Ένοχος ο Κορκονέας

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
alexandroso

Re: Ένοχος ο Κορκονέας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alexandroso » 31 Ιούλ 2019, 15:54

the_black_planet έγραψε:
31 Ιούλ 2019, 15:43
Για τον φίλο μου τον Δημοκράτη με την τυφλή εμπιστοσύνη στην ελ δικαιοσύνη... Άλλη μια φαρσοκωμωδία στην πλάτη της οικογένειας και των φίλων ενός 15χρονου παιδιού και φυσικά όλου του ελληνικού λαού που δεν χαμπαριαζει έτσι και αλλιώς... Να προσθέσω στη δήλωση Κωνσταντόπουλου ότι δεν οπλίζει μόνο αυτή η κοροΐδια τον επόμενο Κορκονεα αλλά και τον δολοφόνο του Κορκονεα, δεν είμαι υπέρ της αυτοδικίας, δεν διορθώνει κάτι κατά τη γνώμη μου, απλά το σημειώνω ότι είναι δεδομένο ότι δεν θα μακροημερευσει ο Κορκονεας, εκτός αν φύγει εξωτερικό, αλλάξει όνομα κτλ...
Ε καλά, δε νομίζω να οπλίζει κανέναν η προσδοκία του να φάει "μόνο" 15 χρόνια φυλακή. Ως συνήθως έχει χαθεί το μέτρο από παντού κι όλοι αμολάνε κι από μια μαλακία.
Don't knock on masturbation. It's sex with someone I love. "Woody Allen"
Never underestimate the power of denial. "American beauty"

Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander » 31 Ιούλ 2019, 15:56

Cavaliere έγραψε:
31 Ιούλ 2019, 15:51
Highlander έγραψε:
31 Ιούλ 2019, 15:47
Του American History X; Δεν ξέρω εσύ θα μου πεις αν το υποστηρίζεις σαν κατάσταση.
Όχι, διότι ο τύπος, μπήκε στη φυλακή και τον άφησαν να διατηρή τα ίδια μυαλά, κι έπρεπε να του κάνουν τον κώλο...γεώτρηση για να καταλάβει τι είναι ο φασισμός εν γένει. Ένας Ρουπακιάς δεν έχει νόημα να αποφυλακιστεί αν δεν ενταχθεί σε πρόγραμμα ειδικό.
Δεν είναι και τόσο εύκολα να του αλλάξεις τα μυαλά. Όπως και να έχει, ο σκοπός της φυλακής είναι ο σωφρονισμός και ειδικά προγράμματα θα έπρεπε να υπάρχουν για όλες τις κατηγορίες εγκληματιών, όχι μόνο για τους ναζιστές δολοφόνους,για όσο θα εκτίουν την ποινή τους.

Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander » 31 Ιούλ 2019, 15:58

alexandroso έγραψε:
31 Ιούλ 2019, 15:54
the_black_planet έγραψε:
31 Ιούλ 2019, 15:43
Για τον φίλο μου τον Δημοκράτη με την τυφλή εμπιστοσύνη στην ελ δικαιοσύνη... Άλλη μια φαρσοκωμωδία στην πλάτη της οικογένειας και των φίλων ενός 15χρονου παιδιού και φυσικά όλου του ελληνικού λαού που δεν χαμπαριαζει έτσι και αλλιώς... Να προσθέσω στη δήλωση Κωνσταντόπουλου ότι δεν οπλίζει μόνο αυτή η κοροΐδια τον επόμενο Κορκονεα αλλά και τον δολοφόνο του Κορκονεα, δεν είμαι υπέρ της αυτοδικίας, δεν διορθώνει κάτι κατά τη γνώμη μου, απλά το σημειώνω ότι είναι δεδομένο ότι δεν θα μακροημερευσει ο Κορκονεας, εκτός αν φύγει εξωτερικό, αλλάξει όνομα κτλ...
Ε καλά, δε νομίζω να οπλίζει κανέναν η προσδοκία του να φάει "μόνο" 15 χρόνια φυλακή. Ως συνήθως έχει χαθεί το μέτρο από παντού κι όλοι αμολάνε κι από μια μαλακία.
Ακριβώς.

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere » 31 Ιούλ 2019, 16:00

Highlander έγραψε:
31 Ιούλ 2019, 15:56
Δεν είναι και τόσο εύκολα να του αλλάξεις τα μυαλά. Όπως και να έχει, ο σκοπός της φυλακής είναι ο σωφρονισμός και ειδικά προγράμματα θα έπρεπε να υπάρχουν για όλες τις κατηγορίες εγκληματιών, όχι μόνο για τους ναζιστές δολοφόνους,για όσο θα εκτίουν την ποινή τους.
Eiναι διαφορετικό να έχεις κάνει έγκλημα εσύ, ο ίδιος, από λάθος σου, κι άλλο να ήσουν ενταγμένος κάπου. Π.χ., στα άτομα της μαφίας, υπάρχει ειδικό προτσές για να βγουν. Το ίδιο στα άτομα φασιστικών οργανώσεων, ρατσιστικών, κλπ. Δεν είναι απλό, ούτε μοιάζει με έναν που, μεμονωμένα, από βλακεία ή οργή, εγκλημάτισε.
Ordem e Progresso.

Άβαταρ μέλους
stargazer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stargazer » 31 Ιούλ 2019, 16:02

Lord Brum έγραψε:
31 Ιούλ 2019, 15:54

προφανώς και όχι. Όχι όμως και ατιμωρησία στην επαναστατικη΄γυμναστική πάνω σε εργαζόμενους. Πραγματικά δεν ξέρω τι περιμένει ένας ηλίθιος που απρόκλητα βρίζει και επιτίθεται σε αστυνομικούς. Η σύλληψη πρέπει να είναι σίγουρη. Ας έχει όμως και τον φόβο μην πέσει σε κανέναν που του γύρισε το μάτι
Με ψυχολογικούς όρους ένας ανήλικος που τσαμπουκαλευεται με τέτοιο τρόπο, ψάχνει οριοθέτηση. Είναι σημάδι ότι στο σπίτι τον γράφουν στα @@ τους και ασχολούνται με άλλα. Αν απλά συλλαμβανόταν ίσως του πέρναγε κιόλας.

Αυτός που του γυρνάει το μάτι πρέπει να έχει φόβο, 11 χρόνια δεν είναι λίγα. Αν περιμένεις από 15χρονα να είναι μετρημένα στην συμπεριφορά τους, έχει χαθεί το παιχνίδι.

aspergillus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aspergillus » 31 Ιούλ 2019, 16:03

Αν και δεν είμαι νομικός, τα αδικήματα στα οποία υπέπεσαν οι πιτσιρικάδες εκείνο το βράδυ του Δεκεμβρίου είναι εξύβριση και αντίσταση (μάλλον).
Αν πέταξαν κάτι πιο βαρύ εναντίον των αστυνομικών και όχι μόνο πλαστικά μπουκάλια, μπορεί και απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης.
Τα αδικήματα αυτά θα δικάζονταν στο αυτόφωρο ως πλημμελήματα.Το πολύ πολύ μερικοί μήνες φυλάκισης εξαγοράσιμοι.
Όσο και να το ψάξει κανείς, πουθενά δεν μπορεί να βρει δικαιολογία για τα 13 χρόνια κάθειρξης.

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere » 31 Ιούλ 2019, 16:05

Είπα εξ αρχής πως με τον 15χρονο που μανουριάζει με τους μπάτσους, κάτι δεν πάει καλά με τους δικούς του. Δεν θα φανταζόμουν τον γέρο μου να μην ενδιαφέρεται στα 15 μου, πού πάω το βράδυ, με ποιούς, και τι σκατά κάνουμε. Εδώ μου ζάλιζαν τα αρχίδια και μπράβο τους, να φοράω καπότα, πλύση εγκεφάλου.
Ordem e Progresso.

Άβαταρ μέλους
stargazer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stargazer » 31 Ιούλ 2019, 16:12

Και μένα μου έλεγε "πρόσεχε μην σου ρίξουν ναρκωτικά στο ποτό"

Αλλά εγώ σκεφτόμουν "Μπαα που τέτοια τύχη" :lol:

Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander » 31 Ιούλ 2019, 16:13

stargazer έγραψε:
31 Ιούλ 2019, 16:12
Και μένα μου έλεγε "πρόσεχε μην σου ρίξουν ναρκωτικά στο ποτό"
Ααα κλασικό αυτό.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 31 Ιούλ 2019, 16:13

Lord Brum έγραψε:
31 Ιούλ 2019, 15:46
alexandroso έγραψε:
31 Ιούλ 2019, 15:34
ΓΑΛΗ έγραψε:
31 Ιούλ 2019, 15:32
Τρικυμία εν κρανίω.
Πες μας εσύ τότε. Ποιά είναι η ποινή για ανήλικους που ψάχνονται για μανούρα και πετάνε πλαστικά μπουκάλια σε μπάτσους; Εις θάνατον;
σύλληψη για έργω και λόγω εξύβριση, σύλληψη γονέων για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων, καταδίκη σε κοινωνική εργασία 20 ώρες και σε περίπτωση υποτροπής ή άλλου παραπτώματος εγκλεισμός σε αναμορφωτήριο
Καλό είναι να κόψεις τους μελοδραματισμούς.

Το πρόβλημα δεν δημιουργείται από τα 15χρονα αλλά από τη νοοτροπία των κηδεμόνων τους.
Τα σημερινά 15χρονα είναι γόνοι της καμμένης και καημένης μεταπολιτευτικής γενιάς που υιοθέτησε την αντιαυταρχική εκπαίδευση χωρίς να έχει απεξαρτηθεί από τις δικές της καταβολές.
Η επόμενη γενιά θα είναι σαφώς καλύτερη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere » 31 Ιούλ 2019, 16:13

Ντάξει, δεν είχαν υστερία με τα ναρκωτικά, σκέψου, όταν ήπια μπάφο στα 17 μου, το συζητήσαμε και δεν ούρλιαξαν.
Ordem e Progresso.

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 31 Ιούλ 2019, 16:18

Δεν έχετε εικόνα τι πα να πει μωραϊτέλι του 'χώρου'
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

alexandroso

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alexandroso » 31 Ιούλ 2019, 16:21

ΓΑΛΗ έγραψε:
31 Ιούλ 2019, 16:13
Η επόμενη γενιά θα είναι σαφώς καλύτερη.
Αν καταφέρει να σηκώσει το κεφάλι της απ το κινητό.
Don't knock on masturbation. It's sex with someone I love. "Woody Allen"
Never underestimate the power of denial. "American beauty"

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere » 31 Ιούλ 2019, 16:22

Κατηχητικό ήταν η Κ.Ν.Ε.. Στα 15 μου είχα διαβάσει όση Φιλοσοφία δεν θα διάβαζα ως τα 40 μου, είχα δει τόσο σινεμά και θέατρο, και γενικώς μας κρατούσε μακριά από ντρόγκα, μανούρες, και παραβατικές συμπεριφορές. Να βάλετε τα παιδιά σας στην ΚΝΕ, η μόνη λύση να μη γίνουν πρεζόνια, κλέφτες, χούλιγκαν, και μακαρίτες.
Ordem e Progresso.

Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander » 31 Ιούλ 2019, 16:24

Cavaliere έγραψε:
31 Ιούλ 2019, 16:22
Κατηχητικό ήταν η Κ.Ν.Ε.. Στα 15 μου είχα διαβάσει όση Φιλοσοφία δεν θα διάβαζα ως τα 40 μου, είχα δει τόσο σινεμά και θέατρο, και γενικώς μας κρατούσε μακριά από ντρόγκα, μανούρες, και παραβατικές συμπεριφορές. Να βάλετε τα παιδιά σας στην ΚΝΕ, η μόνη λύση να μη γίνουν πρεζόνια, κλέφτες, χούλιγκαν, και μακαρίτες.
Σιγά μην τα βάλουμε και στη ΔΑΠ (άμα κάνουμε). :lol:

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών