Σεξ στο νερό: Πέντε πράγματα που πρέπει να σκεφτείτε πριν το κάνετε
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Σεξ στο νερό: Πέντε πράγματα που πρέπει να σκεφτείτε πριν το κάνετε
Περίεργα φετίχ έχετε τύποι.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Δεν ξέρω άμα το είπατε, πολύ πιο συνηθισμένο από το σεξ στην θάλασσα είναι το σεξ σε ξαπλώστρα δίπλα στην θάλασσα αργά το βράδυ.
Το εκτιμουν πολυ οι βορειοευρωπαίες κ τα κουνούπια .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Οι έμπειροι στην διαβίωση στο ύπαιθρο, ξέρουν ότι αν φυσάει λίγο αεράκι δεν κυκλοφορούν τα κουνούπια.

Και το βράδυ φυσάει σχεδόν πάντα η απόγειος αύρα.
Οι εμπΥροι στα παραλιακα γαμησια δεν θα εγραφαν τετοια παπαρια.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Τώρα με την νέα κυβέρνηση, επειδή μπήκαμε στην κανονικότητα, θα αυξηθούν τα σεξουαλικά νήματα.
Όχι ρε συ, σιγά που θέλει suv ο 1 .85 βολεύει και ένα seat ibiza εντάξει μη φανταστεις θα κάνεις το καμα σουτρα, πολύ κλασικά και περιορισμένα πράγματα. Τώρα αν είναι και οι δύο ψηλοί δυσκολεύει περισσότερο φαντάζομαι ,δεν ξέρω δεν έχω εμπειρία όμως.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Από Ibiza, από ψηλούς ή από sex;
Dein Herz, meine Gier
Να τρώει γενικά τα μούτρα του δεν με απασχολεί. Το να τα φάει πάνω σε αυτό που μου δημιούργησε πρόβλημα θα ικανοποιηθώ εγωιστικα για λίγο μετά θα μου περάσει σίγουρα όχι στο σημείο που περιγράφεις. Ακόμα κι αν με πάρει και μου πει έχω ένα πρόβλημα και θέλω κάπου να μιλήσω θα πω έλα.Northern Spirit έγραψε: ↑17 Ιούλ 2019, 20:39συμφωνω..Οπως και πολλαπλους οργασμους προκαλει να δεις ενα μαλακα που σου δημιουργησε προβληματα στο παρελθον να τρωει τα μουτρα του...Naida έγραψε: ↑17 Ιούλ 2019, 18:59Νομίζω και ένα άρωμα τυχαία θα πω το her πολύ δυνατές συγκινήσεις προσφέρει. Κι αν συνοδεύεται με την κρέμα σώματος πολλαπλούς.Northern Spirit έγραψε: ↑17 Ιούλ 2019, 18:56Επιπλεον πραγματα που πρεπει να σκεφτειτε:
1. Ο,τι ενα οργιο με κοντοσουβλια, κεμπαμπ και κοψιδια στην απεναντι ψησταρια προσφερει μεγαλυτερη σε διαρκεια και ποιοτητα απολαυση
2. Μια ουζοκατανυξη με θαλασσινα στο απεναντι ουζερι επισης
3. Οτι μια βολτα με κοτερο (εστω και νοικιασμενο) και Ρωσιδες ειναι καλυτερο αφροδισιακο.
4.Οτι η μετοχη που αγορασες και εκτοξευτηκε στο χρηματιστηριο προσφερει διαρκη ηδονη χωρις τον κινδυνο εμφραγματος η ανακοπης ππυ προσφερει το σεξ στο νερο απο την υπερπροσπαθεια..
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Απ' αυτά έχωFeindflug έγραψε: ↑17 Ιούλ 2019, 22:33Από Ibiza, από ψηλούς ή από sex;

Το να είμαστε και οι δύο ψηλοί δεν εχω

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δασκάλα;
Πέσιμο ή χεσιμο; 

Πάλι καθυστερημένα ήρθες. Πέρασε έξω.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Πρόσεχε δασκάλα
Πέσιμο ή χεσιμο; 

Σε πειράζω βρε. Δεν είμαι δασκάλα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Το νερό δεν είναι εμπορεύσιμο προϊόν. Το νερό της πηγής Κεφαλόγουρνο είναι για όλους μας
από Frappezitis » 14 Φεβ 2025, 06:56 » σε Εσωτερική Πολιτική - 5 Απαντήσεις
- 247 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
14 Φεβ 2025, 18:59
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πέντε και στο χέρι ή δέκα και καρτέρει;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 04 Ιαν 2025, 21:24 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 1 Απαντήσεις
- 124 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Καραμελίτσα
04 Ιαν 2025, 21:35
-
-
-
Νέα δημοσίευση Για κακούργημα πηγαίνουν οι Πέντε υπεύθυνοι για το Μάτι
από Kauldron » 05 Ιουν 2023, 00:44 » σε Εσωτερική Πολιτική - 55 Απαντήσεις
- 1666 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Parrot
11 Ιαν 2024, 18:58
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τα πέντε (5) πιο ακριβά κτίρια στη Μέση Ανατολή κόστισαν πάνω από $6 δισ.
από Ίακχος » 28 Δεκ 2023, 09:24 » σε Αρχιτεκτονική - 0 Απαντήσεις
- 1239 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
28 Δεκ 2023, 09:24
-