Μ αυτά και μ' αυτά θα βγει αντίδραση

Μ αυτά και μ' αυτά θα βγει αντίδραση
Πισινα
Ε καλά δεν είναι για χορταση. Για ένα στα γρήγορα είναι αυτές οι περιπτώσεις και έπειτα από επαρκής προεργασία if you know what i mean.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑17 Ιούλ 2019, 16:20Πάντως αυτό που λέει για την λίπανση ισχύει. Ερεθίζεσαι άσχημα στο νερό. Το άλλο που δεν μπορείς να κάνεις φυσικά είναι οι γρήγορες κινήσεις, για όσους είναι λίγο αθλητικοί.
Την δεύτερη (και τελευταία) φορά που μου συνέβη αυτό πάντως, η τύπισσα παρασημοφορήθηκε με μια χαρντκορ ουρολοίμωξη, την οποία παίζει να την πέρασα κι εγω αλλα πιο ξώφαλτσα (ενιωθα ενα κάψιμο μεχρι περίπου μιάμιση μέρα μετά, και ειχα κι ενα μικρό πονάκι στην ούρηση) καθώς κακό σκυλί ψόφο δεν έχει.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑17 Ιούλ 2019, 16:20Πάντως αυτό που λέει για την λίπανση ισχύει. Ερεθίζεσαι άσχημα στο νερό. Το άλλο που δεν μπορείς να κάνεις φυσικά είναι οι γρήγορες κινήσεις, για όσους είναι λίγο αθλητικοί.
Υπάρχουν και βραχάκια.vantono έγραψε: ↑17 Ιούλ 2019, 17:21Την δεύτερη (και τελευταία) φορά που μου συνέβη αυτό πάντως, η τύπισσα παρασημοφορήθηκε με μια χαρντκορ ουρολοίμωξη, την οποία παίζει να την πέρασα κι εγω αλλα πιο ξώφαλτσα (ενιωθα ενα κάψιμο μεχρι περίπου μιάμιση μέρα μετά, και ειχα κι ενα μικρό πονάκι στην ούρηση) καθώς κακό σκυλί ψόφο δεν έχει.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑17 Ιούλ 2019, 16:20Πάντως αυτό που λέει για την λίπανση ισχύει. Ερεθίζεσαι άσχημα στο νερό. Το άλλο που δεν μπορείς να κάνεις φυσικά είναι οι γρήγορες κινήσεις, για όσους είναι λίγο αθλητικοί.
Την πρώτη φορά ήταν διαφορετικά τα πράγματα, ήμουν και αρκετά μικρότερος, και παίχτηκε κατι αλλόκοτο και απροσδιόριστο αναμεσα σε σεξ και υποβρύχια προκαταρκτικά. Κάπου κατάφερα και το έβαλα τελικά στο τέλος αλλά τώρα στο μνι ήταν, στον αφαλό ήταν, τσιμπούκωσα απλά κανα ψάρι καταλάθος, θα σας γελάσω. Ώσπου εν τέλει έφυγε μια ψιλοξενέρωτη στραβοχυσιά χωρίς να το παρω χαμπάρι ούτε γω ούτε κείνη, σαν ψυχούλα βγήκε.
Κατά τα λοιπά, το αρθρο γραφει καποια σωστά αλλά και κάποιες μαλακίες. Μακράν πιο επικίνδυνο απο το σεχ στο νερό, προσωπικά θεωρώ το σεχ στην αμμουδιά. Αυτό μην το επιχειρήσετε ποτέ σας. Ουτε με πετσετες/ψάθες κτλ, ποτέ κατάχαμα. Κανα βραδάκι κάπου ερημικά σε καμιά ξαπλώστρα μόνο οκ, κομπλέ.
ακόμα πιο επικίνδυνο (ιδιως αν ειναι και βράδυ), με αχινούς και καβούρια να παραμονεύουν από κάτω. Συν τα πεταμένα πλαστικομπούκαλα από δω κι απο κει, συν οι γλίτσες απο τα δολώματα γουοναμπή ψαράδων που πανε και τη στήνουν εκει με ενα καλάμι.Naida έγραψε: ↑17 Ιούλ 2019, 17:28Υπάρχουν και βραχάκια.vantono έγραψε: ↑17 Ιούλ 2019, 17:21Την δεύτερη (και τελευταία) φορά που μου συνέβη αυτό πάντως, η τύπισσα παρασημοφορήθηκε με μια χαρντκορ ουρολοίμωξη, την οποία παίζει να την πέρασα κι εγω αλλα πιο ξώφαλτσα (ενιωθα ενα κάψιμο μεχρι περίπου μιάμιση μέρα μετά, και ειχα κι ενα μικρό πονάκι στην ούρηση) καθώς κακό σκυλί ψόφο δεν έχει.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑17 Ιούλ 2019, 16:20Πάντως αυτό που λέει για την λίπανση ισχύει. Ερεθίζεσαι άσχημα στο νερό. Το άλλο που δεν μπορείς να κάνεις φυσικά είναι οι γρήγορες κινήσεις, για όσους είναι λίγο αθλητικοί.
Την πρώτη φορά ήταν διαφορετικά τα πράγματα, ήμουν και αρκετά μικρότερος, και παίχτηκε κατι αλλόκοτο και απροσδιόριστο αναμεσα σε σεξ και υποβρύχια προκαταρκτικά. Κάπου κατάφερα και το έβαλα τελικά στο τέλος αλλά τώρα στο μνι ήταν, στον αφαλό ήταν, τσιμπούκωσα απλά κανα ψάρι καταλάθος, θα σας γελάσω. Ώσπου εν τέλει έφυγε μια ψιλοξενέρωτη στραβοχυσιά χωρίς να το παρω χαμπάρι ούτε γω ούτε κείνη, σαν ψυχούλα βγήκε.
Κατά τα λοιπά, το αρθρο γραφει καποια σωστά αλλά και κάποιες μαλακίες. Μακράν πιο επικίνδυνο απο το σεχ στο νερό, προσωπικά θεωρώ το σεχ στην αμμουδιά. Αυτό μην το επιχειρήσετε ποτέ σας. Ουτε με πετσετες/ψάθες κτλ, ποτέ κατάχαμα. Κανα βραδάκι κάπου ερημικά σε καμιά ξαπλώστρα μόνο οκ, κομπλέ.
Ή σαν το " άουτς"
Ε απαράτα μας ρε vantono μας βάζεις για σεξ μες στο νερό, μας καλό είναι αλλά μη το κάνετε. Ούτε απέξω μη το κάνετε. Ούτε στα βραχάκια. Ε πες μας να πάρουμε μια φουσκωτή πισίνα από τα τζάμπο να τελειώνουμε. Μεταφορικά.vantono έγραψε: ↑17 Ιούλ 2019, 17:33ακόμα πιο επικίνδυνο (ιδιως αν ειναι και βράδυ), με αχινούς και καβούρια να παραμονεύουν από κάτω. Συν τα πεταμένα πλαστικομπούκαλα από δω κι απο κει, συν οι γλίτσες απο τα δολώματα γουοναμπή ψαράδων που πανε και τη στήνουν εκει με ενα καλάμι.Naida έγραψε: ↑17 Ιούλ 2019, 17:28Υπάρχουν και βραχάκια.vantono έγραψε: ↑17 Ιούλ 2019, 17:21
Την δεύτερη (και τελευταία) φορά που μου συνέβη αυτό πάντως, η τύπισσα παρασημοφορήθηκε με μια χαρντκορ ουρολοίμωξη, την οποία παίζει να την πέρασα κι εγω αλλα πιο ξώφαλτσα (ενιωθα ενα κάψιμο μεχρι περίπου μιάμιση μέρα μετά, και ειχα κι ενα μικρό πονάκι στην ούρηση) καθώς κακό σκυλί ψόφο δεν έχει.
τη πεθαινει στο πηδημα.
Golden Age έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:42Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.NKVD_SMERSH έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:41
Εξωκοινοβουλευτικέ ακροδεξιέ στηρίζεις Μάρτυρες του Ιαχωβά;
Εγώ σας επισημαίνω τους κινδύνους που εγκυμονούν* τέκνα μου, ντοντ σουτ δε μέσεντεζερ! Ίσως φταίει το ότι γερνάω κιόλας βέβαια,και τα βλεπω ολα σαν αρτηριοσκληρωτικός γέρος. Παλιότερα κοιτουσα μονο και μονο να γαμήσω κι ας το εκανα και πανω σε πυλώνα της ΔΕΗ. Καταλήγουμε λοιπόν οτι σε θαλασσες, ακτές κτλ, ειναι τέλεια τα προκαταρκτικά. Η διείσδυση έχει ένα θεματάκι, θελει προσοχή.Naida έγραψε: ↑17 Ιούλ 2019, 17:37Ε απαράτα μας ρε vantono μας βάζεις για σεξ μες στο νερό, μας καλό είναι αλλά μη το κάνετε. Ούτε απέξω μη το κάνετε. Ούτε στα βραχάκια. Ε πες μας να πάρουμε μια φουσκωτή πισίνα από τα τζάμπο να τελειώνουμε. Μεταφορικά.
Άντε μωρέ που τα βλέπεις εσύ ο Vantonaros σαν αρτηριοσκληρωτικός γέροςvantono έγραψε: ↑17 Ιούλ 2019, 17:47Εγώ σας επισημαίνω τους κινδύνους που εγκυμονούν* τέκνα μου, ντοντ σουτ δε μέσεντεζερ! Ίσως φταίει το ότι γερνάω κιόλας βέβαια,και τα βλεπω ολα σαν αρτηριοσκληρωτικός γέρος. Παλιότερα κοιτουσα μονο και μονο να γαμήσω κι ας το εκανα και πανω σε πυλώνα της ΔΕΗ. Καταλήγουμε λοιπόν οτι σε θαλασσες, ακτές κτλ, ειναι τέλεια τα προκαταρκτικά. Η διείσδυση έχει ένα θεματάκι, θελει προσοχή.
*τώρα που εγραψα "εγκυμονούν", να επισημάνω ότι μεσα στο νερό υπάρχει και η περίπτωση να συλλάβει πιο εύκολα, η άλλη. Οπότε αν το κάνετε ποτέ, φροντίστε μολις αισθανθειτε οτι σας έρχεται να τραβηχτείτε σαν να ειδατε καρχαρία, και να κολυμπήσετε προς την αντίθετη κατεύθυνση. Τη γκόμενα αφήστε την εκει, δεν πειράζει.