Εργαλεία ηλεκτρικά και χειρός, για το σπίτι, τον κήπο, το ερασιτεχνικό εργαστήριο.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Re: Εργαλεία ηλεκτρικά και χειρός, για το σπίτι, τον κήπο, το ερασιτεχνικό εργαστήριο.
Αν το πας αργά και βάλεις λίγο λάδι όλα αυτά θα την κάνουν τη δουλειά και σε μέταλλο. Απλά τα φτηνά θα τα πετάξεις σύντομα.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 

-
Re: Εργαλεία ηλεκτρικά και χειρός, για το σπίτι, τον κήπο, το ερασιτεχνικό εργαστήριο.
Μπορείτε να δείτε φθηνά και ποιοτικά πιεστικα στο www.e-panagrotiki.gr
Είχα αποφασίσει να πάρω μια σειρά εργαλείων μπαταρίας.
Για να μπορώ να χρησιμοποιώ τις ίδιες μπαταρίες έπρεπε να είναι όλα της ίδιας εταιρίας και στα ίδια βόλτ.
Αποφάσισα στην αρχή να παίρνω τα πράσινα Bosch 18V, αλλά το πρώτο κρουστικό δράπανο που πήρα έχει αρχίσει να μην δουλεύει σωστά.
Έκανα στροφή 180 μοιρών και πήγα στα φτηνά Κινέζικα Einhell.
Παράγγειλα σήμερα μερικά κομμάτια, μεγάλο πιστολέτο κρουστικό, δραπανοκατσάβιδο, γωνιακό τροχό, δισκοπρίονο, σέγα, φυσητήρα και τρείς μπαταρίες με φορτιστή.
Για να μπορώ να χρησιμοποιώ τις ίδιες μπαταρίες έπρεπε να είναι όλα της ίδιας εταιρίας και στα ίδια βόλτ.
Αποφάσισα στην αρχή να παίρνω τα πράσινα Bosch 18V, αλλά το πρώτο κρουστικό δράπανο που πήρα έχει αρχίσει να μην δουλεύει σωστά.
Έκανα στροφή 180 μοιρών και πήγα στα φτηνά Κινέζικα Einhell.
Παράγγειλα σήμερα μερικά κομμάτια, μεγάλο πιστολέτο κρουστικό, δραπανοκατσάβιδο, γωνιακό τροχό, δισκοπρίονο, σέγα, φυσητήρα και τρείς μπαταρίες με φορτιστή.
Αν τους κανείς χρήση , αξίζει να την μισαδοιαζεις Lipo li, και να την φορτίζεις έστω και αφήνοντας στη βδομάδας στη φόρτιση, αν τα λειτουργείς δυο πέντε φορές το χρόνο , κάλλιο μπαλαντέζα.
Το μονο που αξιζει απο μπαταρίας ειναι τα ελαφρα δραπανοκατσαβιδα .
Για ολα τα αλλα μπαλαντεζες παντου κ 220 βολτ .
Για ολα τα αλλα μπαλαντεζες παντου κ 220 βολτ .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
η Γεννήτρια σωστο - οι μπαλαντεζες ειναι οτι πρεπει - καμια συγκριση κοστους - αποδοσης με μπαταρίας τα ηλεκτρικα
.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Σε αυτή την περίπτωση , με πολυμερή λιθίου τα πληρώνεις αλμυρά, και τα χεις μόνιμα μα , μόνιμα σε φόρτιση.
Καλά αφού αξίζουν τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα με μπαταρία, δεν αξίζουν τα εργαλεία; 
Σου λένε ότι οι μπαταρίες έχουν φθηνήνει και συμφέρουν πια τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Εγώ πλήρωσα 75 ευρώ τα 4Ah 18V.

Σου λένε ότι οι μπαταρίες έχουν φθηνήνει και συμφέρουν πια τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Εγώ πλήρωσα 75 ευρώ τα 4Ah 18V.
Μιλάς στον εαυτό σου. Μόνος ρωτάς μόνος απαντάς, να ρωτάς εμένα τα Ηλ.αυτ. Είναι πρώιμα σύκα.αλλα θα ωριμάσουν εγώ θα περιμένω να πέσουν.
Αποφάσισα να πάρω μια ηλεκτρική σκούπα με μπαταρία της Einhell, ίδιας σειράς με τα εργαλεία, να καθαρίζω και το αυτοκίνητο.
Δεν μπορώ να βάλω ηλεκτρική σκούπα στο αυτοκίνητο γιατί δεν έχω πρίζα κάπου κοντά στο δρόμο που παρκάρω.
Άντε και να ήθελα να το φορτίζω κάθε βράδυ.
Πόσοι από σας μπορείτε να καθαρίζετε με την ηλεκτρική σας σκούπα το αυτοκίνητο σας;
Δεν μπορώ να βάλω ηλεκτρική σκούπα στο αυτοκίνητο γιατί δεν έχω πρίζα κάπου κοντά στο δρόμο που παρκάρω.
Άντε και να ήθελα να το φορτίζω κάθε βράδυ.

Πόσοι από σας μπορείτε να καθαρίζετε με την ηλεκτρική σας σκούπα το αυτοκίνητο σας;
Παρήγγειλα μια άκαυστη κουβέρτα συγκολλητή.
Την χρησιμοποιείς στην ηλεκτροσυγκόλληση για να προστατεύονται τα κοντινά αντικείμενα από το πυρωμένο μέταλλο που εκτοξεύεται.
Μετά σκέφτηκα ότι είναι ιδανική και για περίπτωση πυρκαγιάς, να σκεπάσεις την φωτιά και να την σβήσεις, ή να διπλωθείς ο ίδιος για να διαφύγεις.
Οπότε δεν θα την έχω στην αποθήκη, αλλά στην κουζίνα.
.

Την χρησιμοποιείς στην ηλεκτροσυγκόλληση για να προστατεύονται τα κοντινά αντικείμενα από το πυρωμένο μέταλλο που εκτοξεύεται.
Μετά σκέφτηκα ότι είναι ιδανική και για περίπτωση πυρκαγιάς, να σκεπάσεις την φωτιά και να την σβήσεις, ή να διπλωθείς ο ίδιος για να διαφύγεις.
Οπότε δεν θα την έχω στην αποθήκη, αλλά στην κουζίνα.

.

-
Καινουργιο αποκτημα σημερα το πρωι.
Θα φαει η μυγα σιδερο και το κουνουπι ατσαλι!!!
https://www.skroutz.gr/s/346395/Makita- ... 2200W.html
Θα φαει η μυγα σιδερο και το κουνουπι ατσαλι!!!
https://www.skroutz.gr/s/346395/Makita- ... 2200W.html
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Oι πίθηκοι άρχισαν να χρησιμοποιούν πέτρες ως εργαλεία.
από Kauldron » 20 Απρ 2024, 01:48 » σε Θετικές Επιστήμες - 16 Απαντήσεις
- 1277 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Bazoomba
20 Απρ 2024, 13:10
-
-
-
Νέα δημοσίευση Νέα τεχνολογία στις μπαταρίες λιθιου δίνει μεγαλύτερη αυτονομία στα ηλεκτρικα αυτοκινητα
από Ίακχος » 07 Ιαν 2025, 09:28 » σε Τεχνολογία - 5 Απαντήσεις
- 260 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Bazoomba
07 Ιαν 2025, 09:42
-
-
- 76 Απαντήσεις
- 1573 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σιχαμερίων Αθλιοζήλευτος
18 Δεκ 2024, 10:28