Δεν του είπες κάνω προπόνηση σε κλειστούς χώρους;
Κι εγώ, αλλά ισχύει, όμως. Έχω ρίξει άκυρο σε προπονήσεις, παρατώντας τες στη μέση για να μην αναγκαστώ να το ρίξω στο τζυμ
Πάντως αυτό που λένε για το στρατό είναι μύθος. Το έριξα δεύτερη μέρα το πρωί, κανονικά και με το νόμο. Αυτοκρατορικό και σωστό.Otto Weininger έγραψε: ↑28 Ιούλ 2019, 12:09Εγώ πάλι, μετά το στρατό νομίζω μπορώ να χεσω οπουδήποτε.
Σε ζηλεύω. Εγώ στον Αυλώνα είχα θέμα. Που στα κανονικά μου, μόνο θέμα δεν έχω.Ερμής έγραψε: ↑28 Ιούλ 2019, 12:14Πάντως αυτό που λένε για το στρατό είναι μύθος. Το έριξα δεύτερη μέρα το πρωί, κανονικά και με το νόμο. Αυτοκρατορικό και σωστό.Otto Weininger έγραψε: ↑28 Ιούλ 2019, 12:09Εγώ πάλι, μετά το στρατό νομίζω μπορώ να χεσω οπουδήποτε.
Κατέβασε λίγο την μύτη σου ρε φυσιολογικέ τύπε!Otto Weininger έγραψε: ↑28 Ιούλ 2019, 12:47Σε ζηλεύω. Εγώ στον Αυλώνα είχα θέμα. Που στα κανονικά μου, μόνο θέμα δεν έχω.Ερμής έγραψε: ↑28 Ιούλ 2019, 12:14Πάντως αυτό που λένε για το στρατό είναι μύθος. Το έριξα δεύτερη μέρα το πρωί, κανονικά και με το νόμο. Αυτοκρατορικό και σωστό.Otto Weininger έγραψε: ↑28 Ιούλ 2019, 12:09Εγώ πάλι, μετά το στρατό νομίζω μπορώ να χεσω οπουδήποτε.
Το μόνο ότι σιχαίνομαι να πάω κάπου εκτός. Όταν βρέθηκα στο κέντρο, 2 τουρκικές στο θάλαμο για 40 άτομα, με τον κάθε βρωμιάρη μέσα και με ένα τοιχακι να χωρίζει από το ντουζ (να θες να κάνεις ντουζ και ο άλλος να χεζει δίπλα σου σε φάση που αν γύριζες το κεφάλι τον έβλεπες από το χαμηλό τοιχακι) ηταν απίστευτα δύσκολο.
Στο κέντρο καβατζωθηκα όμως γιατί μας πήγαν μια 5αδα φυσιολογικών (4 φαρμακοποιοί και ένας δικηγόρος) στο γραφείο όποτε τα μίλησα με τον υπολοχαγό και συμφωνήσαμε ότι η πεντάδα αυτή θα καθαρίζει την τουαλέτα (κανονική σε ολα) και την ντουζιερια του γραφείου και θα τα χρησιμοποιούμε.
Στην Καρδίτσα πάλι δύο μήνες, βρήκα την λύση και πήγαινα πρωί που οι τουαλέτες ηταν παραπάνω από καθαρές λόγω πρωινής αναφοράς και ελέγχου από τον αρχιλοχια.
Και μετά στην Αθήνα πάλι στο γραφείο του τηματος μου που επί της ουσίας ήταν μια τουαλέτα κλειδωμένη για 3-4 άτομα. Ενίοτε και στο στρατοδικείο μερικά πρωινά
Πλέμπα είναι όποιος δεν είναι φαρμακοτρίφτης ή χασοδίκης, αφρατοκώλη τύπε;