Εαν ζούμε μέχρι τότε.nikos_hellas έγραψε: ↑20 Ιούλ 2019, 14:04Έρχεται το τσιπακι!Έτσι θα πληρώνουμε το 2025
http://thesecretrealtruth.blogspot.com/ ... 5.html?m=1
ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ!
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Re: ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ!
Δεν βαριέσαι μωρε Νικο, όποιος το παρει το χαραγμα, το πηρε. Όποιος δεν το θελήσει, θα πρεπει να αγωνιστεί σκληρα με την επιβιωση. Του καθενός ότι λεει η ψυχή του και η δυναμή του.nikos_hellas έγραψε: ↑20 Ιούλ 2019, 13:59
Νατάσα το θηρίο δείχνει ήδη τα δόντια του και κάποιοι κοιμούνται!!
[img]https://i.postimg.cc/tT04nT0w/06-0 ... .png[/img]
"Άχρι καιρού..."
https://anopaia-atrapos.com/2019/07/18/ ... E7Vdi2hfaw
Νέες Ταυτότητες: Ματαιώνεται ο διαγωνισμός για την προμήθειά τους
"Άχρι καιρού..."
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
ΚερδάμεNatasha έγραψε: ↑23 Ιούλ 2019, 18:55https://anopaia-atrapos.com/2019/07/18/ ... E7Vdi2hfaw
Για τον λόγο ότι αυτοί που προκαλούν προβλήματα στην ανθρωπότητα (και προκαλούσαν πάντα) είναι μειοψηφία δεν θα ήταν πιο λογικό να σφραγισθούν αυτοί; Κατά προτίμηση στα πισινά. 

Σα τα μοσχάρια σε αμερικάνικο βουστάσιο ας πούμε 
Ο.Ι.

Ο.Ι.
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
Δηλαδή οι αγώνες απέδωσαν καρπούς.Natasha έγραψε: ↑23 Ιούλ 2019, 18:55https://anopaia-atrapos.com/2019/07/18/ ... E7Vdi2hfaw

Πιστεύω ότι αυτά που κάνεις σε άλλους θα τα λουστείς. Η ανθρώπινη δικαιοσύνη δεν μπορεί να φέρει αντιμέτωπο τον θύτη και το θύμα. Μπορεί κάποια ανώτερη. Αυτοί όμως περνάνε ανενόχλητοι και από την ανθρώπινη δικαιοσύνη.
Ο Χριστός τους έδειξε με το δάκτυλο. Αυτοί που κάνουν τα έργα του Σατανά. Όπως και οι αναθεματισμοί, αυτό ισχύει έως σήμερα.
Μετά από μερικούς μήνες από τον θάνατο της νύφης μου στα 40 από καρκίνο, ζήτησα να επικοινωνήσω μαζί της (όχι με σεάνζ και τέτοια αλίμονο). Αυτό που μου σχηματίστηκε στο μυαλό ήταν "δεν ήξερα εγώ τι θα κάνουν αυτές, θέλω ο άντρας μου και η μαμά μου να μάθουν την αλήθεια". Μπορεί να είναι κάπου με σώμα θεικό, ο χρόνος να περνάει διαφορετικά, να είναι θαυμάσιο το περιβάλλον, αλλά όλα αυτά δεν ενδιαφέρουν έναν άνθρωπο του Θεού. Η αγάπη τον ενδιαφέρει. Σε αντίθεση με τα οπαδά του διαόλου που θέλουν εξουσία πάνω σε όλα, ακόμη και στον Θεό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Antares την 25 Ιούλ 2019, 12:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Επειδή αυτά τα ήδη σφραγισμένα "μουσχάρια" είναι οι ενορχηστρωτές μιας ΝΕΑΣ ανθρώπινης δικαιοσύνης.Antares έγραψε: ↑25 Ιούλ 2019, 11:34Πιστεύω ότι αυτά που κάνεις σε άλλους θα τα λουστείς. Η ανθρώπινη δικαιοσύνη δεν μπορεί να φέρει αντιμέτωπο τον θύτη και το θύμα. Μπορεί κάποια ανώτερη. Αυτοί όμως περνάνε ανενόχλητοι και από την ανθρώπινη δικαιοσύνη.
Ο Χριστός τους έδειξε με το δάκτυλο. Αυτοί που κάνουν τα έργα του Σατανά. Όπως και οι αναθεματισμοί, αυτό ισχύει έως σήμερα.
Η ανώτερη σίγουρα θα επέμβει στην ώρα της με τον καλύτερο τρόπο
Υπομονή
Ο.Ι.
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
Η λέξη δικαιοσύνη δεν θα έπρεπε να αναφέρεται ποτέ σε συνδυασμό με αυτά.
Εκτός από αυτά και τον χριστιανισμό υπήρξε και ο αρχαίος κόσμος. Δεν θέλω να έχουν πολύ χρόνο.
Σίγουρα
Γι αυτό την είπα χλευάζοντας "ΝΕΑΣ ανθρώπινης δικαιοσύνης"
Η πραγματική ίσχυε για χιλιάδες χρόνια και θεμελιώθηκε από πείρα των προγεννεστέρων
Η σημερινή είναι μια καρικατούρα που την επιβάλλουν για γνωστούς λόγους χειραφέτησης

Ο.Ι.
Έζησα αρκετά χρόνια για να δω, βλέπω ακόμη δηλαδή, τον πάτο να κάνει τα πάντα ώστε να αποκτήσει χρήμα, δόξα, απογόνους. Ωραία ρούχα, σπίτια, ταξίδια (μαζεύουν εμπειρίες λένε), σχολεία, πανεπιστήμια για τα παιδιά κλπ. Αλλά κάτι βρωμάει και ζέχνει στα θεμέλια, αυτό το ήξερα πάντα, γι' αυτό ποτέ δεν τα ήθελα, ούτε στενοχωριέμαι που δεν τα απέκτησα. Για την υγεία μου ναι, στενοχωριέμαι. Με τον ίδιο τρόπο συνεχίζουν την εξαπάτηση νεοφώτιστων. Σε άλλο νήμα αναφέρονται οι Ρόντσιλντ. Πόσοι και πόσοι δεν έχουν αναφέρει αυτό το όνομα από τότε που εμφανίσθηκε; Από αυτό και μόνο καταλαβαίνεις σε τι κόσμο ζούμε.
Το βλέπω κι εγώ Αντάρες και απ' όσο θυμάμαι τον εαυτό μου μετά την εφηβεία, πάντα κάτι δε μου κόλλαγε καλά. Από τις δύο υπερδυνάμεις επί ΕΣΣΔ που βρισκόταν μόνιμα η απειλή πάνω από τα κεφάλια μας στα χρόνια μου ακόμα, μέχρι την κατάργηση/μετατροπή τού νόμου περί προσωπικών δεδομένων (όπως και άλλα) που ήταν η αρχή των όσων ζούμε σήμερα.Antares έγραψε: ↑25 Ιούλ 2019, 12:39Έζησα αρκετά χρόνια για να δω, βλέπω ακόμη δηλαδή, τον πάτο να κάνει τα πάντα ώστε να αποκτήσει χρήμα, δόξα, απογόνους. Ωραία ρούχα, σπίτια, ταξίδια (μαζεύουν εμπειρίες λένε), σχολεία, πανεπιστήμια για τα παιδιά κλπ. Αλλά κάτι βρωμάει και ζέχνει στα θεμέλια, αυτό το ήξερα πάντα, γι' αυτό ποτέ δεν τα ήθελα, ούτε στενοχωριέμαι που δεν τα απέκτησα. Για την υγεία μου ναι, στενοχωριέμαι. Με τον ίδιο τρόπο συνεχίζουν την εξαπάτηση νεοφώτιστων. Σε άλλο νήμα αναφέρονται οι Ρόντσιλντ. Πόσοι και πόσοι δεν έχουν αναφέρει αυτό το όνομα από τότε που εμφανίσθηκε; Από αυτό και μόνο καταλαβαίνεις σε τι κόσμο ζούμε.
Αυτό που εκμεταλεύονται όλοι αυτοί που ορίζουν τις τύχες των ανθρώπων, εκμεταλεύονται τις βασικές αδυναμίες των ανθρώπων που συνοπτικά είναι υπερηφάνεια, φιλοδοξία, φιλαργυρία.
Και φυσικά τις φυσικές ανάγκες που είναι τροφή, στέγη, ασφάλεια της προσωπικής και της οικογενειακής θαλπωρής.
Αυτά εκμεταλλεύονται οι εν λόγω και πολλοί είναι αυτοί που πέφτουν στην παγίδα είτε λόγω ανάγκης σωματικής, είτε λόγω ανάγκης ψυχολογικής που είναι και το μεμπτό τής υπόθεσης.
Εξάλλου αυτό προβάλει το κατευθυνόμενο απ' αυτούς τους "ενορχηστρωτές μιας ΝΕΑΣ ανθρώπινης δικαιοσύνης" όνειρο, ως στόχο/δόλωμα των γκα-γκα

Ο.Ι.
Εγώ είμαι θύμα από τότε που γεννήθηκα (όλη η οικογένεια).
Επιπλέον κάτι πρέπει να έστησαν με έναν "ανώμαλο" που τα είχα για λίγο (από αυτούς που δεν φαίνονται εννοείται, όχι τίποτα ναρκομανείς, πρέπει να ήταν στο "κόλπο"). Από τότε ξεσαλώνουν κανονικά. Τέτοια κάνουν, εκτός από φόνους.
Εγώ τουλάχιστον έτσι "έμαθα". Άντε να τα "είχα" έναν μήνα, παραπάνω δεν γινόταν, δεν διακινδυνεύω την σωματική μου ακεραιότητα. Αλλά αρκούσε.
Επιπλέον κάτι πρέπει να έστησαν με έναν "ανώμαλο" που τα είχα για λίγο (από αυτούς που δεν φαίνονται εννοείται, όχι τίποτα ναρκομανείς, πρέπει να ήταν στο "κόλπο"). Από τότε ξεσαλώνουν κανονικά. Τέτοια κάνουν, εκτός από φόνους.
Εγώ τουλάχιστον έτσι "έμαθα". Άντε να τα "είχα" έναν μήνα, παραπάνω δεν γινόταν, δεν διακινδυνεύω την σωματική μου ακεραιότητα. Αλλά αρκούσε.
όϊ μανουλα'μ...
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 18 Απαντήσεις
- 881 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
22 Αύγ 2023, 19:06
-