Το σκότος είναι το έως.zteo έγραψε: ↑19 Ιούλ 2019, 22:51Γινεται να μην χρησιμοποιειτε το ονομα Εωσφορος για να περιγραψετε τον εβραικο Σατανα.Στην ουσια ο Εωσφορος ηταν στην αρχαιοελληνικη θρησκεια θεοτητα του ηλιου.Το ονομα του μεταφραζεται ως αυτος που φερνει το εως,κοινος το φως.
Φυσικα και δεν υπαρχουν μαγοι ταχυδαχτυλουργοι ειναι.Με την ευκαιρια εχει καταλαβει κανεις πως εκανε το κολπο ο Κοπερφιλντ και εξαφανισε το Αγαλμα της Ελαυθεριας.
Είναι οι μάγοι υπηρέτες του Εωσφόρου;
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
- wooded glade
Re: Είναι οι μάγοι υπηρέτες του Εωσφόρου;
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Δεν είναι τυχαία η ταύτιση. Οι χριστιανοί μισούν την Ελλάδα και ταυτίζουν καθετί ελληνικό με το απόλυτο κακό.
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CF ... %AF%CE%B1)wooded glade έγραψε: ↑19 Ιούλ 2019, 23:01Το σκότος είναι το έως.zteo έγραψε: ↑19 Ιούλ 2019, 22:51Γινεται να μην χρησιμοποιειτε το ονομα Εωσφορος για να περιγραψετε τον εβραικο Σατανα.Στην ουσια ο Εωσφορος ηταν στην αρχαιοελληνικη θρησκεια θεοτητα του ηλιου.Το ονομα του μεταφραζεται ως αυτος που φερνει το εως,κοινος το φως.
Φυσικα και δεν υπαρχουν μαγοι ταχυδαχτυλουργοι ειναι.Με την ευκαιρια εχει καταλαβει κανεις πως εκανε το κολπο ο Κοπερφιλντ και εξαφανισε το Αγαλμα της Ελαυθεριας.
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%97%CF%8E%CF%82
Το εως μεταφραζεται σαν φως.Μαλιστα στην Αττικη διαλεκτο γινεται Ηως η Αυως.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Δεν ειναι το μοναδικο.Οι περισσοτεροι δαιμονες των χριστιανικων κειμενων στην ουσια ειναι Βαβυλωνιες θεοτητες.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Κι ο Σουρτρ των Νορβηγών, μοιάζει στις περιγραφές με τον Γιαχβέ ή κάποιον άγγελό του τέλος πάντων. Το μίσος είναι παλιό κι αμοιβαίο φαίνεται.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Το κλειδί για τη μαγεία το κρατούν δαίμονες που έχουν εκπέσει από τον παράδεισο ακολουθώντας τον Εωσφόρο. Για να μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις τη μαγεία θα πρέπει να κάνεις αποκλειστική συμφωνία με έναν δαίμονα. Είναι γνωστό ότι ο μάγος Dynamo δεν είχε ποτέ ειδικές δυνάμεις ώσπου μια μέρα απομονώθηκε σε ένα σκοτεινό και μαύρο δάσος. Εκεί μετά από επικλήσεις στον άρχοντα του σκότους ή κύριο της Βαβυλώνας ή εωσφόρο όπως θέλετε πείτε τον δεν έχει σημασία, απέκτησε τις υπερφυσικές δυνάμεις του που του επιτρέπουν, σαν ψευδομεσσίας που είναι, να περπατά στο νερό και να πολλαπλασιάζει τα ψάρια. Σε άλλη περίπτωση έψησε μια φραντζόλα με τη δύναμη του μυαλού του και την μοίρασε στους παρευρισκόμενους.1451 έγραψε: ↑19 Ιούλ 2019, 14:27Η μαγεία υπάρχει ελεύθερη στο σύμπαν. Κάποιος που δεν μπορεί να τη χρησιμοποιήσει μπορεί και να κάνει συμφωνίες για να αποκτήσει πρόσβαση σε αυτήν.
Αλλά δεν είναι υποχρεωτικό ότι όσοι είναι μάγοι πρέπει και να ακούνε δαίμονες αφού μπορεί να τα καταφέρνουν και από μόνοι τους.
-
σκοτεινό κ μαύρο δάσος δεν παίζει.σκοτεινό παρκάκι με θάμνους κ μαύρο από τις σκατούλες έχω πρόχειρο
- Οργισμένος
Μην ξεχνατε και τα τσιπακια ρε ταγαρια.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
James Randi would like a word with you all.
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Ανάλογα με το τι θα μου έδινε για αντάλλαγμα ;)Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑20 Ιούλ 2019, 19:38Κοίτα τη φάτσα της. Εσύ αν ήσουν ο Εωσφόρος θα τις έδινες ποτέ υπερφυσικές δυνάμεις;
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
Ο Εωσφόρος δεν δίνει ποτέ υπερφυσικές δυνάμεις. Δεν του επιτρέπεται σαν εκπεσών. Ούτε στους άλλους θα έλεγα, αλλά οι άλλοι βοηθάνε και παίρνουν την ψυχή μετά τον θάνατο για να την καθοδηγήσουν στα ανώτερα δικά τους επίπεδα.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑20 Ιούλ 2019, 19:38Κοίτα τη φάτσα της. Εσύ αν ήσουν ο Εωσφόρος θα τις έδινες ποτέ υπερφυσικές δυνάμεις;
Οπότε ο Εωσφόρος μόνο με το λόγο δίνει δυνάμεις, τεχνικές, εμψύχωση κλπ.
Αν νομίζει καμιά ότι θα γίνει θεά με τον Εωσφόρο ατύχησε. Ερπετό θα γίνει .

- Πορφύριος Εξαρχίδης
Μια στιγμή για να καταλάβω. Θα ήσουν ο άρχοντας του σκότους, με τις ομορφότερες γυναίκες στη διάθεσή σου, με δύναμη αξεπέραστη και ικανότητες πέρα από κάθε φαντασία. Και θα ζητούσες ανταλλάγματα από έναν κουβά; Όταν λέμε ότι είναι ο βασιλιάς του κακού δεν αναφερόμαστε στο γούστο του.parafrwn έγραψε: ↑20 Ιούλ 2019, 19:43Ανάλογα με το τι θα μου έδινε για αντάλλαγμα ;)Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑20 Ιούλ 2019, 19:38Κοίτα τη φάτσα της. Εσύ αν ήσουν ο Εωσφόρος θα τις έδινες ποτέ υπερφυσικές δυνάμεις;
Ωχ μάλιστα κατάλαβα τι λέτε στα .... και έχουν λυσσάξει. Κάτι να τις εντοπίζουν κατευθείαν διαβάζω στα social, κάτι πόσο έξυπνες, όμορφες, θεικές είναι, κάτι θα περπατάν και θα σειέται η Γη. Ο θεός να μας φυλάει.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑20 Ιούλ 2019, 19:55
Μια στιγμή για να καταλάβω. Θα ήσουν ο άρχοντας του σκότους, με τις ομορφότερες γυναίκες στη διάθεσή σου, με δύναμη αξεπέραστη και ικανότητες πέρα από κάθε φαντασία. Και θα ζητούσες ανταλλάγματα από έναν κουβά; Όταν λέμε ότι είναι ο βασιλιάς του κακού δεν αναφερόμαστε στο γούστο του.
Πείτε μόνο να προσέχουν μην τις εντοπίσει ο Δίας γιατί δεν τον βλέπω καλά τελευταία.

Καλά ο Σατανάς (να μην χρησιμοποιήσω την λέξη Εωσφόρος) πνεύμα δεν είναι; Οπότε τι τα θέλει τα υλικά πράγματα;
Κατά τα άλλα μπορούν να γίνουν και αυτά πιστεύω, σώματα απίστευτης ομορφιάς ή υπερφυσικές ικανότητες, αλλά εκεί που βρίσκονται είναι όλοι ίδιοι και δεν περνάει κανείς με τον Εωσφόρο.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Δεν μπορώ να πω ότι καταλαβαίνω τι λες αλλά αν εννοείς ότι πολλές όμορφες και διάσημες γυναίκες έχουν πλαγιάσει με τον σατανά φυσικά κι έχεις δίκαιο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μαγισούλες ... Μάγοι ... Μαγεία ...
από tanipteros » 17 Ιαν 2024, 22:07 » σε Θρησκειολογία - 125 Απαντήσεις
- 2229 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros
21 Ιαν 2024, 13:16
-