Βιβλία μαγειρικής
Βιβλία μαγειρικής
Είμαι σχετικά νέος στο σπορ (κανένα πεντάμηνο) και νομίζω ότι ήρθε η ώρα να κάνω το επόμενο βήμα.
Με ενδιαφέρουν κυρίως οι παραδοσιακές, ανατολίτικες συνταγές (Σμύρνη κι έτσι), αλλά κάτι βιβλία που έχει η μάνα μου είτε αφιερώνουν μισή παράγραφο σε κάθε συνταγή κι έχουν μία τεράάάάστια εικόνα και λένε μόνο τα μισά, είτε τις έχουνε φλωρέψει για να ταιριάζουν πιο πολύ σε δυτικούς ουρανίσκους. Αφ' ενός μεν θέλω να μου προτείνετε κάτι που να με καλύπτει, αφετέρου να μείνει το νήμα για οποιοδήποτε βιβλίο μαγειρικής που διαβάζει κάποιος και θέλει να το προτείνει στους υπόλοιπους.
Με ενδιαφέρουν κυρίως οι παραδοσιακές, ανατολίτικες συνταγές (Σμύρνη κι έτσι), αλλά κάτι βιβλία που έχει η μάνα μου είτε αφιερώνουν μισή παράγραφο σε κάθε συνταγή κι έχουν μία τεράάάάστια εικόνα και λένε μόνο τα μισά, είτε τις έχουνε φλωρέψει για να ταιριάζουν πιο πολύ σε δυτικούς ουρανίσκους. Αφ' ενός μεν θέλω να μου προτείνετε κάτι που να με καλύπτει, αφετέρου να μείνει το νήμα για οποιοδήποτε βιβλίο μαγειρικής που διαβάζει κάποιος και θέλει να το προτείνει στους υπόλοιπους.
Re: Βιβλία μαγειρικής
Πάρε αυτό με τις αγιορείτικες συνταγές, το έχουν όλα τα βιβλιοπωλεία, έχει συνταγές για τα πάντα, εκτός από κρέας. Χωρίς φιοριτούρες, και με λίγα λόγια και καλά.
Ordem e Progresso.
Αρχιδια - μοδάτα για χριστιανοχιπστεραδες
Υπάρχει η βιβλος της συγχρονης μαγειρικης τεχνης στην οποια ανατρεχουν ολοι - η βαση για το ταξιδι - η συγκεντρωση ολης της γνωσης σε απλη μορφη - η επιστημονικη προσέγγιση κ αναλυση - και ΤΣΑΜΠΑ στο δικτυο οπως πολλα που πραγματικα ειναι οροσημα και αξιζουν.
Υπάρχει η βιβλος της συγχρονης μαγειρικης τεχνης στην οποια ανατρεχουν ολοι - η βαση για το ταξιδι - η συγκεντρωση ολης της γνωσης σε απλη μορφη - η επιστημονικη προσέγγιση κ αναλυση - και ΤΣΑΜΠΑ στο δικτυο οπως πολλα που πραγματικα ειναι οροσημα και αξιζουν.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Τον Τσελεμεντέ εννοείς;Αγις έγραψε: ↑23 Ιούλ 2019, 18:00Αρχιδια - μοδάτα για χριστιανοχιπστεραδες

καλο ...Γραφικός έγραψε: ↑23 Ιούλ 2019, 19:28Τον Τσελεμεντέ εννοείς;Αγις έγραψε: ↑23 Ιούλ 2019, 18:00Αρχιδια - μοδάτα για χριστιανοχιπστεραδες

https://en.wikipedia.org/wiki/On_Food_and_Cooking
Υπαρχει σε pdf ελευθερα στο δικτυο .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- καβουροδεινοσαυράκι
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Αμα εισαι καλο παιδί μπορω να σου δωσω καμμια 60αρια βιβλια.
Εντάξει μην είμαστε μηδενιστές. Και οι μεγάλοι σεφ απο κάποια βιβλία ξεκίνησαν.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Επειδή δεν έχω ιδέα για ποιο βιβλίο λες, κι αυτό που σε ρώτησα είναι αποτέλεσμα του google search από τις λέξεις "αγιορείτικες συνταγές", κι επειδή μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρον, θα μπορούσες να μου πεις τίτλο;
Τρομάζω όταν σκέφτομαι τι μπορεί να εννοείς εσύ όταν λες "καλό παιδί".
Αν στα καλά παιδιά δίνεις καμιά 60αριά βιβλία, στα κακά δεν μπορείς να προτείνεις κανένα τίτλο που να έχει τα στοιχεία που τα ενδιαφέρουν;
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Στην μαγειρικη ειμαστε καλονπαιδι =εκθειαζεις εμενα κατηγορεις ΑγιςΓραφικός έγραψε: ↑24 Ιούλ 2019, 12:50Επειδή δεν έχω ιδέα για ποιο βιβλίο λες, κι αυτό που σε ρώτησα είναι αποτέλεσμα του google search από τις λέξεις "αγιορείτικες συνταγές", κι επειδή μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρον, θα μπορούσες να μου πεις τίτλο;Τρομάζω όταν σκέφτομαι τι μπορεί να εννοείς εσύ όταν λες "καλό παιδί".
Αν στα καλά παιδιά δίνεις καμιά 60αριά βιβλία, στα κακά δεν μπορείς να προτείνεις κανένα τίτλο που να έχει τα στοιχεία που τα ενδιαφέρουν;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 33 Απαντήσεις
- 1344 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Fata_Morgana
16 Νοέμ 2023, 20:42
-
- 8 Απαντήσεις
- 593 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Καραμελίτσα
10 Δεκ 2024, 22:26
-
-
Νέα δημοσίευση Βιβλία για τον εθνικό διχασμό.
από έργο_μακέτο » 19 Μαρ 2024, 15:53 » σε Εθνικά Θέματα - 14 Απαντήσεις
- 801 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Beria
19 Μαρ 2024, 17:21
-
-
-
Νέα δημοσίευση ποια σελιδα για να βρω βιβλια που με ενδιαφερουν ?
από jackie Daniels » 27 Ιαν 2025, 01:14 » σε Λογοτεχνία - 3 Απαντήσεις
- 313 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Rocco Siffredi
Σήμερα, 15:34
-