Για εκφοβισμο στον αερα πυροβολεις οχι απο υψος 1.5 μετρων . Μες στο σκοταδι και διπλα να σημαδευε μπορει να περναει ασχετος κοσμος. Η ιδια η αστυνομια επρεπε να σταυρωσει το μαλακα για αντιεπαγγελματισμο και δυσφημιση του σωματοςunder έγραψε: ↑30 Ιούλ 2019, 00:43Με 1,5μ απο το εδαφος σημαινει οτι σημαδευεις ευθεια ; Διπλα πχ αποκλειεται ; Διοτι καπου διπλα χτυπησε η σφαιρα,δεν πηγε ευθεια.hellegennes έγραψε: ↑30 Ιούλ 2019, 00:34Άρχισες τώρα να λες χοντρομαλακίες. Φυσικά και μπορείς να το αποδείξεις, αυτό κάνει η έκθεση που κατατέθηκε και λέει ακριβώς ότι προσέκρουσε σε διπλανή μπάλα, ότι στόχευσε απευθείας προς τον Γρηγορόπουλο, με το χέρι σηκωμένο. Για την ακρίβεια: «η θέση του χεριού του Κορκονέα την ώρα του πυροβολισμού ήταν ευθεία στο ύψος του στήθους σε απόσταση 1,5 μέτρου από το έδαφος».
Επίσης υπάρχει βίντεο που είχε κατατεθεί και στην δίκη και ακούγονται καθαρά δύο πυροβολισμοί, όπως και φαίνεται να απομακρύνονται μετά περπατώντας σαν να μην τρέχει τίποτα.
Τέλος, υπάρχει αριθμός μαρτύρων που κατέθεσαν ακριβώς ότι σημάδευε τον Γρηγορόπουλο. Το δικαστήριο αποφάσισε ότι ο Κορκονέας πυροβόλησε προς τον Γρηγορόπουλο.-
Επισης,αν κρατας οπλο στο 1,5μ αποκλειεται η εκπυρσοκροτηση ;
Ένοχος ο Κορκονέας
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ένοχος ο Κορκονέας
- Otto Weininger
Τι πέτυχε;hellegennes έγραψε: ↑29 Ιούλ 2019, 23:32Δεν πέτυχε το πεζοδρόμιο.Otto Weininger έγραψε: ↑29 Ιούλ 2019, 23:07Ε όχι ρε φίλε.
Για να πετύχεις πεζοδρόμιο πρέπει να σημαδεύεις χαμηλά. Αρκετά χαμηλα. Σαν να θες να τον πετύχεις στα παπούτσια.
Δεν γίνεται να σημαδεύεις ευθεία πάνω του και να πάει κάτω η σφαίρα.
Εκτός και αν ήταν καθιστός στο πεζοδρόμιο.
Επίσης, ήταν βράδυ.Δεν έριξε ψηλά, όμως και η σφαίρα προσέκρουσε σε ΔΙΠΛΑΝΟ αντικείμενο. Όχι «κάπου εκεί».
Let them make the first mistake. We make the last move.
Εγω πιστευω οτι οταν δεχτηκε την επιθεση θολωσε και πυροβολησε για εκφοβισμο,για να τους σπασει τον τσαμπουκα.Μπορει στη θολουρα του να πυροβολησε χαμηλα αλλα πρεπει να το θελεις για να αποδοσεις αμεσο δολο.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
-
Η σφαίρα αν εξοστρακιστηκε, θα πέτυχε κάποια κολώνα. Ο τύπος πυροβόλησε σε ευθεία βολή για να σκοτώσει.
Επίσης αυτό που δεν ξέρω είναι αν με τον παλιό π. Κ. με το ελαφρυντικο πάλι πήγαινες στα 15 χρόνια η απλά έσπαγαν τα ισόβια στα 25 πχ. Γιατί αυτό από ισόβια στα 15 μου φαίνεται πολύ λαρτζ και βρωμάει σύριζα.
Επίσης αυτό που δεν ξέρω είναι αν με τον παλιό π. Κ. με το ελαφρυντικο πάλι πήγαινες στα 15 χρόνια η απλά έσπαγαν τα ισόβια στα 25 πχ. Γιατί αυτό από ισόβια στα 15 μου φαίνεται πολύ λαρτζ και βρωμάει σύριζα.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Μα ειναι σαφες οτι βγαινει λογω νομου παρασκευοπουλου.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑30 Ιούλ 2019, 00:56Η σφαίρα αν εξοστρακιστηκε, θα πέτυχε κάποια κολώνα. Ο τύπος πυροβόλησε σε ευθεία βολή για να σκοτώσει.
- Υδράργυρος
Ουτε ενα μηνα κυβερνηση η νδ και εξω φλωρος και κορκονεας. Αντε και ο ρουπακιας
- hellegennes
Πρώτον, βγάλε από το μυαλό σου το Χόλιγουντ. Δεν υπάρχει σενάριο εκπυρσοκρότησης. Τα όπλα κατασκευάζονται έτσι ώστε να ΜΗΝ συμβαίνει αυτό. Περνάνε άπειρες δοκιμές για να βεβαιωθούν ότι είναι ασφαλή. Δεύτερον, εκπυρσοκρότηση κατά λάθος και δυο βολές δεν συνάδουν.under έγραψε: ↑30 Ιούλ 2019, 00:43Με 1,5μ απο το εδαφος σημαινει οτι σημαδευεις ευθεια ; Διπλα πχ αποκλειεται ; Διοτι καπου διπλα χτυπησε η σφαιρα,δεν πηγε ευθεια.hellegennes έγραψε: ↑30 Ιούλ 2019, 00:34Άρχισες τώρα να λες χοντρομαλακίες. Φυσικά και μπορείς να το αποδείξεις, αυτό κάνει η έκθεση που κατατέθηκε και λέει ακριβώς ότι προσέκρουσε σε διπλανή μπάλα, ότι στόχευσε απευθείας προς τον Γρηγορόπουλο, με το χέρι σηκωμένο. Για την ακρίβεια: «η θέση του χεριού του Κορκονέα την ώρα του πυροβολισμού ήταν ευθεία στο ύψος του στήθους σε απόσταση 1,5 μέτρου από το έδαφος».
Επίσης υπάρχει βίντεο που είχε κατατεθεί και στην δίκη και ακούγονται καθαρά δύο πυροβολισμοί, όπως και φαίνεται να απομακρύνονται μετά περπατώντας σαν να μην τρέχει τίποτα.
Τέλος, υπάρχει αριθμός μαρτύρων που κατέθεσαν ακριβώς ότι σημάδευε τον Γρηγορόπουλο. Το δικαστήριο αποφάσισε ότι ο Κορκονέας πυροβόλησε προς τον Γρηγορόπουλο.-
Επισης,αν κρατας οπλο στο 1,5μ αποκλειεται η εκπυρσοκροτηση ;
Τρίτον, 1,5 μέτρο από το έδαφος σημαίνει ότι σημαδεύεις ευθεία. Συν ότι η έκθεση λέει ότι η κλίση ήταν 10%.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Υδράργυρος
Μεθοδευση: προφασιστηκε ασθενεια ο δικηγορος του κορκονεα ωστε η δικη να ολοκληρωθει με νδ
- hellegennes
Πάμε πάλι ένα summary: πέτυχε την μπάλα δίπλα από τον Γρηγορόπουλο. Πυροβόλησε με το όπλο προτεταμένο σε ύψος 1,50 μέτρου, στο ύψος του στήθους του. Αυτό λέει η έκθεση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ε δε νομιζω να ειναι εφευρεση του Χολιγουντ η εκπυρσοκροτηση.hellegennes έγραψε: ↑30 Ιούλ 2019, 01:00Πρώτον, βγάλε από το μυαλό σου το Χόλιγουντ. Δεν υπάρχει σενάριο εκπυρσοκρότησης. Τα όπλα κατασκευάζονται έτσι ώστε να ΜΗΝ συμβαίνει αυτό. Περνάνε άπειρες δοκιμές για να βεβαιωθούν ότι είναι ασφαλή. Δεύτερον, εκπυρσοκρότηση κατά λάθος και δυο βολές δεν συνάδουν.
Τρίτον, 1,5 μέτρο από το έδαφος σημαίνει ότι σημαδεύεις ευθεία. Συν ότι η έκθεση λέει ότι η κλίση ήταν 10%.
- hellegennes
Όχι, είναι ιστορικό γεγονός. Συνέβαινε σε πολύ προηγούμενες δεκαετίες, γι' αυτό και οι εταιρείες που φτιάχνουν όπλα τα περνάνε από έναν πακτωλό τεστ. Επίσης είναι δημοφιλής δικηγορίστικη δικαιολογία, που σπάνια πιάνει, γιατί υπάρχουν και βαλλιστικές έρευνες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Παρακαλω μην το μπαναρετε εσω την 7 Σεπτεμβριου. Υστερα και στον καιαδα να τον ριξετε δεν θα εχω προβλημα,αλλωστε με τον νεο ΠΚ και Ν. Παρασκευα θα βγει συντομα (μικρο το κακο).Beria έγραψε: ↑30 Ιούλ 2019, 00:09ρε μαλάκα ηρέμησεLord Brum έγραψε: ↑30 Ιούλ 2019, 00:08τουλάχιστον τώρα θα μπορέσει να απολαύσει την ελευθερία του. Αυτό να το θυμάται κάθε κωλόπαιδο που θα θελήσει να παίξει με έναν άνθρωπο που κάνει τη δουλειά του για να πουλήσει επανάσταση: ενδέχεται ο άνθρωπος αυτός να αντιδράσει αψυχολόγητα και να χάσει 11 χρόνια από τη ζωή του αλλά κινδυνεύει και ο αληταράς να χάσει τη ζωή του
μιλάμε ότι κάθε ανάρτησή σου είναι μνημείο τσαντίλας, χαζομάρας και πρόκλησης
διαβάζεις ποτέ τι γράφεις πριν πατήσεις υποβολή ή έτσι μπουμπουνάς κι όποιον πάρει ο χάρος;
Golden Age έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:42Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.NKVD_SMERSH έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:41
Εξωκοινοβουλευτικέ ακροδεξιέ στηρίζεις Μάρτυρες του Ιαχωβά;
Η εκπυρσοκροτηση οπλου δεν ειναι καθολου σπανιο πραγμα.Ενα γκουγκλαρισμα αρκει.hellegennes έγραψε: ↑30 Ιούλ 2019, 01:11Όχι, είναι ιστορικό γεγονός. Συνέβαινε σε πολύ προηγούμενες δεκαετίες, γι' αυτό και οι εταιρείες που φτιάχνουν όπλα τα περνάνε από έναν πακτωλό τεστ. Επίσης είναι δημοφιλής δικηγορίστικη δικαιολογία, που σπάνια πιάνει, γιατί υπάρχουν και βαλλιστικές έρευνες.
Τελος παντων,επειδη τοσα χρονια μετα δεν εχει νοημα ολο αυτο,η θεση μου ειναι η εξης.
Ο Κορκονεας ειναι θυμα σε αυτη την υποθεση.
Οπως φυσικα θυμα ειναι και ο Γρηγοροπουλος.
Θυτες ειναι αυτοι που στρατολογουν τα μικρα παιδια για να συνεχισει η τροφοδοσια της εγχωρια τρομοκρατια και φυσικα οι γονεις που δεν προσεχουν οσο πρεπει τα παιδια τους.
Ο Κορκονεας ειναι θυμα σε αυτη την υποθεση.
Οπως φυσικα θυμα ειναι και ο Γρηγοροπουλος.
Θυτες ειναι αυτοι που στρατολογουν τα μικρα παιδια για να συνεχισει η τροφοδοσια της εγχωρια τρομοκρατια και φυσικα οι γονεις που δεν προσεχουν οσο πρεπει τα παιδια τους.
- Otto Weininger
Σε τι απόσταση από τον Γρηγοροπουλο;hellegennes έγραψε: ↑30 Ιούλ 2019, 01:02Πάμε πάλι ένα summary: πέτυχε την μπάλα δίπλα από τον Γρηγορόπουλο. Πυροβόλησε με το όπλο προτεταμένο σε ύψος 1,50 μέτρου, στο ύψος του στήθους του. Αυτό λέει η έκθεση.
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 16 Απαντήσεις
- 291 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
15 Ιουν 2024, 23:11
-
-
Νέα δημοσίευση Ένοχος και για τις 34 κατηγορίες ο Τραμπ
από Philip Mortimer » 31 Μάιος 2024, 01:28 » σε Διεθνής πολιτική - 209 Απαντήσεις
- 4234 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
21 Ιουν 2024, 19:35
-
-
- 21 Απαντήσεις
- 557 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
12 Ιουν 2024, 19:18
-