Έτσι δε γινόταν στον εκάστοτε πρω(κ)ταθλητή?Rocco Siffredi έγραψε: ↑16 Ιούλ 2019, 17:36ο γγ ανοιξε τοπικ ξεχωριστο αλλα αυτο που λεει εχει γραφτει και σε αλλα τοπικKauldron έγραψε: ↑16 Ιούλ 2019, 17:20Ρε Γιαννόπουλα (και ισχύει για όλους τους Αρειανούς, γιατί ένα θέμα το έχετε).
Ο ΠΑΟΚ πήρε το ντάμπλ. Θα μου πείς, κι οι παοκτσήδες λέγανε "πρωκτάθλημα". Εντάξει, πρωκτάθλημα, αλλά το πήρε.
Τώρα το να βγαίνεις και να λές (οχι εσύ, ο οποιοσδήποτε) "ναι, αλλά εμείς έχουμε τον καλύτερο ύμνο" (έχει ειπωθεί), "ναι, αλλά δεν κάνατε τηλεθέαση", "ναι, αλλά εμείς έχουμε πιο ωραίο σήμα", κλπ, είναι σα ν' ακούς παιδάκι του νηπιαγωγείου που έχασε σ' ένα παιχνίδι μ' ένα άλλο παιδάκι.
Βασικά αν ο Άρης δεν ασχοληθεί λίγο να κερδίσει και κανέναν άλλο αγώνα εκτός απ' αυτούς που παίζει με τον ΠΑΟΚ, μια ζωή άτιτλος θα είναι.
Αυτό, και να πάψετε να τρωγώσαστε μεταξύ σας.
Τζαστ μάι του σέντς.
ολοι εκτος παοτζηδων το εχουνε απορια(λεμε τωρα) γιατι του δινει τοσα λεφτα η ερτ
Δεν παρακολουθώ αθλητικά για να ξέρω αν το πήρε "με το σπαθί του" (ευτυχώς για τον ΠΑΟΚ, γιατί όταν βλέπω αγώνα συνήθως χάνουμε, παοκτσής είμαι κι εγώ), αλλά η γνώμη μου είναι οτι το εκάστοτε πρωτάθλημα είναι και προϊόν άλλων δυνατοτήτων των παραγόντων της ομάδας (της όποιας), πέραν των αθλητικών. Είναι κάτι σαν το ερώτημα για ποιό λόγο κοστίζουν τόσο πολύ τα δημόσια έργα.