Αν έχεις σκυλιά, γατιά, κότες και κανένα γουρουνάκι, πραγματικά δεν πετάς ποτέ τίποτα, όλα γίνονται ζωοτροφή.
Πετάτε φαγητό;
Re: Πετάτε φαγητό;
Κουμούνα.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑18 Ιούλ 2019, 14:23Όχι.Belladonna έγραψε: ↑18 Ιούλ 2019, 13:56Είστε από αυτούς που δεν τρώνε φαγητό 2ης ημέρας και πετάνε ό,τι έχει μείνει ή κρατάτε φαγητό μέχρι να χαλάσει και μόνο τότε το πετάτε;
Ξεχωριστή ερώτηση θα κάνω για το ψωμί - για κάποιο λόγο το ψωμί το θεωρώ ειδική κατηγορία που 'δεν επιτρέπεται' να πεταχτεί - έτσι συνήθισα από τους δικούς μου.
Εσείς τί κάνετε; Πετάτε;
Συνήθως έχω έναν στοιχειώδη προγραμματισμό και όταν ξέρω ότι φτιάχνω κάτι που δεν θα καταναλωθεί, θα βάλω μία ή δύο μερίδες στην κατάψυξη, θα το συνδυάσω με κάτι άλλο ή απλώς θα το δώσω στους γείτονες.
Είμαι από τους τυχερούς που ζουν σε πολυκατοικία ενδοκοινοτικών συναλλαγών.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Εγώ βλέπω χοντρομαλακία να φτιάχνεις μεγάλες ποσότητες, να μένουν στο ψυγείο και κάθε φορά να βγάζεις πάνω στο τραπέζι και δυο-τρία φαγητά από τις προηγούμενες μέρες.

Το θεμα ειναι να μην τα πετάνε - ολα τα άλλα δεκτα .
Καποια φαγητα είναι πιο νοστιμα την επομενη μερα η μερες .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Εγώ αηδιάζω με ψυγείο που έχει μέσα φαγητά μαγειρευτά. 
Και αν μείνει κάτι για το βράδυ, δεν το βάζω στο ψυγείο.

Και αν μείνει κάτι για το βράδυ, δεν το βάζω στο ψυγείο.
- hellegennes
Δατ.Belladonna έγραψε: ↑18 Ιούλ 2019, 13:56Είστε από αυτούς που δεν τρώνε φαγητό 2ης ημέρας και πετάνε ό,τι έχει μείνει ή κρατάτε φαγητό μέχρι να χαλάσει και μόνο τότε το πετάτε ακόμη και τότε παίζεται αν θα το πετάξετε;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Διακρίνω έναν υφέρποντα σπισισμό. Γιατί έχει μεγαλύτερη αξία το γουρούνι από το στάρι;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Δεν την πετάς, εκτός κι αν την στείλεις στο διάστημα. Ό,τι κι αν την κάνεις, κάποιος θα την φάει. Υπάρχουν και βακτήρια στον πλανήτη, που πεινάνε, μην είστε σπισιστές.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Μην γινεσαι Μαυρη Μπογιά - δεν εχεις σχεση με το χαμηλο αι κιου της .hellegennes έγραψε: ↑18 Ιούλ 2019, 16:07Δεν την πετάς, εκτός κι αν την στείλεις στο διάστημα. Ό,τι κι αν την κάνεις, κάποιος θα την φάει. Υπάρχουν και βακτήρια στον πλανήτη, που πεινάνε, μην είστε σπισιστές.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Γι αυτό δεν συμφωνούμε με την αποτέφρωση.hellegennes έγραψε: ↑18 Ιούλ 2019, 16:07Δεν την πετάς, εκτός κι αν την στείλεις στο διάστημα. Ό,τι κι αν την κάνεις, κάποιος θα την φάει. Υπάρχουν και βακτήρια στον πλανήτη, που πεινάνε, μην είστε σπισιστές.

- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Πολύ σπάνια. Αφενός γιατί δεν έχω πρόλημα να φάω φαγί δεύτερης και τρίτης μέρας και αφετέρου διατί μαγειρεύομε λελογισμένα και πηγαίνομε κάθε δεύτερη μέρα στο σούπερ, αντί μια φορά την εβδομάδα, οπότε τα φρέσκα προϊόντα δεν προλαβαίνουν να χαλάσουν. Σε κάθε περίπτωση, εάν χρειαστεί να πετάξω τρόφιμα, δεν νοιώθω τύψεις διατί το τοπικό σύστημα αποκομιδής διαθέτει ξεχωριστό κάδο για κομπόστ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Belladonna έγραψε: ↑18 Ιούλ 2019, 14:42Κι εγώ ζω σε τέτοια πολυκατοικίαΓΑΛΗ έγραψε: ↑18 Ιούλ 2019, 14:23
Συνήθως έχω έναν στοιχειώδη προγραμματισμό και όταν ξέρω ότι φτιάχνω κάτι που δεν θα καταναλωθεί, θα βάλω μία ή δύο μερίδες στην κατάψυξη, θα το συνδυάσω με κάτι άλλο ή απλώς θα το δώσω στους γείτονες.
Είμαι από τους τυχερούς που ζουν σε πολυκατοικία ενδοκοινοτικών συναλλαγών.
Όταν φτιάχνεις βέβαια ένα τσικ παραπάνω για να μην λειφτεί (σύνδρομο γιαγιάς) και σκάσουν και λαχανοντολμάδες από την αποπάνω τότε κάποιο θα πάει για ψυγείο.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τα παλιά ψηφοδέλτια τα πετάτε, θα σας δώσουμε καινούργια
από Kauldron » 01 Ιουν 2023, 01:36 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 316 Προβολές
-