Ζούμε ωραίες εποχές, το 87 με είχε ξεχεσει, γιατί δεν είχα δεύτερη μαξιλαροθηκη, στη γαυδοπουλα, συγγνώμη για τα λιμανισια με είχε ξεμουνιασει ήθελα ναπω.
σχωρεμενος ( απο μενα -οι ευθικτες φεμινοναζουδες του φορουμ θα δουμε πως θα το πάρουν )
Οποιος ειναι συνεχεια στο βουνο - κ διαβάζει τις μαλακιες που γραφετε - λιωνει στα γέλια .
Ο blackpaint δεν λέει για βουνό, λέει για παραλίες το καλοκαίρι.
τα ιδια λετε - σε θυμαμαι πριν χρόνια που τα εγραφες - αν δεν εχεις γκατζετ κ εξοπλισμο χιλιαδων ευρω δεν πατας ουτε σε χωματινο λοφο .
Θυματα - καλα κάνουν και σας αρμεγουν.
Ζούμε ωραίες εποχές, το 87 με είχε ξεχεσει, γιατί δεν είχα δεύτερη μαξιλαροθηκη, στη γαυδοπουλα, συγγνώμη για τα λιμανισια με είχε ξεμουνιασει ήθελα ναπω.
σχωρεμενος ( απο μενα -οι ευθικτες φεμινοναζουδες του φορουμ θα δουμε πως θα το πάρουν )
Στο βαλσάμωμα πως αντιδρούν; Είναι της νύχτας , σπήλαιοβία ζουδια; Χμ δεν είμαι γνώστης του είδους; night crawlers που λένε στους γουργούθους , το χωριό μου,
ρευ , Στη σχιζα είχαν κουβαλήσει γεννήτρια πέρυσι γαμω τα οστά μου! Και τρώγανε γίδα. Και όχι δεν ήταν τάμα εικοσπενταχρονα ηταν
Επανέρχομαι , πάντα αναριωτομουν τι σκατα θέλανε τη γεννήτρια; Μουσική δεν είχαν , φως από φακούς τη γίδα τη βράζανε σε Θεόφιλο. Μέχρι τα ξημερώματα μας ξάγρυπνοι σε το πρρρρ,πρρρρ, της τετράχρονης στις πέντε μια φωνάρα να την γεμίσουν βενζίνη από την ακατο, μα το θεό αυτή η λέξη με στιγμάτισε , άκατος.ξεκουμπιστηκαμε με το ξημέρωμα για τσαπί, άλλη ήττα.
Στο βαλσάμωμα πως αντιδρούν; Είναι της νύχτας , σπήλαιοβία ζουδια; Χμ δεν είμαι γνώστης του είδους; night crawlers που λένε στους γουργούθους , το χωριό μου,
τα ιδια λετε - σε θυμαμαι πριν χρόνια που τα εγραφες - αν δεν εχεις γκατζετ κ εξοπλισμο χιλιαδων ευρω δεν πατας ουτε σε χωματινο λοφο .
Εσύ μόλις έχεις περάσει στην εποχή του σιδήρου.
Όσο ζυγίζει το μπουφάν σου, εμένα ζυγίζουν η σκηνή, ο υπνόσακος και το στρωματάκι.
Διαστημική τεχνολογία που την πληρώνεις βέβαια.
Εσύ μόλις έχεις περάσει στην εποχή του σιδήρου.
Όσο ζυγίζει το μπουφάν σου, εμένα ζυγίζουν η σκηνή, ο υπνόσακος και το στρωματάκι.
Διαστημική τεχνολογία που την πληρώνεις βέβαια.
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.