Χμ δεν ξερω αν θα τους κραζει ο μεσος ψηφοφορος τους. Προς το παρον βλεπω οτι ο Κουλης βολεψε στην κυβερνηση εκπροσωπους κοινωνικων ομαδων που τον στηριξαν και τον εξελεξαν. Δικαστη εβαλε, συμβουλο του Σεβ εβαλε, Συμβουλο του Λατση εβαλε αναβαθμισε την αστυνομια μεταθετοντας στο υπουργειο προ.πο τοσες αρμοδιοτητες, εβαλε την Κεραμεως να μιλαει για ιεροδιδασκαλους στα σχολεια. Ερχεται και το νομοσχεδιο για τις φοροελαφρυνσεις στα μεγαλα εισοδηματα. Το μονο σιγουρο ειναι οτι ολα αυτα προκαλουν αντισυσπειρωση στην αλλη πλευρα και βλεπω πια και το κιναλ να κραζει εντονα.Pedro έγραψε: ↑13 Ιούλ 2019, 22:25Αν μου επιτρεπεις θελω να σου πω τι γινεται.Arisvilla έγραψε: ↑13 Ιούλ 2019, 22:21Α και κατι αλλο για τον Βρουτση. Το υπουργειο του ονομαζεται πια υπουργειο Εργασιας και Κοινωνικων υποθεσεων. Παει η κοινωνικη ασφαλιση και η κοινωνικη αλληλεγγυη. Αν σημαινει κατι αυτο θα το δουμε στο μελλον. Παντως η κοινωνικη ασφαλιση δηλαδη η κυρια και η επικουρικη συνταξη ειναι δημοσια και υποχρεωτικη συμφωνα με το συνταγμα. Χωρις αναθεωρηση δεν μπορουν να βαλουν ιδιωτες στην επικουρικη ασφαλιση.
Τοσο καιρο λεγανε διαφορες πιπες για να τους ψηφισει ο κοσμος,τωρα,κανουν καποιες κινησεις,ωστε οι ψηφοφοροι να νομιζουν οως δηθεν κατι παει να αλλαξει. Σε λιγο καιρο,απο οκτωβρη δες τι εχει να γινει. Οι ιδιοι οι ψηφοφοροι τους θα τους κραζουν,απο αντερ ως ναντερ.
Ακυρώνει την εγκύκλιο απόδοσης ΑΜΚΑ σε πρόσφυγες και μετανάστες ο Βρούτσης
Re: Ακυρώνει την εγκύκλιο απόδοσης ΑΜΚΑ σε πρόσφυγες και μετανάστες ο Βρούτσης
Πολυ καλο ερωτημα.Juno έγραψε: ↑13 Ιούλ 2019, 22:01Να μας πει όμως ο Τοξοβόλος, όταν οι δουλέμποροι παίρνουν 2.000-5.000 $ το κεφάλι πού βρήκαν τόσα λεφτά τα ασυνόδευτα παιδιά; Έσπασαν τον κουμπαρά τους;Drexler έγραψε: ↑12 Ιούλ 2019, 18:36Οταν ηρθαν για τα ασυνοδευτα δεν μιλησα γιατι συνοδευομουν.Τοξοβόλος_UK έγραψε: ↑12 Ιούλ 2019, 17:58
Σα να ακούω αμόρφωτες ρατσιστικές καργιόλες να φωνάζουν στη μάπα άρρωστων ασυνόδευτων παιδιών στα hotspot
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
Το είδα.
Τις επόμενες μέρες θα χρεώσουν σε όλους εδώ στο νήμα πως δήθεν είπαμε να βυθίζουν βάρκες. Το περιμένω.
Ξέρεις τι επιθέσεις μου έχουν κάνει για αυτό το ερώτημα;
Γενικώς θέλουν να λέμε για νάρκες, για αυτόματα, για βυθισμένες βάρκες γιατί αυτά είναι εύκολα αποκρουόμενα επιχειρήματα.,
Μην ακούσουν ποιος πληρώνει για τα ασυνόδευτα παιδιά ή να επιβληθούν διεθνείς κυρώσεις στις χώρες που δεν δέχονται πίσω τους ταυτοποιημένους πολίτες τους, πολλαπλά εγκεφαλικά. Γιατί τι να απαντήσουν σε λογικά επιχειρήματα; Μόνον στα παράλογα τα καταφέρνουν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 13 Ιούλ 2019, 22:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Αφου δεν γινεται ουσιαστικη αλλαγη εμενα δεν με χαλαει ας αλλαζει καθε μερα ο,τι γουσταρει.
Επισης,ενα πραγμα δεν εχεις καταλαβει. Εγω θελω να λειτουργουν οι κρατικοι μηχανισμοι. Διαφωνω με την καθυστερηση με τους ζαιους σε αυτο.

Golden Age έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:42Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.NKVD_SMERSH έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:41
Εξωκοινοβουλευτικέ ακροδεξιέ στηρίζεις Μάρτυρες του Ιαχωβά;
Δε θα βγάλεις άκρη με κάτι τέτοιους ,πιθανότατα να δουλεύει για καμιά ΜΚΟ .Nandros έγραψε: ↑13 Ιούλ 2019, 22:29Εμείς συμφωνούμε με τον Βρούτση. Εσύ πήξε!Pedro έγραψε: ↑13 Ιούλ 2019, 22:22
Εξακολουθεις στην παρανοια σου ετσι; Ουυ τρομαξα με την απαντηση σου..
Νανδρε ξεκαβαλα απο το καλαμι που νομιζεις οτι εισαι αλανθαστος και πως οσα εσυ στηριζεις ειναι σωστα και ορθα.
Γεια σου ρε κολλημενε καπετανιε. Κανονικα δεν θα επρεπε να σε παρω στα σοβαρα,αλλα τι να κανω,εχω αυτο το χουι,δεν κανω διακρισεις. Μεγαλος - μικρος,αριστερος-δεξιος,γυναικα-αντρας,νεος-γερος.
Υγ. Αλλωστε,εμαθα κατι σημαντικο απο εσενα,ευτυχως δλδ. Αλλιως δυσκολα να το μαθαινα,γιατι δεν γνωριζω πολλους ναυτες:
.
sys3x έγραψε: ↑13 Ιούλ 2019, 22:30Δεν υπάρχουν αυτές οι δικαιολογίες που λες μανμου για οποιονδήποτε βγαίνει έξω στους δρόμους και καίει αυτοκίνητα ή εν πάση περιπτώσει αυτά να τα λένε στον εισαγγελέα αν θέλουνε, εμείς, ο κάθε λογικός νους, τους έχουμε δικάσει ήδη.
Δεν είναι δικαιολογία ρε, είναι αιτιολογία. Είπε γενικά για έναν κόσμο μικροαστικό, να μην απορεί όταν κάποιοι τρελαίνονται και τους κάνουν ζημιές. Πως φταίει μεταξύ άλλων και αυτό. Η αδιαφορία.
Τώρα το φάουλ θα ήτανε ότι έβαλε και σένα μέσα. Μίλησε στο δεύτερο πληθυμτικό. Δεν είναι και τόσο φάουλ. Ξέρω κάποιους που ψάχνονται για κιάλις. Όλοι τους ήταν μικροαστοί! Ο ένας μάλιστα απ' αυτούς...
SpoilerShow
είναι χρυσαυγίτης 

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Χαοτικός την 13 Ιούλ 2019, 23:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
πιπες για να τσιμπαν οι νεοδημοκρατες ,θσα πηγαινουν στα επειγοντα ηλιθιοι .εκει δεν ζητανε τιποτα.
Ε αν δεν γίνει ουσιαστική αλλαγή, θα δεις και την παρούσα κυβέρνηση να πιάνει πάτο και να αποσυντίθεται στις επόμενες εκλογές και χαρά στον πατριωτικό χώρο που θα τους έρχονται βροχή τα ψηφαλάκια. Έχουν τέσσερα χρόνια να φτιάξουν ένα σοβαρό πατριωτικό κόμμα.
Μετά την αποσύνθεση του ΠΑΣΟΚ κάτι που δεν το περίμενε κανείς, κατάλαβαν και οι πιο ηλίθιοι πως τους ελέγχουν με την ψήφο τους.
Τζουνο,ακομη και οταν δν εισαι μακρια μου μου λειπεις. Πως το εξηγεις;Juno έγραψε: ↑13 Ιούλ 2019, 22:43Ε αν δεν γίνει ουσιαστική αλλαγή, θα δεις και την παρούσα κυβέρνηση να πιάνει πάτο και να αποσυντίθεται στις επόμενες εκλογές και χαρά στον πατριωτικό χώρο που θα τους έρχονται βροχή τα ψηφαλάκια. Έχουν τέσσερα χρόνια να φτιάξουν ένα σοβαρό πατριωτικό κόμμα.
Μετά την αποσύνθεση του ΠΑΣΟΚ κάτι που δεν το περίμενε κανείς, κατάλαβαν και οι πιο ηλίθιοι πως τους ελέγχουν με την ψήφο τους.
Εβαια τιποτα απο ολα αυτα δεν θα γινουν,γιατι ως γνωστον,θα τα κανουν ολα πουτανα. Δυστυχως,εχουμε δικομματισμο παλι στην ελλαδα και για μια 20αετια θα βλεπουμε αυτα τα δυο κομματα να εναλλασονται στο καραβι που λεγεται ελλαδα. Εδω να αστε να τα λεμε.
Παλι αισθανθηκα οτι μου ελλειψες. Μα τι θα γινει;
Golden Age έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:42Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.NKVD_SMERSH έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:41
Χαοτικός έγραψε: ↑13 Ιούλ 2019, 22:39sys3x έγραψε: ↑13 Ιούλ 2019, 22:30Δεν είναι δικαιολογία ρε, είναι αιτιολογία. Είπε γενικά για έναν κόσμο μικροαστικό, να μην απορεί όταν κάποιοι τρελαίνονται και τους κάνουν ζημιές. Πως φταίει μεταξύ άλλων και αυτό. Η αδιαφορία.
Τώρα το φάουλ θα ήτανε ότι έβαλε και σένα μέσα. Μίλησε στο δεύτερο πληθυμτικό. Δεν είναι και τόσο φάουλ. Ξέρω κάποιους που ψάχνονται για κιάλις. Όλοι τους ήταν μικροαστοί! Ο ένας μάλιστα απ' αυτούς...Δεν υπάρχουν αυτές οι δικαιολογίες που λες μανμου για οποιονδήποτε βγαίνει έξω στους δρόμους και καίει αυτοκίνητα ή εν πάση περιπτώσει αυτά να τα λένε στον εισαγγελέα αν θέλουνε, εμείς, ο κάθε λογικός νους, τους έχουμε δικάσει ήδη.SpoilerShowείναι χρυσαυγίτης

- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Όχι δεν είναι αναρχικός!Pedro έγραψε: ↑13 Ιούλ 2019, 20:48Τι να πηξω ρε ; Αφου δεν εκανε και κατι ΤΡΕΛΟ,εχει ποσταρει κατι καλο η παλ. Ριξε μια ματια.
Εν τω μεταξυ για αλλο πραγμα μιλαμε ουτως η αλλως,οχι για την χαζομαρα που εκανε ο βρουτσης.
Μετα απορειται,γιατι ορισμενοι σας καινε τα αμαξια...αφου ουδεποτε δεν νοιαστηκατε για τον διπλανο,παρα μονο την παρτη σας κοιτατε. Ε και καποιοι αντιστοιχα κοιτανε την οαρτη τους και θελουνε λιγη ζεστασια,ετσι δεν υπολογιζουν αν το αυτοκινητο που καιγεται ειναι δικο σου ηλ οχι. Αν θες εσυ μια χωρα χωρις αποψεις και διχασμενη,καλως. Ειναι αποψη σου και δεν ειναι σεβαστη.

Το διόρθωσα. Είχα ποστάρει μέσα στην παράθεση, πριν το [/κουότ].Pedro έγραψε: ↑13 Ιούλ 2019, 22:56Χαοτικός έγραψε: ↑13 Ιούλ 2019, 22:39sys3x έγραψε: ↑13 Ιούλ 2019, 22:30Δεν είναι δικαιολογία ρε, είναι αιτιολογία. Είπε γενικά για έναν κόσμο μικροαστικό, να μην απορεί όταν κάποιοι τρελαίνονται και τους κάνουν ζημιές. Πως φταίει μεταξύ άλλων και αυτό. Η αδιαφορία.
Τώρα το φάουλ θα ήτανε ότι έβαλε και σένα μέσα. Μίλησε στο δεύτερο πληθυμτικό. Δεν είναι και τόσο φάουλ. Ξέρω κάποιους που ψάχνονται για κιάλις. Όλοι τους ήταν μικροαστοί! Ο ένας μάλιστα απ' αυτούς...Δεν υπάρχουν αυτές οι δικαιολογίες που λες μανμου για οποιονδήποτε βγαίνει έξω στους δρόμους και καίει αυτοκίνητα ή εν πάση περιπτώσει αυτά να τα λένε στον εισαγγελέα αν θέλουνε, εμείς, ο κάθε λογικός νους, τους έχουμε δικάσει ήδη.SpoilerShowείναι χρυσαυγίτης
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Καταλαβαινεις τι εγραψα;Juno έγραψε: ↑13 Ιούλ 2019, 23:03Όχι δεν είναι αναρχικός!Pedro έγραψε: ↑13 Ιούλ 2019, 20:48Τι να πηξω ρε ; Αφου δεν εκανε και κατι ΤΡΕΛΟ,εχει ποσταρει κατι καλο η παλ. Ριξε μια ματια.
Εν τω μεταξυ για αλλο πραγμα μιλαμε ουτως η αλλως,οχι για την χαζομαρα που εκανε ο βρουτσης.
Μετα απορειται,γιατι ορισμενοι σας καινε τα αμαξια...αφου ουδεποτε δεν νοιαστηκατε για τον διπλανο,παρα μονο την παρτη σας κοιτατε. Ε και καποιοι αντιστοιχα κοιτανε την οαρτη τους και θελουνε λιγη ζεστασια,ετσι δεν υπολογιζουν αν το αυτοκινητο που καιγεται ειναι δικο σου ηλ οχι. Αν θες εσυ μια χωρα χωρις αποψεις και διχασμενη,καλως. Ειναι αποψη σου και δεν ειναι σεβαστη.
Τζουνο καλη μου.

Παλι μου λειπεις.
Πραγματικα εχω αυτη την απορια. Τυγχανει ολως τυχαιως να καταλαβες εσυ τι λεω ή οντως ειναι φανερο ακομη και ετσι οπως το διατυπωσα;
Επισης ειναι συχνο φαινομενο να διαστρεβλωνουν ορισμενοι αυτα που λεμε ή εχω προβλημα εγω;
Ενταξει ,ξερω,τα ελληνικα μου δεν ειναι επιπεδου πολιτικου αλλα δεν θεωρω πως σε καποια απλα πραγματα γινομαι τοσο ακατανοητος απο ορισμενους.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Εκατοντάδες μετανάστες και πρόσφυγες στην Ρόδο.Συνεχιζει τις μπiζνες η ΝΔ
από Μαδουραίος » 21 Οκτ 2024, 09:06 » σε Εσωτερική Πολιτική - 72 Απαντήσεις
- 1224 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
23 Νοέμ 2024, 08:52
-
-
- 43 Απαντήσεις
- 1459 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αχθος Αρουρης
16 Ιουν 2024, 00:22
-
-
Νέα δημοσίευση Ο Τραμπ ακυρώνει τη χάρη που έδωσε ο Μπάιντεν στο γιό του, επειδή δεν ήξερε τι του γινόταν!
από Αρίστος » 17 Μαρ 2025, 13:33 » σε Διεθνής πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 158 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
18 Μαρ 2025, 19:38
-
-
- 18 Απαντήσεις
- 348 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
27 Μαρ 2025, 12:13