ετσι λες εσυ,καποιοι αλλοι ομως,διαφωνουν.Georgios888 έγραψε: ↑11 Ιούλ 2019, 15:37Ο Θεός φρόντισε να μας μεταδώσει την Αλήθεια. Υπήρχαν και υπάρχουν και ορισμένοι ανθρωποι εκλεκτοί οι οποίοι έχουν ιδιαιτερη επαφή με το Θείο..Βίωσαν με ζωντάνια την Αληθεια... Όπως μπορούμε να κάνουμε και όλοι μας σε κάποιον βαθμό. Με την κατάλληλη πνευματική ασκηση.Thor έγραψε: ↑11 Ιούλ 2019, 15:35απο που προκυπτουν ολα αυτα;Georgios888 έγραψε: ↑11 Ιούλ 2019, 15:32
Η υλη έρχεται και παρερχεται...Στάχτες,σάρκα, αίμα,, κόκαλα... Το πνεύμα μένει αιώνια..
Όπως ο Μεγαλοδυναμος που έφτιαξε όλα αυτά που μας περιστοιχίζουν..
Μη μου πεις απ'τα ιερα βιβλια της θρησκειας σου.
Δεν εχουν καμια αξια εκτος χριστιανισμου.
Η αξία του χριστιανισμού αφορά όλους τους ανθρώπους. Γιατί όλους μας έπλασε ο Θεός.
ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ!
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ!
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
-
Παρεξήγηση αγαπητή ΑνταρρεςAntares έγραψε: ↑11 Ιούλ 2019, 15:38Εκεί μίλησα με κακία (δεν τα είπα όλα αυτά, μόνο να πάει να προσκυνήσει τους μασόνους αν θέλει μεγαλεία με καθισιό).Georgios888 έγραψε: ↑11 Ιούλ 2019, 15:30Αγαπητή Ανταρρες νομίζω ότι έκανες πολύ κακή προτροπή.. Μακριά από μασωνια.
Δεν ήταν προτροπή.
Από μακριά κι αλάργα από δαυτους.
Έχεις δίκιο. Χωρίς προσωπικό κοπιασμα και αγώνα στη ζωή μας δεν πετυχαίνουμε τίποτα. Δε γινόμαστε καλύτεροι. Το χειρότερο είναι να υπάρχει επιπλέον και η αλαζονεία.
-
Κάθε τι υλικό καποια στιγμή θα πεθάνει.Τιποτα υλικό δεν είναι αιώνιο.Thor έγραψε: ↑11 Ιούλ 2019, 15:38η υλη και η ενεργεια ειναι αιωνιες.Georgios888 έγραψε: ↑11 Ιούλ 2019, 15:35Η ύλη είναι απτή και προσωρινή...
Δεν υπάρχει μονάχα η ύλη ομως
Μη μπερδευεις ανομοια πραγματα,στο ξαναλεω.
-
Ποιοι όμως; Και σε τι;Thor έγραψε: ↑11 Ιούλ 2019, 15:40ετσι λες εσυ,καποιοι αλλοι ομως,διαφωνουν.Georgios888 έγραψε: ↑11 Ιούλ 2019, 15:37Ο Θεός φρόντισε να μας μεταδώσει την Αλήθεια. Υπήρχαν και υπάρχουν και ορισμένοι ανθρωποι εκλεκτοί οι οποίοι έχουν ιδιαιτερη επαφή με το Θείο..Βίωσαν με ζωντάνια την Αληθεια... Όπως μπορούμε να κάνουμε και όλοι μας σε κάποιον βαθμό. Με την κατάλληλη πνευματική ασκηση.
Η αξία του χριστιανισμού αφορά όλους τους ανθρώπους. Γιατί όλους μας έπλασε ο Θεός.
Κατά τη γνώμη μου ο μηδενισμός δεν προσφέρει τίποτα. Είναι ένα ανόητο ανθρώπινο πείσμα.
Γιατί πολλοι άνθρωποι φαίνεται ότι χάνουν τη μεγάλη εικόνα.
ειδες που δεν τα ξερεις καλα;Georgios888 έγραψε: ↑11 Ιούλ 2019, 15:42Κάθε τι υλικό καποια στιγμή θα πεθάνει.Τιποτα υλικό δεν είναι αιώνιο.Thor έγραψε: ↑11 Ιούλ 2019, 15:38η υλη και η ενεργεια ειναι αιωνιες.Georgios888 έγραψε: ↑11 Ιούλ 2019, 15:35
Η ύλη είναι απτή και προσωρινή...
Δεν υπάρχει μονάχα η ύλη ομως
Μη μπερδευεις ανομοια πραγματα,στο ξαναλεω.
Αρχισε να διαβαζεις και να μελετας,οχι χριστιανικα βιβλια βεβαια.
-
Αυτό πρέπει να το μάθει όλος ο κόσμος... Τι μας πλασάρουν χωρίς να το έχουμε πάρει είδηση. Πολλή προσοχή σε barcode.nikos_hellas έγραψε: ↑21 Αύγ 2018, 17:485 ) ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗ , BARCODE ΚΑΙ 666......
BAR CODE - ΜΠΑΡΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ 666
Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε......
Την δήλωση του Υφυπουργού Εσωτερικών κου Λάμπρου Παπαδήμα στην εκπομπή του δημοσιογράφου κ. Πρετεντέρη «Η ώρα της αλήθειας» τον Μάρτιο του 1997, ότι το 666 με την μορφή bar-code αναγνωρίζεται και υπάρχει σε κάθε μηχανογραφικό σύστημα.....
......και τις αποδείξεις για την ύπαρξη του 666 σε κωδικοποιημένη μορφή στις μπάρες ασφαλείας του Barcode , από τον διπλωματούχο της πληροφορικής από το πανεπιστήμιο της Βόννης κου Γεώργιου Σαχινιάν.....
κατ'αρχας ολοι οσοι πιστευουν σε αλλες θρησκειες.Georgios888 έγραψε: ↑11 Ιούλ 2019, 15:43Ποιοι όμως; Και σε τι;Thor έγραψε: ↑11 Ιούλ 2019, 15:40ετσι λες εσυ,καποιοι αλλοι ομως,διαφωνουν.Georgios888 έγραψε: ↑11 Ιούλ 2019, 15:37
Ο Θεός φρόντισε να μας μεταδώσει την Αλήθεια. Υπήρχαν και υπάρχουν και ορισμένοι ανθρωποι εκλεκτοί οι οποίοι έχουν ιδιαιτερη επαφή με το Θείο..Βίωσαν με ζωντάνια την Αληθεια... Όπως μπορούμε να κάνουμε και όλοι μας σε κάποιον βαθμό. Με την κατάλληλη πνευματική ασκηση.
Κατά τη γνώμη μου ο μηδενισμός δεν προσφέρει τίποτα. Είναι ένα ανόητο ανθρώπινο πείσμα.
Και στη συνεχεια ολοι οι μορφωμενοι ανθρωποι που ειναι αθεοι.
-
Κάνε μου εσύ κάποια πρόταση..Αρκει να μην καταφεύγεις στο μηδενιστικό πείσμα. Εσύ βλέπεις γύρω σου τίποτα υλικό που να μην πεθαινει; Και τα άστρα και οι πλανήτες ακόμα κάποια στιγμή πεθαίνουν..Thor έγραψε: ↑11 Ιούλ 2019, 15:44ειδες που δεν τα ξερεις καλα;Georgios888 έγραψε: ↑11 Ιούλ 2019, 15:42Κάθε τι υλικό καποια στιγμή θα πεθάνει.Τιποτα υλικό δεν είναι αιώνιο.
ολα αυτα αποτελουνται απο σωματιδια και ενεργεια,τα οποια ειναι ''αθανατα''.Georgios888 έγραψε: ↑11 Ιούλ 2019, 15:47Κάνε μου εσύ κάποια πρόταση..Αρκει να μην καταφεύγεις στο μηδενιστικό πείσμα. Εσύ βλέπεις γύρω σου τίποτα υλικό που να μην πεθαινει; Και τα άστρα και οι πλανήτες ακόμα κάποια στιγμή πεθαίνουν..Thor έγραψε: ↑11 Ιούλ 2019, 15:44ειδες που δεν τα ξερεις καλα;Georgios888 έγραψε: ↑11 Ιούλ 2019, 15:42
Κάθε τι υλικό καποια στιγμή θα πεθάνει.Τιποτα υλικό δεν είναι αιώνιο.
Απλα μετασχηματιζονται.
Τιποτα αλλο δεν ειναι ''αιωνιο'' στο Συμπαν.
-
Δηλαδή πεπλανημενοι και μηδενιστές που γυρνούν με πείσμα και χαζομάρα την πλάτη και κλείνουν τα αυτιά τους;Thor έγραψε: ↑11 Ιούλ 2019, 15:45κατ'αρχας ολοι οσοι πιστευουν σε αλλες θρησκειες.Georgios888 έγραψε: ↑11 Ιούλ 2019, 15:43Ποιοι όμως; Και σε τι;
το ιδιο μπορουν να ισχυριστουν κι αυτοι για'σενα.Georgios888 έγραψε: ↑11 Ιούλ 2019, 15:49Δηλαδή πεπλανημενοι και μηδενιστές που γυρνούν με πείσμα και χαζομάρα την πλάτη και κλείνουν τα αυτιά τους;Thor έγραψε: ↑11 Ιούλ 2019, 15:45κατ'αρχας ολοι οσοι πιστευουν σε αλλες θρησκειες.Georgios888 έγραψε: ↑11 Ιούλ 2019, 15:43
Ποιοι όμως; Και σε τι;
-
Τίποτα υλικό δεν υπάρχει λοιπόν για πάντα... Είναι καθαρά προσωρινο.Thor έγραψε: ↑11 Ιούλ 2019, 15:49ολα αυτα αποτελουνται απο σωματιδια και ενεργεια,τα οποια ειναι ''αθανατα''.Georgios888 έγραψε: ↑11 Ιούλ 2019, 15:47Κάνε μου εσύ κάποια πρόταση..Αρκει να μην καταφεύγεις στο μηδενιστικό πείσμα. Εσύ βλέπεις γύρω σου τίποτα υλικό που να μην πεθαινει; Και τα άστρα και οι πλανήτες ακόμα κάποια στιγμή πεθαίνουν..
Απλα μετασχηματιζονται.
Τιποτα αλλο δεν ειναι ''αιωνιο'' στο Συμπαν.
-
Εγώ δεν επιμένω σε έναν στείρο μηδενισμό...Thor έγραψε: ↑11 Ιούλ 2019, 15:50το ιδιο μπορουν να ισχυριστουν κι αυτοι για'σενα.Georgios888 έγραψε: ↑11 Ιούλ 2019, 15:49Δηλαδή πεπλανημενοι και μηδενιστές που γυρνούν με πείσμα και χαζομάρα την πλάτη και κλείνουν τα αυτιά τους;
Georgios888 έγραψε: ↑11 Ιούλ 2019, 15:21Είμαι της ιδίας απόψεως. Αυτός βέβαια είναι ο δύσκολος δρόμος γιατί σημαίνει ότι πρέπει να αναζητήσεις ορισμένες αλήθειες μόνος σου... Νομίζω ότι την Αλήθεια μπορείς να την κατακτησεις μονο μέσω της έντονης προσωπικής σου επαφής και εμπειρίας με το θείο...ή με κάποιους πραγματικά φωτισμένους ανθρώπους που είναι φορείς της Αλήθειας.

"Άχρι καιρού..."
εσυ επιμενεις σε στειρα σκεψη και δογματικες αντιληψεις αλλων εποχων.Georgios888 έγραψε: ↑11 Ιούλ 2019, 15:51Εγώ δεν επιμένω σε έναν στείρο μηδενισμό...Thor έγραψε: ↑11 Ιούλ 2019, 15:50το ιδιο μπορουν να ισχυριστουν κι αυτοι για'σενα.Georgios888 έγραψε: ↑11 Ιούλ 2019, 15:49
Δηλαδή πεπλανημενοι και μηδενιστές που γυρνούν με πείσμα και χαζομάρα την πλάτη και κλείνουν τα αυτιά τους;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 18 Απαντήσεις
- 881 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
22 Αύγ 2023, 19:06
-