Ποιες είναι οι 4 λέξεις που θέλουν οι άνδρες ν' ακουν;
Re: Ποιες είναι οι 4 λέξεις που θέλουν οι άνδρες ν' ακουν;
Α, και κάτι άλλο για το τρίο με τον κολλητό:
Σε τέτοιες φάσεις τείνουν να δημιουργούνται ζευγαράκια και κάποιος καταλήγει να κρατάει το φανάρι.
Σε τέτοιες φάσεις τείνουν να δημιουργούνται ζευγαράκια και κάποιος καταλήγει να κρατάει το φανάρι.
Δε γίνεται να ειμαι wrong.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Καλά λέμε τι θα θέλατε να ακούσετε, όχι ότι θα τ' ακούσετε

Στις τσόντες

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Και εγκεφαλικοί δηλαδή. Ωραίαhellegennes έγραψε: ↑25 Ιούλ 2019, 13:37Από τεχνικής άποψης, η εισροή αίματος. Η εισροή αίματος μπορεί να συμβεί είτε με απλή -μηχανική- επαφή με τον σπογγώδη ιστό είτε με ακούσια νοητική εντολή από το ίδιο το άτομο. Τα αίτια στα οποία οφείλεται η νοητική εντολή ποικίλουν και δεν είναι εξακριβωμένη η σύνδεση των ερεθισμάτων με την εντολή. Δεν γνωρίζει προς το παρόν η επιστήμη γιατί ένα ερέθισμα έχει σαν αποτέλεσμα αυτήν την εντολή σε ένα άτομο και όχι σε ένα άλλο. Το ερέθισμα μπορεί να είναι οτιδήποτε: σχήματα, χρώματα, μυρωδιές, άγγιγμα, πόνος, ήχος, γεύση και καθαρές σκέψεις.

Καταλαβαίνω την αναγκαιότητα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- hellegennes
Ο άντρας μπορεί να φτάσει σε οργασμό και μόνο με την σκέψη, χωρίς κανένα άγγιγμα. Ειδικά σε μικρές ηλικίες.- Casper - έγραψε: ↑25 Ιούλ 2019, 14:24Και εγκεφαλικοί δηλαδή. Ωραίαhellegennes έγραψε: ↑25 Ιούλ 2019, 13:37Από τεχνικής άποψης, η εισροή αίματος. Η εισροή αίματος μπορεί να συμβεί είτε με απλή -μηχανική- επαφή με τον σπογγώδη ιστό είτε με ακούσια νοητική εντολή από το ίδιο το άτομο. Τα αίτια στα οποία οφείλεται η νοητική εντολή ποικίλουν και δεν είναι εξακριβωμένη η σύνδεση των ερεθισμάτων με την εντολή. Δεν γνωρίζει προς το παρόν η επιστήμη γιατί ένα ερέθισμα έχει σαν αποτέλεσμα αυτήν την εντολή σε ένα άτομο και όχι σε ένα άλλο. Το ερέθισμα μπορεί να είναι οτιδήποτε: σχήματα, χρώματα, μυρωδιές, άγγιγμα, πόνος, ήχος, γεύση και καθαρές σκέψεις.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Εγώ θα ήθελα να φθάσω σε οργασμό με την Θέλξηhellegennes έγραψε: ↑25 Ιούλ 2019, 16:15Ο άντρας μπορεί να φτάσει σε οργασμό και μόνο με την σκέψη, χωρίς κανένα άγγιγμα. Ειδικά σε μικρές ηλικίες.- Casper - έγραψε: ↑25 Ιούλ 2019, 14:24Και εγκεφαλικοί δηλαδή. Ωραίαhellegennes έγραψε: ↑25 Ιούλ 2019, 13:37Από τεχνικής άποψης, η εισροή αίματος. Η εισροή αίματος μπορεί να συμβεί είτε με απλή -μηχανική- επαφή με τον σπογγώδη ιστό είτε με ακούσια νοητική εντολή από το ίδιο το άτομο. Τα αίτια στα οποία οφείλεται η νοητική εντολή ποικίλουν και δεν είναι εξακριβωμένη η σύνδεση των ερεθισμάτων με την εντολή. Δεν γνωρίζει προς το παρόν η επιστήμη γιατί ένα ερέθισμα έχει σαν αποτέλεσμα αυτήν την εντολή σε ένα άτομο και όχι σε ένα άλλο. Το ερέθισμα μπορεί να είναι οτιδήποτε: σχήματα, χρώματα, μυρωδιές, άγγιγμα, πόνος, ήχος, γεύση και καθαρές σκέψεις.

Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Στις γυναίκες λογικά είναι πιο δύσκολο λόγω ανατομίας;hellegennes έγραψε: ↑25 Ιούλ 2019, 16:15Ο άντρας μπορεί να φτάσει σε οργασμό και μόνο με την σκέψη, χωρίς κανένα άγγιγμα. Ειδικά σε μικρές ηλικίες.- Casper - έγραψε: ↑25 Ιούλ 2019, 14:24Και εγκεφαλικοί δηλαδή. Ωραίαhellegennes έγραψε: ↑25 Ιούλ 2019, 13:37Από τεχνικής άποψης, η εισροή αίματος. Η εισροή αίματος μπορεί να συμβεί είτε με απλή -μηχανική- επαφή με τον σπογγώδη ιστό είτε με ακούσια νοητική εντολή από το ίδιο το άτομο. Τα αίτια στα οποία οφείλεται η νοητική εντολή ποικίλουν και δεν είναι εξακριβωμένη η σύνδεση των ερεθισμάτων με την εντολή. Δεν γνωρίζει προς το παρόν η επιστήμη γιατί ένα ερέθισμα έχει σαν αποτέλεσμα αυτήν την εντολή σε ένα άτομο και όχι σε ένα άλλο. Το ερέθισμα μπορεί να είναι οτιδήποτε: σχήματα, χρώματα, μυρωδιές, άγγιγμα, πόνος, ήχος, γεύση και καθαρές σκέψεις.
Πάντως και εμείς είμαστε εγκεφαλικές.
Όντως και ισχύει και σε μεγαλύτερες ηλικίες αλλά δεν όχι με όλους. Μου το είχε πει ένας φίλος μου ότι του είχε συμβεί μερικές φορές.hellegennes έγραψε: ↑25 Ιούλ 2019, 16:15Ο άντρας μπορεί να φτάσει σε οργασμό και μόνο με την σκέψη, χωρίς κανένα άγγιγμα. Ειδικά σε μικρές ηλικίες.- Casper - έγραψε: ↑25 Ιούλ 2019, 14:24Και εγκεφαλικοί δηλαδή. Ωραίαhellegennes έγραψε: ↑25 Ιούλ 2019, 13:37Από τεχνικής άποψης, η εισροή αίματος. Η εισροή αίματος μπορεί να συμβεί είτε με απλή -μηχανική- επαφή με τον σπογγώδη ιστό είτε με ακούσια νοητική εντολή από το ίδιο το άτομο. Τα αίτια στα οποία οφείλεται η νοητική εντολή ποικίλουν και δεν είναι εξακριβωμένη η σύνδεση των ερεθισμάτων με την εντολή. Δεν γνωρίζει προς το παρόν η επιστήμη γιατί ένα ερέθισμα έχει σαν αποτέλεσμα αυτήν την εντολή σε ένα άτομο και όχι σε ένα άλλο. Το ερέθισμα μπορεί να είναι οτιδήποτε: σχήματα, χρώματα, μυρωδιές, άγγιγμα, πόνος, ήχος, γεύση και καθαρές σκέψεις.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Συμβαίνει και σε μεγαλύτερες ηλικίες. Αλήθεια είναιNaida έγραψε: ↑25 Ιούλ 2019, 17:51Όντως και ισχύει και σε μεγαλύτερες ηλικίες αλλά δεν όχι με όλους. Μου το είχε πει ένας φίλος μου ότι του είχε συμβεί μερικές φορές.hellegennes έγραψε: ↑25 Ιούλ 2019, 16:15Ο άντρας μπορεί να φτάσει σε οργασμό και μόνο με την σκέψη, χωρίς κανένα άγγιγμα. Ειδικά σε μικρές ηλικίες.
Υπάρχει διαπιστευτήριο από τον συντονισμόBeria έγραψε: ↑25 Ιούλ 2019, 17:53Συμβαίνει και σε μεγαλύτερες ηλικίες. Αλήθεια είναιNaida έγραψε: ↑25 Ιούλ 2019, 17:51Όντως και ισχύει και σε μεγαλύτερες ηλικίες αλλά δεν όχι με όλους. Μου το είχε πει ένας φίλος μου ότι του είχε συμβεί μερικές φορές.hellegennes έγραψε: ↑25 Ιούλ 2019, 16:15
Ο άντρας μπορεί να φτάσει σε οργασμό και μόνο με την σκέψη, χωρίς κανένα άγγιγμα. Ειδικά σε μικρές ηλικίες.

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ
- Casper - έγραψε: ↑25 Ιούλ 2019, 17:00Στις γυναίκες λογικά είναι πιο δύσκολο λόγω ανατομίας;hellegennes έγραψε: ↑25 Ιούλ 2019, 16:15Ο άντρας μπορεί να φτάσει σε οργασμό και μόνο με την σκέψη, χωρίς κανένα άγγιγμα. Ειδικά σε μικρές ηλικίες.

δύο λόγους εἶναι περὶ παντὸς πράγματος, ἀντικειμένους ἀλλήλοις
And so I leave this world, where the heart
Must either break or turn to lead
And so I leave this world, where the heart
Must either break or turn to lead
Γι' αυτό ρωτάω. Διάβασα παλιά πως οι άντρες έρχονται πολύ πιο εύκολα (και γρήγορα) σε οργασμό αλλά μπορεί να είναι μύθος. Τώρα διαβάζω αυτό:ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ έγραψε: ↑25 Ιούλ 2019, 19:36- Casper - έγραψε: ↑25 Ιούλ 2019, 17:00Στις γυναίκες λογικά είναι πιο δύσκολο λόγω ανατομίας;hellegennes έγραψε: ↑25 Ιούλ 2019, 16:15
Ο άντρας μπορεί να φτάσει σε οργασμό και μόνο με την σκέψη, χωρίς κανένα άγγιγμα. Ειδικά σε μικρές ηλικίες.
Ο μύθος του κολπικού οργασμού έχει τις ρίζες του στη θεωρία του Φρόιντ, σύμφωνα με την οποία ο κλειτοριδικός οργασμός είναι «παιδικός», ενώ ο κολπικός δηλώνει σεξουαλική ωρίμαση. Σήμερα, η θεωρία αυτή έχει καταρριφθεί. Οι επιστήμονες θεωρούν την κλειτορίδα πιο ευαίσθητο όργανο από τον κόλπο, με περισσότερες νευρικές απολήξεις ακόμα και από το πέος. Ο ρόλος της κλειτορίδας είναι ουσιαστικός, όχι μόνο στον οργασμό, αλλά και κατά τη φάση της διέγερσης και της κορύφωσης, λένε οι ειδικοί. Μάλιστα, με τη βοήθεια της σύγχρονης απεικονιστικής τεχνικής της μαγνητικής τομογραφίας, αποδεικνύεται ότι η κλειτορίδα διεγείρεται όπως και το πέος, στη φάση της οπτικής πρόκλησης με ερωτικές εικόνες. Οι περισσότερες γυναίκες δηλώνουν ότι προτιμούν τον κλειτοριδικό ερεθισμό, ενώ υπάρχουν και άλλες που θεωρούν ιδανικό το συνδυασμό και των δύο τρόπων διέγερσης. Δεν έχουμε, λοιπόν, παρά να ανακαλύψουμε τι μας ευχαριστεί περισσότερο και να το μοιραστούμε με το σύντροφό μας.
https://www.google.com/amp/s/www.vita.g ... asmoy/amp/
Το bold το ήξερα αλλά για τον κολπικό διάβασα παλιά πως είναι πιο δύσκολος.
Edit: Δες και τι βρήκα εδώ:
Όπως οι άνδρες, έτσι και οι γυναίκες μπορούν να φτάσουν σε οργασμό από το στοματικό σεξ, τον αυνανισμό μόνες τους ή με παρτενέρ, ή από τη σεξουαλική επαφή σε διάφορες στάσεις. Ο γυναικείος οργασμός, όμως, είναι λίγο πιο περίπλοκος απ’ ό,τι ο ανδρικός οργασμός. Ο σχεδιασμός της γυναικείας σεξουαλικής ανατομίας είναι ο λόγος γι’ αυτό. Το μέρος της γυναικείας ανατομίας που κάνει πιο πιθανό τον οργασμό είναι και αυτό που καθορίζει ποιος είναι ο ευκολότερος τρόπος γι’ αυτήν να φτάσει σε οργασμό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος - Casper - την 25 Ιούλ 2019, 23:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Πως πήγαινε το σύνθημα; Πίνει χασίς ο ναλιτζης και τον κερνάει ο ; Σαπουντζής θέλω να πωBeria έγραψε: ↑25 Ιούλ 2019, 17:53Συμβαίνει και σε μεγαλύτερες ηλικίες. Αλήθεια είναιNaida έγραψε: ↑25 Ιούλ 2019, 17:51Όντως και ισχύει και σε μεγαλύτερες ηλικίες αλλά δεν όχι με όλους. Μου το είχε πει ένας φίλος μου ότι του είχε συμβεί μερικές φορές.hellegennes έγραψε: ↑25 Ιούλ 2019, 16:15

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 81 Απαντήσεις
- 1603 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
04 Απρ 2025, 14:38
-
-
Νέα δημοσίευση ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΞ;
από tanipteros » 26 Αύγ 2024, 01:00 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 4 Απαντήσεις
- 452 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
26 Αύγ 2024, 03:01
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γκάλοπ Γροιλανδία: 57% θέλουν ένταξη στις ΗΠΑ και 37% δεν θέλουν
από Αρίστος » 13 Ιαν 2025, 16:19 » σε Διεθνής πολιτική - 348 Απαντήσεις
- 6714 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Imperium