Τριτοκοσμικοι νοτιοανατολιτες επιτεθηκαν στον μπουταρη

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Re: Τριτοκοσμικοι νοτιοανατολιτες επιτεθηκαν στον μπουταρη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 22 Μάιος 2018, 10:00

Nero έγραψε:
22 Μάιος 2018, 01:17
Παραδόξως πάντως,έκρυβαν τις μούρες τους στο δικαστήριο. Δεν φαίνονται και πολύ περήφανοι που εκτέλεσαν το πατριωτικό τους καθήκον οι ενσυνείδητοι ο πατριώτες απο τον Καύκασο (για το ξύλο λέω,όχι για τις ληστείες,αυτό είναι άλλο πατριωτικό καθήκον)

Εικόνα
Λευκά κελιά για τους εθνικιστές. ΛΕΥΚΑ ΚΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ!
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
akirav
Phorum.gr user: akirav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από akirav » 22 Μάιος 2018, 10:05

τελικα θα παρει δεκαετιες να ξεβρωμισει η χωρα απο την πασοκιλα
Merlinus Sum, Qui Me Tangit Turbat Mundum

Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υπερκουλτουριάρης » 22 Μάιος 2018, 10:08

Υδράργυρος έγραψε:
22 Μάιος 2018, 09:49
Ju-87 έγραψε:
22 Μάιος 2018, 09:27
Απάντηση Τσιάρτα στον Τσίπρα

Εικόνα

https://www.protothema.gr/greece/articl ... patriotes/
Σε ποιά περιφέρεια κατεβαίνει με τη ΝΔ ο Τσιάρτας;
Σε καμιά. Αν δεν μπορείς να διακρίνεις τι πρεσβεύει ο πολιτικός λόγος του καθένα, είσαι μύωπας πολιτικά.

Άβαταρ μέλους
akirav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από akirav » 22 Μάιος 2018, 10:09

Υδράργυρος έγραψε:
22 Μάιος 2018, 08:17
...
τι θα γινει ρε μεγαλε?
θα μας για τις κρατικοδιαιτες ποντιακες οργανωσεις
ή πετας λασπη κι οτι κατσει?

Άβαταρ μέλους
akirav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από akirav » 22 Μάιος 2018, 10:12

Greatest Hits Κατρούγκαλου (μεγάλη αδυναμία μου) περί πολιτικής βίας. "Να-νου-σου-μου-του-ψου". Το Βιετνάμ, η βία της αστυνομίας, το συνταγματικό δικαίωμα ανυπακοής στους νόμους .. Για να χαιδέψει την αριστερή βία στα πανεπιστήμια.. Έτσι για να μην ξεχνάμε ποιοι σχετικοποιήσανε, ελαστικοποιήσανε τις έννοιες ..

Άβαταρ μέλους
hades
Phorum.gr user: hades

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hades » 22 Μάιος 2018, 10:30

εντάξει τον αγιοποιήσατε. Πάντως ελπίζω να έχει κανάν σοβαρό αντίπαλο ο κυρ Γιάννης και να το χτυπήσει στα θέματα της πόλης που τα έχει κάνει σκατά .
Ελπίζω η φήμη ότι θα κατέβει ο ζαγορ να ναι μούφα ή αν κατέβει να κατέβει ανεξάρτηρτος από τον πατερούλη γιατί αν είνα να επιλέξω ανάμεσα σε αυτούς τους δύο θα πάω για αποχή
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "

Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan » 22 Μάιος 2018, 10:38

Βασίλη είμαι κατά στο να σου βρίζουνε τη μανα. Αλλά ξέρεις κάτι; Αναρωτήθηκες ποτέ τι έκανε τα βράδυα που σε κοίμηζε και έφευγε; Μήπως γύριζε στις πιάτσες να γαμιέται; Είναι πολύ υποκριτικό. Ξαναλέω, είμαι κατά οποιασδήποτε μομφής εναντίος της μάνας του Τσιάρτα. Φτάνει όμως με την υποκρισία.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.

Άβαταρ μέλους
Μαυροβασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαυροβασίλης » 22 Μάιος 2018, 11:00

το μλκ :lol:

πάντως τα μούτρα και τα σιβι των αγανακτισμένων υπεράριων σουκα μπλιετ και ο τρόπος της επίθεσης παραπέμπουν σε προβοκάτσια του μπλιετοπατέρα κατά παραγγελία των πολιτικών φίλων του
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 22 Μάιος 2018, 11:18

ο Βάνια πήρε θέση καταδίκης τελικά,έγινε καμιά δήλωση,γνωρίζουμε τίποτα?

fagano3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fagano3 » 22 Μάιος 2018, 11:22

Μαυροβασίλης έγραψε:
22 Μάιος 2018, 11:00
το μλκ :lol:

πάντως τα μούτρα και τα σιβι των αγανακτισμένων υπεράριων σουκα μπλιετ και ο τρόπος της επίθεσης παραπέμπουν σε προβοκάτσια του μπλιετοπατέρα κατά παραγγελία των πολιτικών φίλων του
Καλα δεν χρειαζοταν να βαλει κανενα ο Σαββιδης για να δειρουν το πιο αντιπαθητικο και ανικανο ατομο στην Θεσσαλονικη.

Ακομα και οι τουριστες που ηρθαν πριν δυο βδομαδες και μεναν στο κεντρο χωρις νερο ουτε στις τουαλετες θα θελαν να του ριξουν κανα δυο ψιλες.

Αλλο βεβαια να θελεις και αλλο να το κανεις πραξη.

Άβαταρ μέλους
Μαυροβασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαυροβασίλης » 22 Μάιος 2018, 11:33

έχω ρωτήσει αν πήρε θέση από τις πρώτες σελίδες γνωρίζοντας τον μπλιετ ως διεθνή ποντιοπατέρα από το 2004

επίσης μεταφέρω με επιφύλαξη ότι ο Μπουτάρης έχει κάνει προσπάθεια να συντονιστούν τα διαφορά ποντιακά σωματεία στο θέμα των διεκδικήσεων, μου φαίνεται δύσκολο λόγω πεποιθήσεων και ικανοτήτων αλλά είναι από αξιόπιστη εθνικά σκεπτόμενη πηγή

Φαγανέ, εφτά χρόνια είχα συναθλητές τον Αζουτ από την οσετια και την παρέα του, μια φορά δεν πήγαμε στη Λεμόνα

fagano3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fagano3 » 22 Μάιος 2018, 11:38

Μαυροβασίλης έγραψε:
22 Μάιος 2018, 11:33
έχω ρωτήσει αν πήρε θέση από τις πρώτες σελίδες γνωρίζοντας τον μπλιετ ως διεθνή ποντιοπατέρα από το 2004

επίσης μεταφέρω με επιφύλαξη ότι ο Μπουτάρης έχει κάνει προσπάθεια να συντονιστούν τα διαφορά ποντιακά σωματεία στο θέμα των διεκδικήσεων, μου φαίνεται δύσκολο λόγω πεποιθήσεων και ικανοτήτων αλλά είναι από αξιόπιστη εθνικά σκεπτόμενη πηγή

Φαγανέ, εφτά χρόνια είχα συναθλητές τον Αζουτ από την οσετια και την παρέα του, μια φορά δεν πήγαμε στη Λεμόνα
Αυτο που λες για σωματεια το διαβασα και γω.Δεν αποκλειεται.Ειναι τοσο ατενσιον χορ που θα το κανε.Δεν εχει σταθερη αποψη.Θα παει απο τερμα τουρκολαγνος και σκοπιανολαγνος σε Μπουμπουλινα προκειμενου να μεινει στην επικαιροτητα.

Λεμονα δεν ξερω τι ειναι.Δεν εχω παντως καλη γνωμη, λογω στρατου επι ακατανομαστου το 2003, για τα εκσυγχρονιστικα αερομεταφερομενα αδερφια απο Οσετια.

Άβαταρ μέλους
Μαυροβασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαυροβασίλης » 22 Μάιος 2018, 11:45

καλά κι οι δικοί μου στο 308 δεν ήταν καλύτεροι αλλά οι συναθλητές είχαν παλιννοστήσει από μέσα 90, δεν ήταν του εκσυγχρονιστικού μπλοκ

τουλάχιστον στο Μίθριο έχεις πάει;

fagano3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fagano3 » 22 Μάιος 2018, 11:51

Μαυροβασίλης έγραψε:
22 Μάιος 2018, 11:45
καλά κι οι δικοί μου στο 308 δεν ήταν καλύτεροι αλλά οι συναθλητές είχαν παλιννοστήσει από μέσα 90, δεν ήταν του εκσυγχρονιστικού μπλοκ

τουλάχιστον στο Μίθριο έχεις πάει;
Το βρηκα στο γκουγκλ.Εισαι τρελος που θα παω σε ποντιακο γλεντι;Εγω δεν αντεχω τα νησιωτικα θα αντεξω τα ποντιακα; :P

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών