Nandros έγραψε: ↑13 Ιούλ 2019, 18:31
pal έγραψε: ↑13 Ιούλ 2019, 16:37
Άρα
η συζήτηση έχει ξεφύγει από το θέμα της κατάργησης της εγκυκλίου. Γιατί διάβαζα και ξαναδιάβαζα κι άκρη δεν έβγαζα.
Η συζήτηση έχει ξεφύγει και συντηρείται από 2 halilέγγυους, που απαιτούν ανοιχτά σύνορα και αποδοχή άνευ όρων, ΟΛΩΝ των κατατρεγμένων της Γης.
Σημειωτέον ότι οι συγκεκριμένοι halilέγγυοι δεν είναι πια κάτοικοι Ελλάδας, αλλά έχουν άποψη πως θα πράξουμε εμείς που μένουμε εδώ!

.
Κατσε. Το λες αυτο δευτερη φορα. Γιατι να μην εχω αποψη; Τι σημασια εχει εαν ζω στο εξωτερικο; Δηλαδη ας που με οι δασκαλοι,καθηγητες,προξενοι,συντονιστες και τα συναφη,επειδη ζουν χρονια στο εξωτερικο,δεν εχουν δικαιωμα να εκφρασουν την αποψη τους; Θα μας περιορισεις και την ελευθερια εκφρασης;
Επισης,περα απο τα το συνταγμα δικαιουμαι να εχω αποψη ,γιατι δεν εισαι ο μονος που πληρωνει φορους. Απλα δεν υπαρχει λογος να κατσω κια να γραψω την συνεισφορα της οικογενειας μου τοσα χρονια για την ελληνικη οικονομια,σε αντιθεση με καποιους που το μονο που εκαναν τα εφαγαν.
Εμ να πληρωνω,εμ να διακυβευεται η περιουσια μου,εμ να μην εχω αποψη.
Να χαιρεσαι που ειμαι υπομονετικος ανθρωπος και δεν αντιδρω με ασχημο τροπο,γιατι εδω μιλαμε για εμμεση λογοκρισια.