Aν μου λέγαν πριν ένα χρόνο ότι θα κυκλοφορούσε βιβλίο μου.....

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Re: Aν μου λέγαν πριν ένα χρόνο ότι θα κυκλοφορούσε βιβλίο μου.....

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χουργιατς » 30 Ιούλ 2019, 11:26

Αρίστος έγραψε:
30 Ιούλ 2019, 10:09
Το νημα εκεινο με τα μεγαλιθικα κυκλοφορησε σε 25 αρθρα στο περιοδικο Strange.

Σε 19 8σελιδα-10σελιδα αρθρα και σε 6 δισελιδα.

Θα αποτελεσει το δευτερο βιβλιο μου.

Ειμαι σε συνεννοηση με αλλο εκδοτικο οικο.

Σειρα μετα θα παρουν και αλλα θεματα που συζητησαμε εδω μεσα.

Αρι σκέφτεσαι να χρηματοδοτούν τα έσοδα του ενός το επόμενο, ή έχεις πάρει κάποιο συγγραφοδάνειο :smt017

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 30 Ιούλ 2019, 11:31

Οτι γραφω εχει ηδη δημοσιευθει σε περιοδικα η ιστοσελιδες με μετρησιμες στατιστικες. Οποτε καθε εκδοτης γνωριζει ποση αναγνωσιμοτητα εχουν αυτα που γραφω. Μπορω ετσι να πετυχαινω να μην πληρωνω.

Στο πρωτο βιβλιο ετσι κι αλλιως ο εκδοτης ειναι φιλος. Συν οτι μετρησε ο προλογος του Βεργου που ειναι ονομα διεθνους κυρους.

Για το δευτερο βιβλιο με εχει συστησει σε αλλο εκδοτη ο αρχισυντακτης του περιοδικου που δημοσιευσα τα 25 αρθρα.

.

Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης » 30 Ιούλ 2019, 11:31

Αρίστο μανάρι μου το ότι ένα νήμα συζήτησης μπορείς να το μετατρέψεις σε άρθρα με σαφή ψεκασμένο προσανατολισμό θα έπρεπε να ανησυχεί πρώτα εσένα και μετά τους εκδότες σου (αν αυτοί υπάρχουν). Είναι μια επιπλέον μαρτυρία της ενθουσιώδους εθελοτυφλίας σου.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 30 Ιούλ 2019, 11:38

Αυτο ειναι ενα νημα συγχαρητηριων. Ρωτα τον εαυτο σου γιατι πηζεις τοσο που να θελεις να μου την πεφτεις σε καθε σελιδα.

Καλως η κακως εμενα με δημοσιευουν εδω και χρονια διαφορα περιοδικα και ο κοσμος πληρωνει για να με διαβασει.

Τωρα θα με πληρωσει και σε βιβλια.

Καταλαβαινω οτι αυτο σε κακοκαρδιζει αλλα δεν μπορω να κανω κατι.

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 30 Ιούλ 2019, 11:44

Κι αυτο, δηλαδη το να με δημοσιευουν διαφορα περιοδικα, ειναι πολυ παλια ιστορια.

Στο πχορουμ γραφτηκα το 2005.

ΠΡΙΝ γραφτω εγραφα ηδη στο περιοδικο ΑΝΙΧΝΕΥΣΕΙΣ, στο περιοδικο NEXUS και στα λογοτεχνικα περιοδικα Μανδραγορας και Πανδωρα. Επισης αρθρογραφουσα σε πλειαδα εντυπων του τοπικου τυπου.

.

Άβαταρ μέλους
Naranjita

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naranjita » 30 Ιούλ 2019, 11:45

εύχομαι πολλές πολλές πωλήσεις.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 30 Ιούλ 2019, 12:03

Αρίστος έγραψε:
30 Ιούλ 2019, 11:38
Αυτο ειναι ενα νημα συγχαρητηριων. Ρωτα τον εαυτο σου γιατι πηζεις τοσο που να θελεις να μου την πεφτεις σε καθε σελιδα.

Καλως η κακως εμενα με δημοσιευουν εδω και χρονια διαφορα περιοδικα και ο κοσμος πληρωνει για να με διαβασει.

Τωρα θα με πληρωσει και σε βιβλια.

Καταλαβαινω οτι αυτο σε κακοκαρδιζει αλλα δεν μπορω να κανω κατι.

.
ουπς, συγνωμη, δεν πηρα χαμπαρι οτι εδω ειναι μονο για συγχαρητηρια.

το οτι πληρωνει ο κοσμος για να σε διαβαζει, ειναι κατι για το οποιο πραγματι πρεπει να εισαι περηφανος (εσυ και ο λιακοπουλος επισης). εξισου περηφανος με το οτι καταφερνες να πουλας πυραμιδιες, λαδια που μειωνουν την καταναλωση, και λοιπα φιδολαδα.

ειναι ξακαθαρη αποδειξη οτι υπαρχουν παρα πολλοι βλακες στον κοσμο, και εχεις τη δυνατοτητα να τους εκμεταλλευεσαι.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 30 Ιούλ 2019, 12:10

Βαθμος πηξιματος 9,8 στα 10.

Παραδιδω το νημα στα σαπροφυτα που θελουν να το μαγαρισουν και φευγω.

Τους σοβαρους τους χρηστες που μου ευχηθηκαν τους ευχαριστω ξανα.

.

Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών » 30 Ιούλ 2019, 12:23

Αρίστος έγραψε:
30 Ιούλ 2019, 10:28
Πιχι ο Λεγεωνης δεν λεει οτι υποστηρικτες χαμενων πολιτισμων στην Προιστορια ηταν ο Αινσταιν, ο Οπενχαιμερ και ολη η Ελιτ της Σοβιετικης επιστημης.
Παλιά σου τέχνη κόσκινο, με ό,τι και αν καταπιάνεσαι. Στο συγκεκριμένο ζήτημα, ξανά αποπροσανατολίζεις με βαριά ονόματα όποιο εύπιστο άτομο χαμηλής νοημοσύνης τύχει να σε διαβάσει. "Υποστηρικτές", αν υποθέσουμε πως δεν ψεύδεσαι ευθέως, δεν σημαίνει πως υπήρχε πραγματικά ό,τι μπορεί να κατεβάσει η γκλάβα σου για να πακετάρεις και να πουλήσεις. Καλοτάξιδο και το δεύτερο βιβλίο, αλλά το μόνο που καταφέρνεις είναι να εκχυδαΐζεις τις αληθινές επιστήμες από την άνεση της καρέκλας σου, κάνοντας τον ιντερνετικό ερευνητή και πλάθοντας θεωρίες που "θα μπορούσαν να είναι", αλλά που απλά δεν είναι. Χάϊλαϊτ σου ήταν το Πουμαπούνκου, που με περισπούδαστο ύφος μας έλεγες ότι είναι προκατακλυσμιαία μεγαλιθική κατασκευή, και τελικά αποδείχτηκε πως κατασκευάστηκε πριν 12 αιώνες.

Δυστυχώς ποτέ δεν καταδέχτηκες να διαβάσεις ένα κανονικό βιβλίο οποιασδήποτε επιστήμης ή κάνεις μία σοβαρή συζήτηση με άτομα που έχουν σπουδάσει τις επιστήμες που πιθηκίζεις, παρά σπάμμαρες και σπάμμαρες αρλούμπες για να πεις τα δικά σου. :)
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε:
30 Μάιος 2024, 00:31
Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere » 30 Ιούλ 2019, 13:07

Ασέβαστος έγραψε:
30 Ιούλ 2019, 10:06
αν εγραφε κανα μυθιστόρημα, μονο καλοταξιδο και μπραβο θα ακουγε.

εδω μιλαμε για πολιτικη αναλυση, την οποια την εχουμε φαει στη μαπα απο τον αριστο, και εχουμε κλασει στο γελιο εδω και 10 χρονια. ε, δε μπορει τις πιπες που γραφει συνηθως να τις κοροιδευουμε, και μολις τις εκδοσει σε χαρτι να αρχισουμε τα μπραβο και καλοταξιδο, θα ειναι μεγαλη κωλοτουμπα απο μερους μας.
Δεν έχετε αστική ευγένεια, μουντρούχοι.
Ordem e Progresso.

Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero » 30 Ιούλ 2019, 13:10

Αρίστος έγραψε:
30 Ιούλ 2019, 12:10
Παραδιδω το νημα στα σαπροφυτα που θελουν να το μαγαρισουν και φευγω.
...λέει και αύριο θα είναι πάλι εδώ να κάνει διαφήμιση

Άβαταρ μέλους
nikos_hellas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikos_hellas » 30 Ιούλ 2019, 13:13

Λεγεών έγραψε:
30 Ιούλ 2019, 12:23
Αρίστος έγραψε:
Πιχι ο Λεγεωνης δεν λεει οτι υποστηρικτες χαμενων πολιτισμων στην Προιστορια ηταν ο Αινσταιν, ο Οπενχαιμερ και ολη η Ελιτ της Σοβιετικης επιστημης.
Παλιά σου τέχνη κόσκινο, με ό,τι και αν καταπιάνεσαι. Στο συγκεκριμένο ζήτημα, ξανά αποπροσανατολίζεις με βαριά ονόματα όποιο εύπιστο άτομο χαμηλής νοημοσύνης τύχει να σε διαβάσει. "Υποστηρικτές", αν υποθέσουμε πως δεν ψεύδεσαι ευθέως, δεν σημαίνει πως υπήρχε πραγματικά ό,τι μπορεί να κατεβάσει η γκλάβα σου για να πακετάρεις και να πουλήσεις. Καλοτάξιδο και το δεύτερο βιβλίο, αλλά το μόνο που καταφέρνεις είναι να εκχυδαΐζεις τις αληθινές επιστήμες από την άνεση της καρέκλας σου, κάνοντας τον ιντερνετικό ερευνητή και πλάθοντας θεωρίες που "θα μπορούσαν να είναι", αλλά που απλά δεν είναι. Χάϊλαϊτ σου ήταν το Πουμαπούνκου, που με περισπούδαστο ύφος μας έλεγες ότι είναι προκατακλυσμιαία μεγαλιθική κατασκευή, και τελικά αποδείχτηκε πως κατασκευάστηκε πριν 12 αιώνες.

Δυστυχώς ποτέ δεν καταδέχτηκες να διαβάσεις ένα κανονικό βιβλίο οποιασδήποτε επιστήμης ή κάνεις μία σοβαρή συζήτηση με άτομα που έχουν σπουδάσει τις επιστήμες που πιθηκίζεις, παρά σπάμμαρες και σπάμμαρες αρλούμπες για να πεις τα δικά σου. :)
Είναι τρομερό αυτό που προσπαθείτε να προσβάλλετε και να μειώσετε όσους ανθρώπους ξέρουν 5 πράγματα παραπάνω και που έχουν ψάξει πιο πέρα από αυτά που μας παρουσιάζουν σαν θέσφατα!!! Μέχρι εκεί είστε, τελείως υποταγμένοι, γιατί δεν μπορείτε τίποτα άλλο!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikos_hellas την 30 Ιούλ 2019, 13:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ενάντια στη νέα τάξη πραγμάτων.
Against the new world order.

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere » 30 Ιούλ 2019, 13:15

Κράχτε, ρε, κράχτε. Πληβείοι. Τι θα κερδίσετε; Καλά κάνει και διαφημίζει. Πουλάς καρπούζια με το σαβουάρ βιβρ του Ζαμπούνη; Μαζί του, να βγαίνει κάθε μέρα με μικρόφωνο, λαϊκά τραγούδια στο background, και να βγαίνουν στα μπαλκόνια για κράξιμο, όταν βγαίνουν τα νούμερα που ψηφίζετε για να κάνουν ντόρο και τσίρκο, είναι καλά; Αχ, ξέχασα, δεν τους ψηφίζουμε ημείς, έρχονται οι aliens , ψηφίζουν, και ξαναφεύγουν, εμείς την Κυριακή εκείνη είμαστε δεμένοι σε υπόγεια.
Ordem e Progresso.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 30 Ιούλ 2019, 13:46

Cavaliere έγραψε:
30 Ιούλ 2019, 13:15
Κράχτε, ρε, κράχτε. Πληβείοι. Τι θα κερδίσετε; Καλά κάνει και διαφημίζει. Πουλάς καρπούζια με το σαβουάρ βιβρ του Ζαμπούνη; Μαζί του, να βγαίνει κάθε μέρα με μικρόφωνο, λαϊκά τραγούδια στο background, και να βγαίνουν στα μπαλκόνια για κράξιμο, όταν βγαίνουν τα νούμερα που ψηφίζετε για να κάνουν ντόρο και τσίρκο, είναι καλά; Αχ, ξέχασα, δεν τους ψηφίζουμε ημείς, έρχονται οι aliens , ψηφίζουν, και ξαναφεύγουν, εμείς την Κυριακή εκείνη είμαστε δεμένοι σε υπόγεια.
Σπας αρκίδια με το υπερτροφικό εγώ σου αλλά με κάτι τέτοιες ποστιές σ' αγαπάω ρε μλκ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών » 30 Ιούλ 2019, 15:19

nikos_hellas έγραψε:
30 Ιούλ 2019, 13:13
Λεγεών έγραψε:
30 Ιούλ 2019, 12:23
Αρίστος έγραψε:

Είναι τρομερό αυτό που προσπαθείτε να προσβάλλετε και να μειώσετε όσους ανθρώπους ξέρουν 5 πράγματα παραπάνω και που έχουν ψάξει πιο πέρα από αυτά που μας παρουσιάζουν σαν θέσφατα!!! Μέχρι εκεί είστε, τελείως υποταγμένοι, γιατί δεν μπορείτε τίποτα άλλο!
Είσαι καλό τρολλ και εσυ, σε έχω πετύχει σε διάφορα θέματα και σε πάω. :smt005:
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε:
30 Μάιος 2024, 00:31
Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών