015. Να μην ξεχνιόμαστε
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Σφοδρή καταιγίδα χτύπησε την Αττική – πνιγεστε; πάρτε την πυροσβεστική
από βοθρατζης » 30 Αύγ 2024, 15:07 » σε Κοινωνικά θέματα - 12 Απαντήσεις
- 192 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα
30 Αύγ 2024, 15:49
-
-
-
Νέα δημοσίευση Οι νεκροί μας και οι νεκροί τους.
από marabou » 05 Μαρ 2025, 10:48 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 113 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από marabou
05 Μαρ 2025, 10:48
-
-
-
Νέα δημοσίευση πυροβολισμο και 6 νεκροι στη Λουτσα
από nostromos » 11 Σεπ 2023, 19:05 » σε Εγκληματικότητα - 88 Απαντήσεις
- 4411 Προβολές
-