Μπορείς να μου δείξεις ποιό άρθρο το λέει αυτό;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑31 Ιούλ 2019, 00:21Ο νόμος παρασκευοπουλου για την αποσυμφόρηση λέει πως όσοι έχουν ποινες πάνω από δέκα χρόνια, βγαίνουν στο 1/3. Έτσι βγήκε και ο Ρωμανός.vatraxos έγραψε: ↑31 Ιούλ 2019, 00:18Έχει διαγνωστεί με κάποια βαρια ασθένεια ο φονιάς; Ο νόμος Παρασκευόπουλου αφορά τις υφ' όρων απολύσεις για κρατουμένους με μεγάλα ποσοστά αναπηρίας. Το άρθρο που παραθέτεις αναφέρει αναγνώριση ελαφρυντικών. Η υφ΄όρων απόλυση δίνεται από το δικαστικό συμβούλιο, όχι από τα δικαστήρια.
Ένοχος ο Κορκονέας
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ένοχος ο Κορκονέας
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Τι;
Οργάνωση Κομμουνιστών Διεθνιστών Ελλάδας - Σπάρτακος
Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα
Νέο Αριστερό Ρεύμα για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση
ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!
Το ΚΙΝΑΛ (τουλάχιστον σε επίπεδο ρητορείας) βάλλει κατά της δεξιάς και όχι κατά της αριστεράς. Άλλο που βάλλει κατά του ΣΥΡΙΖΑ.πατησιωτης έγραψε: ↑31 Ιούλ 2019, 00:02Σπάρτακος έγραψε: ↑30 Ιούλ 2019, 23:27Τα κόμματα που δηλώνουν αριστερά ή κεντροαριστερά παραμένουν πλειοψηφικά, ακόμα και μετά από τη δυσφήμιση του ονόματος της αριστεράς από τη δήθεν αριστερή κυβέρνηση.πατησιωτης έγραψε: ↑30 Ιούλ 2019, 23:25
Ο νόμος θα περάσει σε λίγες μέρες.Όσο για την αντίληψη θα το δούμε.Το αντισύριζα κλίμα αντανακλά σε όλη την αριστερά.Πλέον υπάρχει ισχυρό αντιαριστερό σύνδρομο και όχι μόνο αντιδεξιό.Ο καραμανλισμός που επί μισό αιώνα προσπαθούσε να κατευνάσει τον αντιαριστερισμό στη δεξιά έχει υποχωρήσει αισθητά.
Εσύ..ζήσε τ όνειρο
Το ΚΙΝΑΛ σε επίπεδο βάσης είναι περισσότερο αντιαριστερό από αντιδεξιό σήμερα.Η ηγεσία είναι άλλη υπόθεση αλλά σημασία έχει πάντα η βάση.Όσο για το "δήθεν" αριστερή αυτό παίζει μόνο στον δικό σας χώρο.Για ΟΛΟΥΣ τους υπόλοιπους η κυβέρνηση ήταν αριστερότατη.Η μεγαλύτερη επιτυχία της αριστεράς στη μεταπολίτευση ήταν ότι πέρασε η ιδέα ότι το ΠΑΣΟΚ δεν ήταν αριστερά.
Έτσι βλέπεις σήμερα συριζαίους να λένε σε δεξιούς κυβερνούσατε 40 χρόνια λες και ο Ανδρέας ήταν δεξιός.Αυτό όμως συνέβη βασικά γιατί ο πολύς κόσμος δεν πολυψάχνει προγράμματα αλλά έχει μια ιδέα με βάση την πολιτική καταγωγή των στελεχών.
Για τον πολύ κόσμο λοιπόν Παπανδρέου σήμαινε κέντρο και όχι αριστερά.Τα υπόλοιπα δεν τα πολυέψαχνε.Μόνο για το λόγο αυτό βγήκαν οι αριστεροί αθώοι του αίματος της μεταπολίτευσης.Για τον ίδιο λόγο όμως δεν περνάει η ιδέα ο σύριζα δεν ήταν αριστερά και ήταν δήθεν.Η καταγωγή μετράει.Η αριστερά χρεώθηκε τον συριζα και δεν ξεχρεώνεται.Ειδικά στο θέμα των Εξαρχείων βέβαια.
Η γραμμή κάθε κόμματος εκφράζεται από την ηγεσία και αναλόγως ψηφίζουν οι πολίτες.
Δεν είχε σχεδόν τίποτα αριστερό η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Ήταν σκληρή καπιταλιστική, φιλοιμπεριαλιστική και σε ορισμένες περιπτώσεις εθνικιστική. Διατήρησε επίσης σκληρό κατασταλτικό μηχανισμό σε βάρος του αγωνιζόμενου για τα στοιχειώδη του δικαιώματα λαού. Βέβαια η ΝΔ είναι απείρως χειρότερη.
Μιλάνε και τα φασιστοειδή για δικτάτορες.

δε με χαλάει ενα στρατιωτικό κίνημα που θα σας στείλει στα ξερονήσια, δημοκράτη μου
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Το ξέρω φίλτατο φασιστοειδές μου, δεν πρόσεξες το προηγούμενο ποστ μου;
-
Σύμφωνα με τον νόμο Παρασκευόπουλου, υπάρχει η δυνατότητα της υφ’ όρον απόλυσης κρατουμένων οι οποίοι έχουν εκτίσει το ένα δέκατο της ποινής, όταν αυτή είναι μικρότερη από τα τρία έτη, όσων έχουν εκτίσει το ένα πέμπτο της ποινής εάν η ποινή είναι έως πέντε έτη και όσων έχουν εκτίσει τα δύο πέμπτα για ποινές έως δέκα έτη. Για ποινές πάνω από δέκα έτη, οι καταδικασθέντες μπορούν να αποφυλακιστούν εάν έχουν συμπληρώσει το ένα τρίτο πραγματικής έκτισης της ποινής που τους επιβλήθηκεvatraxos έγραψε: ↑31 Ιούλ 2019, 00:21Μπορείς να μου δείξεις ποιό άρθρο το λέει αυτό;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑31 Ιούλ 2019, 00:21Ο νόμος παρασκευοπουλου για την αποσυμφόρηση λέει πως όσοι έχουν ποινες πάνω από δέκα χρόνια, βγαίνουν στο 1/3. Έτσι βγήκε και ο Ρωμανός.vatraxos έγραψε: ↑31 Ιούλ 2019, 00:18
Έχει διαγνωστεί με κάποια βαρια ασθένεια ο φονιάς; Ο νόμος Παρασκευόπουλου αφορά τις υφ' όρων απολύσεις για κρατουμένους με μεγάλα ποσοστά αναπηρίας. Το άρθρο που παραθέτεις αναφέρει αναγνώριση ελαφρυντικών. Η υφ΄όρων απόλυση δίνεται από το δικαστικό συμβούλιο, όχι από τα δικαστήρια.
https://www.kathimerini.gr/921864/artic ... keyopoyloy
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Εγώ αν ήμουν Κορκονέας θα έκανα πλαστική στα μούτρα και θα έφευγα νύχτα για Αργεντινή.
Καλα,αυτος μπορει να ειναι υποψηφιος μεταξυ των 1500. Ποια πλαστικη και Αρτζεντιξα μου λες...Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: ↑31 Ιούλ 2019, 00:47Εγώ αν ήμουν Κορκονέας θα έκανα πλαστική στα μούτρα και θα έφευγα νύχτα για Αργεντινή.
Golden Age έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:42Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.NKVD_SMERSH έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:41
Εξωκοινοβουλευτικέ ακροδεξιέ στηρίζεις Μάρτυρες του Ιαχωβά;
- Highlander
Η δικαιοσύνη πρέπει να σωφρονίζει και μόνο.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑30 Ιούλ 2019, 22:59Η δικαιοσύνη σωφρονιζει η εκδικείται ;Highlander έγραψε: ↑30 Ιούλ 2019, 21:57Η άποψη μου είναι ότι θα έπρεπε να κάτσει δεκαπενταετία μέσα,αρκεί να ισχύει το ίδιο χρονικό διάστημα για όλους όσους έχουν διαπράξει παρόμοια εγκλήματα. Γενικά δε θεωρώ ότι πρέπει να υπάρχουν υπερβολικά μεγάλες ποινές.
καλή συμβουλή για τον πετσίτηΧόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: ↑31 Ιούλ 2019, 00:47Εγώ αν ήμουν Κορκονέας θα έκανα πλαστική στα μούτρα και θα έφευγα νύχτα για Αργεντινή.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
-
Δεν χρειάζεται. Τα χρόνια περνούν και η φυλακή φέρεται άσχημα στους κρατουμένους. Τον είδες πώς έγινε; Δεν θα τον αναγνωρίζουν ούτε τα παιδιά του...Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: ↑31 Ιούλ 2019, 00:47Εγώ αν ήμουν Κορκονέας θα έκανα πλαστική στα μούτρα και θα έφευγα νύχτα για Αργεντινή.
Οι κάφροι από την μία και από την άλλη πλευρά θα πρέπει να σταματήστε τα οπαδικά διότι έχετε καταντήσει σιχάματα...
Διότι, εμετικά σιχάματα, δεν σας απασχολεί ούτε ο θύτης, ούτε το θύμα, ούτε οι οικογένειά τους. Σας απασχολεί μόνο το κομματοσκυλίκι και η μαλακία που σας δέρνει...
Καλά μην εκπλαγείς αν τον φάνε λάχανο.Pedro έγραψε: ↑31 Ιούλ 2019, 00:50Καλα,αυτος μπορει να ειναι υποψηφιος μεταξυ των 1500. Ποια πλαστικη και Αρτζεντιξα μου λες...Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: ↑31 Ιούλ 2019, 00:47Εγώ αν ήμουν Κορκονέας θα έκανα πλαστική στα μούτρα και θα έφευγα νύχτα για Αργεντινή.
(Όχι οτι με νοιάζει )
Εμενα να δεις. Αλλα δεν το πιστευω. Πιθανοτερο ειναι να το σκασει για βολιβια.Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: ↑31 Ιούλ 2019, 01:48Καλά μην εκπλαγείς αν τον φάνε λάχανο.Pedro έγραψε: ↑31 Ιούλ 2019, 00:50Καλα,αυτος μπορει να ειναι υποψηφιος μεταξυ των 1500. Ποια πλαστικη και Αρτζεντιξα μου λες...Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: ↑31 Ιούλ 2019, 00:47Εγώ αν ήμουν Κορκονέας θα έκανα πλαστική στα μούτρα και θα έφευγα νύχτα για Αργεντινή.
(Όχι οτι με νοιάζει )
Golden Age έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:42Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.NKVD_SMERSH έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:41
Εξωκοινοβουλευτικέ ακροδεξιέ στηρίζεις Μάρτυρες του Ιαχωβά;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 16 Απαντήσεις
- 291 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
15 Ιουν 2024, 23:11
-
-
Νέα δημοσίευση Ένοχος και για τις 34 κατηγορίες ο Τραμπ
από Philip Mortimer » 31 Μάιος 2024, 01:28 » σε Διεθνής πολιτική - 209 Απαντήσεις
- 4234 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
21 Ιουν 2024, 19:35
-
-
- 21 Απαντήσεις
- 557 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
12 Ιουν 2024, 19:18
-