Και επειδής δε σου χρειάζονται εσένα τύπε, και σε μπολντ μάλιστα, είναι βλακώδη; Άκου μηχανή, άκου μόντα που σκαρφίστηκε
Τι θες μωρέ;;
Ποια μηχανή και ποια μόντα;;
Ντόπα είναι από μόνο του. Πάτε καλά; Ντιπ αναίσθητοι είστε και θέλετε να φτιαχτείτε;
Διάβασε - μάθε τι είναι τα πόπερς - εκεί είσαι εσύ.
Παρακαλώ.
Διαβασα, έμαθα.
Δλδ, αυτό που λέτε είναι πως το σεξ σαν σκέψη ή σαν κατάσταση δεν σας φτιάχνει από μόνο του και πως για να το φχαρηστειθείτε πρέπει να είστε φτιαγμένοι.
Κάτσε να φτύσω τον κόρφο μου.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Ντόπα είναι από μόνο του. Πάτε καλά; Ντιπ αναίσθητοι είστε και θέλετε να φτιαχτείτε;
Παρακαλώ.
Διαβασα, έμαθα.
Δλδ, αυτό που λέτε είναι πως το σεξ σαν σκέψη ή σαν κατάσταση δεν σας φτιάχνει από μόνο του και πως για να το φχαρηστειθείτε πρέπει να είστε φτιαγμένοι.
Εξαρτάται.
Ασε που φτιαγμένος είσαι σε άλλη πραγματικότητα. Αν κάτι σε φτιάχνει δέκα, φτιαγμένο θα σε φτιάξει 1000.
Let them make the first mistake. We make the last move.
ας πούμε και καμία χαζομάρα γκέρ, ακόμα δηλαδή, δεν πειράζει. Φανταστείτε ρε παιδιά πάντως να είχαμε βιομετρικά πάνω μας αυτές τις ημέρες, να βλέπαμε στον χρόνο συσχετισμούς σε γραφήματα χωρίς να νιώθουμε παλαβοί, τρέλα θα ήταν.
Παρακαλώ.
Διαβασα, έμαθα.
Εξαρτάται.
Ασε που φτιαγμένος είσαι σε άλλη πραγματικότητα. Αν κάτι σε φτιάχνει δέκα, φτιαγμένο θα σε φτιάξει 1000.
Δηλαδή τι παραπάνω φτιαξιμο να σου κάνει; Πως θα το αισθανθείς;
Στους αθλητές το CBD κάνει θραύση. Έχω ακούσει καλά λόγια από πολλούς και λένε ότι βοηθά στη ξεκούραση.
Η αλήθεια είναι πάντως ότι όσοι παίρνουν CBD, που είναι και η νέα μόδα, είναι επιρρεπείς σε κάθε είδους συμπληρώματα και ουσίες (ο άλλος μου ήρθε χτες με πρωτεΐνη κάνναβης...). Οπότε αν δε δοκιμάσεις δε ξέρεις.
ας πούμε και καμία χαζομάρα γκέρ, ακόμα δηλαδή, δεν πειράζει. Φανταστείτε ρε παιδιά πάντως να είχαμε βιομετρικά πάνω μας αυτές τις ημέρες, να βλέπαμε στον χρόνο συσχετισμούς σε γραφήματα χωρίς να νιώθουμε παλαβοί, τρέλα θα ήταν.
Εξαρτάται.
Δηλαδή τι παραπάνω φτιαξιμο να σου κάνει; Πως θα το αισθανθείς;
Όταν ο εγκέφαλος υπερλειτουργει όλες οι αισθήσεις πολλαπλασιάζονται για να το θέσω απλοϊκά.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Παρακαλώ.
Διαβασα, έμαθα.
Ή δε σε φτιάχνει το σεξ σαν σκέψη από μόνο του ή δεν το φχαρηστιέσαι φτιαγμένη.
Έχεις ξεφύγει πάντως λίγο ρε νομίζω, οχι τίποτε άλλο αλλά σε έχει κουρέψει τόσες φορές η νάιδα όταν πήγες για μαλλί που οκ, θα την συμπαθήσω στο τέλος, δεν θα την γλιτώσω. Κάνε κάτι, ένα κρύο ντούζ, κάτι.
Έχεις ξεφύγει πάντως λίγο ρε νομίζω, οχι τίποτε άλλο αλλά σε έχει κουρέψει τόσες φορές η νάιδα όταν πήγες για μαλλί που οκ, θα την συμπαθήσω στο τέλος, δεν θα την γλιτώσω. Κάνε κάτι, ένα κρύο ντούζ, κάτι.
Με την ζέστη οβερθροτλάρω άσχημα κ έχει αρκετή τις τελευταίες μέρες. Για τη ναδάη μιλάμε, σίγουρα ε;
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.