Έχεις κάποια άποψη για τα πεπραγμένα του δήμου επί θητείας του; Έτσι, για να έχουμε ας πούμε ένα μέτρο σύγκρισης. Ως προς τι κρίνεις το έργο του; Ως προς τις δηλώσεις του; Ως προς τις κόντρες στις οποίες έχει εμπλακεί; Με κομματικά πολιτικό φίλτρο;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑21 Μάιος 2018, 18:58Δλδ σας πέφτει λίγος ρε μπουγατσοκιμάδες που μέχρι αντιπρόπερσι χέζατε σε γούβα στον κήπο σαν τους νταλίτ;
Τριτοκοσμικοι νοτιοανατολιτες επιτεθηκαν στον μπουταρη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- hellegennes
Re: Τριτοκοσμικοι νοτιοανατολιτες επιτεθηκαν στον μπουταρη
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
ειναι ο πιο σωστός από που κι ως που? Επειδή έχει πάρει στο κατόπι ενα γέρο τον οποίο έχουν παρει στο κατόπι κάποια άλλα χουλιγκάνια και τον κοπανάνε, και αυτός απλά τον βρίζει, θετοντας τη ζωή του παιδιού σε πλήρη κίνδυνο? Και αν ο τύπος που δεν τον βαράει μεν αλλα εκεινη τη στιγμή του φωνάζει πχ, "γαμώ τους αμπελώνες σου μπεκρόπουστα,που τολμησες να πατήσεις εδώ τετοια μέρα", πώς ακριβώς μαθαίνει το παιδάκι ότι ο χουλιγκανισμός είναι χολέρα, ακουγοντας τον πατέρα του να φωνάζει κατι τετοιο (ή παρόμοιο)? Εκτός αν ως "χουλιγκανισμό",εσύ ορίζεις μόνο τη χειροδικία.under έγραψε: ↑21 Μάιος 2018, 18:52Απο ληψεις απο ψηλα φαινεται οτι ο τυπος μονο φωναζει.Δεν χτυπαει.vantono έγραψε: ↑21 Μάιος 2018, 18:42πάλι καλά που δεν άρχισε να τον κοπανάει με το παιδί σε ρόλο ρόπαλου.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: ↑21 Μάιος 2018, 18:39
Kαι υστερα αναρωτιομαστε πως τα παιδια γινονται χουλιγκαν....Με τετοιους γονεις.
Ειναι ο πιο σωστος απο ολους απο τη στιγμη που δεν σηκωνει χερι.
Τα παιδια πρεπει να μαθαινουν οτι ο εθνομηδενισμος ειναι χολερα.Οπως και ο χουλιγκανισμος.
- ΜπλεΜπουμπυς
«Δεν το έκανα εγώ, το έκανε συνεργάτης μου»...... 
Όλοι οι ακροδεξιοί από Χρυσή Αυγή, ΝΔ ή ΑΝΕΛ την ίδια δικαιολογία έχουν!

Όλοι οι ακροδεξιοί από Χρυσή Αυγή, ΝΔ ή ΑΝΕΛ την ίδια δικαιολογία έχουν!

«Δεν το έκανα εγώ, το έκανε συνεργάτης μου»
Το koutipandoras.gr επικοινώνησε με τον δήμαρχο Άργους - Μυκηνών, ο οποίος υποστήριξε πως εκείνος δεν έχει γράψει τίποτα στο προσωπικό του προφίλ και πως το λογαριασμό του τον διαχειρίζονται οι συνεργάτες του. «Ταξιδεύω από χθες το βράδυ και δεν το έχω δει. Αν το έχει κάνει κάποιος από το γραφείο, θα το δω και θα το κατεβάσω» μας είπε, συμπληρώνοντας πως διαφωνεί με την ανάρτηση. Όταν πήραμε το θάρρος να τον ρωτήσουμε πού ταξιδεύει δυο μέρες, μας διευκρίνισε ότι τελικά ταξιδεύει από τις πρώτες πρωινές ώρες, αν και η ανάρτηση ήταν στο προφίλ του τουλάχιστον 16 ώρες. «Ε, εντάξει ποιος ξέρει... δεν το είχα προσέξει» απάντησε ως προς το γεγονός ότι η ανάρτηση υπάρχει στο προφίλ του από εχθές.
Να σημειωθεί πως ο κ. Καμπόσος ξανά επικοινώνησε μαζί μας, δηλώνοντάς μας πως κατέβασε την ανάρτηση και πως θα μάθει όταν επιστρέψει στο γραφείο του ποιος ανέβασε το post. «Αυτά συμβαίνουν... Τι να λέμε τώρα...» κατέληξε.
Η λίστα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ:
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
- hellegennes
vantono έγραψε: ↑21 Μάιος 2018, 19:00ειναι ο πιο σωστός από που κι ως που? Επειδή έχει πάρει στο κατόπι ενα γέρο τον οποίο έχουν παρει στο κατόπι κάποια άλλα χουλιγκάνια και τον κοπανάνε, και αυτός απλά τον βρίζει, θετοντας τη ζωή του παιδιού σε πλήρη κίνδυνο? Και αν ο τύπος που δεν τον βαράει μεν αλλα εκεινη τη στιγμή του φωνάζει πχ, "γαμώ τους αμπελώνες σου μπεκρόπουστα,που τολμησες να πατήσεις εδώ τετοια μέρα", πώς ακριβώς μαθαίνει το παιδάκι ότι ο χουλιγκανισμός είναι χολέρα, ακουγοντας τον πατέρα του να φωνάζει κατι τετοιο (ή παρόμοιο)? Εκτός αν ως "χουλιγκανισμό",εσύ ορίζεις μόνο τη χειροδικία.
Και μόνο το ότι θέτει σε κίνδυνο το παιδί, δείχνει ότι είναι κατάπτυστο μπασταρδάκι που θα έπρεπε να του αφαιρεθεί η επιμέλεια του παιδιού. Βάζει τα πολιτικά του κίνητρα πάνω από την ασφάλεια του παιδιού του.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άστο αυτό το επιχείρημα, μπορεί να έχουν τίποτα κομμένο νερό (με Μπουτάρη δήμαρχο) οπότε τι γίνεται στους κήπους δεν το ξέρειςΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑21 Μάιος 2018, 18:58Δλδ σας πέφτει λίγος ρε μπουγατσοκιμάδες που μέχρι αντιπρόπερσι χέζατε σε γούβα στον κήπο σαν τους νταλίτ;

Νήφε και μέμνησο απιστείν
Τιποτα δεν εχει κανει στον δημο.Μια φορα παγωσαν οι δρομοι και δεν ειχε αλατι να ριξει διοτι παγωσε και αυτο.hellegennes έγραψε: ↑21 Μάιος 2018, 19:00Έχεις κάποια άποψη για τα πεπραγμένα του δήμου επί θητείας του; Έτσι, για να έχουμε ας πούμε ένα μέτρο σύγκρισης. Ως προς τι κρίνεις το έργο του; Ως προς τις δηλώσεις του; Ως προς τις κόντρες στις οποίες έχει εμπλακεί; Με κομματικά πολιτικό φίλτρο;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑21 Μάιος 2018, 18:58Δλδ σας πέφτει λίγος ρε μπουγατσοκιμάδες που μέχρι αντιπρόπερσι χέζατε σε γούβα στον κήπο σαν τους νταλίτ;

Οσοι διαφωνουν με την πολιτικη του(οπως εγω) εχω την δυναμη να αντιπαρατεθω μαζι του πολιτικα.Αυτοι που υποστηριζουν την χειροδικια απεναντι του διαφωνουν στην διαχειρηση της πολιτικης του Μπουταρη οχι στην ιδια την πολιτικη του.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Εχουμε ξαναπει οτι ο Μπουταρης ειναι αθλιος και εχει πει εμετικα πραγματα.vantono έγραψε: ↑21 Μάιος 2018, 19:00ειναι ο πιο σωστός από που κι ως που? Επειδή έχει πάρει στο κατόπι ενα γέρο τον οποίο έχουν παρει στο κατόπι κάποια άλλα χουλιγκάνια και τον κοπανάνε, και αυτός απλά τον βρίζει, θετοντας τη ζωή του παιδιού σε πλήρη κίνδυνο? Και αν ο τύπος του φωνάζει εκεινη τη στιγμή πχ, "γαμώ τους αμπελώνες σου μπεκρόπουστα,που τολμησες να πατήσεις εδώ τετοια μέρα", πώς ακριβώς μαθαίνει το παιδάκι ότι ο χουλιγκανισμός είναι χολέρα? Εκτός αν ως "χουλιγκανισμό",εσύ ορίζεις μόνο τη χειροδικία.
Ειμαστε εναντιον του λιντσαρισματος αλλα καθολου εναντιον της αποδοκιμασιας.
Επειδη δεν ξερεις τι φωναζε και επειδη ειναι εξισου πιθανο να φωναζε "σηκω φυγε απο εδω ρε" δεν μπορεις να τον καταδικασεις.
Σιγουρα λοιπον χουλιγκανοι ειναι αυτοι που τον χτυπησαν.
Ο τυπος απλως φαινεται να αποδοκιμαζει.
Απο ψηλα φαινεται οτι τον ακολουθει για ελαχιστα μετρα και μετα απομακρυνεται.
Ειναι δε πολυ πιθανο να μην εχει καταλαβει την εκταση της επιθεσης.
Συνεπως δεν βλεπω γιατι πρεπει να τον τσουβαλιαζεις με τους αλλους.
Αντιθετα,ειναι ΣΩΣΤΟΣ που διαμαρτυρεται εναντιον του εθνομηδενισμου.Ιδιως οταν ειναι και το παιδι του εκει.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- Υδράργυρος
Κοροιδα πιαστηκαν. Τελικα υπερ του μπουταρη θα λειτουργησει αυτη η ιστορια
η νηφάλια τοποθέτησή μου μόλις πληροφορήθηκα το συμβάνΥδράργυρος έγραψε: ↑21 Μάιος 2018, 19:08Κοροιδα πιαστηκαν. Τελικα υπερ του μπουταρη θα λειτουργησει αυτη η ιστορια
Lugozzi @ Τριτοκοσμικοι νοτιοανατολιτες επιτεθηκαν στον μπουταρη

FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Έγραψα προηγουμένως: αναμένομε ότι η ηγεσία και ο μηχανισμός του κόμματος να πράξουν τα δέοντα. Φρονώ ότι η πρόσφατη ανακοίνωση που εξεδόθη δείχνει προς αυτήν την κατεύθυνσηΜπλεΜπουμπυς έγραψε: ↑21 Μάιος 2018, 19:03«Δεν το έκανα εγώ, το έκανε συνεργάτης μου»......
Όλοι οι ακροδεξιοί από Χρυσή Αυγή, ΝΔ ή ΑΝΕΛ την ίδια δικαιολογία έχουν!«Δεν το έκανα εγώ, το έκανε συνεργάτης μου»
Το koutipandoras.gr επικοινώνησε με τον δήμαρχο Άργους - Μυκηνών, ο οποίος υποστήριξε πως εκείνος δεν έχει γράψει τίποτα στο προσωπικό του προφίλ και πως το λογαριασμό του τον διαχειρίζονται οι συνεργάτες του. «Ταξιδεύω από χθες το βράδυ και δεν το έχω δει. Αν το έχει κάνει κάποιος από το γραφείο, θα το δω και θα το κατεβάσω» μας είπε, συμπληρώνοντας πως διαφωνεί με την ανάρτηση. Όταν πήραμε το θάρρος να τον ρωτήσουμε πού ταξιδεύει δυο μέρες, μας διευκρίνισε ότι τελικά ταξιδεύει από τις πρώτες πρωινές ώρες, αν και η ανάρτηση ήταν στο προφίλ του τουλάχιστον 16 ώρες. «Ε, εντάξει ποιος ξέρει... δεν το είχα προσέξει» απάντησε ως προς το γεγονός ότι η ανάρτηση υπάρχει στο προφίλ του από εχθές.
Να σημειωθεί πως ο κ. Καμπόσος ξανά επικοινώνησε μαζί μας, δηλώνοντάς μας πως κατέβασε την ανάρτηση και πως θα μάθει όταν επιστρέψει στο γραφείο του ποιος ανέβασε το post. «Αυτά συμβαίνουν... Τι να λέμε τώρα...» κατέληξε.
Η λίστα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ:
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Δευτέρα, 21 Μαΐου 2018hellegennes έγραψε: ↑21 Μάιος 2018, 19:03Και μόνο το ότι θέτει σε κίνδυνο το παιδί, δείχνει ότι είναι κατάπτυστο μπασταρδάκι που θα έπρεπε να του αφαιρεθεί η επιμέλεια του παιδιού. Βάζει τα πολιτικά του κίνητρα πάνω από την ασφάλεια του παιδιού του.
Το περιμένατε; ΗΡΘΕ !!
«Λαϊκό δικαστήριο» από τον ΑΝΩΜΑΛΟ.
Πρώτα έβαλε όλο του το «είναι», για να προωθήσει τη νομιμοποίηση της κάνναβης. Στη συνέχεια ανέβασε μία selfie στο λογαριασμό του στο Facebook, παρέα με μία drag queen, η οποία δηλώνει «τον γουστάρω, ακουμπάει την ψυχή μου».

Δεν φτάνει να καταδικάσουμε τον φασισμό. Δεν φτάνει να καταδικαστεί ο φασίστας. Πρέπει παράλληλα να απαντήσουμε αν επιτρέπεται να μεγαλώνει παιδί αυτός ο φασίστας γονέας που επιτίθεται στον δήμαρχο;
Ανθέλληνας, φιλότουρκος και φιλοσκοπιανός
πείτε μου αξίζει δήμαρχο αυτόν ο Θερμαϊκός;...
Λαέ της συμπρωτεύουσας
την τύχη σου στα χέρια σου
τώρα πια έχεις πάρει
μην ξαναβγάλεις δήμαρχο
αυτόν που λεν Μπουτάρη
Κι όσο για τα κόμματα
δηλώσεις συμπαθείας
τρέξανε για το δήμαρχο
να κάνουν απ’ ευθείας
Που ήταν όμως όλοι αυτοί
και τι είπαν στο λαό μας
όταν ο δήμαρχος αυτός
τους Τούρκους πάντα εξυμνεί
δήθεν για το καλό μας;
Είναι η αγωνία τους
όμως πολύ μεγάλη
γιατί το βλέπουν εμφανώς
στη Θέση που ήλθε χθες αυτός
σε λίγο θα ‘λθουν κι άλλοι…
Το μάθημα το έλαβες
χθες δήμαρχε Μπουτάρη
πλησιάζει η ώρα να γενείς
της ιστορίας μίασμα
πολιτικό κουφάρι…
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
The Rebel έγραψε: ↑21 Μάιος 2018, 19:22
Ανθέλληνας, φιλότουρκος και φιλοσκοπιανός
πείτε μου αξίζει δήμαρχο αυτόν ο Θερμαϊκός;...
Λαέ της συμπρωτεύουσας
την τύχη σου στα χέρια σου
τώρα πια έχεις πάρει
μην ξαναβγάλεις δήμαρχο
αυτόν που λεν Μπουτάρη
Κι όσο για τα κόμματα
δηλώσεις συμπαθείας
τρέξανε για το δήμαρχο
να κάνουν απ’ ευθείας
Που ήταν όμως όλοι αυτοί
και τι είπαν στο λαό μας
όταν ο δήμαρχος αυτός
τους Τούρκους πάντα εξυμνεί
δήθεν για το καλό μας;
Είναι η αγωνία τους
όμως πολύ μεγάλη
γιατί το βλέπουν εμφανώς
στη Θέση που ήλθε χθες αυτός
σε λίγο θα ‘λθουν κι άλλοι…
Το μάθημα το έλαβες
χθες δήμαρχε Μπουτάρη
πλησιάζει η ώρα να γενείς
της ιστορίας μίασμα
πολιτικό κουφάρι…
Από το ίδιο άρθρο, ρέμπελ:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ την 21 Μάιος 2018, 19:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Υπερκουλτουριάρης
Η ιστορία για αυτό έγινε, πήγε για να γίνει τζέρτζελο. Το είχε κάνει συνειδητά όπως ομολόγησε και την πρώτη φορά της εκλογής του, όταν προκαλούσε τον Άνθιμο, λεγοντας τον Μουτζαχεντιν και έτσι.
Ότι και να κάνει πάντως, το θεωρώ απίθανο να περάσει στο β γύρο. Είναι κάτι σαν τους Άριστους πλεον, λειτουργεί συσπειρωτικά από την ανάποδη, όσο απίθανος και να είναι ο αντίπαλος.
Είναι πάντα θλιβερό να βλέπεις έναν άνθρωπο να τρώει ξύλο από τραμπούκους 10 προς ένα, πόσο μάλλον όταν είναι γέρος.
Βέβαια μιλάμε για Πόντιους, τον κατιμά της χώρας μαζί με τους Κρητικούς.
Από την άλλη, δεν τον λυπάται και κανείς σοβαρός άνθρωπος όταν έχει πει " πούτσα μου οι σφαγές, τουρίστες θέλω να φέρνω" και πάει στο συλαλλητήριο μνήμης τους. Απορώ πως δεν πήγε και στη φιέστα του κυπέλλου του μπάοκ με φανέλα Κόκε
Βέβαια μιλάμε για Πόντιους, τον κατιμά της χώρας μαζί με τους Κρητικούς.
Από την άλλη, δεν τον λυπάται και κανείς σοβαρός άνθρωπος όταν έχει πει " πούτσα μου οι σφαγές, τουρίστες θέλω να φέρνω" και πάει στο συλαλλητήριο μνήμης τους. Απορώ πως δεν πήγε και στη φιέστα του κυπέλλου του μπάοκ με φανέλα Κόκε
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Φασίστες επιτέθηκαν στον υ. Δήμαρχο Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ
από Ληστοσυμμορίτης » 05 Οκτ 2023, 13:23 » σε Εσωτερική Πολιτική - 49 Απαντήσεις
- 1542 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Παλαιοελλαδίτης
08 Οκτ 2023, 04:24
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κράτος Δικαίου 107.Θεσσαλονίκη: Κουκουλοφόροι με λοστούς επιτέθηκαν στον Στέφανο Κασσελάκη
από Μαδουραίος » 10 Μαρ 2024, 20:31 » σε Εσωτερική Πολιτική - 167 Απαντήσεις
- 4229 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από pylothess
12 Σεπ 2024, 21:11
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κι όμως η φώτο είναι από την κηδεία του Γιάννη Μπουτάρη
από Μαδουραίος » 12 Νοέμ 2024, 23:21 » σε Εσωτερική Πολιτική - 31 Απαντήσεις
- 946 Προβολές
-