Τριτοκοσμικοι νοτιοανατολιτες επιτεθηκαν στον μπουταρη

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

Re: Τριτοκοσμικοι νοτιοανατολιτες επιτεθηκαν στον μπουταρη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υπερκουλτουριάρης » 21 Μάιος 2018, 09:35

akirav έγραψε:
21 Μάιος 2018, 09:28
http://www.tilestwra.com/thessaloniki-o ... -mpoytari/

Θα δώσει άραγε άδεια ο Δήμαρχος?

Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης » 21 Μάιος 2018, 09:58

Δεν ξέρω αν έχει ήδη μπει αλλά εδώ το υπέρλαμπρο αστέρι μας εκθειάζει τον Κεμάλ λέγοντας ξεκάθαρα ότι "χέστηκα αν ο Κεμάλ σκότωσε έλληνες ή όποιον εμένα μου φτάνει που οι τούρκοι τον γουστάρουν."
Με λίγα λόγια, ο εκλεγμένος δήμαρχος της δεύτερης μεγαλύτερης πόλης λέει ότι στα αρχίδια του που ο Κεμάλ έφαγε μερικούς έλληνες και μετά σε συγκέντρωση ποντίων τρώει κάτι ψιλές. Το παράξενο για εμένα θα ήταν να μην τις φάει.

Η άλλη βλακεία είναι ότι κάθε μορφή "βίας" προς εκλεγμένους βαπτίζεται αυτόματα φασιστική και τρέχουν όλα τα σκυλιά των προέδρων και δημάρχων να πιάσουν και να καταδικάσουν τους ενόχους.
Εγώ από την άλλη σαν απλός πολίτης που μου επιτίθονται στο δρόμο γύφτοι, με ληστεύουν και τρώω το ξύλο της αρκούδας όταν φτάνουν οι μπάτσοι με συμβουλεύουν να μην κάνω τίποτα γιατί μόνο τον μπελά μου θα βρω.
Δηλαδή τα σκυλιά του συστήματος πιστεύουν ότι η βία στην οποία είμαι εγώ εκτεθειμένος δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο αλλά στον κάθε δήμαρχο που τρώει μια φάπα το κάνουν θέμα στο κοινοβούλιο.
Αυτό, τα αριστερά κομματόσκυλα που μας κυβερνάνε με τους δέκα μπάτσους συνοδεία ο καθένας το ονομάζουν ισονομία και παράλληλα με υποβάλλουν σε κάθε είδους ανακρίβειας και ισχυρισμών σχετικά με τα ιδεώδη μιας δημοκρατίας που δήθεν πρεσβεύουν ενώ πρεσβεύουν μόνο τα τομάρια τους και εγώ τους πληρώνω για να τρώω ξύλο και να με κλέβουν στον δρόμο της γειτονιάς μου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πορφύριος Εξαρχίδης την 21 Μάιος 2018, 10:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Βινόσαυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βινόσαυρος » 21 Μάιος 2018, 10:07

οι λαζοι δεν αφομοιωνονται ευκολα στην ντοπια μακεδονικη κοινωνια
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.

Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος » 21 Μάιος 2018, 10:13

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε:
21 Μάιος 2018, 09:58
Δεν ξέρω αν έχει ήδη μπει αλλά εδώ το υπέρλαμπρο αστέρι μας εκθειάζει τον Κεμάλ λέγοντας ξεκάθαρα ότι "χέστηκα αν ο Κεμάλ σκότωσε έλληνες ή όποιον εμένα μου φτάνει που οι τούρκοι τον γουστάρουν."
Με λίγα λόγια, ο εκλεγμένος δήμαρχος της δεύτερης μεγαλύτερης πόλης λέει ότι στα αρχίδια του που ο Κεμάλ έφαγε μερικούς έλληνες και μετά σε συγκέντρωση ποντίων τρώει κάτι ψιλές. Το παράξενο για εμένα θα ήταν να μην τις φάει.

Η άλλη βλακεία είναι ότι κάθε μορφή "βίας" προς εκλεγμένους βαπτίζεται αυτόματα φασιστική και τρέχουν όλα τα σκυλιά των προέδρων και δημάρχων να πιάσουν και να καταδικάσουν τους ενόχους.
Εγώ από την άλλη σαν απλός πολίτης που μου επιτίθονται στο δρόμο γύφτοι, με ληστεύουν και τρώω το ξύλο της αρκούδας όταν φτάνουν οι μπάτσοι με συμβουλεύουν να μην κάνω τίποτα γιατί μόνο τον μπελά μου θα βρω.
Δηλαδή τα σκυλιά του συστήματος πιστεύουν ότι η βία στην οποία είμαι εγώ εκτεθειμένος δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο αλλά στον κάθε δήμαρχο που τρώει μια φάπα το κάνουν θέμα στο κοινοβούλιο.
Έχει μπει παραπάνω, έχει συζητηθεί, υπάρχει κοπτοραπτική, δεν είναι αυτός λόγος για ξυλοδαρμό. Στημένη την έιχαν στον Μπουτάρη. Οργανωμένη ήταν η δουλειά

Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης » 21 Μάιος 2018, 10:14

Που την είδες την κοπτοραπτική; Αυτό που λέει είναι ξεκάθαρο. Εκτός αν πιστεύεις ότι μεταγλωττίστηκε σαν την Μάγια την μέλισσα.

Αναμένουμε τον δήμαρχο στα πλαίσια του νεοφιλελεύθερου μοντέλου που ευαγγελίζεται να προσελκύσει και μερικούς ναζί στην πόλη αναγείροντας ανδρειάντα στον Αδόλφο και δηλώντας: I DONT GIVE A SHIT IF HITLER KILLED SOME JEWS, I AM A BUSINESS MAN AND EXPECT MANY MANY NAZIS FROM AROUND THE WORLD TO BREATH LIFE INTO OUR CRIPPLING ECONOMY.

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 21 Μάιος 2018, 10:40

την ασφάλεια από τα λιντλ του δημάρχου,δεν τη σχολίασε κανενας, απ οτι βλέπω. :lol: Ρε σεις ειναι δυνατόν να περιτριγυρίζεται ολόκληρος δήμαρχος, ουσιαστικα μόνο απο ένα άτομο (μόνο εναν ψηλό καραφλό είδα που ασφαλιτόφερνε)? Και μαλιστα οταν παει σε μια συγκέντρωση φυτώριο αβγών και λοιπού ακροδεξιού παρακρατικού μηχανισμού, γνωριζοντας ουσιαστικα εκ των προτέρων ότι όλο και καποια μικροφασαρία θα γίνει? Μα ειναι δυνατόν? Δείτε εδώ αντανακλαστικά ασφαλιτών δημάρχου, και μαλιστα σε εσωτερικό χώρο. Πως σε χρονο dt τον δένουν φιόγκο τον άσβερκο

Απαράδεκτη η ασφάλεια του Μπουτάρη, τι να πω! Ο κουκουλοφόρος και οι πέριξ, ιδιως εκει που συνωστίζονται και κοπανάνε το αμάξι, αν υπήρχε σοβαρή ασφάλεια έπρεπε να μαζευαν τα δόντια τους ενα-ενα απο το έδαφος,εκεινη τη στιγμή.

Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος » 21 Μάιος 2018, 10:49

Ο άλλος 35χρονος Γεωργιανός καταδικασμένος και φυλακισμένος για κλοπες. Πατριώτης που θίχτηκε από τις δηλώσεις για το γκενοκτονία.
Ποινικούς τραμπούκους βάζουνε. ΚΑι ο 20χρονος γυμναστηριάκιας που ήξερε τι είναι ο Μπουτάρης; Τι είναι η γενοκτονία των ποντίων; Σε μια εκδήλωση που ο μέσος όρος ηλικίας είναι 50 χρόνων πως θολώνει το μυαλό ενός 20χρονου με τον Μπουτάρη;
Θεσσαλονίκη τραμπουκομάνα

Άβαταρ μέλους
SuperRogue
Phorum.gr user: SuperRogue

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SuperRogue » 21 Μάιος 2018, 11:21

Αυτό τώρα το βλέπω. Δεν είναι πρόκληση, προσβολή νεκρών είναι.

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 21 Μάιος 2018, 11:31

Θες να μας δωσεις τις ημερομηνιες;
Η επιθεση στον Μπουταρη εγινε πριν δυο μερες
Η δηλωση για τον Κεμαλ ποτε εγινε ξερεις;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ την 21 Μάιος 2018, 11:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 21 Μάιος 2018, 11:41

ST48410 έγραψε:
21 Μάιος 2018, 00:42
Kauldron έγραψε:
21 Μάιος 2018, 00:35
Το να προσθέσει "αυτό που ξέρω είναι οτι οι Τούρκοι τον αγαπάνε", δεν σώζει την προσβλητική φράση που έριξε. Στην πραγματικότητα την κάνει και χειρότερη, γιατί δηλώνει οτι δεν νοιάζεται για τους νεκρούς Έλληνες, αλλά νοιάζεται για την γνώμη των Τούρκων.
Κανονικά έπρεπε να είχε παρέμβει η δικαιοσύνη, όπως σίγουρα θα είχε παρέμβει αν πχ κάποιος έλεγε "χέστηκα για τους "πρόσφυγες" που πνίγονται στο Αιγαίο", άσχετα με τις φράσεις που θα προηγούνταν ή ακολουθούσαν.
Ξεκινάει λέγοντας ότι δεν είναι πολιτικός αλλά επιχειρηματίας. Αυτά που προσθέτει πριν η μετά δεν αλλάζουν την ανοησία που πέταξε. Ωστόσο το να παρέμβει η δικαιοσύνη είναι ένα πράγμα και ένα εντελώς άλλο το να δικαιολογούμε τους τραμπουκισμούς σε έναν οποιονδήποτε και ειδικά γέρο.
Δεν είμαι βέβαιος για τα περί τραμπουκισμών.
Αν δείς κάποιον πχ να προσπαθεί να ληστέψει έναν ηλικιωμένο, με τον μπάτσο στα 10 μέτρα να το βλέπει, αλλά να κάνει τον αδιάφορο, και παρέμβεις και σπάσεις τη μούρη του ληστή, είσαι τραμπούκος? Ο μπάτσος που έκανε τον αδιάφορο είναι αστυνομικός (υπάρχει διαφορά μεταξύ μπάτσου και αστυνομικού)? Νομίζω πως κάποιοι άνθρωποι που υποτίθεται πως υπηρετούν το νόμο, πρέπει να ξανασκεφτούν αν υπηρετούν το νόμο, ή τον εκάστοτε κυβερνώντα. Στην περίπτωση που ισχύει το δεύτερο, τότε δε νομίζω οτι έχουν πραγματικά κάποια θέση στην αστυνομική δύναμη, και θα ήταν καλό, αν αλλάξει η κυβέρνηση κάποια στιγμή (που θ' αλλάξει, και μιλάμε για πραγματική αλλαγή, και οχι απλά για διαφορετική διαχείρηση) να γίνουν κάποιες ΕΔΕ σχετικά με το αν έκαναν το καθήκον τους, ή οχι.
Αν οχι, τότε καλό θα ήταν να τους επιβληθούν οι κατάλληλες κυρώσεις, γιατί θέματα όπως η δημόσια τάξη, δεν είναι αστεία, και ούτε έχουν θέση σ' αυτές ακατάλληλοι.
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 21 Μάιος 2018, 11:45

Υδράργυρος έγραψε:
21 Μάιος 2018, 10:49
Ο άλλος 35χρονος Γεωργιανός καταδικασμένος και φυλακισμένος για κλοπες. Πατριώτης που θίχτηκε από τις δηλώσεις για το γκενοκτονία.
Ποινικούς τραμπούκους βάζουνε. ΚΑι ο 20χρονος γυμναστηριάκιας που ήξερε τι είναι ο Μπουτάρης; Τι είναι η γενοκτονία των ποντίων; Σε μια εκδήλωση που ο μέσος όρος ηλικίας είναι 50 χρόνων πως θολώνει το μυαλό ενός 20χρονου με τον Μπουτάρη;
:fp:
Πας καλά?
Όταν ήσουν εσύ 20 ετών, αν σου βρίζανε νεκρούς της οικογένειάς σου, και μετά ερχόντουσαν και στο μνημόσυνό τους τρώγοντας φυστίκια, θα ήσουν οκ?
Καλά εσύ μπορεί να ήσουν εδώ που τα λέμε, αλλά δεν είναι όλοι χωρίς... τεσπα, ξέρεις.
Καλά που δεν υπάρχουν συλλογικές ευθύνες... :003:
Α, ήταν παλιά και παρεγράφη...
:blm:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kauldron την 21 Μάιος 2018, 11:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication » 21 Μάιος 2018, 11:46

Υδράργυρος έγραψε:
Αυτό είναι το προβλημα με τον δυσλειτουργικό ποντιακό εθνικισμό, δηλαδή τον εθνικισμό που δεν καταφέρνει να δημιουργει μια ταυτοτητα που να μπορεί να περιέχει και τον γεωργιανό παλλινοστούντα και τον λαζογερμανό και τον έλληνα πρόσφυγα 4ης γενιάς κ.λ.π.

Απο τη δεκαετία του ογδόντα που ξεκίνησε η ιστορία με τη γενοκτονία μεσα απο τα σπλάχνα του βαθέως πατριωτικού ΠΑΣΟΚ, προβάλλουν μια κυριως εθνικιστική αντιτουρκική ποντιακή ταυτότητα σε συνεργασία με καραμπελικούς εθνικιστές αριστεριστές, συγγενείς με τη 17Ν, χερι χέρι με τις ομάδες του Σάββα Καλεντερίδη και τη ΧΑ.

ο 35χρονος Γεωργιανός παλλινοστούντας και ο πιτσιρικάς απο τα γυμναστήρια και τις πολεμικές τέχνες δεν έχουν και πολλές επιλογές ταυτότητας γιατί οι άλλες είναι "απαγορευμένες". Δε μπορεί να ειναι και λιγο κιρτζαλής (γεωργιανός) και λιγο ρωσος και λιγο πρωην σοβιετικός αλλά τελικά ελληνας.

Μπορεί όμως να ειναι πόντιος γεννοκτονημμένος απο τον Κεμάλ και έτσι θα κερδιζει την αναγνώριση και τη συμπάθεια.
Μπορεί επίσης να δερνει με αυτήν του την ταυτότητα όταν θιγεται και οι άλλοι να το καταλαβαινουν.
Ακόμα και αν είναι ταξικό το μισος του κλεφτρονιού απο τον Ευοσμο ενάντιον του κοσμοπολίτη αστού Μπουτάρη του κέντρου πρέπει να έχει και ιδεολογικό περίβλημα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dna replication την 21 Μάιος 2018, 11:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος » 21 Μάιος 2018, 11:51

Kauldron έγραψε:
21 Μάιος 2018, 11:45
Υδράργυρος έγραψε:
:fp:
Πας καλά?
Όταν ήσουν εσύ 20 ετών, αν σου βρίζανε νεκρούς της οικογένειάς σου, και μετά ερχόντουσαν και στο μνημόσυνό τους τρώγοντας φυστίκια, θα ήσουν οκ?
Καλά εσύ μπορεί να ήσουν εδώ που τα λέμε, αλλά δεν είναι όλοι χωρίς... τεσπα, ξέρεις.
Πρέπει να 'χεις φάει γερά άκυρα από τους Θεσσαλονικείς... :003:
Άσε ρε που τα παίρνει ο 20χρονος για τους νεκρούς της οικογένειας του 100 χρόνια πριν. Οι γονείς του είναι 50άρηδες, οι παπούδες του έχουν γενηθεί το 50. Παπάρια.
Στημένη ήταν η δουλειά. Θα βγούνε μερικά άτομα μέσα από το πλήθος να προπηλακίσουν τον Μπουτάρη. Δες τι έλεγε ο Ψωγμιάδης δευτερ΄λεπτα πριν το ξύλο.
Τραμπουκομάνα από την εποχή του Λαμπράκη

Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης » 21 Μάιος 2018, 11:52

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
21 Μάιος 2018, 11:31
Θες να μας δωσεις τις ημερομηνιες;
Η επιθεση στον Μπουταρη εγινε πριν δυο μερες
Τι σημασία έχει; Απ' ότι διάβασα τη συνέντευξη την έδωσε στις 15/6/2017.

Και βέβαια αφού ο τύπος είναι τόσο μπισνεσμαν να πάρει ένα νεοκλασικό που είχε η γκεστάπο τα γραφεία της να το κάνει τουριστικό προορισμό. Αλλά όχι. Έπεσαν τρια μπουκαλάκια και τον φυγαδεύσανε κακήν κακώς τον ήρωα της πόλης μας. Μιας πόλης που για ένα μήνα δεν έχει αστικά. Μιάς πόλης που για μια βδομάδα δεν είχε νερό. Μια πόλης που πέφτει η βροχή και πνίγεται. Κατά τα άλλα περιμέναμε να μας σώσει το μουσείο του πατερούλη των τούρκων.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πορφύριος Εξαρχίδης την 21 Μάιος 2018, 12:00, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.

Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication » 21 Μάιος 2018, 11:54

ο πιτσιρικάς στο βιντεο φωνάζει τον Μπουτάρη "φερέφωνο" και φαντάζεται οτι τον βρίζει εύστοχα :D

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών