Incel δικαζει φεμινιστριες
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Incel δικαζει φεμινιστριες
Δεν μου αρέσει η πούτσα, αλλά το ντίλντο μου αρέσει. Μπορν δις γουέι!!111
Λεσβιακή λογική. Οι γκέι άντρες δεν φτιάχνουν ομοιώματα μουνιών για να γαμήσουν. Επίσης γκέι άντρες θα βρεις απ' όλα. Χοντρούς, σάπιους, ωραίους, μοντέλα, ηθοποιούς, κλπ. Λεσβίες (όχι bi ή αυτές που φασώνονται με άλλες για να καυλώσουν οι άντρες) θα βρεις κατά 99,99% μόνο μπαζόλες. Δεν είναι επειδή δεν βρίσκουν άντρες, όχι ρε τυχαίο είναι. Ο σεξουαλικός τους προσανατολισμός εκ φύσεως είναι πλαστικές κι όχι σάρκινες πούτσες.
Λεσβιακή λογική. Οι γκέι άντρες δεν φτιάχνουν ομοιώματα μουνιών για να γαμήσουν. Επίσης γκέι άντρες θα βρεις απ' όλα. Χοντρούς, σάπιους, ωραίους, μοντέλα, ηθοποιούς, κλπ. Λεσβίες (όχι bi ή αυτές που φασώνονται με άλλες για να καυλώσουν οι άντρες) θα βρεις κατά 99,99% μόνο μπαζόλες. Δεν είναι επειδή δεν βρίσκουν άντρες, όχι ρε τυχαίο είναι. Ο σεξουαλικός τους προσανατολισμός εκ φύσεως είναι πλαστικές κι όχι σάρκινες πούτσες.
Εγώ είμαι υπέρ της δυνατότητας ftm/mtf 'μετάβασης' με ορμονική θεραπεία, χωρίς συναίνεση ψυχιάτρου, για ενήλικες.Yochanan έγραψε: ↑15 Ιούλ 2019, 20:00ειναι φασισμος να πιστευει κανεις οτι το gender reassignment therapy δεν δουλευει. ετσι αρνιεται το δικαιωμα σε χιλιαδες παιδια που γεννηθηκαν στρεη να ζησουν φυσιολογικα στην ΝΤΠ σαν γκετσηδες.Professor έγραψε: ↑15 Ιούλ 2019, 19:57Αυτή είναι η άποψή σου.blackpaint έγραψε: ↑15 Ιούλ 2019, 19:54
δε γινεσαι λεσβια η γκει με το ετσι θελω ρε φιλε. Δεν λειτουργει ετσι.
Υπέρ της δυνατότητας να αυτοπροσδιορίζονται όπως θέλουν, χωρίς να υποχρεώνεται κανείς να το αναγνωρίσει.
Οι νόμοι να είναι 'gender'-neutral σε τέτοιο βαθμό που οποιαδήποτε αναφορά στο φύλο να είναι αχρείαστη.
Οι ιδέες περί 'σεξουαλικού προσανατολισμού' είναι σε μεγάλο βαθμό κοινωνικά κατασκευασμένες.
Αυτός ο κοντός άνθρωπος μάλλον δεν έχει κανέναν να τον πάει σε ένα γιατρό, να του βγάλει διάγνωση και να του δώσει φάρμακα για να στρώσει λίγο.
Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια
Ελπίζω να μην είναι δικηγόρος και δη ποινικολόγος.
- blackpaint
εχεις γνωρισει και μιλησει με πολλες;Uppercut έγραψε: ↑15 Ιούλ 2019, 20:07Δεν μου αρέσει η πούτσα, αλλά το ντίλντο μου αρέσει. Μπορν δις γουέι!!111
- Dwarven Blacksmith
Dude...Uppercut έγραψε: ↑15 Ιούλ 2019, 20:07Δεν μου αρέσει η πούτσα, αλλά το ντίλντο μου αρέσει. Μπορν δις γουέι!!111
Ελπίζω να τρολλάρεις.

- blackpaint
Δεν ειναι η αποψη μου, ειναι η αποψη τοσων και τοσων ανθρωπων, ολων των σεξουαλικων κατευθυνσεων, με τους οποιους/ες εχω συζητησει για το θεμα. Αμα δεν το χεις μεσα σου, απλα δεν γινεται.
αυτό το σάρκινες πούτσες με έχει στοιχειώσει...
Δε γίνεται να διαβάζω τέτοια πράγματα από ένα παιδί στην ηλικία σου στο έτος 2019.Uppercut έγραψε: ↑15 Ιούλ 2019, 20:07Δεν μου αρέσει η πούτσα, αλλά το ντίλντο μου αρέσει. Μπορν δις γουέι!!111
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- blackpaint
H Greta Garbo που δεν την λες και μπαζο, λεσβια ηταν.
- Otto Weininger
Στη γλώσσα υπάρχουν οι λέξεις αρρενωπότητα και θηλυκότητα που έχουν να κάνουν με το πόσο σεξουαλικά ελκυστικός είναι ο άλλος. Για τους άνδρες, επιπροσθέτως υπάρχει και η λέξη ανδρισμός που αντίστοιχο δεν υπάρχει για τις γυναίκες, ούτε ως λέξη, ούτε ως έννοια. Μια γυναίκα δεν την απασχολεί ποτέ να αποδείξει πόσο γυναίκα είναι. Έναν άντρα τον απασχολεί πάρα πολύ να αποδείξει πόσο άντρας είναι (ανδρισμός).
Έχω την αίσθηση ότι αυτό παίζει ρόλο στη φάση με τους γκαίη άντρες και τις γκαίη γυναίκες. Οι γυναίκες γενικά είναι πιο άνετες και πρακτικές στη σεξουαλικότητά τους και ευκολότερα μεταπηδούν από τη μία φάση στην άλλη ή παραμένουν bisexual, χωρίς να τίθεται μείζον ζήτημα ταυτότητας. Εξάλλου, πολύ συχνά οι γυναίκες γίνονται μάνες κι αυτό απορροφά τεράστιο μέρος του κάθε είδους δυναμικού τους. Η προοπτική αυτή διαμορφώνει σε μεγάλο βαθμό τις επιλογές, τις προτεραιότητες και την κουλτούρα της γυναικείας κοινότητας, κι όταν γίνει πραγματικότητα για μια γυναίκα τη μεταμορφώνει εντελώς. Πολλοί λίγοι θυμούνται τη μάνα τους να κοιτάει πως να τους ξεφορτωθεί για να κυνηγάει τα γκομενάκια, οι περισσότεροι θυμόμαστε τη μανούλα που ήταν πάντα εκεί και ασχολούνταν με την πάρτη μας, ενίοτε σε ενοχλητικό βαθμό. Για τους άντρες αυτό είναι πιο δύσκολο γιατί προσπαθούν μονίμως να αποδείξουν την ταυτότητα του φύλου τους και η ομοφυλοφιλική εμπειρία, ακόμα και σε φαντασιακό επίπεδο, γίνεται αμέσως μείζον ζήτημα ταυτότητας. Επίσης, η πατρότητα δε συγκρίνεται ως προς την ένταση της εμπειρίας με την μητρότητα και δεν αποτελεί τόσο σημαντική προτεραιότητα ούτε ακρογωνιαίο λίθο της ταυτότητας.
Μπορεί να κάνω και λάθος, αλλά αυτή την αίσθηση έχω.
Έχω την αίσθηση ότι αυτό παίζει ρόλο στη φάση με τους γκαίη άντρες και τις γκαίη γυναίκες. Οι γυναίκες γενικά είναι πιο άνετες και πρακτικές στη σεξουαλικότητά τους και ευκολότερα μεταπηδούν από τη μία φάση στην άλλη ή παραμένουν bisexual, χωρίς να τίθεται μείζον ζήτημα ταυτότητας. Εξάλλου, πολύ συχνά οι γυναίκες γίνονται μάνες κι αυτό απορροφά τεράστιο μέρος του κάθε είδους δυναμικού τους. Η προοπτική αυτή διαμορφώνει σε μεγάλο βαθμό τις επιλογές, τις προτεραιότητες και την κουλτούρα της γυναικείας κοινότητας, κι όταν γίνει πραγματικότητα για μια γυναίκα τη μεταμορφώνει εντελώς. Πολλοί λίγοι θυμούνται τη μάνα τους να κοιτάει πως να τους ξεφορτωθεί για να κυνηγάει τα γκομενάκια, οι περισσότεροι θυμόμαστε τη μανούλα που ήταν πάντα εκεί και ασχολούνταν με την πάρτη μας, ενίοτε σε ενοχλητικό βαθμό. Για τους άντρες αυτό είναι πιο δύσκολο γιατί προσπαθούν μονίμως να αποδείξουν την ταυτότητα του φύλου τους και η ομοφυλοφιλική εμπειρία, ακόμα και σε φαντασιακό επίπεδο, γίνεται αμέσως μείζον ζήτημα ταυτότητας. Επίσης, η πατρότητα δε συγκρίνεται ως προς την ένταση της εμπειρίας με την μητρότητα και δεν αποτελεί τόσο σημαντική προτεραιότητα ούτε ακρογωνιαίο λίθο της ταυτότητας.
Μπορεί να κάνω και λάθος, αλλά αυτή την αίσθηση έχω.
Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια
Μου εστηναν καρτερι εξω απ το σπιτι μου. Για εκδικηση.... Τι να σας εξηγω τωρα. Καλυτερα να που δεν ξερετε.Uppercut έγραψε: ↑15 Ιούλ 2019, 19:17Πραγματικά θα ήθελα με μία κάμερα να δω τη ζωή του Ορέστη για μία μέρα. Ο Κυριάκος τον καταδιώκει, αστυνομικοί τον σταματούν στον δρόμο, ευυπόληπτοι του την στήνουν και του επιτίθενται, Αλβανοί του αμολούν σκυλιά.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑15 Ιούλ 2019, 19:09Ορέστης 35 έγραψε: ↑15 Ιούλ 2019, 18:30
Απολυτο δικιο. Ντροπη στον λευκο ιπποτη που του επιτεθηκε για να εισπραξει το θαυμασμο των γυναικων. Σαν εναν Αλβανο που αφησε τα μεγαλοσωμα σκυλια του να μου επιτεθουν για να εντυπωσιασει κατι πορνες.
Το ερωτημα ειναι γιατι τα ανεχετε ολα αυτα η κοινωνια; Εκει ερχονται οι ινσελ να μου πουνε Ξυπνα! Ειναι ολοι συνενοχοι!
- blackpaint
εκδικηση για τι; τι εκανες;
Μιλησα στην αστυνομια.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Αρτεμις Seaford ΔΙΚΑΖΕΙ την Μητσοτακική μπανανία
από Φραγμένος_Τελεστής » 31 Ιούλ 2024, 12:39 » σε Εσωτερική Πολιτική - 107 Απαντήσεις
- 2076 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Niki
31 Ιούλ 2024, 18:15
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μάκης Βορίδης δικάζει Κούλη Μητσοτάκη
από Μαδουραίος » 30 Ιαν 2025, 17:07 » σε Εσωτερική Πολιτική - 26 Απαντήσεις
- 501 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
30 Ιαν 2025, 18:29
-
-
- 3 Απαντήσεις
- 347 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
07 Οκτ 2023, 10:28
-
-
Νέα δημοσίευση Αλεπουδιάρες φεμινίστριες γίνονται σκόνη.
από Kauldron » 14 Ιούλ 2024, 10:33 » σε Κοινωνικά θέματα - 1 Απαντήσεις
- 197 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
14 Ιούλ 2024, 10:49
-