Πως γίνεται κανείς κομμουνιστής ;
Re: Πως γίνεται κανείς κομμουνιστής ;
Κομμουνιστής στην Ελλάδα, είναι αυτός που κάθε 4 χρόνια ρίχνει στην κάλπη το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ?
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
-
Δεν ξερω αν βρωματε αλλα ειμαι σιγουρος οτι εχεις και τα 2 χαρακτηριστικα που ανεφερα.Γραφικός έγραψε: ↑21 Ιούλ 2019, 16:32Στο λεξικό, δίπλα στην λέξη "κομμουνιστής", υπάρχει αυτός ο ορισμός.alexandros 21 έγραψε: ↑21 Ιούλ 2019, 16:29Κομμουνιστης γινεσαι αν κυκλοφορεις στο σχολειο με μπλουζακια με σταμπες απο συγκροτηματα και νομιζεις οτι το γαλλικο μπιλιαρδο ειναι πιο δυσκολο απο το σνουκερ.Οσους εχω γνωρισει στην ζωη μου μ αυτα τα 2 χαρακτηριστικα ειναι κομμουνες
Και βρωμάμε κιόλας, ξέχασες ότι βρωμάμε.
Δεν κυκλοφορούσα με μπλουζάκια με στάμπες από συγκροτήματα, αλλά κυκλοφορούσα με μπλουζάκια με στάμπες από κόμιξ σε καιρούς που ο μέσος Έλλην δεν ήξερε τι είναι "Daredevil".alexandros 21 έγραψε: ↑21 Ιούλ 2019, 16:53Δεν ξερω αν βρωματε αλλα ειμαι σιγουρος οτι εχεις και τα 2 χαρακτηριστικα που ανεφερα.Γραφικός έγραψε: ↑21 Ιούλ 2019, 16:32Στο λεξικό, δίπλα στην λέξη "κομμουνιστής", υπάρχει αυτός ο ορισμός.alexandros 21 έγραψε: ↑21 Ιούλ 2019, 16:29Κομμουνιστης γινεσαι αν κυκλοφορεις στο σχολειο με μπλουζακια με σταμπες απο συγκροτηματα και νομιζεις οτι το γαλλικο μπιλιαρδο ειναι πιο δυσκολο απο το σνουκερ.Οσους εχω γνωρισει στην ζωη μου μ αυτα τα 2 χαρακτηριστικα ειναι κομμουνες
Και βρωμάμε κιόλας, ξέχασες ότι βρωμάμε.
Πιάνεται;
Ενδιαφέροντα τα 2 τελευταία.Μπίστης έγραψε: ↑21 Ιούλ 2019, 13:53Συνήθως γίνονται αυτοί που δεν μπορούν να δεχτούν την ύπαρξη του Θεού και κυρίως αδυνατούν να την εξηγήσουν σε ένα κόσμο που κυριαρχεί το κακό.
Επίσης όσοι θέλουν να προδώσουν την πατρίδα τους (που την συγχέουν με την γενικότερη κυριαρχία του κακού)
Είναι άνθρωποι με υπεραπλουστευμένη θεολογία εφήβου που δεν μπορούν να διαβάσουν κάτι παραπάνω από Καζαντζάκη (και κακώς ερμηνευμένο Νίτσε)
Θαμπώνονται όπως οι ιθαγενείς από φιλοσοφικές χάντρες και δεν διανοούνται καν ότι ο Μάρξ απλώς κατάκλεψε και αντίστρεψε τον Χέγκελ.
Κι ελαφρώς αστήριχτα, αλλά δεν γαμιέται πχόρουμ είμαστε.sharp έγραψε: ↑21 Ιούλ 2019, 17:03Ενδιαφέροντα τα 2 τελευταία.Μπίστης έγραψε: ↑21 Ιούλ 2019, 13:53Συνήθως γίνονται αυτοί που δεν μπορούν να δεχτούν την ύπαρξη του Θεού και κυρίως αδυνατούν να την εξηγήσουν σε ένα κόσμο που κυριαρχεί το κακό.
Επίσης όσοι θέλουν να προδώσουν την πατρίδα τους (που την συγχέουν με την γενικότερη κυριαρχία του κακού)
Είναι άνθρωποι με υπεραπλουστευμένη θεολογία εφήβου που δεν μπορούν να διαβάσουν κάτι παραπάνω από Καζαντζάκη (και κακώς ερμηνευμένο Νίτσε)
Θαμπώνονται όπως οι ιθαγενείς από φιλοσοφικές χάντρες και δεν διανοούνται καν ότι ο Μάρξ απλώς κατάκλεψε και αντίστρεψε τον Χέγκελ.
-
Απο μονο του οχι αλλα πιανεται οταν το συνδιασεις με το γεγονος οτι νομιζεις πως το γαλλικο μπιλιαρδο ειναι πιο δυσκολο πιο σικ κτλ.Γαλλικο δεν επαιζες?Γραφικός έγραψε: ↑21 Ιούλ 2019, 16:57Δεν κυκλοφορούσα με μπλουζάκια με στάμπες από συγκροτήματα, αλλά κυκλοφορούσα με μπλουζάκια με στάμπες από κόμιξ σε καιρούς που ο μέσος Έλλην δεν ήξερε τι είναι "Daredevil".alexandros 21 έγραψε: ↑21 Ιούλ 2019, 16:53Δεν ξερω αν βρωματε αλλα ειμαι σιγουρος οτι εχεις και τα 2 χαρακτηριστικα που ανεφερα.
Πιάνεται;
Γιατί, επειδή το λες εσύ;Γραφικός έγραψε: ↑21 Ιούλ 2019, 17:09Κι ελαφρώς αστήριχτα, αλλά δεν γαμιέται πχόρουμ είμαστε.sharp έγραψε: ↑21 Ιούλ 2019, 17:03Ενδιαφέροντα τα 2 τελευταία.Μπίστης έγραψε: ↑21 Ιούλ 2019, 13:53Συνήθως γίνονται αυτοί που δεν μπορούν να δεχτούν την ύπαρξη του Θεού και κυρίως αδυνατούν να την εξηγήσουν σε ένα κόσμο που κυριαρχεί το κακό.
Δεν ξέρω πώς λεγότανε, "δηλωτό" το λέγαμε. Το μπιλιάρδο ποτέ δεν το είδα σοβαρά, ήταν απλώς ένας τρόπος να ξοδεύεται το σκασιαρχείο.alexandros 21 έγραψε: ↑21 Ιούλ 2019, 17:10Απο μονο του οχι αλλα πιανεται οταν το συνδιασεις με το γεγονος οτι νομιζεις πως το γαλλικο μπιλιαρδο ειναι πιο δυσκολο πιο σικ κτλ.Γαλλικο δεν επαιζες?
Γιατί, επειδή το λες εσύ;
[/quote]
Όταν κάτι δεν στηρίζεται είναι αστήριχτο. Δεν γίνεται να πω "η Βάνα Μπάρμπα επηρέασε την καριέρα της Μέριλ Στριπ." και να το αφήσω εκεί. Κάτι πρέπει να πω που να το στηρίζει.
Αφεντικούλι μου καλό
εσένα μόνο αγαπώ
και σε αντέχω
πόσο σ' αντέχω
Γλυκό μου αφεντικουλίνι
η επιχείρηση να μείνει
κι ας μη γαμήσω
απ' την πείν' ας ψοφήσω
Πως σου ανήκω ορθώς νομίζεις
όταν τις βρισιές αρχίζεις
ανοίγεις το στόμα
θεία γκαρίζεις
Πρόσεχε όμως την ακριβή καρδιά
μη πας και μου πάθεις καμία ζημιά
όρθιος να' σαι
να με φοβάσαι.
εσένα μόνο αγαπώ
και σε αντέχω
πόσο σ' αντέχω
Γλυκό μου αφεντικουλίνι
η επιχείρηση να μείνει
κι ας μη γαμήσω
απ' την πείν' ας ψοφήσω
ανοίγεις το στόμα
θεία γκαρίζεις
Πρόσεχε όμως την ακριβή καρδιά
όρθιος να' σαι
να με φοβάσαι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γραφικός την 21 Ιούλ 2019, 18:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ναι βρε πουλάκι μου οκ, καλά, αλλά εσύ ο ΑΙΝΕΙΑΝ06 τι κερδίζεις από όλο αυτό;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑21 Ιούλ 2019, 16:23Αν το να πιστεύεις σε ανθρώπινα δικαιώματα των χαμηλότερων κοινωνικά και οικονομικά τάξεων , αν το να πιστεύεις στα εργατικά δικαιώματα σε κάνει κομμουνιστή , ναι τότε γίνεσαι κομουνιστής
Αν το να πιστεύεις ότι οι κολασμένοι και οι αδικημένοι αυτού του κόσμου έχουν κάποιο δικαίωμα στην ζωή στο να παλέψουν για έναν καλύτερο κόσμο χωρίς κοινωνική αδικία είναι κομμουνισμός , ε ναι τότε ζήτω ο κομμουνισμός !!
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Έπεσες σε κουμούνι αφεντικό ε.Γραφικός έγραψε: ↑21 Ιούλ 2019, 18:15Αφεντικούλι μου καλό
εσένα μόνο αγαπώ
και σε αντέχω
πόσο σ' αντέχω
Γλυκό μου αφεντικουλίνι
η επιχείρηση να μείνει
κι ας μη γαμήσω
απ' την πείν' ας ψοφήσω
ανοίγεις το στόμα
θεία γκαρίζεις
Πρόσεχε όμως την ακριβή σου καρδιά
όρθιος να' σαι
να με φοβάσαι.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
sys3x έγραψε: ↑21 Ιούλ 2019, 18:21Ναι βρε πουλάκι μου οκ, καλά, αλλά εσύ ο ΑΙΝΕΙΑΝ06 τι κερδίζεις από όλο αυτό;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑21 Ιούλ 2019, 16:23Αν το να πιστεύεις σε ανθρώπινα δικαιώματα των χαμηλότερων κοινωνικά και οικονομικά τάξεων , αν το να πιστεύεις στα εργατικά δικαιώματα σε κάνει κομμουνιστή , ναι τότε γίνεσαι κομουνιστής
Αν το να πιστεύεις ότι οι κολασμένοι και οι αδικημένοι αυτού του κόσμου έχουν κάποιο δικαίωμα στην ζωή στο να παλέψουν για έναν καλύτερο κόσμο χωρίς κοινωνική αδικία είναι κομμουνισμός , ε ναι τότε ζήτω ο κομμουνισμός !!

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ηταν ο Λινκολν κομμουνιστης, woke, πρακτορας του Σορος?
από Στρακαστρουκας » 10 Αύγ 2024, 13:12 » σε Ιστορία - 14 Απαντήσεις
- 636 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
26 Αύγ 2024, 15:59
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί ένας κομμουνιστής δεν μπορεί να είναι κρεοφάγος
από Καραμελίτσα » 07 Απρ 2025, 13:27 » σε Φιλοσοφία πολιτικής - 19 Απαντήσεις
- 463 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Beria
07 Απρ 2025, 22:44
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κύπρος: Κομμουνιστής βουλευτής ζητά κυνήγι μαθητών απο το Υπουργείο Παιδείας
από Golden Age » 22 Οκτ 2023, 14:59 » σε Διεθνής πολιτική - 5 Απαντήσεις
- 435 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Nandros
22 Οκτ 2023, 20:41
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί ο Τραμπ βάζει δασμους; Είναι κομμουνιστής; Ο Κουλης τι λεει;
από Κοιτάσματα » 09 Δεκ 2024, 14:46 » σε Εσωτερική Πολιτική - 116 Απαντήσεις
- 2022 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από dna replication
31 Δεκ 2024, 02:42
-