Ένοχος ο Κορκονέας
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Re: Ένοχος ο Κορκονέας
Καλή λευτεριά Επαμεινώνδα.
Καιρός να ξεκουραστείς από την αδικία που πέρασες.
Καιρός να ξεκουραστείς από την αδικία που πέρασες.
Φωτογραφική” η δικαστική απόφαση: Βγήκε σήμερα από τη φυλακή ο Κορκονέας!
https://iskra.gr/%cf%86%cf%89%cf%84%ce% ... %b3%ce%ae/
https://iskra.gr/%cf%86%cf%89%cf%84%ce% ... %b3%ce%ae/
Κορκονεας που τους χρειάζεταιΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑30 Ιούλ 2019, 21:01Τολμάνε να κάνουν εμφανίσεις με νικ για μνημόνια οι ζαίοι;
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Απίστευτος τσόγλανος ο Χατζηνικολάου, έχασα λεπτά να τον ακούω να ουρλιάζει σαν υστέρω.
Κατά τα άλλα κανείς δεν έχει ενδιαφερθεί γιά το πλήρες περιστατικό εφόσον η ηλικία του μακαρίτη τα παγώνει όλα και ναι η ελληνική κοινωνία έχει άδικο, όπως τα λέει ο Κούγιας
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Τι να μας πει και ο απολογητής του ΣΥΡΙΖΑ, Κούγιας, αφού είναι ξεκάθαρο ότι φταίει ο νέος ΠΚ.Kataras έγραψε: ↑30 Ιούλ 2019, 20:59Κούγιας: Ο Κορκονέας δεν αποφυλακίζεται εξαιτίας του νέου Ποινικού Κώδικα
Τι ξεκαθάρισε στο STAR ο γνωστός ποινικολόγος
https://www.star.gr/eidiseis/ellada/469 ... -korkoneas
Το λένε ο Κομμωτής, ο Λούγκρο και οι λοιπές συντηρητικές δυνάμεις.
My Life had stood, a Loaded Gun
- hellegennes
Επειδή τα ονομάσαμε όλα «κοινωνικές επιστήμες» δεν σημαίνει ότι είναι το ίδιο πράγμα. Η νομική είναι 0 επιστήμη, η αρχαιολογία είναι 90% επιστήμη και 10% σύνθεση παραμυθιών.aljawn έγραψε: ↑30 Ιούλ 2019, 20:23To αν η νομική (και κατά μείζονα λόγο, όλες οι κοινωνικές) έχουν πράγματι τον χαρακτήρα της επιστήμης είναι ερώτημα που έχει απαντηθεί ξεκάθαρα θετικά εδώ και αρκετούς αιώνες (το αργότερο από τον Σαβινί).hellegennes έγραψε: ↑30 Ιούλ 2019, 20:15Και τι σχέση έχει αυτό με την επιστημονική διαδικασία; Σε καμμιά περίπτωση δεν απαξιώνω το σύστημα της δικαιοσύνης εξ ολοκλήρου*, απλά δεν χρειάζεται να τα ονομάσουμε όλα επιστήμη.
* αν και έχει χοντροειδή προβλήματα που οφείλονται στην παντελή απουσία επιστήμης από την διαδικασία.
Το να προσπαθήσεις να με πείσεις για το αν συνέβη κάτι ή όχι ή αν αξίζεις επιείκεια ή την τάδε ποινή ή ελαφρυντικό δεν είναι επιστήμη, είναι 100% τέχνη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Το γεγονός ότι τον πέτυχε ψηλά, σημαίνει ότι τον σημάδευε εκεί. Έφερα βίντεο που δείχνει ακριβώς πώς λειτουργεί ο εξοστρακισμός σφαίρας σε σκληρή επιφάνεια. Αν στόχευε στα πόδια, σε καμμιά περίπτωση δεν θα τον είχε πετύχει τόσο ψηλά με εξοστρακισμό.Otto Weininger έγραψε: ↑30 Ιούλ 2019, 20:45Ή τα πόδια.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Είναι τρομερό θράσος να λες πασοκίλα τον Χατζιδάκι, εσύ ο πιο τραγικός πασόκος του phorum, με την πιο νεολαϊκίστικη πασοκική νοοτροπία και συμπεριφορά.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑30 Ιούλ 2019, 20:49Τραγική πασοκίλα-παπανουτσίλα-εϊτίλα με νεολαγνεία και πέντο άντερτόουνς. ΕμετούληςMaspoli έγραψε: ↑30 Ιούλ 2019, 19:05http://www.parapolitiki.com/2013/11/ota ... n.html?m=1«Όταν έχω να κρίνω ανάμεσα σ’ ένα παιδί 15 χρόνων, που πετάει μολότωφ, κι έναν τριαντάρη εκπαιδευμένο αστυνομικό, που κρατάει πιστόλι, εγώ είμαι με το μέρος του παιδιού και όχι του αστυνομικού. Εκτιμώ βαθύτατα ένα παιδί που εξεγείρεται και βγαίνει στους δρόμους για να διαμαρτυρηθεί, έστω κι αν υπερβάλλει, έστω και αν κρατάει μολότωφ. Και δεν εκτιμώ καθόλου έναν αστυνομικό που το πυροβολεί. Ό,τι και άν έχει γίνει, όπως και άν έχουν τα πράγματα, θεωρώ τραγικό λάθος την αθώωση του αστυνομικού. Και πολύ κακό μήνυμα, που στέλνουμε στα νέα αυτά παιδιά, το υγιέστερο κομμάτι της κοινωνίας μας, που δεν έχει ακόμη διαφθαρεί, όπως εμείς.»
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Otto Weininger
Οκ.hellegennes έγραψε: ↑30 Ιούλ 2019, 21:12Το γεγονός ότι τον πέτυχε ψηλά, σημαίνει ότι τον σημάδευε εκεί. Έφερα βίντεο που δείχνει ακριβώς πώς λειτουργεί ο εξοστρακισμός σφαίρας σε σκληρή επιφάνεια. Αν στόχευε στα πόδια, σε καμμιά περίπτωση δεν θα τον είχε πετύχει τόσο ψηλά με εξοστρακισμό.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- hellegennes
Ελπίζω αυτό να είναι «οκέι, είδα το βίντεο και έχεις δίκιο».Otto Weininger έγραψε: ↑30 Ιούλ 2019, 21:13Οκ.hellegennes έγραψε: ↑30 Ιούλ 2019, 21:12Το γεγονός ότι τον πέτυχε ψηλά, σημαίνει ότι τον σημάδευε εκεί. Έφερα βίντεο που δείχνει ακριβώς πώς λειτουργεί ο εξοστρακισμός σφαίρας σε σκληρή επιφάνεια. Αν στόχευε στα πόδια, σε καμμιά περίπτωση δεν θα τον είχε πετύχει τόσο ψηλά με εξοστρακισμό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Πάντως, για να είμεθα δίκαιοι, διαβάζοντας την πηγή καταλαβαίνομε ότι δεν πρόκειται για γραπτό, αλλά για μεταφορά κάτι του οποίου είπε κάποτε, οπότε ο αφηγητής μπορεί να πρόσθεσε σάλτσες (το οποίο είναι και το πιο πιθανό γιατί το απόσπασμα θυμίζει περισσότερο βουλή των εφήβων)
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Ζουζουνι μου αυτό ειναι τυχαία εκπυρσοκρότηση και ανηκει στις κατηγορίες των ανιντενσιοναλ ντιστσαρτζερς που λενε και στο χωριό μου .hellegennes έγραψε: ↑30 Ιούλ 2019, 19:04Αυτό, γλυκέ μου, δεν είναι εκπυρσοκρότηση. Πάτησε κατά λάθος την σκανδάλη από ατζαμοσύνη. Πάντως το όπλο μόνο του δεν έκανε τίποτα. Δεν είναι ότι εκπυρσοκρότησε απλώς γιατί το τράβηξε, ΠΑΤΗΣΕ την σκανδάλη κανονικά.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Άσε τα φορένζικς και πιάσε τη μάπα να σκουπίσεις τα ζουμιά από τις μορταδέλες γιατί είναι τρεις μήνες που τις κτυπάει ο ήλιος οκτώ ώρες την ημέραhellegennes έγραψε: ↑30 Ιούλ 2019, 21:12Το γεγονός ότι τον πέτυχε ψηλά, σημαίνει ότι τον σημάδευε εκεί. Έφερα βίντεο που δείχνει ακριβώς πώς λειτουργεί ο εξοστρακισμός σφαίρας σε σκληρή επιφάνεια. Αν στόχευε στα πόδια, σε καμμιά περίπτωση δεν θα τον είχε πετύχει τόσο ψηλά με εξοστρακισμό.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Είπε το άτομο που επί σειρά ετών κολυμπούσε μέσα στους εν λόγω εμετούς.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑30 Ιούλ 2019, 20:49Τραγική πασοκίλα-παπανουτσίλα-εϊτίλα με νεολαγνεία και πέντο άντερτόουνς. ΕμετούληςMaspoli έγραψε: ↑30 Ιούλ 2019, 19:05http://www.parapolitiki.com/2013/11/ota ... n.html?m=1«Όταν έχω να κρίνω ανάμεσα σ’ ένα παιδί 15 χρόνων, που πετάει μολότωφ, κι έναν τριαντάρη εκπαιδευμένο αστυνομικό, που κρατάει πιστόλι, εγώ είμαι με το μέρος του παιδιού και όχι του αστυνομικού. Εκτιμώ βαθύτατα ένα παιδί που εξεγείρεται και βγαίνει στους δρόμους για να διαμαρτυρηθεί, έστω κι αν υπερβάλλει, έστω και αν κρατάει μολότωφ. Και δεν εκτιμώ καθόλου έναν αστυνομικό που το πυροβολεί. Ό,τι και άν έχει γίνει, όπως και άν έχουν τα πράγματα, θεωρώ τραγικό λάθος την αθώωση του αστυνομικού. Και πολύ κακό μήνυμα, που στέλνουμε στα νέα αυτά παιδιά, το υγιέστερο κομμάτι της κοινωνίας μας, που δεν έχει ακόμη διαφθαρεί, όπως εμείς.»
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 16 Απαντήσεις
- 291 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
15 Ιουν 2024, 23:11
-
-
Νέα δημοσίευση Ένοχος και για τις 34 κατηγορίες ο Τραμπ
από Philip Mortimer » 31 Μάιος 2024, 01:28 » σε Διεθνής πολιτική - 209 Απαντήσεις
- 4234 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
21 Ιουν 2024, 19:35
-
-
- 21 Απαντήσεις
- 557 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
12 Ιουν 2024, 19:18
-