σε ποια σφραγιδα ειμαστε, εχω κατι δουλειες να κανω, προλαβαινω;
ΣΕΙΣΜΟΣ
Re: ΣΕΙΣΜΟΣ
Όχι, γράφω, αραιά. Κι αυτόν πάντως τον έχασα, είχα μόλις παρκάρει, βγαίνω από το αυτοκίνητο κι ακούω να βαράνε από παντού συναγερμοί. Διακοπή ρεύματος σκέφτομαι, αλλά όλοι ήταν έξω και κοιτάζαν τα κινητά τους. Μπαίνω στο κτίριο που είχα ραντεβού ενώ όλοι βγαίναν έξω. Τι γίνεται ρε παιδιά; Σεισμός, μεγάλος! μου λένε. Πάει κι αυτή η εμπειρία. Εγώ πότε θα κουνηθώ;
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
- Τοξοβόλος_UK
η αλήθεια είναι οτι από τον 4.3 που έγινε 1μιση ώρα μετά έχει ηρεμήσει πολύ. Ο Χουλιάρας πριν λίγο το υπογράμμισε αυτό αφήνοντας ανοιχτό το σενάριο ο 5.3 να ήταν τελικά προσεισμός. Με ανησυχεί οτι έχει σταματήσει να κάνει μετασεισμούς και σωρεύει ενέργεια, είμαι διακοπές Ελλάδα και στον Διόνυσο την ακούσαμε καλά.
@ βάτραχος: καλά, κουνήσου από την θέση σου για την ώρα!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σουβλίτσα την 20 Ιούλ 2019, 00:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Τοξοβόλος_UK έγραψε: ↑20 Ιούλ 2019, 00:01η αλήθεια είναι οτι από τον 4.3 που έγινε 1μιση ώρα μετά έχει ηρεμήσει πολύ. Ο Χουλιάρας πριν λίγο το υπογράμμισε αυτό αφήνοντας ανοιχτό το σενάριο ο 5.3 να ήταν τελικά προσεισμός. Με ανησυχεί οτι έχει σταματήσει να κάνει μετασεισμούς και σωρεύει ενέργεια, είμαι διακοπές Ελλάδα και στον Διόνυσο την ακούσαμε καλά.

vatraxos έγραψε: ↑20 Ιούλ 2019, 00:01Όχι, γράφω, αραιά. Κι αυτόν πάντως τον έχασα, είχα μόλις παρκάρει, βγαίνω από το αυτοκίνητο κι ακούω να βαράνε από παντού συναγερμοί. Διακοπή ρεύματος σκέφτομαι, αλλά όλοι ήταν έξω και κοιτάζαν τα κινητά τους. Μπαίνω στο κτίριο που είχα ραντεβού ενώ όλοι βγαίναν έξω. Τι γίνεται ρε παιδιά; Σεισμός, μεγάλος! μου λένε. Πάει κι αυτή η εμπειρία. Εγώ πότε θα κουνηθώ;
[/quote]
Στο επόμενο
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Τοξοβόλος_UK
θυμάμαι του 99 και τότε κάθε λίγο και λιγάκι κούναγε. Τώρα έχει ηρεμήσει πολύ. Όπως και στην Καλιφόρνια που έκανε το 6άρι μετά μερικούς μικρότερους και μετά για 2 μέρες λίγα πράγματα μέχρι που έγινε το 7άρι. Η Πάρνηθα έχει δυναμικό 6άρι και οι διπλανές στο δυτικό κομμάτι του ρήγματος της Πάρνηθας, Αλκυονίδες έχουν δυναμικό για 7άρι...Σουβλίτσα έγραψε: ↑20 Ιούλ 2019, 00:03
η αλήθεια είναι οτι από τον 4.3 που έγινε 1μιση ώρα μετά έχει ηρεμήσει πολύ. Ο Χουλιάρας πριν λίγο το υπογράμμισε αυτό αφήνοντας ανοιχτό το σενάριο ο 5.3 να ήταν τελικά προσεισμός. Με ανησυχεί οτι έχει σταματήσει να κάνει μετασεισμούς και σωρεύει ενέργεια, είμαι διακοπές Ελλάδα και στον Διόνυσο την ακούσαμε καλά.δεν έχεις άδικο στην παρατήρησή σου
Δε ξέρω,δε θέλω να φοβήσω κανέναν απλά σημειώνω τι είπε πριν λίγο ο Χουλιάρας..
https://www.newsbeast.gr/greece/arthro/ ... ero-seismo
- hellegennes
Δηλαδή είπε «ή θα γίνει σεισμός ή δεν θα γίνει». Επιστημονικά ορθόν, αλλά όχι ιδιαίτερα χρήσιμον. Λογικό, βέβαια, γιατί η σεισμολογία δεν είναι επιστήμη προγνώσεων.Τοξοβόλος_UK έγραψε: ↑20 Ιούλ 2019, 00:07θυμάμαι του 99 και τότε κάθε λίγο και λιγάκι κούναγε. Τώρα έχει ηρεμήσει πολύ. Όπως και στην Καλιφόρνια που έκανε το 6άρι μετά μερικούς μικρότερους και μετά για 2 μέρες λίγα πράγματα μέχρι που έγινε το 7άρι. Η Πάρνηθα έχει δυναμικό 6άρι και οι διπλανές στο δυτικό κομμάτι του ρήγματος της Πάρνηθας, Αλκυονίδες έχουν δυναμικό για 7άρι...Σουβλίτσα έγραψε: ↑20 Ιούλ 2019, 00:03
η αλήθεια είναι οτι από τον 4.3 που έγινε 1μιση ώρα μετά έχει ηρεμήσει πολύ. Ο Χουλιάρας πριν λίγο το υπογράμμισε αυτό αφήνοντας ανοιχτό το σενάριο ο 5.3 να ήταν τελικά προσεισμός. Με ανησυχεί οτι έχει σταματήσει να κάνει μετασεισμούς και σωρεύει ενέργεια, είμαι διακοπές Ελλάδα και στον Διόνυσο την ακούσαμε καλά.δεν έχεις άδικο στην παρατήρησή σου
Δε ξέρω,δε θέλω να φοβήσω κανέναν απλά σημειώνω τι είπε πριν λίγο ο Χουλιάρας..
https://www.newsbeast.gr/greece/arthro/ ... ero-seismo
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Τον Λεβέντη σκέφτηκα κι εγώ αλλά συμμερίζομαι στα σοβαρά την άποψη οτι δεν έχει δώσει ιδιαίτερους μετασεισμούς
-
Μήπως εννοεί κάτι διαφορετικό;
Δηλαδή είτε ότι θα έχουμε ακολουθία φαινομένων που από την συχνότητα και τα μεγέθη θα προκύπτει εκτόνωση είτε ισχυροποιείται η εκδοχή να πρόκειται για προσεισμό; Βλέπω ότι εφιστά την προσοχή στα 4,4 του ισχυρότερου μετασεισμού. Μήπως περίμενε κάτι μεγαλύτερο για να εκτονωθεί η όποια ενέργεια;
Δηλαδή είτε ότι θα έχουμε ακολουθία φαινομένων που από την συχνότητα και τα μεγέθη θα προκύπτει εκτόνωση είτε ισχυροποιείται η εκδοχή να πρόκειται για προσεισμό; Βλέπω ότι εφιστά την προσοχή στα 4,4 του ισχυρότερου μετασεισμού. Μήπως περίμενε κάτι μεγαλύτερο για να εκτονωθεί η όποια ενέργεια;
περίμενε περισσότερους σε μεγάλη ένταση μετασεισμούς από ό,τι καταλαβαίνωST48410 έγραψε: ↑20 Ιούλ 2019, 00:17Μήπως εννοεί κάτι διαφορετικό;
Έτσι το εκλαμβάνω και εγώ αλλά πάλι κάνουμε υποθέσεις.Σουβλίτσα έγραψε: ↑20 Ιούλ 2019, 00:19περίμενε περισσότερους σε μεγάλη ένταση μετασεισμούς από ό,τι καταλαβαίνωST48410 έγραψε: ↑20 Ιούλ 2019, 00:17Μήπως εννοεί κάτι διαφορετικό;
Ξέρει κανείς αν το ΒΑΝ λειτουργεί; Αν υπήρχε σήμα και τι μέγεθος αναμενόταν;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 482 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Pillars
11 Δεκ 2024, 20:07
-
- 7 Απαντήσεις
- 605 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taliban
16 Ιουν 2024, 21:16
-
-
Νέα δημοσίευση Σεισμός 7.4 ρίχτερ στην Ταϊβάν
από Libre arbitre » 03 Απρ 2024, 07:44 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 0 Απαντήσεις
- 313 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
03 Απρ 2024, 07:44
-
-
-
Νέα δημοσίευση Επίκειται σεισμός στην Ελλάδα
από whisper » 15 Αύγ 2024, 07:56 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 14 Απαντήσεις
- 615 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από stergiosbik