Αχρηστα στερεότυπα. Εχουμε γεμίσει μισές μερίδες που θέλουν να εντυπωσιάσουν αθώες κοπελίτσες με τα πλούτη και τη δύναμη τους και να τις παρασύρουν στο κρεβάτι τους. Που πήγε η αμοιβαία εκτίμηση για φτωχούς λεβέντες βιοπαλαιστές; Ε; Παλιά ήταν εδώ νομίζω.
ποιος πληρωνει στο πρωτο ραντεβου;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: ποιος πληρωνει στο πρωτο ραντεβου;
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
Υποπερίπτωση 1: Έχει σκάσει με φρεσκοφκιαγμένο μαλλί, ψαγμένο μανικιούρ, κάτσε καλά μακιγιάζ. Έχει γενικά αφιερώσει φράγκα και χρόνο πριν την έξοδό μας. Κερνάω είτε πάει καλά το ραντεβού είτε όχι. Υπάρχει μεταξύ μας μια διαφορά αξίας που πρέπει να καλυφθεί, αν μοιραστούμε τον λογαριασμό θα νιώθω απατεώνας.
Υποπερίπτωση 2: Έχει έρθει έχοντας αφιερώσει τον ίδιο ή λιγότερο χρόνο με εμένα στο να προετοιμαστεί και το ραντεβού πάει καλά: κερνάω επειδή θέλω να μεγιστοποιήσω τις πιθανότητες να υπάρξει δεύτερο ραντεβού, αλλά το θεωρώ άδικο.
Υποπερίπτωση 3: Έχει έρθει έχοντας αφιερώσει τον ίδιο ή λιγότερο χρόνο με εμένα στο να προετοιμαστεί και το ραντεβού πάει χάλια: μισά- μισά.
Υποπερίπτωση 2: Έχει έρθει έχοντας αφιερώσει τον ίδιο ή λιγότερο χρόνο με εμένα στο να προετοιμαστεί και το ραντεβού πάει καλά: κερνάω επειδή θέλω να μεγιστοποιήσω τις πιθανότητες να υπάρξει δεύτερο ραντεβού, αλλά το θεωρώ άδικο.
Υποπερίπτωση 3: Έχει έρθει έχοντας αφιερώσει τον ίδιο ή λιγότερο χρόνο με εμένα στο να προετοιμαστεί και το ραντεβού πάει χάλια: μισά- μισά.
-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Υποπερίπτωση να έχει αφιερώσει λιγότερο χρόνο από εσένα, δεν παίζει;
Πρόλαβα κι έκανα έντιτ πριν απαντήσειςdon't speak έγραψε: ↑21 Ιούλ 2019, 02:18Υποπερίπτωση να έχει αφιερώσει λιγότερο χρόνο από εσένα, δεν παίζει;

Στο 1 είσαι λάθος. Επιλογή της είναι να φτιαχτεί. Δεν φτιαχνεται για σένα, για τον εαυτό της βάφεται και στολίζεται και κατ επεκταση να αρέσει και σε σένα. Οπότε βάλε κι εκεί μισά μισά.
Βασικά το ραντεβού το πληρώνει αυτός που προσκαλεί.
Βασικά το ραντεβού το πληρώνει αυτός που προσκαλεί.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ψήφισα το τελευταίο γιατί είμαι νεοφιλελέ ευρωφεντεραλιστής.
Ας θυμηθούμε αποκαλυπτικο ποστ - ενδεικτικο νοοτροπιας Ελληνίδος
''Λοιπόν, από τη στιγμή που το βαφτίζεις "ραντεβού", πρώτο ή τελευταίο, πληρώνει ο άντρας.
Αν βγούμε φιλικά, είναι μισά μισά.
Θα μου πεις, γιατί να πληρώνει στα ραντεβού πάντα ο άντρας; Να σου πω: για να αποδείξει ότι είναι ικανός να "σηκώσει" τα οικογενειακά βάρη.
Αλλιώς τι το θέλει το ραντεβού; Για να δοκιμάσει (ξεπέτα) και γεια σας;
Δηλαδή και μεζέ να πάρει και να μην πληρώσει από πάνω; Όχι, ποτέ! Η δοκιμή πληρώνεται...''
Isomnia @ Ποίος πληρώνει στο δεύτερο ραντεβού;
''Λοιπόν, από τη στιγμή που το βαφτίζεις "ραντεβού", πρώτο ή τελευταίο, πληρώνει ο άντρας.
Αν βγούμε φιλικά, είναι μισά μισά.
Θα μου πεις, γιατί να πληρώνει στα ραντεβού πάντα ο άντρας; Να σου πω: για να αποδείξει ότι είναι ικανός να "σηκώσει" τα οικογενειακά βάρη.
Αλλιώς τι το θέλει το ραντεβού; Για να δοκιμάσει (ξεπέτα) και γεια σας;
Δηλαδή και μεζέ να πάρει και να μην πληρώσει από πάνω; Όχι, ποτέ! Η δοκιμή πληρώνεται...''
Isomnia @ Ποίος πληρώνει στο δεύτερο ραντεβού;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Σε κάθε περίπτωση, νομίζω ότι δεν έχει κάποιο νόημα να εστιάζετε στο ποιος πληρώνει στο πρώτο ραντεβού.
Τα όποια συμπεράσματα προκύπτουν από το ποιος πληρώνει στα επόμενα, αν έχει συνέχεια η υπόθεση και γενικώς η όποια τακτική παγιώνεται στα γενικότερα έξοδα του ζεύγους. Στις εξόδους, στις διακοπές (ακόμη κι αν πρόκειται για διήμερο) και φυσικά στα έξοδα σπιτιού αν αποφασίσουν να συγκατοικήσουν.
Τα όποια συμπεράσματα προκύπτουν από το ποιος πληρώνει στα επόμενα, αν έχει συνέχεια η υπόθεση και γενικώς η όποια τακτική παγιώνεται στα γενικότερα έξοδα του ζεύγους. Στις εξόδους, στις διακοπές (ακόμη κι αν πρόκειται για διήμερο) και φυσικά στα έξοδα σπιτιού αν αποφασίσουν να συγκατοικήσουν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- ΜπλεΜπουμπυς
ο λαος αλλα οχι μονο στο πρωτο. 

Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
εστιαζουν κ λυσσάνε - απόλυτες οτι πληρωνει ο ανδρας - σε ολα τα νηματα - που είναι και πάρα πολλά - τυχαίο;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑21 Ιούλ 2019, 10:35Σε κάθε περίπτωση, νομίζω ότι δεν έχει κάποιο νόημα να εστιάζετε στο ποιος πληρώνει στο πρώτο ραντεβού.

Ολα αυτα απο φεμινιστριες του κωλου και σκυλες της ισότητας ( οπου συμφερει )
Συμβολικο είναι και δηλωση - οτι γνωριζεις το τυπικο κ εισαι προγραμματισμενος να τα ακουμπας γενικα κ να εισαι και ευχαριστημένος + αντρακλας .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ποιες είναι οι φεμινίστριες και σκύλες της ισότητας που λυσσανε ότι πληρώνει ο άντρας;Αγις έγραψε: ↑21 Ιούλ 2019, 10:47εστιαζουν κ λυσσάνε - απόλυτες οτι πληρωνει ο ανδρας - σε ολα τα νηματα - που είναι και πάρα πολλά - τυχαίο;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑21 Ιούλ 2019, 10:35Σε κάθε περίπτωση, νομίζω ότι δεν έχει κάποιο νόημα να εστιάζετε στο ποιος πληρώνει στο πρώτο ραντεβού.
Τα όποια συμπεράσματα προκύπτουν από το ποιος πληρώνει στα επόμενα, αν έχει συνέχεια η υπόθεση και γενικώς η όποια τακτική παγιώνεται στα γενικότερα έξοδα του ζεύγους. Στις εξόδους, στις διακοπές (ακόμη κι αν πρόκειται για διήμερο) και φυσικά στα έξοδα σπιτιού αν αποφασίσουν να συγκατοικήσουν..
Ολα αυτα απο φεμινιστριες του κωλου και σκυλες της ισότητας ( οπου συμφερει )
Συμβολικο είναι και δηλωση - οτι γνωριζεις το τυπικο κ εισαι προγραμματισμενος να τα ακουμπας γενικα κ να εισαι και ευχαριστημένος + αντρακλας .
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Άσε ναδάη, σας ξέσκισε, πάλι.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Ολα αυτα γιατι κυριαρχουνται απο τον μεγάλο τρόμο.
Μην είναι '' τσιγγούνης '' '' τσιπης'' '' σπαγγος''
Συμφωνα με την δικη τους ετυμολογια ολα αυτα είναι ο τυπος που δεν θα θεωρεί υποχρεωση του να τα χωνει ολα για τις αναγκες τους .
Μην είναι '' τσιγγούνης '' '' τσιπης'' '' σπαγγος''
Συμφωνα με την δικη τους ετυμολογια ολα αυτα είναι ο τυπος που δεν θα θεωρεί υποχρεωση του να τα χωνει ολα για τις αναγκες τους .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Νιώθεις ξεσκισμένος; Εγώ πάλι είδα έναν κλασικό Άγι να μας φέρνει ένα ποστ από μία χρήστρια που δεν γράφει πλέον να μας πει ότι να κοιτάξτε οι φεμινίστριες-σκύλες της ισότητας.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Υδράργυρος
Το χειροτερο ειναι να πληρωνεις και να προκυψει friendzone.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση πάμε με το Πί στο πρώτο ραντεβού;
από enaon » 24 Οκτ 2024, 19:41 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 1 Απαντήσεις
- 248 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από τα ριχνω μέσα
24 Οκτ 2024, 19:42
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ραντεβού στο Θησείο με την ΓΑΛΗ...
από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 12 Νοέμ 2023, 10:54 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 24 Απαντήσεις
- 1428 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
16 Νοέμ 2023, 08:38
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιος, ποιος, ποιος του Κάρολου ο γιος ... !
από tanipteros » 24 Φεβ 2024, 19:53 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 0 Απαντήσεις
- 590 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros
24 Φεβ 2024, 19:53
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι έγινε δεν πληρώνει κι ο Βαρδινογιάννης;;;
από Frappezitis » 22 Απρ 2024, 18:29 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 403 Προβολές
-