Βρέθηκε νεκρή η εξαφανισμένη Αμερικανίδα βιολόγος στην Κρήτη

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: Βρέθηκε νεκρή η εξαφανισμένη Αμερικανίδα βιολόγος στην Κρήτη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 17 Ιούλ 2019, 21:27

ST48410 έγραψε:
17 Ιούλ 2019, 21:05

Και η ερώτησή μου έχει την εξής έννοια. Κάποιος άνθρωπος με ψυχιατρικό πρόβλημα έχει εξ' ορισμού συντριπτικά μεγαλύτερες πιθανότητες να κάνει κάτι τόσο αποτρόπαιο από εμάς που μπορεί να τσακωθούμε πχ στα φανάρια;
Ρωτάς δηλαδή αν ισχύει η θεωρία της λεπτής κλωστής. Νομίζω ότι αυτό είναι αδύνατον να απαντηθεί σήμερα. Θα απαντηθεί κάποια στιγμή που ο εγκέφαλος του καθενός μας θα είναι συνδεδεμένος στον ιστό και θα μπορεί μια ΤΝ να μοντελοποιεί την δυνητική συμπεριφορά μας. Ή μπορεί να αποδειχθεί ότι τέτοια μοντελοποίηση είναι παντελώς αδύνατη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares » 17 Ιούλ 2019, 21:33

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε:
17 Ιούλ 2019, 21:21
Να διαβάζεις ξέρεις; δεν βγήκε ο πεθερός να πει πως το παιδί είχε κάποια προβλήματα αλλά δεν πιστεύαμε πως θα έφτανε σε αυτό το σημείο. Είπε πως ήταν ήσυχο παλικάρι και δεν είχε δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα, για έναν τύπο που ήταν σύμφωνα με την αστυνομία γνωστό ηδονοβλεψίας της περιοχής, είχε συλληφθεί για εμπρησμο με παρανοϊκές δικαιολογίες, και τον είχαν προσαγαγει και για άλλη επίθεση σε γυναίκα. Αυτός ο παπαρας λέει ΨΈΜΜΑΤΑ, και για να λέει ψέμματα, πιθανότατα καλύπτει κι άλλα πολλά.

Επίσης για τον ψυχίατρο, κάνει δε λέει πως δε θα έκανε τίποτα και θα ήταν μετά τύπος και υπογραμμος. Το θέμα είναι να κάνεις ότι πρέπει ΕΣΎ από την πλευρά σου. Και αυτοί όχι μόνο δεν έκαναν, αλλά λένε παραμύθια πως στα καλά του καθουμενου βίασε και σκότωσε και μέχρι τότε ήταν Άγιος.
Δεν διάβασα πολλά σχετικά με την υπόθεση. Αν είναι έτσι θα έπρεπε να γίνει κάτι από την πλευρά των γνωστών του. Δεν ήταν κατηγορίες απ' ότι φαίνεται αλλά πραγματικά περιστατικά. Θα είχα απομακρύνει την κόρη και τα παιδιά δεν θα τον υπερασπιζόμουν.

Άβαταρ μέλους
Pedro
Phorum.gr user: Pedro

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pedro » 17 Ιούλ 2019, 21:38

hellegennes έγραψε:
17 Ιούλ 2019, 21:27
ST48410 έγραψε:

Και η ερώτησή μου έχει την εξής έννοια. Κάποιος άνθρωπος με ψυχιατρικό πρόβλημα έχει εξ' ορισμού συντριπτικά μεγαλύτερες πιθανότητες να κάνει κάτι τόσο αποτρόπαιο από εμάς που μπορεί να τσακωθούμε πχ στα φανάρια;
Ρωτάς δηλαδή αν ισχύει η θεωρία της λεπτής κλωστής. Νομίζω ότι αυτό είναι αδύνατον να απαντηθεί σήμερα. Θα απαντηθεί κάποια στιγμή που ο εγκέφαλος του καθενός μας θα είναι συνδεδεμένος στον ιστό και θα μπορεί μια ΤΝ να μοντελοποιεί την δυνητική συμπεριφορά μας. Ή μπορεί να αποδειχθεί ότι τέτοια μοντελοποίηση είναι παντελώς αδύνατη.
Δηλαδη το ιδιο ποσοστο ή τουλαχιστον μικρο ποσοστο αποκλεισης υπαρχει μεταξυ αυτων που εχουν ψυχολογικα/ψυχιατρικα προβληματα και των φυσιολογικων; :p2:
Golden Age έγραψε:
28 Νοέμ 2019, 16:42
NKVD_SMERSH έγραψε:
28 Νοέμ 2019, 16:41

Εξωκοινοβουλευτικέ ακροδεξιέ στηρίζεις Μάρτυρες του Ιαχωβά;
Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.

Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares » 17 Ιούλ 2019, 21:44

hellegennes έγραψε:
Είμαστε ήδη συνδεδεμένοι στον ιστό, στο εικονικό, υλικό περιβάλλον που ζούμε σύμφωνα με τον Πλάτωνα, με το άφθαρτο μέρος της ψυχής. Γι' αυτό ορισμένοι αναγνωρίζουμε μόνο την εξουσία θεού και καμία άλλη εξουσία, πόσο μάλλον την εξουσία των παρασίτων της νέας τάξης πραγμάτων που πολύ θα ήθελαν να παίξουν τον θεό και τον παίζουν όσο μπορούν. Να είσαι συνδεδεμένος εγκεφαλικά με αυτά τώρα. Μπλιάχ, παντοτινή κόλαση. :003::011:

User_601

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από User_601 » 17 Ιούλ 2019, 21:45

Ελεγε στην ερτ πριν λιγο,οτι ο δραστης βασανιζε και ζωα,απο μικρος.Στραγγαλιζε κοτες,τους εκοβε τα ποδια κλπ.Ετσι,να τα λεμε αυτα.Διοτι οταν λεμε οτι αυτοι που κακοποιουν ζωα,καποια στιγμη θα κακοποιησουν ή ακομα και θα σκοτωσουν ανθρωπο,μας λενε τρελους.
Ο μανιακος,ο μαλακας πρωτα θα εκτονωθει σε οτιδηποτε αδυναμο.Ξεκινα με ζωα και καταληγει σε ανθρωπο.Και απο τους ανθρωπους παλι σε ποιο αδυναμους παει.
Να τα λεμε αυτα.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 17 Ιούλ 2019, 22:04

Pedro έγραψε:
17 Ιούλ 2019, 21:38
hellegennes έγραψε:
ST48410 έγραψε:

Δηλαδη το ιδιο ποσοστο ή τουλαχιστον μικρο ποσοστο αποκλεισης υπαρχει μεταξυ αυτων που εχουν ψυχολογικα/ψυχιατρικα προβληματα και των φυσιολογικων; :p2:
Πιθανόν.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
Pedro
Phorum.gr user: Pedro

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pedro » 17 Ιούλ 2019, 22:18

hellegennes έγραψε:
17 Ιούλ 2019, 22:04
Pedro έγραψε:
17 Ιούλ 2019, 21:38
hellegennes έγραψε:

Πιθανόν.
Διαφωνω. Για να καταληξει κανεις να δολοφονησει εναν ανθρωπο,πρεπει να προγηθει μια σειρα γεγονοτων.

Απο την γεννηση της ψυχολογιας του,οσο ειναι ακομη στην κοιλια της μητερας,εαως και το κοινωνικο περιβαλλον. Παιζει ρολο και ο εγκεφαλος,δεν εχουμε ολοι τον ιδιο (δεν λειτουργει το ιδιο).

Επισης κατι πολυ σημαντικο,που ισχυειι για ολους ειναι τα ερεθισματα απο το οικογενειακο ,αλλα και απο το κοινωνικο περιβαλλον. Δεν ειναι το ιδιο να μεγαλωνει κανεις σε μια κοινωνια που ειναι αποδεκτη η χρηση οπλου και γενικα βιας. Εν αντιθεσει με αυτον που μεγαλωνει σε μια κοινωνια που δεν ειναι αποδεκτη.

Το παραδειγμα που εφερες οτι εαν εχουν σκεφτει νς σκοτωσουν καποιον δεν σημαινει οτι το επραξαν κιολας,αντιθετα,βλεπουμε ενα μικρο ποσοστο το κανει. Αυτο που παιζει ρολο ειναι η συχνοτητα τετοιων σκεψεων σε συνδιασμο με τα ερεθισματα και την ανωμαλια,ωστε καποια στιγμη να γινει η σκεψη πραξη.
Golden Age έγραψε:
28 Νοέμ 2019, 16:42
NKVD_SMERSH έγραψε:
28 Νοέμ 2019, 16:41

Εξωκοινοβουλευτικέ ακροδεξιέ στηρίζεις Μάρτυρες του Ιαχωβά;
Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.

Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus » 17 Ιούλ 2019, 22:27

Στραγγαλιζε κοτες,τους εκοβε τα ποδια
και εγω το κανω αυτο.

Άβαταρ μέλους
SpAcE_PaNtHeR

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SpAcE_PaNtHeR » 17 Ιούλ 2019, 22:28

Πόσα χρόνια φυλακή λέτε να φάει περίπου ?
:vp27: https://www.techgame.gr/ <---ΕΝΑ ΑΠ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ GAMING NEWS SITES!!!(ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑ Ο ΙΔΙΟΣ) :urock:

Άβαταρ μέλους
perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus » 17 Ιούλ 2019, 22:31

συντοπιτης του κουλη ειναι ,5-6 χρονια τοπ

Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης » 17 Ιούλ 2019, 22:32

SpAcE_PaNtHeR έγραψε:
17 Ιούλ 2019, 22:28
Πόσα χρόνια φυλακή λέτε να φάει περίπου ?
νομίζω ότι με τον νέο πκ μια 15ετία θα φάει οπότε σε 9 χρόνια θα είναι έξω

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 17 Ιούλ 2019, 22:37

perseus έγραψε:
17 Ιούλ 2019, 22:27
και εγω το κανω αυτο.
Ναι αλλά εσύ τους κάνεις και σεξ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Uppercut

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Uppercut » 17 Ιούλ 2019, 22:38

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
17 Ιούλ 2019, 22:37
perseus έγραψε:
17 Ιούλ 2019, 22:27
και εγω το κανω αυτο.
Ναι αλλά εσύ τους κάνεις και σεξ έρωτα
:D

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 17 Ιούλ 2019, 22:38

μπορει να τον αποφυλακισει ο μαρκογιαννακης που καταγονται και οι δυο απο μαλεμε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 17 Ιούλ 2019, 22:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

Άβαταρ μέλους
perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus » 17 Ιούλ 2019, 22:40

ειναι ειδικος σε αυτα ο κουμπαρος

ισως επρεπε να προβληματισει την αστυνομια οτι αλλες 3 γυναικες ειχαν καταγγειλει επιθεσεις.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών