ναι, και η σανελική συμμωρία είναι σοσιαλδημοκράτεςΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑22 Μάιος 2018, 15:03http://www.protagon.gr/apopseis/editori ... 4341624749
Τριτοκοσμικοι νοτιοανατολιτες επιτεθηκαν στον μπουταρη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Μαυροβασίλης
Re: Τριτοκοσμικοι νοτιοανατολιτες επιτεθηκαν στον μπουταρη
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
ξεσάλλωσαν. Δεν γαμιούνται λέω εγώΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑22 Μάιος 2018, 15:03http://www.protagon.gr/apopseis/editori ... 4341624749
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
- hellegennes
Η λέξη σημαίνει ότι την εξουσία ασκεί ο λαός είτε με έμμεσο είτε με άμεσο τρόπο, όχι ότι ο όχλος επιβάλλει με την βία την θέλησή του και δεν προστατεύονται οι αδύναμοι. Η έννοια της δημοκρατίας από την αρχή ήταν ότι όλοι θα έχουν ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις. Αυτό σημαίνει ότι αποστολή της δημοκρατίας είναι να διαφυλάσσει την ισονομία ανάμεσα στις πλειοψηφίες και τις μειοψηφίες.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑22 Μάιος 2018, 08:49Topic για τις μεγάλες παπαριές, άνοιξε? Αλήθεια τι δεν καταλαβαίνεις από την σύνθετη λέξη "δημο-κρατία"?hellegennes έγραψε: ↑22 Μάιος 2018, 01:24
Η ουσία της δημοκρατίας είναι να προστατεύονται τα δικαιώματα της μειοψηφίας
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Εμενα δεν με ενδιαφερει αν ειναι παοκτσης,αρειανος ή γαβρος αλλα να εχει ικανοτητες.Ο Ζαγορακης τι προσοντα εχει για να γινει δημαρχος;Ποδοσφαιρστης ητανε ο ανθρωπος οχι επιχειρηματιας ή μανατζερ.
Δολοφονική επίθεση γράφει αυτός ο Μαραντζίδης στο ποντικολίνκ. 
Θα το ανακυκλώσουν και αρκετά μέσα, δεν ξέρω αν τους φτάνει ή όντως είναι πιό πονηροί και χτίζουν βήμα βήμα κλίμα φίμωσης ...

Θα το ανακυκλώσουν και αρκετά μέσα, δεν ξέρω αν τους φτάνει ή όντως είναι πιό πονηροί και χτίζουν βήμα βήμα κλίμα φίμωσης ...
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Esperos
- Phorum.gr user: Esperos
Η Θεσσαλονικη χρειαζεται ένα Μπουταρη να μεινει Δημαρχος αλλες τεσσερισ τετραετιες, πολυ φοβερος, ετσι μου ερχερται να φύγω από Πέραμα Πειραια που μενω και να πάω να γραφτω στη Θεσσαλονικη για να τον ψηφισω
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
Δεν πετάγεσαι στο επόμενο πράιντ να του σφίξεις ...
... το χέρι .
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Esperos
- Phorum.gr user: Esperos
Γιατι όχι: Πρεπει να προλαβω εισιτηριο με οσε και επιστροφη απ τα φτηνα. Αλλα ο αλλος που ηταν και ολυμπιονικησ και εκλεβε, ντροπη, να εχεις φορεσει τα ελληνικα χρωματα και μετα να πας στο Δημο και να κλεβεις, τα πραιντ μια χαρα ειναι.
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
Αυτος δεν ειναι ενας που καποτε τον ειχαν δειρει κατι αναρχικοι του αριστερου χωρου και που πριν δυο βδομαδες μιλησε για συναινεση υπερ Τσιπς; Αναθεωρητης ιστορικος νομιζω.
κανονικά ούτε και εμένα αλλά αχυράνθρωπο του μπλιετ στην πόλη δεν γίνεται να το επιτρέψουμε. Πειραίας δεν θα γίνει η Θεσσαλονίκη
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
- Ελβετός Τραπεζίτης
Κυριε, τα μυαλά σας ειναι στα κάγκελα οχι η μπάλα στην εξεδραΒινόσαυρος έγραψε: ↑22 Μάιος 2018, 13:12Και όταν δε μπορείς να παιξεις στρωτα, στέλνεις την μπαλα στην εξέδρα.Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: ↑22 Μάιος 2018, 13:04Κύριε, Πίειτε το βιταμινούχο σας.Βινόσαυρος έγραψε: ↑22 Μάιος 2018, 06:37
Έχετε την καλή προθεση να απαντήσετε ευθέως κύριε;
Ποια είναι η θέση σας;
Εχετε θεση τελικά πάνω στο ζήτημα;
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
Οι ακροδεξιοί έδειραν τον Μπουτάρη αλλά δεν κατάφεραν να αγγίξουν τον Καμίνη στην πλ. Συντάγματος και οι σεκιουριτάδες πιάσανε τον Εγέρθητο βουλευτή τους ενώ εκείνος - κολλημένος στον τοίχο - ούρλιαζε "αφήστε με".
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος NikosVy την 22 Μάιος 2018, 16:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Συζητάμε ελεύθερα την Ιστορία μας.Εθνικιστικά ψέματα (που βοηθούν μόνο σε εμφάνιση φιλόδοξων δικτατόρων μαθητών της Σ. Ευελπίδων & ανεμπόδιστες αποβάσεις Τούρκων στην Κύπρο) θα τα απορρίψουμε!
- Golden Age
Ρε δεν πα να σκούζουν όλα τα ανδρείκελα που διεξάγουν πεμπτοφαλλαγγίτικο πόλεμο κατα της Ελλάδος εκ των έσω;
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΛΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!
Δημιούργησαν ένα ανθελληνικό παρακράτος, το χρησιμοποίησαν επι μιάμιση δεκαετία και τελικά δεν τους βγήκε. Τώρα γκαρίζουν γιατί τους τραβούν τα αυτιά τα αφεντικά τους. Ας τους πετάξουν απο το παράθυρο τα αφεντικά τους επειδή είναι άχρηστοι. Δεκάρα τσακιστή δεν δίνουμε. Κυρία Μέρκελ, οι υποτακτικοί σας απέτυχαν.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΛΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!
Δημιούργησαν ένα ανθελληνικό παρακράτος, το χρησιμοποίησαν επι μιάμιση δεκαετία και τελικά δεν τους βγήκε. Τώρα γκαρίζουν γιατί τους τραβούν τα αυτιά τα αφεντικά τους. Ας τους πετάξουν απο το παράθυρο τα αφεντικά τους επειδή είναι άχρηστοι. Δεκάρα τσακιστή δεν δίνουμε. Κυρία Μέρκελ, οι υποτακτικοί σας απέτυχαν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 22 Μάιος 2018, 16:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν έχει ανάγκη ο Ρώσσος, μια χαρά βολεύεται και με Μπουτάρη. Μέλι στάζι το στόμα του κυρ Γιάννη, εδώ βρήκε φοβερή την ιδέα του να κάνει μαρίνα μπροστά στο Μακεδονία Παλάς και μια χαρά έδωσε το παρόν στη φιέστα Ιβάν για την ανέγερση αγάλματος στη Βασίλισσα Ολγα στην Β. Ολγας. Αυτά δεν τα έχουν προσέξει οι φιλελέ που στην πλειοψηφία τους ακούν Ρωσσία και Ιβάν και βγάζουν σπυράκια.hades έγραψε: ↑22 Μάιος 2018, 16:08κανονικά ούτε και εμένα αλλά αχυράνθρωπο του μπλιετ στην πόλη δεν γίνεται να το επιτρέψουμε. Πειραίας δεν θα γίνει η Θεσσαλονίκη
Δεν ξέρω αν τις έφαγε.
Γράφει τόσο στρεβλά γιά ένα συμβάν που θα το είδε σε πολλά βίντεο.
Τι ιστορία να περιμένεις από αυτόν όταν αρθρογραφεί με όλες τις αστείες ελ αριστερές προκαταλήψεις. Αλλά αν το ιστορικό τμήμα γέρνει μονόμπαντα γίνεσαι πανεπιστημιακός.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Φασίστες επιτέθηκαν στον υ. Δήμαρχο Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ
από Ληστοσυμμορίτης » 05 Οκτ 2023, 13:23 » σε Εσωτερική Πολιτική - 49 Απαντήσεις
- 1542 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Παλαιοελλαδίτης
08 Οκτ 2023, 04:24
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κράτος Δικαίου 107.Θεσσαλονίκη: Κουκουλοφόροι με λοστούς επιτέθηκαν στον Στέφανο Κασσελάκη
από Μαδουραίος » 10 Μαρ 2024, 20:31 » σε Εσωτερική Πολιτική - 167 Απαντήσεις
- 4227 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από pylothess
12 Σεπ 2024, 21:11
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κι όμως η φώτο είναι από την κηδεία του Γιάννη Μπουτάρη
από Μαδουραίος » 12 Νοέμ 2024, 23:21 » σε Εσωτερική Πολιτική - 31 Απαντήσεις
- 946 Προβολές
-