Από κάπου πρέπει να αρχίσουμε.

Η άποψη αυτή είναι αντισυνταγματική.πατησιωτης έγραψε: ↑23 Ιούλ 2019, 16:27Oι αναρχικοί δεν πιστεύουν σε συντάγματα και δεν βλέπω γιατί θα πρέπει να τους αντιμετωπίζουν διαφορετικά από τα πιστεύω τους.
Τι να περιμέναμε; Η Ν.Δ. είναι συντηρητικό κόμμα, κι εκφράζει κοινωνικό συντηρητισμό. Το θέμα δεν είναι αν είναι συντηρητικό, δεν βλέπω κάτι εγκληματικό στο να σκέφτεσαι συντηρητικά. Το θέμα είναι, αν οι χειροκροτητές του, καταλαβαίνουν τι μπορεί να γίνει, και τι όχι. Π.χ., ότι δεν μπορείς να κάνεις δίκη 17 Ν. στον Ρουβίκωνα, κι αυτό είναι κάτι που, εδώ μέσα, δεν είναι αυτονόητο.aljawn έγραψε: ↑23 Ιούλ 2019, 16:27Τον Θεοχάρη δεν τον κακίζω, παλαίμαχος πολιτικός είναι, κάπως πρέπει να βγάλει το μεροκάματο (με τέσσερις γάμους).
Ευτυχώς μάλιστα που βρήκε και δουλειά λόγω γκόμενας, γιατί αν περίμενε από το ΚΙΝΑΛ...
Το ζήτημα είναι ότι εδώ έχουμε μια σύγκρουση παλιάτσων, καθ' έξιν με θεσμικούς και από κάτω χειροκροτητές να μας μιλάνε για επανάσταση νοικοκυραίων, ψήλωσε η κοντούλα λεμονιά, θα κοιμηθούμε με τις πόρτες ανοιχτές κτλ
Σιδ τέκνον μου, εγώ είπα ότι δεν θα κάνουν τίποτα στα σημαντικά αλλά θα ταιζουν ασφάλεια το πόπολο.Sid Vicious έγραψε: ↑23 Ιούλ 2019, 17:38Βρώμικη Αθήνα + ελλιπής πυροπροστασια = όποιος γουστάρει παρανομεί ελεύθερα.
Ακούγεται λογικό.
Οργάνωσε διαμαρτυρια στα προπυλαιαCavaliere έγραψε: ↑23 Ιούλ 2019, 17:37Η άποψη αυτή είναι αντισυνταγματική.πατησιωτης έγραψε: ↑23 Ιούλ 2019, 16:27Oι αναρχικοί δεν πιστεύουν σε συντάγματα και δεν βλέπω γιατί θα πρέπει να τους αντιμετωπίζουν διαφορετικά από τα πιστεύω τους.
Γνωστο
Τι λες, βρε παιδάκι μου...
Θυμήθηκα 2 SJW που είχαμε στο παλιό. Όταν τόλμησα να αναφέρω ότι πήγα σε "κορίτσια" την δεκαετία του '70, μου έσουραν τα εξ αμάξης. Το βιαστής γυναικών ήταν το ελαφρύτερο.
Πάλι καλά να λες. H KGB σου έριχνε μια σφαίρα στον σβέρκο για πολύ λιγότερα.
Yποθέτω με το ίδιο σκεπτικό που έφτασα κι εγώ.Beria έγραψε: ↑23 Ιούλ 2019, 17:46Σιδ τέκνον μου, εγώ είπα ότι δεν θα κάνουν τίποτα στα σημαντικά αλλά θα ταιζουν ασφάλεια το πόπολο.Sid Vicious έγραψε: ↑23 Ιούλ 2019, 17:38Βρώμικη Αθήνα + ελλιπής πυροπροστασια = όποιος γουστάρει παρανομεί ελεύθερα.
Ακούγεται λογικό.
Εσύ πως έφτασες στην παραπάνω συνάρτηση, δεν ξευρω
ναι αλλλαααα ηταν για το καλο μας + οτι μετα 115 χιλιαδες γενιές σε καθεστως δυστυχιας και τρομοκρατιας θα ειχαν τεθει οι βασεις για το ξεκινημα προς τον σοσιαλιστικο μετασχηματισμο με μαγια τους ελαχιστους επιζωντες .
Τους συκοφαντεί εννοείς; Πιστεύουν στο Σύνταγμα της χώρας;Cavaliere έγραψε: ↑23 Ιούλ 2019, 17:37Η άποψη αυτή είναι αντισυνταγματική.πατησιωτης έγραψε: ↑23 Ιούλ 2019, 16:27Oι αναρχικοί δεν πιστεύουν σε συντάγματα και δεν βλέπω γιατί θα πρέπει να τους αντιμετωπίζουν διαφορετικά από τα πιστεύω τους.