αιτίαι ομοφυλοφιλίας κατα γέροντα Πορφύριον
Re: αιτίαι ομοφυλοφιλίας κατα γέροντα Πορφύριον
Κοίταξε, αυτό που μοιάζει (και είναι) ασυνεπές είναι οτι πολλοί άνθρωποι ασχολούνται επανειλημμένα με τα θέματα της θρησκείας, των αγίων κτλ, δεν κάνουν όμως ολοκληρωμένη (δηλαδή ειλικρινή) την ενασχόλησή τους ή την έρευνα. Πχ, εαν εγώ άκουγα οτι υπήρχε ένας Άγιος με τέτοια χαρίσματα στις ημέρες μας και οτι πάρα πολύς κόσμος έχει να δώσει μαρτυρία για αυτόν, θα πήγαινα να ψάξω να βρω, να δω, από κοντά κι όλας. Δηλαδή, δεν γίνεται να σε καίει τόσο πολύ το θέμα και να μην αφιερώνεις πραγματικό χρόνο να κάνεις την έρευνά σου. Εαν το έχεις κάνει και έχεις καταφέρει να διαψεύσεις ή να αμφισβητήσεις όλους αυτούς τους ανθρώπους θεωρώντας όλους ψεύτες, κλέφτες, παρανοικούς κτλ, έχεις και κάποια σοβαρή αντιλογία να προσφέρεις. Δεν έχω δει όμως μέχρι τώρα καμία τέτοια επιχειρηματολογία που να στέκει απέναντι σε τόσα πρόσωπα σύγχρονά σου, εν ζωή.
Οπότε αυτό μου λέει οτι δεν είναι για όλους η Πίστη, όπως λέει ο Χριστός και ο Απόστολος Παύλος, είναι για όσους θέλουν να ακούσουν και να πιστέψουν.
Κάποιοι δεν θέλουν για κάποιους δεν έφθασε ακόμη η ώρα.
Επίσης, απο κει και πέρα, δεν είναι τα θαυμαστά γεγονότα και τα έκτακτα χαρίσματα που κάνουν κάποιον πιστό, από μόνα τους. Είναι πρωτίστως η αποδοχή των λόγων Του (και όταν λέμε αποδοχή εννοούμε και στην πράξη) ως ΑΛΗΘΕΙΑ. Γι αυτό ο Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος είχε πει οτι μετά τα χρόνια του Χριστού όπου πλέον υπάρχει ο Λόγος Του, αυτός είναι που σε οδηγεί να πιστεύεις ή όχι. Τα θαύματα ή γεγονότα που ομοιάζουν με σημεία (δηλαδή αληθινές παρεμβάσεις του Πνεύματος) ενίοτε μπορεί να είναι πλάνες ή να σε καθιστούν και χρεώστη απέναντι στον Θεό..
Προσωπικά ξαναλέω, κρίνοντας και από την δική μου πορεία, καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι για κάποιον να ΔΕΧΤΕΙ (επίτηδες δεν λέω "πιστέψει") και κυρίως να ασκήσει τα της Πίστεως. Ειδικά στις ημέρες μας που υπάρχει μεγάλη πλάνη-όπως λέμε-και τα πράγματα είναι συσκοτισμένα από όλες τις πλευρές (διανοητικά, ψυχολογικά, πνευματικά).
Και για να μην παρεξηγούμαι, δεν εννοώ οτι είμαι κάποιο τέρας Πίστεως, οτι έχω δυνατή Πίστη, μάλλον τα χάλια μου έχω
Οπότε αυτό μου λέει οτι δεν είναι για όλους η Πίστη, όπως λέει ο Χριστός και ο Απόστολος Παύλος, είναι για όσους θέλουν να ακούσουν και να πιστέψουν.
Επίσης, απο κει και πέρα, δεν είναι τα θαυμαστά γεγονότα και τα έκτακτα χαρίσματα που κάνουν κάποιον πιστό, από μόνα τους. Είναι πρωτίστως η αποδοχή των λόγων Του (και όταν λέμε αποδοχή εννοούμε και στην πράξη) ως ΑΛΗΘΕΙΑ. Γι αυτό ο Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος είχε πει οτι μετά τα χρόνια του Χριστού όπου πλέον υπάρχει ο Λόγος Του, αυτός είναι που σε οδηγεί να πιστεύεις ή όχι. Τα θαύματα ή γεγονότα που ομοιάζουν με σημεία (δηλαδή αληθινές παρεμβάσεις του Πνεύματος) ενίοτε μπορεί να είναι πλάνες ή να σε καθιστούν και χρεώστη απέναντι στον Θεό..
Προσωπικά ξαναλέω, κρίνοντας και από την δική μου πορεία, καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι για κάποιον να ΔΕΧΤΕΙ (επίτηδες δεν λέω "πιστέψει") και κυρίως να ασκήσει τα της Πίστεως. Ειδικά στις ημέρες μας που υπάρχει μεγάλη πλάνη-όπως λέμε-και τα πράγματα είναι συσκοτισμένα από όλες τις πλευρές (διανοητικά, ψυχολογικά, πνευματικά).
Και για να μην παρεξηγούμαι, δεν εννοώ οτι είμαι κάποιο τέρας Πίστεως, οτι έχω δυνατή Πίστη, μάλλον τα χάλια μου έχω
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Αυτό με τους παπάδες δεν το καταλαβαίνωNero έγραψε: ↑25 Ιούλ 2019, 23:12Δεν αναγνωρίζει λεσβίες το ρωμαϊκό δίκαιο. Βασικά, η θέση της γυναίκας την εποχή που αντιπροσωπεύει η ορθόδοξη εκκλησία μας ήταν τέτοια που δύσκολα θα επέτρεπε σε 2 γυναίκες να έχουν τόσο στενές επαφές που να καταλήξουν και σε ερωτική σχέση. Η γυναικεία ομοφυλοφιλία ήταν εντελώς εξωπραγματικό, εως αστείο πράγμα. Η γυναικεία σεξουαλικότητα γενικότερα είναι κάτι που δεν υπήρχε δεδομένα ως έννοια...
Λέω υπάρχουν λεσβίες, αυτοί δεν τις βλέπουν
Λένε υπάρχουν δαιμονισμενοι, εγώ δεν βλέπω κανέναν
Είναι αυτό που λένε "βλέπουμε αλλιώς τον κόσμο"
Aκριβώς. Κάποιοι θέλουν να πιστέψουν. Και πολύ συχνά τέτοιοι άνθρωποι περνούν από αναζήτηση διαφόρων ειδών "πίστεων". Οπότε κάποια εσωτερική ανάγκη, κάποιο κενό έρχεται να καλύψει αυτή η αναζήτηση. Στις διάφορες βέβαια θρησκείες εμφανίζεται συνήθως ως κάποιου είδους κάλεσμα στο οποίο ανταποκρίνεται ο πιστός. Η πίστη αυτή βέβαια είναι η "αληθινή" ενώ οι άλλες πλάνες".
Μα φυσικά στις μέρες μας είναι δυσκολότερο κάποιος να δεχτεί ως ολοκληρωμένη απάντηση για τα πάντα, τα λεγόμενα μιας συγκεκριμένης θρησκείας- από την κοσμολογία και τη δημιουργία του σύμπαντος, ως την προέλευση της ζωής και τον υποτιθέμενο σκοπό που εξυπηρετεί η ζωή του ανθρώπου στον πλανήτη Γη.Προσωπικά ξαναλέω, κρίνοντας και από την δική μου πορεία, καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι για κάποιον να ΔΕΧΤΕΙ (επίτηδες δεν λέω "πιστέψει") και κυρίως να ασκήσει τα της Πίστεως. Ειδικά στις ημέρες μας που υπάρχει μεγάλη πλάνη-όπως λέμε-και τα πράγματα είναι συσκοτισμένα από όλες τις πλευρές (διανοητικά, ψυχολογικά, πνευματικά).
Ο σύγχρονος άνθρωπος έχει χιλιάδες δεδομένα στη διάθεσή του-ιστορικά στοιχεία, πληροφορίες από την επιστήμη της βιολογίας, πληροφορίες για την πρακτική και την θρησκεία άλλων λαών.
Πραγματική πίστη βέβαια έχουν λίγοι -καθώς το να πιστεύεις στην αλήθεια πχ του χριστιανισμού, σημαίνει πως θα έπρεπε να ήσουν βέβαιος για τη μετά θάνατο ζωή και συνεπώς να ζεις ακριβώς όπως επιβάλλει η θρησκεία σου- το να απολαμβάνεις ή να υποφέρεις στον αιώνα τον άπαντα μετά το θάνατό σου, αν ήσουν σίγουρος πως είναι αλήθεια , θα καθόριζε πραγματικά τη ζωή σου.
Όταν λέω "θέλει κάποιος να πιστέψει" δεν το τοποθετώ στη υπαρξιακή αναζήτηση/αγωνία (η οποία σαφώς και υπάρχει, αλλοίμονο, είναι η Ψυχή στο βάθος που το ζητά) αλλά στην ανταπόκριση στον Λόγο, σε αυτά που δέχεται ως αλήθεια. Είναι άλλο αναγνωρίζω μιαν αλήθεια και άλλο την (απο)δέχομαι.
Για την δεύτερη παράγραφο επίσης, δεν είναι αυτή η βεβαιότητα της Πίστης ακριβώς, όπως την περιγράφεις, βεβαιότητα Πίστεως είναι ο βαθμός ανταπόκρισης που έχεις σε αυτήν, δεν είναι πάντα ο ίδιος μέσα στον άνθρωπο, μεγάλοι Άγιοι, μέχρι την τελευταία τους πνοή βίωναν πόλεμο και κίνδυνο να πλανηθούν/αρνηθούν. Είναι λίγο δύσκολο για εμένα να το εκφράσω σωστά και δεν ξέρω αν αυτό είναι δυνατόν να γίνει κατανοητό ή αντιληπτό χωρίς βιώματα.
Θα σου θυμίσω εξάλλου και το γνωστό "Και τα δαιμόνια πιστεύουν αλλά φρίττουν".
Για την δεύτερη παράγραφο επίσης, δεν είναι αυτή η βεβαιότητα της Πίστης ακριβώς, όπως την περιγράφεις, βεβαιότητα Πίστεως είναι ο βαθμός ανταπόκρισης που έχεις σε αυτήν, δεν είναι πάντα ο ίδιος μέσα στον άνθρωπο, μεγάλοι Άγιοι, μέχρι την τελευταία τους πνοή βίωναν πόλεμο και κίνδυνο να πλανηθούν/αρνηθούν. Είναι λίγο δύσκολο για εμένα να το εκφράσω σωστά και δεν ξέρω αν αυτό είναι δυνατόν να γίνει κατανοητό ή αντιληπτό χωρίς βιώματα.
Θα σου θυμίσω εξάλλου και το γνωστό "Και τα δαιμόνια πιστεύουν αλλά φρίττουν".
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
O I έγραψε: ↑25 Ιούλ 2019, 23:44Το ξέρω Σουβλίτσα και γνωρίζω προσωπικά περιπτώσεις, απόδειξης για μένα τού ειδικού φωτισμού από τον Θεό που είχε ο άγιος Γερο-Πορφύριος.Σουβλίτσα έγραψε: ↑25 Ιούλ 2019, 23:23Το θέμα είναι οτι αυτό τολμούν να το πουν ή υποψιαστούν κάτι ψυχολόγοι ή παραψυχολόγοι, χωρίς βεβαίως να μπορούν να ερμηνεύσουν το γεγονός ή να αιτιολογήσουν με επιστημονικά δεδομένα.
Και γενικώς αυτό συμβαίνει στον τομέα της ψυχο-λογίας, φθάνει να βλέπει κάτι κορυφές παγόβουνων ή απλές πλευρές τις οποίες εκλαμβάνει και ως αλήθεια ή ερμηνεύει με τα περιορισμένα ή ανεπαρκή εργαλεία που διαθέτει και να δημιουργεί μεγαλύτερη σύγχιση στις ψυχές των ανθρώπων. Μεγάλο θέμα.
Από την άλλη, ο Άγιος Πορφύριος για παράδειγμα στον οποίο αναφέρεται αυτό το νήμα, έχει μιλήσει ξεκάθαρα για το θέμα της διαμόρφωσης του ψυχισχμού του εμβρύου κατα την διάρκεια της κυήσεως με το πνευματικό χάρισμα, την πνευματική όραση που είχε και που για όσους γνωρίζουν ή έχουν θελήσει να γνωρίσουν-καθώς είναι αμέτρητες οι μαρτυρίες ανθρώπων και πολύ συγκεκριμένων μάλιστα για το γεγονός αυτό- είναι πέρα από κάθε αμφισβήτηση.
Σχολιάζω την άποψη των εδώ θαμώνων που έχουν τη διάθεση να χλευάσουν αλλά από λογική συνέπεια; γιοκ απ' ότι βλέπεις
Ο.Ι.
Αυτό είναιΣουβλίτσα έγραψε: ↑26 Ιούλ 2019, 00:28Κοίταξε, αυτό που μοιάζει (και είναι) ασυνεπές είναι οτι πολλοί άνθρωποι ασχολούνται επανειλημμένα με τα θέματα της θρησκείας, των αγίων κτλ, δεν κάνουν όμως ολοκληρωμένη (δηλαδή ειλικρινή) την ενασχόλησή τους ή την έρευνα. Πχ, εαν εγώ άκουγα οτι υπήρχε ένας Άγιος με τέτοια χαρίσματα στις ημέρες μας και οτι πάρα πολύς κόσμος έχει να δώσει μαρτυρία για αυτόν, θα πήγαινα να ψάξω να βρω, να δω, από κοντά κι όλας. Δηλαδή, δεν γίνεται να σε καίει τόσο πολύ το θέμα και να μην αφιερώνεις πραγματικό χρόνο να κάνεις την έρευνά σου. Εαν το έχεις κάνει και έχεις καταφέρει να διαψεύσεις ή να αμφισβητήσεις όλους αυτούς τους ανθρώπους θεωρώντας όλους ψεύτες, κλέφτες, παρανοικούς κτλ, έχεις και κάποια σοβαρή αντιλογία να προσφέρεις. Δεν έχω δει όμως μέχρι τώρα καμία τέτοια επιχειρηματολογία που να στέκει απέναντι σε τόσα πρόσωπα σύγχρονά σου, εν ζωή.
Δεν θέλουν αλλά παρ' όλ' αυτά έχουν άποψη
Δεν παν να εξακριβώσουν αλλά "ξέρουν" ότι είναι ψέμα
Δεν πιστεύουν σε υπερφυσικά φαινόμενα αλλά με υπερφυσικό τρόπο γνωρίζουν ότι πρόκειται για ψέμα.
Υπερασπίζονται την επιστήμη αλλά με αντιεπιστημονικό τρόπο αποφαίνονται για την αλήθεια
Γι' αυτή την ασυνέπεια μιλάω
αυτή που διακατέχεται η εδώ κουβέντα και αλλού, που αναφέρονται παρόμοια θέματα.
Η πίστη εδώ, έπεται της λογικής διαδικασίας που προφανώς θα έπρεπε να ακολουθηθεί από κάποιον που ψάχνεται για αποδείξεις αλλά φαίνεται ότι δεν υπάρχει καν η λογική διαδικασία ούτε και η διάθεση κι όμως υπάρχει άποψη.
Κυρίως είναι ψυχολογικά τα αίτια απ΄ότι δείχνει το πράμα
Αυτό, όπως και η νωθρότητα για την εξακρίβωση της αλήθειας είναι αυτά που οδηγούν σε τέτοια ανεύθυνα συμπεράσματα.
Δε θέλουν να κοπιάσουν για να βρουν την αλήθεια όσων αφορά τις μαρτυρίες όπως και τη λογική για το εδώ, κι όμως έχουν άποψη
Αυτή είναι η λογική ασυνέπεια των πολλών εδώ μέσα
ΥΓ
1) βλέπεις στην πιο πάνω απάντηση που πήρες πόσο μπορεί να απλώσει το θέμα αν επικεντρώσει το θέμα μόνο στην πίστη
2)
SpoilerShow
και όχι μόνο το τεμάχιο της ομιλίας τού Μόρφου που φέρνει σαν παράδειγμα την άποψη τού Γ. Πορφύριου που αναμασούν διάφορα σάιτ και όχι όλη την ομιλία που ως γνωστόν είναι ποικίλα τα αίτια βάση έρευνας και δε θα μπορούσε να μη τα έχει αναφέρει ο Μόρφου στην ομιλία του για ένα τέτοιο θέμα, αλλά επιλέχθηκε το συγκεκριμένο μονόλεπτο τεμάχιο για ευνόητους λόγους όπως φαίνεται και δώ
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος O I την 26 Ιούλ 2019, 10:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
O Γέροντας έχει δίκαιο. Κατά το πρωκτικό σεξ παράγεται εντός του οργανισμού της γυναικός μια ουσία που λέγεται ακτοτονίνη. Αυτή η ουσία παράγεται από το συκώτι και από τον εγκέφαλο, είναι μαζί με τη σεροτονίνη ρυθμιστής των κρανιακών χυμών και καθορίζει τις μελλοντικές σεξουαλικές προτιμήσεις του εμβρύου. Επίσης η πρωκτική δίοδος ενοχλεί το ευμετάβλητο κρανίο του βρέφους επιφέροντας λακκούβες, παραμορφώνοντας τον εγκέφαλο και σχηματίζοντας σε πολλούς το χαρακτηριστικό λακκάκι στο πηγούνι. Δεν ξέρω αν θυμάστε τον Κέρκ Ντάγκλας. Η μαμά του προφανώς τον έπαιρνε από τον κώλο.
Ο Κερκ Ντάγκλας είναι 102 χρονών και μισό. Αναρωτιέμαι αν έπαιξαν κάποιο ρόλο στη μακροζωία του οι σεξουαλικές προτιμήσεις της μαμάςΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑26 Ιούλ 2019, 10:14O Γέροντας έχει δίκαιο. Κατά το πρωκτικό σεξ παράγεται εντός του οργανισμού της γυναικός μια ουσία που λέγεται ακτοτονίνη. Αυτή η ουσία παράγεται από το συκώτι και από τον εγκέφαλο, είναι μαζί με τη σεροτονίνη ρυθμιστής των κρανιακών χυμών και καθορίζει τις μελλοντικές σεξουαλικές προτιμήσεις του εμβρύου. Επίσης η πρωκτική δίοδος ενοχλεί το ευμετάβλητο κρανίο του βρέφους επιφέροντας λακκούβες, παραμορφώνοντας τον εγκέφαλο και σχηματίζοντας σε πολλούς το χαρακτηριστικό λακκάκι στο πηγούνι. Δεν ξέρω αν θυμάστε τον Κέρκ Ντάγκλας. Η μαμά του προφανώς τον έπαιρνε από τον κώλο.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
εκτός απο επιστήμονας, ο πατέρας είναι και certified προφήτης που μιλάει με αγίους
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Επ' αυτού έχει τοποθετηθεί επανειλημμένως ο Γέροντας. Η μακροζωία που απολαμβάνουν όσοι η μητέρα τους απολάμβανε το πρωκτικό σεξ εκτός από την ομοφυλοφιλική τάση τους και την ανάγκη πολλών να την καταπιέσουν που δημιουργεί και άλλα προβλήματα είναι κυρίως ότι εξαναγκάζονται να κυκλοφορούν ακόμα όντας γέροι και ανήμποροι σε επίγεια κατάσταση άγχους, φόβου και βαθιάς σύγχυσης ενώ ο παράδεισος θα τους είχε προσφέρει ήδη την αιώνια ζωή και μακαριότητα.Nero έγραψε: ↑26 Ιούλ 2019, 10:19Ο Κερκ Ντάγκλας είναι 102 χρονών και μισό. Αναρωτιέμαι αν έπαιξαν κάποιο ρόλο στη μακροζωία του οι σεξουαλικές προτιμήσεις της μαμάςΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑26 Ιούλ 2019, 10:14O Γέροντας έχει δίκαιο. Κατά το πρωκτικό σεξ παράγεται εντός του οργανισμού της γυναικός μια ουσία που λέγεται ακτοτονίνη. Αυτή η ουσία παράγεται από το συκώτι και από τον εγκέφαλο, είναι μαζί με τη σεροτονίνη ρυθμιστής των κρανιακών χυμών και καθορίζει τις μελλοντικές σεξουαλικές προτιμήσεις του εμβρύου. Επίσης η πρωκτική δίοδος ενοχλεί το ευμετάβλητο κρανίο του βρέφους επιφέροντας λακκούβες, παραμορφώνοντας τον εγκέφαλο και σχηματίζοντας σε πολλούς το χαρακτηριστικό λακκάκι στο πηγούνι. Δεν ξέρω αν θυμάστε τον Κέρκ Ντάγκλας. Η μαμά του προφανώς τον έπαιρνε από τον κώλο.
Όντας ομοφυλόφιλος δεν καταφέρνεις ποτέ ούτε ακόμα και στον παράδεισο να επιτύχεις την απαιτούμενη μακαριότητα που θα σε τοποθετήσει εκ των δεξιών του θρόνου του Ουράνιου Πατέρα μας ενώ όσοι έχουν λακκάκι στο πηγούνι χαρακτηρίζονται οι ίδιοι από ασίγαστο πάθος και δυσανάλογα ευμέγεθες όργανο και καταλήγουν αυτόματα στην κόλαση καθώς ο παράδεισος δεν δέχεται ανθρώπους με όργανα από ένα ορισμένο μάκρος και πάνω.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Όταν θα φύγει ο Ερντογάν και θα έρθουν άλλοι να κυβερνήσουν τότε θα κλείσουν τα στενά και θα αρχίσει το μακελειό.
Η Ελλάδα δεν θα εμπλακεί σε αυτόν τον πόλεμο.
Αλλά από την καταστροφή των πυρηνικών που θα πραγματοποιηθεί απο τους εβραίους θα επηρεαστεί ίσως η ατμόσφαιρα.
Έχουν ξεφύγει οι Έλληνες.
Πρέπει να επανέλθουν στην ορθή πίστη.
Δεν τα λέω εγώ αυτά αλλα οι συγχρονοι προφήτες όπως ο προφητάναξ Δαβίδ.

Η Ελλάδα δεν θα εμπλακεί σε αυτόν τον πόλεμο.
Αλλά από την καταστροφή των πυρηνικών που θα πραγματοποιηθεί απο τους εβραίους θα επηρεαστεί ίσως η ατμόσφαιρα.
Έχουν ξεφύγει οι Έλληνες.
Πρέπει να επανέλθουν στην ορθή πίστη.
Δεν τα λέω εγώ αυτά αλλα οι συγχρονοι προφήτες όπως ο προφητάναξ Δαβίδ.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Αναλυση, ερευνα περι ομοφυλοφιλιας, γαμων ομοφυλων κλπ.
από omg kai 3 lol » 10 Φεβ 2024, 16:46 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 6 Απαντήσεις
- 816 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
27 Φεβ 2024, 22:58
-
-
- 47 Απαντήσεις
- 1861 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes
29 Φεβ 2024, 07:56
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσες φορές κατά μέσο όρο σηκώνεστε για κατούρημα κατά τη διάρκεια της νύχτας;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 19 Απρ 2025, 11:34 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 12 Απαντήσεις
- 224 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Annibas
19 Απρ 2025, 13:36
-
-
- 7 Απαντήσεις
- 270 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από zteo
29 Ιαν 2025, 08:04