Για να είναι ΤαΚΣικό πρέπει να φοράς ροζ παλαιστινιακό, αλλιώς δε μετράει.Ακόμα και αν είναι ταξικό το μισος του κλεφτρονιού απο τον Ευοσμο ενάντιον του κοσμοπολίτη αστού Μπουτάρη του κέντρου πρέπει να έχει και ιδεολογικό περίβλημα
Ορισμένοι δεν αντιλαμβάνονται, οτι η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου παρατηρεί πώς η αστυνομία είναι ταχύτατη στο να συλλάβει "ακροδεξιούς", "εθνικιστές", κλπ, και μάλλον δυσλειτουργική όταν έχει να κάνει με "ρουβίκωνες" και λοιπούς "ακτιβιστές". Η σύγκριση είναι αναπόφευκτη, και στη συνείδηση του κόσμου εις βάρος σας.
Φάνηκε στα συλλαλητήρια, όπου είμασταν εκατοντάδες χιλιάδες, και είσασταν... δεκάδες άτομα, υπό την προστασία αστυνομίας (πήγα και στάθηκα ακριβώς απέναντι από τους "αντιεθνικιστές" στην Καμάρα και γελούσα με την παρέα μου, βλέποντας πόσοι είναι, σε κάποια φάση φύγανε προς τα πάνω να κάνουνε "μπορεία" και έμεινε κάπου ένας μπουζουκοκέφαλος με μαυροκόκκινη σημαία, που μετά έφυγε κι αυτός γιατί τον κοιτούσαν σαν αξιοθέατο).
Από δημοψηφίσματα δε χαμπαριάζετε.
Από συλλαλητήρια με μεζική συμμετοχή δε χαμπαριάζετε.
Ε, τί να γίνει, ποτέ κανείς δε κατηγόρησε τα Πολυπολιτισμοειδή οτι έχουν μυαλό.