ΣΕΙΣΜΟΣ
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: ΣΕΙΣΜΟΣ
Πάντως λένε συνεχώς Ελλάδα = η σεισμογενέστερη χώρα της Μεσογείου/κόσμου/πλανήτη/γαλαξία κτλ, κι εγώ προσωπικά μόνο 2 περιπτώσεις ισχυρού σεισμού μέσα σε 20 χρόνια θυμάμαι. Το σημερινό και η καταστροφή του '99 όπου τότε ήμουν μπόμπιρας και καταλάβαινα ελάχιστα. Ε αυτό δεν το λες και τέρμα "σεισμογενή χώρα",οπως και να το κάνουμε.
Εγώ μιλάω για Αθήνα συγκεκριμένα βέβαια, απο υπόλοιπη Ελλάδα, κάτι επτάνησα που κουνάει λίγο κατα καιρους και τους γαμιέται το σπίτι κτλ δεν έχω εμπειρία.
Εγώ μιλάω για Αθήνα συγκεκριμένα βέβαια, απο υπόλοιπη Ελλάδα, κάτι επτάνησα που κουνάει λίγο κατα καιρους και τους γαμιέται το σπίτι κτλ δεν έχω εμπειρία.
Μπορεί να βρήκε την ευκαιρία και έκλεψε την κατσαρόλα.
- blackpaint
εχουμε ομως πρωτοπορια στην σεισμικη θωρακισηvantono έγραψε: ↑19 Ιούλ 2019, 18:01Πάντως λένε συνεχώς Ελλάδα = η σεισμογενέστερη χώρα της Μεσογείου/κόσμου/πλανήτη/γαλαξία κτλ, κι εγώ προσωπικά μόνο 2 περιπτώσεις ισχυρού σεισμού μέσα σε 20 χρόνια θυμάμαι. Το σημερινό και η καταστροφή του '99 όπου τότε ήμουν μπόμπιρας και καταλάβαινα ελάχιστα. Ε αυτό δεν το λες και τέρμα "σεισμογενή χώρα",οπως και να το κάνουμε.
http://www.gsi-eng.eu/index.asp?mod=articles&id=41
-
Αυτό που εσείς κοροϊδεύετε είναι ο νούμερο 1 κανόνας προστασίας. Προστατεύει το κεφάλι. Οι περισσότεροι θάνατοι σε περίπτωση σεισμού προέρχονται από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και πτώσεις σοβάδων...
Εσείς ρε μηχανικέ στο εργοτάξιο γιατί φοράτε κράνος και όχι ασπίδα ή θώρακα;
Εμπεδοκλής έγραψε: ↑19 Ιούλ 2019, 18:07Αυτό που εσείς κοροϊδεύετε είναι ο νούμερο 1 κανόνας προστασίας. Προστατεύει το κεφάλι. Οι περισσότεροι θάνατοι σε περίπτωση σεισμού προέρχονται από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και πτώσεις σοβάδων...

1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Γκουγλαρε ποια ειναι η πιο σεισμογενης χωρα της ευρωπης,δες το αποτελεσμα και μετα ξαναγκουγκλαρε ποια ειναι 6η σεισμογενης παγκοσμιως,./Ειναι γνωστα αυτα και επισημα ,δεν τα βγαζει κανενας εγκεφαλος στην ελλαδα.vantono έγραψε: ↑19 Ιούλ 2019, 18:01Πάντως λένε συνεχώς Ελλάδα = η σεισμογενέστερη χώρα της Μεσογείου/κόσμου/πλανήτη/γαλαξία κτλ, κι εγώ προσωπικά μόνο 2 περιπτώσεις ισχυρού σεισμού μέσα σε 20 χρόνια θυμάμαι. Το σημερινό και η καταστροφή του '99 όπου τότε ήμουν μπόμπιρας και καταλάβαινα ελάχιστα. Ε αυτό δεν το λες και τέρμα "σεισμογενή χώρα",οπως και να το κάνουμε.

Δηλαδή εσείς λέτε ότι εκείνη την ώρα που φόραγε την κατσαρόλα γινόταν σεισμός;Leporello έγραψε: ↑19 Ιούλ 2019, 18:18Εμπεδοκλής έγραψε: ↑19 Ιούλ 2019, 18:07Αυτό που εσείς κοροϊδεύετε είναι ο νούμερο 1 κανόνας προστασίας. Προστατεύει το κεφάλι. Οι περισσότεροι θάνατοι σε περίπτωση σεισμού προέρχονται από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και πτώσεις σοβάδων...
-
Δηλαδή εσύ την ώρα που φοράς το κράνος στο εργοτάξιο έχεις σκαλωσιά από πάνω σου; Δηλαδή ο στρατιώτης την ώρα που φορά το κράνος γίνεται πόλεμος;Μηχανικός έγραψε: ↑19 Ιούλ 2019, 18:29Δηλαδή εσείς λέτε ότι εκείνη την ώρα που φόραγε την κατσαρόλα γινόταν σεισμός;Leporello έγραψε: ↑19 Ιούλ 2019, 18:18Εμπεδοκλής έγραψε: ↑19 Ιούλ 2019, 18:07
Αυτό που εσείς κοροϊδεύετε είναι ο νούμερο 1 κανόνας προστασίας. Προστατεύει το κεφάλι. Οι περισσότεροι θάνατοι σε περίπτωση σεισμού προέρχονται από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και πτώσεις σοβάδων...
Δεν ξέρεις ούτε την στιγμή που πάρθηκε η φωτογραφία, ούτε την περιοχή. Γενικώς, καλό είναι να αποφεύγεις να χλευάζεις.Μηχανικός έγραψε: ↑19 Ιούλ 2019, 18:29Δηλαδή εσείς λέτε ότι εκείνη την ώρα που φόραγε την κατσαρόλα γινόταν σεισμός;Leporello έγραψε: ↑19 Ιούλ 2019, 18:18Εμπεδοκλής έγραψε: ↑19 Ιούλ 2019, 18:07Αυτό που εσείς κοροϊδεύετε είναι ο νούμερο 1 κανόνας προστασίας. Προστατεύει το κεφάλι. Οι περισσότεροι θάνατοι σε περίπτωση σεισμού προέρχονται από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και πτώσεις σοβάδων...
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Η κυρια της φωτογραφιας ακολουθησε εναν απο τους βασικοτερους κανονες μετα απο σεισμο.
Winter is coming
- ΜπλεΜπουμπυς
Με 5,3 Ρίχτερ κι όλοι οι Ελληναραδες στους δρόμους... Στη Συρία που βρέχει φωτιά ο ουρανός, "να γυρίσουν στα σπίτια τους", που δεν έχουν...
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
-
Καλά στους δρόμους βγήκαν δεν μεταναστεύσαν...ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: ↑19 Ιούλ 2019, 18:38Με 5,3 Ρίχτερ κι όλοι οι Ελληναραδες στους δρόμους... Στη Συρία που βρέχει φωτιά ο ουρανός, "να γυρίσουν στα σπίτια τους", που δεν έχουν...
Τα έχεις μπερδέψει λίγο.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑19 Ιούλ 2019, 18:32Δηλαδή εσύ την ώρα που φοράς το κράνος στο εργοτάξιο έχεις σκαλωσιά από πάνω σου; Δηλαδή ο στρατιώτης την ώρα που φορά το κράνος γίνεται πόλεμος;
Λες να κυκλοφορούμε καθημερινά με κράνος;
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Άλλο το κράνος με το ελατήριο απόσβεσης και άλλο η κατσαρόλα.
Βέβαια ο καθένας χρησιμοποιεί ότι διαθέτει.
Βέβαια ο καθένας χρησιμοποιεί ότι διαθέτει.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 478 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Pillars
11 Δεκ 2024, 20:07
-
- 7 Απαντήσεις
- 605 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taliban
16 Ιουν 2024, 21:16
-
-
Νέα δημοσίευση Σεισμός 7.4 ρίχτερ στην Ταϊβάν
από Libre arbitre » 03 Απρ 2024, 07:44 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 0 Απαντήσεις
- 312 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
03 Απρ 2024, 07:44
-
-
-
Νέα δημοσίευση Επίκειται σεισμός στην Ελλάδα
από whisper » 15 Αύγ 2024, 07:56 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 14 Απαντήσεις
- 613 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από stergiosbik