Ήσουν παρών και το είδες;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑20 Ιούλ 2019, 21:38Δεν μπορώ να πω ότι καταλαβαίνω τι λες αλλά αν εννοείς ότι πολλές όμορφες και διάσημες γυναίκες έχουν πλαγιάσει με τον σατανά φυσικά κι έχεις δίκαιο.
.
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Ήσουν παρών και το είδες;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑20 Ιούλ 2019, 21:38Δεν μπορώ να πω ότι καταλαβαίνω τι λες αλλά αν εννοείς ότι πολλές όμορφες και διάσημες γυναίκες έχουν πλαγιάσει με τον σατανά φυσικά κι έχεις δίκαιο.
Εφόσον πιστεύεις σε θεούς και σατανάδες περιμένεις να γίνει σοβαρή συζήτηση;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑20 Ιούλ 2019, 22:04Ρε σεις με κοροιδεύετε; Με τι θα ήθελε να πάει ο σατανάς; Με γκομενάρες ή με τίποτα πατσαβούρες;
Εφοσον πιστευεις οτι πριν 13,7 δις χρονια υπηρχε ενα τιποτα το οποιο τιποτα εξερραγει και δημιουργηθηκε ολοκληρο γαμημενο συμπαν περιμενεις να γινει σοβαρη συζητηση?Nandros έγραψε: ↑20 Ιούλ 2019, 22:09Εφόσον πιστεύεις σε θεούς και σατανάδες περιμένεις να γίνει σοβαρή συζήτηση;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑20 Ιούλ 2019, 22:04Ρε σεις με κοροιδεύετε; Με τι θα ήθελε να πάει ο σατανάς; Με γκομενάρες ή με τίποτα πατσαβούρες;
Η κοσμολογία δεν είναι ζήτημα πίστης, υπάρχουν δεδομένα που επιβεβαιώνουν τον συγκεκριμένο ισχυρισμό.Ju-87 έγραψε: ↑20 Ιούλ 2019, 22:44Εφοσον πιστευεις οτι πριν 13,7 δις χρονια υπηρχε ενα τιποτα το οποιο τιποτα εξερραγει και δημιουργηθηκε ολοκληρο γαμημενο συμπαν περιμενεις να γινει σοβαρη συζητηση?Nandros έγραψε: ↑20 Ιούλ 2019, 22:09Εφόσον πιστεύεις σε θεούς και σατανάδες περιμένεις να γίνει σοβαρή συζήτηση;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑20 Ιούλ 2019, 22:04Ρε σεις με κοροιδεύετε; Με τι θα ήθελε να πάει ο σατανάς; Με γκομενάρες ή με τίποτα πατσαβούρες;
Η αλήθεια να λέγεται ο έξυπνος ρομπονος έχει ανέλιξη στην κλίμακα !αντε και στα θηλαστικά σε λίγο, καλό θηλασμό!Ju-87 έγραψε: ↑20 Ιούλ 2019, 22:44Εφοσον πιστευεις οτι πριν 13,7 δις χρονια υπηρχε ενα τιποτα το οποιο τιποτα εξερραγει και δημιουργηθηκε ολοκληρο γαμημενο συμπαν περιμενεις να γινει σοβαρη συζητηση?Nandros έγραψε: ↑20 Ιούλ 2019, 22:09Εφόσον πιστεύεις σε θεούς και σατανάδες περιμένεις να γίνει σοβαρή συζήτηση;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑20 Ιούλ 2019, 22:04Ρε σεις με κοροιδεύετε; Με τι θα ήθελε να πάει ο σατανάς; Με γκομενάρες ή με τίποτα πατσαβούρες;
Τι γνωμη εχεις για Σολωμονικη;1451 έγραψε: ↑19 Ιούλ 2019, 14:27Η μαγεία υπάρχει ελεύθερη στο σύμπαν. Κάποιος που δεν μπορεί να τη χρησιμοποιήσει μπορεί και να κάνει συμφωνίες για να αποκτήσει πρόσβαση σε αυτήν.
Αλλά δεν είναι υποχρεωτικό ότι όσοι είναι μάγοι πρέπει και να ακούνε δαίμονες αφού μπορεί να τα καταφέρνουν και από μόνοι τους.
Σωστή!Antares έγραψε: ↑20 Ιούλ 2019, 22:54Ο Σατανάς είναι πνεύμα, πως θα κοιμηθεί με αυτές;Δεν νομίζω να του επιτρέπεται επίσης να καταλάβει άνθρωπο.
Ίσως κάποιος Νεφελίμ με ανθρώπινη μορφή, οι Ελοχίμ δεν επιτρέπεται επίσης, τώρα δεν ξέρω αν υπάρχουν εκπεσόντες Ελοχίμ ακόμη (αυτοί έχουν σώματα και μπορούν να γίνουν κανονικά άνθρωποι).
Θα σου έλεγα με τι έχουν πλαγιάσει αυτές (ίσως και χωρίς λειτουργική την συνείδηση).
Εξηγησέ μου λίγο κατι, τί εννοείς ότι στο συμπαν υπαρχει μαγεία; Μάλλον θες να πεις ενέργεια, την οποια δεν ξέρουμε να χειριστουμε την δυναμή της, έτσι;
Μα οι Νεφελίμηδες δεν είναι κλεισμένοι στην έρημο Τάκλα Μακάν; Ελοχίμηδες που να κυκλοφορούν πιά, έχουν όλοι φύγει. Και εκπεσόντες ήταν τελικά Ελοχίμηδες, ή Αγγελοι; Εγώ γιά Αγγέλους ήξερα.Antares έγραψε: ↑20 Ιούλ 2019, 22:54Ο Σατανάς είναι πνεύμα, πως θα κοιμηθεί με αυτές;Δεν νομίζω να του επιτρέπεται επίσης να καταλάβει άνθρωπο.
Ίσως κάποιος Νεφελίμ με ανθρώπινη μορφή, οι Ελοχίμ δεν επιτρέπεται επίσης, τώρα δεν ξέρω αν υπάρχουν εκπεσόντες Ελοχίμ ακόμη (αυτοί έχουν σώματα και μπορούν να γίνουν κανονικά άνθρωποι).
Θα σου έλεγα με τι έχουν πλαγιάσει αυτές (ίσως και χωρίς λειτουργική την συνείδηση).
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.