ΕΡΤ: «Τέλος» Ακριβοπούλου, Λαμπρίδη, Χαρίτος και Κοτρώτσος
Re: ΕΡΤ: «Τέλος» Ακριβοπούλου, Λαμπρίδη, Χαρίτος και Κοτρώτσος
Δεν γνωρίζεις τι λέει; Θες να σου πω και αν 2+2=4;
Τέσπα, στο έχω ξαναγράψει, αν θες να κάνεις σοβαρή κριτική και συζήτηση, θα παίζεις με ανοιχτά χαρτιά και με ίσους όρους. Το "εγώ δεν είμαι χ/ψ/ω, αλλά", έχει ξεπερασθεί στο πχόρουμ, γνωριζόμαστε πια, ακόμα και οι κλώνοι.
-
Επίσης 6+9=69.kameron έγραψε: ↑17 Ιούλ 2019, 00:09Δεν γνωρίζεις τι λέει; Θες να σου πω και αν 2+2=4;
Τέσπα, στο έχω ξαναγράψει, αν θες να κάνεις σοβαρή κριτική και συζήτηση, θα παίζεις με ανοιχτά χαρτιά και με ίσους όρους. Το "εγώ δεν είμαι χ/ψ/ω, αλλά", έχει ξεπερασθεί στο πχόρουμ, γνωριζόμαστε πια, ακόμα και οι κλώνοι.
Κάνε μου αναφορά γιατί δεν αναφέρω κάθε φορά τι ψήφισα. Αιτήσου και το ban μου για το λόγο αυτό.
Επίσης, που γνωριζόμαστε; Μένεις δίπλα ή έρχεσαι και μου πηδάς τη γυναίκα;
Για σοβαρευτείτε μερικοί και ξεχωρίστε κάποια πράγματα. Μερικοί δουλεύουμε κιόλας δεν ζούμε από τα ποστς στο twitter και τα φόρα...
Φυσικά και "γνωριζόμαστε" Εμπεδόκλα, δεν χρειάζεται να μένω δίπλα, ούτε να συνομιλώ με τη γυναίκα σου. Αρκεί που σε διαβάζω και με διαβάζεις χρόνια.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑17 Ιούλ 2019, 00:14
Κάνε μου αναφορά γιατί δεν αναφέρω κάθε φορά τι ψήφισα. Αιτήσου και το ban μου για το λόγο αυτό.
Για σοβαρευτείτε μερικοί και ξεχωρίστε κάποια πράγματα. Μερικοί δουλεύουμε κιόλας δεν ζούμε από τα ποστς στο twitter και τα φόρα...
Άσε λοιπόν τις εξυπνάδες και το ποιος ζει ...από τα ποστς και βρες το θάρρος να παίξεις με ίσους όρους. Όχι βέβαια ότι θα το κάνεις.
- Οργισμένος
Κλειστο το μπουρδελο Κουληηηηηηηηη!!!!Northern Spirit έγραψε: ↑16 Ιούλ 2019, 22:51Ολους τους "αντικειμενικους" διωχνουνε ρε γμτ.
Οπως εχουμε πει πολλες φορες η ΕΡΤ ειναι κεντορ παραγωγης προπαγανδας της εκαστοτε κυβερνησης...Γι'αυτο και μονο το λογο πρεπει να κλεισει οριστικα αφου δεν προσφερει τιποτε..
https://www.reader.gr/life/media/299631 ... -kotrotsosΕΡΤ: «Τέλος» Ακριβοπούλου, Λαμπρίδη, Χαρίτος και Κοτρώτσος
Τρί, 16/07/2019 - 10:29
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ 48
Η μία εξέλιξη διαδέχεται την άλλη
Οι εξελίξεις φαίνεται ότι δεν έχουν τέλος στην ΕΡΤ, με τις αποχωρήσεις δημοσιογράφων και τις παραιτήσεις να διαδέχονται η μία την άλλη. Έτσι, φαίνεται ότι οριστικά αυλαία θα ρίξουν οι εκπομπές «Δεύτερη Ματιά» με την Κατερίνα Ακριβοπούλου, αλλά και η «Επόμενη Μέρα» με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο και η «Άλλη Διάσταση» με την Φωτεινή Λαμπρίδη.
Οι τρεις παραπάνω δημοσιογράφοι, με τους Μάνο Νιφλή και Κώστα Αλατζά, έχουν συμβάσεις με εταιρείες παραγωγής οι οποίες συνεργάζονταν με την ΕΡΤ και οι οποίες λήγουν στις 26 Ιουλίου και δεν αναμένεται να ανανεωθούν.
ADVERTISING
Ακόμη, οι δημοσιογράφοι Πάνος Χαρίτος, Σπύρος Χαριτάτος και Νίκος Μερτζάνης, οι οποίοι είχαν προσληφθεί ως μετακλητοί σύμβουλοι της διοίκησης, επίσης αναμένεται να αποχωρήσουν αμέσως μόλις γίνουν αποδεκτές οι παραιτήσεις των μελών του ΔΣ.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
-
- Phorum.gr user: independent_44
Μπορεί εύκολα να βρει δουλειά ως σκιάχτρο
-
Επίσης διαβάζω και Μίκυ μάους. Λες να ξέρω τον ντον ρόσα;kameron έγραψε: ↑17 Ιούλ 2019, 00:20Φυσικά και "γνωριζόμαστε" Εμπεδόκλα, δεν χρειάζεται να μένω δίπλα, ούτε να συνομιλώ με τη γυναίκα σου. Αρκεί που σε διαβάζω και με διαβάζεις χρόνια.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑17 Ιούλ 2019, 00:14
Άσε λοιπόν τις εξυπνάδες και το ποιος ζει ...από τα ποστς και βρες το θάρρος να παίξεις με ίσους όρους. Όχι βέβαια ότι θα το κάνεις.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Αυτό. Έβαζε κάτι καταπληκτικά (και με εξαιρετική μεταγλώττιση) ντοκιμαντέρ από History Channel και άλλα. Χαιρόσουν να βλέπεις, πάντα είχε κάτι καλό ή ενδιαφέρον σε κάποιο από τα κανάλια της. Και φυσικά είχε καλύτερη τηλεθέαση από σήμερα.
Μετά από εκείνη την περίοδο έγινε τελείως σαβούρα και τώρα δεν βλέπεται με τίποτα

"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Θα τον ήξερες αν διάβαζες κομιξ

Είναι πολύ συμπαθητικός από κοντά

"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
- wooded glade
Το ΕΡΤ-Σύριζα ήταν ένα αηδιαστικό-εμετικό κατασκεύασμα.
Τουλάχιστον αν είχαμε χούντα θα ακούγαμε και κάνα στρατιωτικό εμβατήριο, καμιά όπερα του Βέρντι και θα είχαν και τίποτα σοβαρούς παρουσιαστές να μεταδίδουν.
Πρέπει δε να ξέρετε ότι η καλύτερη πχιοτικά ραδιοφωνία όλων των εποχών αναγνωρίζεται ότι ήταν αυτή του τρίτου ράϊχ, πέραν του ότι άλλο συνέβαινε (διευθυντής ορχήστρας Χέρμπερτ Φον Κάραγιαν - δεν μεταδίδω άλλο).
Αλλά γενικώς η τηλεόραση η είτε συριζαϊκή, είτε νεοδημοκρατική, είτε ΚΙΝΑΛ είναι ότι πιό fake υπάρχει.
Είναι βεβείως πιό φέϊκ οι μπλόγκερς που γράφουν ότι κατελήφθη η Times square της Νέας Υόρκης από UFO αρειανών, αλλά μιλάμε για μεταξύ ανεγνωρισμένων μίντια.
Ο συχωρεμένος ο Κώστας Τσολακάκης ο ιπποδρομιακός εκδότης και πρώην πρόεδρος του Νιόνιου μου τα έλεγε. Όχι ότι δεν τα ήξερα αλλά ο έγκυρος "Νέστορας" της δημοσιογραφίας μου τα είπε σε ανύποπτο χρόνο. Όποιος μπαίνει εκεί μέσα με άδειο πορτοφόλι μου είχε πει, βγαίνει από το παράθυρο.
Τουλάχιστον αν είχαμε χούντα θα ακούγαμε και κάνα στρατιωτικό εμβατήριο, καμιά όπερα του Βέρντι και θα είχαν και τίποτα σοβαρούς παρουσιαστές να μεταδίδουν.
Πρέπει δε να ξέρετε ότι η καλύτερη πχιοτικά ραδιοφωνία όλων των εποχών αναγνωρίζεται ότι ήταν αυτή του τρίτου ράϊχ, πέραν του ότι άλλο συνέβαινε (διευθυντής ορχήστρας Χέρμπερτ Φον Κάραγιαν - δεν μεταδίδω άλλο).
Αλλά γενικώς η τηλεόραση η είτε συριζαϊκή, είτε νεοδημοκρατική, είτε ΚΙΝΑΛ είναι ότι πιό fake υπάρχει.
Είναι βεβείως πιό φέϊκ οι μπλόγκερς που γράφουν ότι κατελήφθη η Times square της Νέας Υόρκης από UFO αρειανών, αλλά μιλάμε για μεταξύ ανεγνωρισμένων μίντια.
Ο συχωρεμένος ο Κώστας Τσολακάκης ο ιπποδρομιακός εκδότης και πρώην πρόεδρος του Νιόνιου μου τα έλεγε. Όχι ότι δεν τα ήξερα αλλά ο έγκυρος "Νέστορας" της δημοσιογραφίας μου τα είπε σε ανύποπτο χρόνο. Όποιος μπαίνει εκεί μέσα με άδειο πορτοφόλι μου είχε πει, βγαίνει από το παράθυρο.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Την είχαν αποκαλεσει και καραγκομεναρα - προσφατα σε καποιο νημα

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Phorum.gr user: Jolly Roger
foscilis @ Σκλιάς(VoxPop Analysis) για το αποτέλεσμα του ΣΥΡΙΖΑΑγις έγραψε: ↑17 Ιούλ 2019, 00:26Την είχαν αποκαλεσει και καραγκομεναρα - προσφατα σε καποιο νημα
Το ειδησεογραφικό πρόγραμμα είχε καταντήσει αηδία. Τέρμα κομματικοποιημένο. Το υπόλοιπο πρόγραμμα δεν είχε σκουπίδια στον βαθμό που έχουν τα ιδιωτικά κανάλια, ακόμα και τα μεγάλα.
Θα ήθελα μια ΕΡΤ με έστω ένα κανάλι που θα είναι η φωνή της Ελλάδας στον κόσμο και με εκπομπές που δεν θα βάλουν σχεδόν ποτέ τα εμπορικά ιδιωτικά: εκπαιδευτικές, λόγου και πολιτιστικές κυρίως. Ωστόσο το κόστος της θα έπρεπε να περιοριστεί σε αυτό ενός ιδιωτικού. Δεν κατάλαβα γιατί θα πρέπει να είναι μαγαζάκι τακτοποίησης ημετέρων τους οποίους θα τους πληρώνουμε μισθούς που δεν θα μπορούσαν να διεκδικήσουν κάπου αλλού.
Αν δεν μπορούν να φτιάξουν κάτι αξιοπρεπές, ας την κλείσουν. Ούτως ή άλλως όλα τα μεγάλα κόμματα έχουν φίλια κανάλια για να προβάλλονται. Δεν πρέπει να παίζει η δημόσια τηλεόραση αυτό τον ρόλο.
Θα ήθελα μια ΕΡΤ με έστω ένα κανάλι που θα είναι η φωνή της Ελλάδας στον κόσμο και με εκπομπές που δεν θα βάλουν σχεδόν ποτέ τα εμπορικά ιδιωτικά: εκπαιδευτικές, λόγου και πολιτιστικές κυρίως. Ωστόσο το κόστος της θα έπρεπε να περιοριστεί σε αυτό ενός ιδιωτικού. Δεν κατάλαβα γιατί θα πρέπει να είναι μαγαζάκι τακτοποίησης ημετέρων τους οποίους θα τους πληρώνουμε μισθούς που δεν θα μπορούσαν να διεκδικήσουν κάπου αλλού.
Αν δεν μπορούν να φτιάξουν κάτι αξιοπρεπές, ας την κλείσουν. Ούτως ή άλλως όλα τα μεγάλα κόμματα έχουν φίλια κανάλια για να προβάλλονται. Δεν πρέπει να παίζει η δημόσια τηλεόραση αυτό τον ρόλο.
Είναι.Αγις έγραψε: ↑17 Ιούλ 2019, 00:26Την είχαν αποκαλεσει και καραγκομεναρα - προσφατα σε καποιο νημα
Και έγινε αναφορα στην εξίσωση
φθηνια παρεμβάσεων στο μαλλί / log τσοντικοτητας = σταθ
- Rakomelofronas
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad
Η "ποιότητα της ΕΡΤ" είναι αστικός μύθος ισαξιος αυτού των κροκοδειλων στους υπονόμους. Αν η ΕΡΤ βασιζόταν στην "ποιότητα" και όχι στην ποσότητα, δεν θα απλωνόταν σε μισή ντουζίνα διαφορετικά κανάλια.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Επιτέλους τέλος στη νοοτροπία των Επιδομάτων. Ο Κυριάκος βάζει τέλος στις επιδοτήσεις στην Ενέργεια
από Kauldron » 25 Μάιος 2023, 01:26 » σε Εσωτερική Πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 1074 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
25 Μάιος 2023, 04:00
-
-
- 36 Απαντήσεις
- 827 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
22 Μαρ 2024, 17:10
-
-
Νέα δημοσίευση Το τέλος της παγκοσμιοποίησης..
από Parrot » 23 Ιαν 2024, 21:13 » σε Διεθνής πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 337 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
21 Μαρ 2024, 15:40
-
-
- 26 Απαντήσεις
- 917 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από zteo
19 Δεκ 2024, 10:47