ΕΡΤ: «Τέλος» Ακριβοπούλου, Λαμπρίδη, Χαρίτος και Κοτρώτσος
-
- Phorum.gr user: Jolly Roger
Re: ΕΡΤ: «Τέλος» Ακριβοπούλου, Λαμπρίδη, Χαρίτος και Κοτρώτσος
Την καψούρα του Άγι τη Χριστοφιλέα μη διώξουν μόνο γιατί τον βλέπω να απαρνιέται τον νουδουλισμό για πάντα. 

-
Δεν σας πιάνει κανείς πουθενά. Έχει το στην υγεία μας που χτυπάει 35αρια, σκούζετε επειδή πίνουν και διασκεδάζουν, έχει ποιοτικές σειρές όπως το η ζωή εν τάφω πάλι σκούζετε επειδή δεν το βλέπει κανείς. Αποφασίστε...
- Υδράργυρος
Παντα η ΝΔ εδιωχνε τους αλλους για να βαλει τους δικους της. Παλαιοκομματισμος λεγεται
-
Και μετά ήρθε το 13% έλλειμμα και τα μνημόνια. Μυαλό δεν βάζετε όμως...
Η Σταυρούλα δεν φεύγει, είναι αυτή που θα κλείσει την πόρτα αν χρειαστεί, όπως το '12.Jolly Roger έγραψε: ↑16 Ιούλ 2019, 23:30Την καψούρα του Άγι τη Χριστοφιλέα μη διώξουν μόνο γιατί τον βλέπω να απαρνιέται τον νουδουλισμό για πάντα.
-
- Phorum.gr user: Jolly Roger
Αγις ακούς;Fuerte έγραψε: ↑16 Ιούλ 2019, 23:36Η Σταυρούλα δεν φεύγει, είναι αυτή που θα κλείσει την πόρτα αν χρειαστεί, όπως το '12.Jolly Roger έγραψε: ↑16 Ιούλ 2019, 23:30Την καψούρα του Άγι τη Χριστοφιλέα μη διώξουν μόνο γιατί τον βλέπω να απαρνιέται τον νουδουλισμό για πάντα.
ψήσ' τους εκεί στη νουδού τώρα που έφυγε η Αναγνωστοπούλου να βάλουν ξανά τη δικιά σου στο κεντρικό.
Το τι σχέση έχει η συγκριτικά καλύτερη εικόνα της ΕΡΤ πριν από την κρίση με το έλλειμμα και τα μνημόνια, μάλλον μόνο εσύ το ξέρεις...Εμπεδοκλής έγραψε: ↑16 Ιούλ 2019, 23:35Και μετά ήρθε το 13% έλλειμμα και τα μνημόνια. Μυαλό δεν βάζετε όμως...
Αλήθεια ρε Εμπεδόκλα, ευτυχώς που άλλαξε η κυβέρνηση και θυμήθηκες να κάνεις πάλι αντιπολίτευση, σε εννέα ημέρες έχει γράψει όσα σε 4,5 χρόνια! Δεν πιστεύω να έχεις πάλι πρόβλημα να μας πεις τι ψήφισες; Γιατί για πριν από το 2012, ακόμα περιμένουμε.
-
Έλα ντε; Τι σχέση είχε η ΕΡΤ της δεκαετίας του 2000 με τη σπατάλη;kameron έγραψε: ↑16 Ιούλ 2019, 23:42Το τι σχέση έχει η συγκριτικά καλύτερη εικόνα της ΕΡΤ πριν από την κρίση με το έλλειμμα και τα μνημόνια, μάλλον μόνο εσύ το ξέρεις...Εμπεδοκλής έγραψε: ↑16 Ιούλ 2019, 23:35Και μετά ήρθε το 13% έλλειμμα και τα μνημόνια. Μυαλό δεν βάζετε όμως...
Αλήθεια ρε Εμπεδόκλα, ευτυχώς που άλλαξε η κυβέρνηση και θυμήθηκες να κάνεις πάλι αντιπολίτευση, σε εννέα ημέρες έχει γράψει όσα σε 4,5 χρόνια! Δεν πιστεύω να έχεις πάλι πρόβλημα να μας πεις τι ψήφισες; Γιατί για πριν από το 2012, ακόμα περιμένουμε.

Αλήθεια, μου θυμίζεις τους ΣΥΡΙΖΑίους που την έπεφταν στον Αρκά διότι η κριτική του τους πονούσε...
Φυσικά και δεν πρόκειται βα να σου αποκαλύψω τι ψηφίζω σε κάθε εκλογική διαδικασία. Επειδή είστε μερικοί κομματόσκυλα και θεωρείτε κατόρθωμα να λέτε στα φόρα τι ψηφίζετε κάθε φορά δεν σημαίνει ότι θα σας μιμηθώ...
Η λατρεια προς τας ωραιας γυναικας δεν εχει σχεση την κομματικη τους τοποθετηση.Jolly Roger έγραψε: ↑16 Ιούλ 2019, 23:38Αγις ακούς;Fuerte έγραψε: ↑16 Ιούλ 2019, 23:36Η Σταυρούλα δεν φεύγει, είναι αυτή που θα κλείσει την πόρτα αν χρειαστεί, όπως το '12.Jolly Roger έγραψε: ↑16 Ιούλ 2019, 23:30Την καψούρα του Άγι τη Χριστοφιλέα μη διώξουν μόνο γιατί τον βλέπω να απαρνιέται τον νουδουλισμό για πάντα.
ψήσ' τους εκεί στη νουδού τώρα που έφυγε η Αναγνωστοπούλου να βάλουν ξανά τη δικιά σου στο κεντρικό.
* Το επομενο σταδιο εναι να με ξεμπροστιασεις σαν οπαδο του μουνουδουλισμου

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Μην τα λες έτσι ρε Εμπεδόκλα απότομα, συγκινούμαι! Ακόμα περισσότερο και από όταν συγκρίνω το rate των αντιπολιτευόμενων μηνυμάτων σου μέσα σε μια εβδομάδα σε σχέση με τα προηγούμενα 4,5 χρόνια.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑16 Ιούλ 2019, 23:48
Φυσικά και δεν πρόκειται βα να σου αποκαλύψω τι ψηφίζω σε κάθε εκλογική διαδικασία. Επειδή είστε μερικοί κομματόσκυλα και θεωρείτε κατόρθωμα να λέτε στα φόρα τι ψηφίζετε κάθε φορά δεν σημαίνει ότι θα σας μιμηθώ...

Φυσικά εσύ μπορείς να λες ότι πετάει και ο ελέφαντας, υπάρχει όμως ένα θεματάκι, όταν λες στους άλλους ότι μυαλό δεν βάζουν, ε, καλό είναι να αντιπροτείνεις και κάτι συγκεκριμένο, να κάνουμε τη σύγκριση, ποιος είμαι εγώ και ποιος είσαι εσύ αν με εννοείς. Με άλλα λόγια, για μια φορά παίξε το παιχνίδι τίμια.
Η ΝΔούλα ξεφορτώθηκε τους παρακατιανούς και θα ανεβάσει επίπεδο με Παπαγγελή να αναλύει Μάρξ.
My Life had stood, a Loaded Gun

Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!

Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
Για πες μου για το rate. Τι δείχνει;kameron έγραψε: ↑16 Ιούλ 2019, 23:54Μην τα λες έτσι ρε Εμπεδόκλα απότομα, συγκινούμαι! Ακόμα περισσότερο και από όταν συγκρίνω το rate των αντιπολιτευόμενων μηνυμάτων σου μέσα σε μια εβδομάδα σε σχέση με τα προηγούμενα 4,5 χρόνια.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑16 Ιούλ 2019, 23:48
Φυσικά εσύ μπορείς να λες ότι πετάει και ο ελέφαντας, υπάρχει όμως ένα θεματάκι, όταν λες στους άλλους ότι μυαλό δεν βάζουν, ε, καλό είναι να αντιπροτείνεις και κάτι συγκεκριμένο, να κάνουμε τη σύγκριση, ποιος είμαι εγώ και ποιος είσαι εσύ αν με εννοείς. Με άλλα λόγια, για μια φορά παίξε το παιχνίδι τίμια.
Δεν ξέρω σε ποιον ελέφαντα αναφέρεσαι αλλά ο Ντάμπο πετούσε. Όμως γάιδαρο που να πετάει δεν είδαμε ούτε στα ψέματα.
Επίσης, πόσο καμμένος θα πρέπει να είναι κάποιος για να περιμένει να δει το φως το αληθινό μέσα από τα φόρα;
Όσον αφορά το ποιος είσαι εσύ και ποιος είμαι εγώ, χέστηκα ποιος είσαι αν με εννοείς, όπως χέστηκα ποιος νομίζεις ότι είμαι. Στην τελική ποιοι να είμαστε που καλοκαιριάτικα και 12 το βράδυ αντί να μπαλαμουτιάζουμε κανένα ξανθό δίμετρο παρέα με ενα αβάνα κλουμπ, ασχολούμαστε με το αν η Ακριβοπούλου είναι καλύτερη από τη Σαλαγγούρη...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Επιτέλους τέλος στη νοοτροπία των Επιδομάτων. Ο Κυριάκος βάζει τέλος στις επιδοτήσεις στην Ενέργεια
από Kauldron » 25 Μάιος 2023, 01:26 » σε Εσωτερική Πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 1074 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
25 Μάιος 2023, 04:00
-
-
- 36 Απαντήσεις
- 827 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
22 Μαρ 2024, 17:10
-
-
Νέα δημοσίευση Το τέλος της παγκοσμιοποίησης..
από Parrot » 23 Ιαν 2024, 21:13 » σε Διεθνής πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 337 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
21 Μαρ 2024, 15:40
-
-
- 26 Απαντήσεις
- 917 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από zteo
19 Δεκ 2024, 10:47