Οντως, στις ΗΠΑ έχουν γίνει και χειρότερα. Δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα κάνουμε κι'εμείς.
Ένοχος ο Κορκονέας
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ένοχος ο Κορκονέας
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Tι πλακα να κανω; Πεφτει κατω απο σφαιρα 15χρονος και ο αλλος απλα εφυγε περπατωντας.Lugozzi έγραψε: ↑30 Ιούλ 2019, 19:08Να πήγαινε να βοηθήσει?
Πλάκα κάνεις έτσι?
και στην εκαπιδευση, εξισου σημαντικο ειναι, αν οχι σημαντικοτερο, μια που οι εκπαιδευομενοι, ισως βρεθουν στο μελλον να κρατανε οπλο..Cavaliere έγραψε: ↑30 Ιούλ 2019, 15:24Τουλάχιστον σε όσους φέρουν όπλο, ρε γαμώτο.Ηράκλειτος έγραψε: ↑30 Ιούλ 2019, 13:26Δυστυχώς δεν υπάρχουν ψυχολόγοι ούτε στην αστυνομία, ούτε στο στρατό, ούτε στην εκπαίδευση, ούτε πουθενά.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- hellegennes
Αδικία που ένας δημόσιος λειτουργός άφησε ανήλικο να πεθάνει χωρίς καν να καλέσει ασθενοφόρο;
Δεν το λέω ακριβώς άδικο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Το ερωτημα ειναι αν θελουμε να μοιασουμε στις ΗΠΑ ή αν μας αρεσει η δικη μας πραγματικοτητα.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Εγώ είμαι υπέρ της χαλαρής ποινικής πολιτικής. Να βγαίνουν, οι μεγάλες ποινές δεν αποτρέπουν άλλα εγκλήματα. Αν ίσχυε αυτό, στις Η.Π.Α. με θανατική ποινή, δε θα είχαν εγκληματίες. Συμφωνώ με τη μείωση της ποινής, δεν θα εξισώσω τον Κορκονέα με τον Ρουπακιά, π.χ.. Αλλά ως γονιός, δεν θα ανεχόμουν καμιά άλλη τιμωρία, από την αυτοδικία. Οφθαλμόν αντί οφθαλμού, και τέκνον αντί τέκνου. Κι ας μην είναι σωστό.
Ordem e Progresso.
Μπορουμε να μοιασουμε στις ΗΠΑ σε αλλα θεματα
- Otto Weininger
Προφανώς. Δεν αλλάζει όμως το γεγονός ότι ο Μελίστας έπραξε ορθά.Leporello έγραψε: ↑30 Ιούλ 2019, 19:25Απόπειρα φόνου δεν τιμωρείται με θάνατο.Otto Weininger έγραψε: ↑30 Ιούλ 2019, 19:23Ναι αλλά ήταν εν δυνάμει δολοφόνος που έτρεχε να ξεφύγει.
Είναι το ίδιο ακριβώς με το να τους έριχναν με όπλο και μετά να έτρεχαν.
Αφού ήθελες να κάψεις ανθρώπους ζωντανούς να περιμένεις αντίδραση.
Τέλος. Γι'αυτό και το δικαστήριο τον αθώωσε.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Καταρχας εχω γραψει οτι αδικα ο τυπος πηγε φυλακη και τραβηξε οτι τραβηξε. Σαν χαρακτηρα κρινω την αδιαφορια του.
- Otto Weininger
Λάθος κάνεις. Δεν έχεις ιδέα σε πόσους αστυνομικούς τους παίρνουν το όπλο κάθε χρόνο.Ηράκλειτος έγραψε: ↑30 Ιούλ 2019, 13:26Δυστυχώς δεν υπάρχουν ψυχολόγοι ούτε στην αστυνομία, ούτε στο στρατό, ούτε στην εκπαίδευση, ούτε πουθενά.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Του ειχαν καψει το αμαξι στη Πατρα το 08.Beria έγραψε: ↑30 Ιούλ 2019, 16:47
Οκ, αφήνω απ' έξω τον Καλαμπόκα, γιατί είναι, όντως, άλλη περίπτωση.
Ο Μελίστας είναι ακριβώς αντίστοιχη υπόθεση με αυτή του Κορκονέα
Η πράξη του έφερε επεισόδια πολύ μεγάλης έκτασης στην Αθήνα και η αθώωση του στο Εφετείο έφερε πολύ μεγάλη αναταραχή, αλλά κυκλοφορεί έξω εδώ και τόσα χρόνια
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
- hellegennes
Είναι παράνομο να μπορείς να βοηθήσεις κάποιον από θανάσιμο κίνδυνο και να μην το κάνεις.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Πάντως, ρε πούστη μου, πόσο μίσος πρέπει να έχεις μέσα σου για να ρίχνεις 15 χρονών μολότοφ και να πετάς μπουκάλια σε μπάτσους; Δηλαδή, εγώ 15 ετών ήμουν ήδη σε πολιτική νεολαία, αλλά τέτοια ένστικτα δεν τα είχαμε. Μας ένοιαζε καμιά γκόμενα, να παίξουμε μπάσκετ, μπάλες, μπιλιάρδο, να μας τύχει κανένα τούμπανο 35- 40 ετών, όπως στις ταινίες, άντε και παίζαμε μάπες αν γινόταν η στραβή. Ούτε καν να πάω σε κερκίδα φανατικών δεν γούσταρα, έβλεπα μπάλα με τους μπαρμπάδες στο γήπεδο, για να απολαμβάνω ματς, επειδή μια φορά πήγα στην κούρβα με τους φαν και δεν είδα παιχνίδι, μας βάζαν και τραγουδάγαμε συνέχεια, λες ήμασταν η χορωδία Τρικάλων.
Ordem e Progresso.
Σ' αυτές τις περιπτώσεις ποιος τολμά να κρίνει τι είναι σωστό;Cavaliere έγραψε: ↑30 Ιούλ 2019, 19:32Εγώ είμαι υπέρ της χαλαρής ποινικής πολιτικής. Να βγαίνουν, οι μεγάλες ποινές δεν αποτρέπουν άλλα εγκλήματα. Αν ίσχυε αυτό, στις Η.Π.Α. με θανατική ποινή, δε θα είχαν εγκληματίες. Συμφωνώ με τη μείωση της ποινής, δεν θα εξισώσω τον Κορκονέα με τον Ρουπακιά, π.χ.. Αλλά ως γονιός, δεν θα ανεχόμουν καμιά άλλη τιμωρία, από την αυτοδικία. Οφθαλμόν αντί οφθαλμού, και τέκνον αντί τέκνου. Κι ας μην είναι σωστό.
Κάποιοι υποδύονται τους κριτές και κάποιοι υποδύονται τους πειθόμενους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 16 Απαντήσεις
- 291 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
15 Ιουν 2024, 23:11
-
-
Νέα δημοσίευση Ένοχος και για τις 34 κατηγορίες ο Τραμπ
από Philip Mortimer » 31 Μάιος 2024, 01:28 » σε Διεθνής πολιτική - 209 Απαντήσεις
- 4234 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
21 Ιουν 2024, 19:35
-
-
- 21 Απαντήσεις
- 557 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
12 Ιουν 2024, 19:18
-