Σεξιστικο Τουιτ Στεφανου Τσιτσιπα
Re: Σεξιστικο Τουιτ Στεφανου Τσιτσιπα
Ναι αλλα οταν μπαινει με την μουρη, βγαινει με τον κωλο, οποτε μια χαρα εισαι!Juno έγραψε: ↑12 Ιούλ 2019, 15:45Όχι! Το σπίτι μου είναι πεντακάθαρο και αν μείνει άπλυτο πιάτο, θα βλέπω εφιάλτες ότι παντού περπατούν κατσαρίδες, οπότε δεν μένει.
Για το παρκάρισμα δεν με απασχολεί να μάθω. Έχω δική μου θέση και στο σπίτι και στη δουλειά και το βάζω με τη μούρη. Ας κάνετε κάτι και σεις οι άντρες.

"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Ο Τσιτσιπάς το κατέβασε γιατί έγινε ρόμπα. Ο άλλος είναι ένας πουθενάς του κόμματος Νέα Δεξιά (ποιοι είναι αυτοί????). Η γνώμη του έχει την ίδια βαρύτητα με οποιουδήποτε τυχαίου χρήστη του φόρουμ. Βλέπω ότι στο διδακτορικό του είχε επιβλέπουσα μια γυναίκα καθηγήτρια. Προφανώς εκεί οφείλονται τα ψυχικά τραύματα που τόσο γλαφυρά εκφράζει.NewModelArmy έγραψε: ↑12 Ιούλ 2019, 14:36
Ετοιμος για ΝουΔου;Οι μεγαλες προσωπικοτητες της Ελληνικης Δεξιας εσπευσαν να συμπαρασταθουν.
https://www.aueb.gr/el/content/%CE%B4%C ... F%80%CE%B1
Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια
Juno έγραψε: ↑12 Ιούλ 2019, 15:48Δες και κάτι ακόμα από τον δόκτορα!mitsolias666 έγραψε: ↑12 Ιούλ 2019, 14:46Παιχταράς, αλλά είναι μόνο 21 χρ. και ουσιαστικά αγράμματος. Κάποτε διάβασα ότι λόγω της καριέρας του τελείωσε μετά κόπων και βασάνων το γυμνάσιο και μετά έκανε κάτι ονλάιν μαθήματα της πλάκας. Λογικό να γράφει μαλακίες.
Παράλογο είναι να συμφωνεί με τις εν λόγω μαλακίες ένας... Doctor of Philosophy.

O τύπος είναι ωραίο τρολλ.
NewModelArmy έγραψε: ↑12 Ιούλ 2019, 14:36
Ετοιμος για ΝουΔου;Οι μεγαλες προσωπικοτητες της Ελληνικης Δεξιας εσπευσαν να συμπαρασταθουν.
Κυττάξτε κύριοι τα μούτρα του Απόστολου...όχι κυττάξτε τον.
Μαυριδερός, με χοντρόφατσα, χαμόγελο πονηρού βλάκα, γουρουνομούρης ρε παιδί μου...εθνολαϊκός.
ταυτίζεται με τον Τσιτσιπά , που έχει προσωπάκι ευγενή, μαλλάκι μακρύ, μουσάκι...παίζει το τέννις του.
Ω Αιωνία Ελλάς!
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Συμφωνώ. Να καταργηθούν αυτά τα ηλίθια θεάματα που αποχαυνώνουν τους ματάκηδες (η ηδονοβλεψία αναφέρεται στη ν παρακολούθηση των ικανοτήτων του αθλητή και η ταύτιση του κοινού είναι τέτοια σαν του μπανιστιρτζή που καυλώνει να βλέπουν άλλους να γαμιούνται).
Κάθεστε και βλέπετε έναν μαλάκα να κυνηγάει να χτυπήσει ένα μπαλάκι και μετά από δυο ώρες αν έχει κερδίσει θα χαρείτε. Τι είναι αυτό τώρα ρε;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Καλά τα λέειthe_black_planet έγραψε: ↑12 Ιούλ 2019, 19:01Τι κόμμα είναι αυτός ο "κύριος";;; Υποθέτω ότι δεν μπορεί να είναι ΝΔ σε καμιά περίπτωση, η ΝΔ είναι ευρωπαϊκό εκσυγχρονιστικό κόμμα και δεν δέχεται πιθήκους στις τάξεις της, άρα πρέπει να είναι ή Βελόπουλος, ή χρυσαυγουλο ή Τζημερος έτσι;;Juno έγραψε: ↑12 Ιούλ 2019, 15:48Δες και κάτι ακόμα από τον δόκτορα!mitsolias666 έγραψε: ↑12 Ιούλ 2019, 14:46Παιχταράς, αλλά είναι μόνο 21 χρ. και ουσιαστικά αγράμματος. Κάποτε διάβασα ότι λόγω της καριέρας του τελείωσε μετά κόπων και βασάνων το γυμνάσιο και μετά έκανε κάτι ονλάιν μαθήματα της πλάκας. Λογικό να γράφει μαλακίες.
Παράλογο είναι να συμφωνεί με τις εν λόγω μαλακίες ένας... Doctor of Philosophy.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: ↑12 Ιούλ 2019, 19:21Κυττάξτε κύριοι τα μούτρα του Απόστολου...όχι κυττάξτε τον.
Μαυριδερός, με χοντρόφατσα, χαμόγελο πονηρού βλάκα, γουρουνομούρης ρε παιδί μου...εθνολαϊκός.
ταυτίζεται με τον Τσιτσιπά , που έχει προσωπάκι ευγενή, μαλλάκι μακρύ, μουσάκι...παίζει το τέννις του.
Ω Αιωνία Ελλάς!
Απλά σκατόφατσα, γιατί δεν λες;

Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Τι ανήμποροι μπούληδες είναι αυτοί ρε πούστη μου.
- Eθνικοκοινωνιστης
παραγωγικοι δημιουργικοι ελληνες απο τον πολιτικο χωρο που εκπροσωπει και ο κουλης

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Μλκ μου, αν η νεολαία είναι να εμπνέεται από κάτι τέτοιες κουραδομηχανές, τότε καλύτερα να μένουν αγάμητοι.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑12 Ιούλ 2019, 19:57παραγωγικοι δημιουργικοι ελληνες απο τον πολιτικο χωρο που εκπροσωπει και ο κουλης
Εννοώ πως παρκάρω έτσι. Πιο εύκολο μου φαίνεται.Nostalgia έγραψε: ↑12 Ιούλ 2019, 19:11Ναι αλλα οταν μπαινει με την μουρη, βγαινει με τον κωλο, οποτε μια χαρα εισαι!Juno έγραψε: ↑12 Ιούλ 2019, 15:45Όχι! Το σπίτι μου είναι πεντακάθαρο και αν μείνει άπλυτο πιάτο, θα βλέπω εφιάλτες ότι παντού περπατούν κατσαρίδες, οπότε δεν μένει.
Για το παρκάρισμα δεν με απασχολεί να μάθω. Έχω δική μου θέση και στο σπίτι και στη δουλειά και το βάζω με τη μούρη. Ας κάνετε κάτι και σεις οι άντρες.

Εσύ τι κόμμα είσαι που εκθειάζεις τη ΝΔ;the_black_planet έγραψε: ↑12 Ιούλ 2019, 19:01Τι κόμμα είναι αυτός ο "κύριος";;; Υποθέτω ότι δεν μπορεί να είναι ΝΔ σε καμιά περίπτωση, η ΝΔ είναι ευρωπαϊκό εκσυγχρονιστικό κόμμα και δεν δέχεται πιθήκους στις τάξεις της, άρα πρέπει να είναι ή Βελόπουλος, ή χρυσαυγουλο ή Τζημερος έτσι;;
-
- Phorum.gr user: the_black_planet
Εντάξει λάθος έκανα, ειρωνικά το είπα το παραπάνω γιατί είχα μια αίσθηση ότι το παλικάρι αυτό ήταν νδιτης αλλά μετά είδα ότι δεν ισχύει και είναι του Φαήλου κάτι τέτοιο. Η ΝΔ ως γνωστόν φλερτάρει από τη μια πάντα με τον political correct αντιρατσισμο των και καλά καθαρά φιλελευθέρων όπως δηλώνει και ο Κυριάκος, από την άλλη έχει κλασσικά μεγάλη μερίδα ουγκανων ακροδεξιών, δεν θα γινόταν κυβέρνηση άλλωστε χωρίς τους χρήσιμους ηλίθιους, και παλεύει να κρατήσει ισορροπία ανάμεσα στα 2 είδη, να μην πολυαντιλαμβανεται το ένα μέρος την ύπαρξη του άλλου, που στην Ελλάδα βέβαια δεν είναι και δύσκολο κάτι τέτοιο...Juno έγραψε: ↑13 Ιούλ 2019, 21:19Εννοώ πως παρκάρω έτσι. Πιο εύκολο μου φαίνεται.Nostalgia έγραψε: ↑12 Ιούλ 2019, 19:11Ναι αλλα οταν μπαινει με την μουρη, βγαινει με τον κωλο, οποτε μια χαρα εισαι!Juno έγραψε: ↑12 Ιούλ 2019, 15:45
Όχι! Το σπίτι μου είναι πεντακάθαρο και αν μείνει άπλυτο πιάτο, θα βλέπω εφιάλτες ότι παντού περπατούν κατσαρίδες, οπότε δεν μένει.
Για το παρκάρισμα δεν με απασχολεί να μάθω. Έχω δική μου θέση και στο σπίτι και στη δουλειά και το βάζω με τη μούρη. Ας κάνετε κάτι και σεις οι άντρες.Εσύ τι κόμμα είσαι που εκθειάζεις τη ΝΔ;the_black_planet έγραψε: ↑12 Ιούλ 2019, 19:01Τι κόμμα είναι αυτός ο "κύριος";;; Υποθέτω ότι δεν μπορεί να είναι ΝΔ σε καμιά περίπτωση, η ΝΔ είναι ευρωπαϊκό εκσυγχρονιστικό κόμμα και δεν δέχεται πιθήκους στις τάξεις της, άρα πρέπει να είναι ή Βελόπουλος, ή χρυσαυγουλο ή Τζημερος έτσι;;
Ζωγράφισε έναν ήλιο στο ταβάνι, μίλησε με τ’ αγέρι της νυχτιάς
και χόρεψε μαζί με τη σκιά σου στους ήχους μιας αδύναμης καρδιάς.
Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
και χόρεψε μαζί με τη σκιά σου στους ήχους μιας αδύναμης καρδιάς.
Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 285 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
04 Απρ 2024, 19:41
-
-
Νέα δημοσίευση Όταν η αριστεία του Τσιτσιπά τρυπάει τον ουρανό
από Μαδουραίος » 21 Μάιος 2023, 07:04 » σε Αθλητικά - 11 Απαντήσεις
- 559 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
23 Μάιος 2023, 14:05
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιά είναι η ιδεολογία του Στέφανου Κασσελάκη ;
από έργο_μακέτο » 09 Δεκ 2023, 22:02 » σε Εσωτερική Πολιτική - 18 Απαντήσεις
- 656 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από pikey25
10 Δεκ 2023, 17:52
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πολιτική δίωξη σε βάρος του Στέφανου Κασσελακη!
από HerculesI » 08 Μάιος 2025, 15:49 » σε Εσωτερική Πολιτική - 30 Απαντήσεις
- 528 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
09 Μάιος 2025, 19:05
-