Το μπλέξιμο ποιοί το έκαναν όμως;Το μόνο καθεστώς που αυτοπροσδιοριζόταν ως φασιστικό ήταν του Μουσολίνι.Όλοι οι άλλοι κάτι άλλο έλεγαν ότι είναι.Όσοι λοιπόν κόλλησαν την ταμπέλα σε άλλους άρχισαν αυτή τη συγχυση.Highlander έγραψε: ↑30 Ιούλ 2019, 21:51Ναι, γιατί έχει γίνει η σχετική προπαγάνδα για το μπλέξιμο των εννοιών και αυτή αναπαράγεται από τον κόσμο που δεν ξέρει καλά-καλά τι λέει. Όχι, αγαπητέ Νανδρε δεν χαρακτηρίζονται ούτε ο Κέκροπας ούτε ο Πεισίστρατος ως... φασίστες.
Γιατι τετοια λυσσα με τα 15χρονα;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Re: Γιατι τετοια λυσσα με τα 15χρονα;
-
- Phorum.gr user: the_black_planet
Αυτό ισχύει και για τους Άγγλους έτσι, να μην λέμε μισές αλήθειεςΑσέβαστος έγραψε: ↑31 Ιούλ 2019, 09:01οχι. φυσικοι συμμαχοι ειναι, και ηταν. μαζι ξεκινησαν τον πολεμο, αγκαλιασμενοι. μετα τα χαλασαν, επειδη και οι 2 ηταν ακραια ιμπεριαλιστες, και δεν μπορουσαν να κανουν χωριο.Namrail έγραψε: ↑02 Δεκ 2018, 23:21
Το Κόμμα μου και η ιδεολογία μου είναι φυσικοί εχθροί του φασισμού, ιστορικά αποδεδειγμένα. Σε πρακτικό επίπεδο μάλιστα, η ΕΣΣΔ ήταν αυτή που συνέτριψε το ναζισμό και του έκοψε το κεφάλι. Αυτά είναι γνωστά σε όλους και δεν επιδέχονται αμφισβήτησης γιατί δεν είναι θεωρίες αλλά γεγονότα.

Ζωγράφισε έναν ήλιο στο ταβάνι, μίλησε με τ’ αγέρι της νυχτιάς
και χόρεψε μαζί με τη σκιά σου στους ήχους μιας αδύναμης καρδιάς.
Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
και χόρεψε μαζί με τη σκιά σου στους ήχους μιας αδύναμης καρδιάς.
Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
- Highlander
Δεν είναι η άποψη μου, είναι η ιστορική αλήθεια, και αν είχες ανοίξει κανένα βιβλίο πιθανόν να μη χρειαζόταν να κάνουμε αυτή τη συζήτηση.Nandros έγραψε: ↑31 Ιούλ 2019, 14:25Οι απόψεις σου δεν μας ενδιαφέρουν.Highlander έγραψε: ↑31 Ιούλ 2019, 00:53Άμα ήξερες ιστορία δε θα έλεγες το γελοίο ότι η λέξη φασισμός είναι συνώνυμο της λέξης αυταρχισμός.Nandros έγραψε: ↑30 Ιούλ 2019, 22:02
(1) Να λες αντί-προππαγάνδα στην προπαγάνδα σας. Ιστορία ξέρουμε και δεν μασάμε.
(2) Τότε δεν υπήρχε η λέξη φασισμός, ξεκίνησε από τον Μουσολίνι.
Εμείς, ο κόσμος, οι πολλοί, θα αποκαλούμε φασίστες όλους όσους σήμερα προπαγανδίζουν φρεσκοπεθαμένα αυταρχικά καθεστώτα.
Τι είδους προπαγάνδα έχουμε κάνει εμείς επ αυτού για να κάνετε εσείς...αντιπροπαγάνδα; Εσείς παραλλάσσετε την έννοια μίας πολύ συγκεκριμένης λέξης για ίδιον όφελος.
Είπαμε: εμείς, ο κόσμος, οι πολλοί, αποκαλούμε φασίστες όλους όσους σήμερα προπαγανδίζουν φρεσκοπεθαμένα αυταρχικά καθεστώτα, μαύρα, φαιά, κόκκινα, δεξιόστροφα και αριστερόστροφα.
.

- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Οι Σοβιετικοί αποκαλούσαν τους Γερμανούς ναζί ως fasisti και οι κομμουνιστοευμμορίτες τον ΕΣ ως μοναρχοφασίστες.πατησιωτης έγραψε: ↑31 Ιούλ 2019, 14:32Το μπλέξιμο ποιοί το έκαναν όμως;Το μόνο καθεστώς που αυτοπροσδιοριζόταν ως φασιστικό ήταν του Μουσολίνι.Όλοι οι άλλοι κάτι άλλο έλεγαν ότι είναι.Όσοι λοιπόν κόλλησαν την ταμπέλα σε άλλους άρχισαν αυτή τη συγχυση.Highlander έγραψε: ↑30 Ιούλ 2019, 21:51Ναι, γιατί έχει γίνει η σχετική προπαγάνδα για το μπλέξιμο των εννοιών και αυτή αναπαράγεται από τον κόσμο που δεν ξέρει καλά-καλά τι λέει. Όχι, αγαπητέ Νανδρε δεν χαρακτηρίζονται ούτε ο Κέκροπας ούτε ο Πεισίστρατος ως... φασίστες.
Τους πονάει πολύ τους αριστερούς, όταν και οι άλλοι χρησιμοποιούν τον "τίτλο" εναντίον τους. Έχασαν την αποκλειστικότητα χρήσης του ταμπελιάσματος όλων των άλλων.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- Nandros
Το διάβασμα είναι το χόμπυ μου, με έμφαση στην Ιστορία. Συνεπώς έχω διαβάσει σίγουρα πολύ περισσότερα από σένα.Highlander έγραψε: ↑31 Ιούλ 2019, 15:18Δεν είναι η άποψη μου, είναι η ιστορική αλήθεια, και αν είχες ανοίξει κανένα βιβλίο πιθανόν να μη χρειαζόταν να κάνουμε αυτή τη συζήτηση.
Την απάντηση σου την έχεις ΚΑΙ από τον Πατησιώτη και εδώ είναι το σχόλιο μου στο ποστ του: Οι Σοβιετικοί αποκαλούσαν τους Γερμανούς ναζί ως fasisti και οι κομμουνιστοσυμμορίτες τον ΕΣ ως μοναρχοφασίστες.
Τους πονάει πολύ τους αριστερούς, όταν και οι άλλοι χρησιμοποιούν τον "τίτλο" εναντίον τους. Έχασαν την αποκλειστικότητα χρήσης του ταμπελιάσματος όλων των άλλων.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
- Highlander
Έχεις διαβάσει πολλά και θεωρείς ότι η λέξη φασισμός είναι συνώνυμο της αυταρχισμός;Nandros έγραψε: ↑31 Ιούλ 2019, 17:03Το διάβασμα είναι το χόμπυ μου, με έμφαση στην Ιστορία. Συνεπώς έχω διαβάσει σίγουρα πολύ περισσότερα από σένα.Highlander έγραψε: ↑31 Ιούλ 2019, 15:18Δεν είναι η άποψη μου, είναι η ιστορική αλήθεια, και αν είχες ανοίξει κανένα βιβλίο πιθανόν να μη χρειαζόταν να κάνουμε αυτή τη συζήτηση.
Την απάντηση σου την έχεις ΚΑΙ από τον Πατησιώτη και εδώ είναι το σχόλιο μου στο ποστ του: Οι Σοβιετικοί αποκαλούσαν τους Γερμανούς ναζί ως fasisti και οι κομμουνιστοσυμμορίτες τον ΕΣ ως μοναρχοφασίστες.

- Highlander
Α, τους αχρείους που συκοφαντούσαν τους ναζί ως φασίστες.Nandros έγραψε: ↑31 Ιούλ 2019, 16:57Οι Σοβιετικοί αποκαλούσαν τους Γερμανούς ναζί ως fasisti και οι κομμουνιστοευμμορίτες τον ΕΣ ως μοναρχοφασίστες.πατησιωτης έγραψε: ↑31 Ιούλ 2019, 14:32Το μπλέξιμο ποιοί το έκαναν όμως;Το μόνο καθεστώς που αυτοπροσδιοριζόταν ως φασιστικό ήταν του Μουσολίνι.Όλοι οι άλλοι κάτι άλλο έλεγαν ότι είναι.Όσοι λοιπόν κόλλησαν την ταμπέλα σε άλλους άρχισαν αυτή τη συγχυση.Highlander έγραψε: ↑30 Ιούλ 2019, 21:51Ναι, γιατί έχει γίνει η σχετική προπαγάνδα για το μπλέξιμο των εννοιών και αυτή αναπαράγεται από τον κόσμο που δεν ξέρει καλά-καλά τι λέει. Όχι, αγαπητέ Νανδρε δεν χαρακτηρίζονται ούτε ο Κέκροπας ούτε ο Πεισίστρατος ως... φασίστες.
.
Ο Μεταξάς και οι λοιποί πολιτικοί απόγονοι καραμοναρχοφασίστες ήταν.
- Nandros
Αριστερόστροφε φασίστα μου τα έπρηξες!Highlander έγραψε: ↑31 Ιούλ 2019, 17:04Έχεις διαβάσει πολλά και θεωρείς ότι η λέξη φασισμός είναι συνώνυμο της αυταρχισμός;Nandros έγραψε: ↑31 Ιούλ 2019, 17:03Το διάβασμα είναι το χόμπυ μου, με έμφαση στην Ιστορία. Συνεπώς έχω διαβάσει σίγουρα πολύ περισσότερα από σένα.Highlander έγραψε: ↑31 Ιούλ 2019, 15:18Δεν είναι η άποψη μου, είναι η ιστορική αλήθεια, και αν είχες ανοίξει κανένα βιβλίο πιθανόν να μη χρειαζόταν να κάνουμε αυτή τη συζήτηση.

Το έχω προσέξει και εγώ αυτό, την αλλαγή της λέξης φασισμός από τότε που πήγαινα σχολείο μέχρι το 2019.Highlander έγραψε: ↑31 Ιούλ 2019, 17:04
Έχεις διαβάσει πολλά και θεωρείς ότι η λέξη φασισμός είναι συνώνυμο της αυταρχισμός;
Εμας αυτό μας μάθαιναν στην τάξη, ότι ο φασίστας είναι αυτός που προσπαθεί να σου περάσει τις ιδέες του δια της βίας. Δεν είχε σχέση με το ποιες είναι οι ιδέες αυτές.
Μας μάθαιναν και άλλα που δεν ισχύουν σήμερα όπως πχ ο σεβασμός στην σημαία, η γενναιότητα σε περίπτωση πόλεμου κ.α. Και να σου πω την αλήθεια, μου καίγεται ο εγκέφαλος όταν προσπαθώ να ξεμαθαίνω τα παλιά για να ενσωματώσω τα καινούρια και ειλικρινά δεν νομιζω ότι γίνεται.
Ένα πρόσφατο παράδειγμα, τελευταία μου έχουν πρήξει τα @@ με την πατριαρχία, κάτι που ούτε καν μου είχε περάσει απ το μυαλό ότι φταίει για τα δεινά μας, εγώ πάλι όταν προσπαθώ να δω τις εναλλακτικές παθαίνω βραχυκύκλωμα.
Νομίζω τύποι ότι πρέπει να συνεχίσετε να εργάζεστε για την πρόοδο του κόσμου τούτου (

- Οργισμένος
oyte kai με 8χρονα σεν σωζεται.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑01 Δεκ 2018, 20:43Πότε είπαμε πως θα κάνει ο Συριζα κείνη την διαβόητη αλλαγή νόμου για να ψηφίζουν και τα 16χρονα;
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
- Highlander
Είναι λογικό να καταλήγει η "επιχειρηματολογία" σου σε μία τέτοια φράση όταν πας να υπερασπιστείς μία τελείως παράλογη και ψευδή εξομοίωση διαφορετικών λέξεων. Ηθελέστα και παθέσταNandros έγραψε: ↑31 Ιούλ 2019, 17:13Αριστερόστροφε φασίστα μου τα έπρηξες!Highlander έγραψε: ↑31 Ιούλ 2019, 17:04Έχεις διαβάσει πολλά και θεωρείς ότι η λέξη φασισμός είναι συνώνυμο της αυταρχισμός;Nandros έγραψε: ↑31 Ιούλ 2019, 17:03
Το διάβασμα είναι το χόμπυ μου, με έμφαση στην Ιστορία. Συνεπώς έχω διαβάσει σίγουρα πολύ περισσότερα από σένα.

- Nandros
Τους πονάει πολύ τους αριστερούς, όταν και οι άλλοι χρησιμοποιούν τον "τίτλο" (φασίστας) εναντίον τους. Έχασαν την αποκλειστικότητα χρήσης του ταμπελιάσματος όλων των άλλων. Πήξε!Highlander έγραψε: ↑01 Αύγ 2019, 00:28Είναι λογικό να καταλήγει η "επιχειρηματολογία" σου σε μία τέτοια φράση όταν πας να υπερασπιστείς μία τελείως παράλογη και ψευδή εξομοίωση διαφορετικών λέξεων. Ηθελέστα και παθέσταNandros έγραψε: ↑31 Ιούλ 2019, 17:13Αριστερόστροφε φασίστα μου τα έπρηξες!Highlander έγραψε: ↑31 Ιούλ 2019, 17:04Έχεις διαβάσει πολλά και θεωρείς ότι η λέξη φασισμός είναι συνώνυμο της αυταρχισμός;

- Highlander
Αφού έχετε ανοίξει πόλεμο με τη λογική και την ιστορική αλήθεια.Nandros έγραψε: ↑01 Αύγ 2019, 00:40Τους πονάει πολύ τους αριστερούς, όταν και οι άλλοι χρησιμοποιούν τον "τίτλο" (φασίστας) εναντίον τους. Έχασαν την αποκλειστικότητα χρήσης του ταμπελιάσματος όλων των άλλων. Πήξε!Highlander έγραψε: ↑01 Αύγ 2019, 00:28Είναι λογικό να καταλήγει η "επιχειρηματολογία" σου σε μία τέτοια φράση όταν πας να υπερασπιστείς μία τελείως παράλογη και ψευδή εξομοίωση διαφορετικών λέξεων. Ηθελέστα και παθέστα
- Nandros
Η λογική δεν έχει αποκλειστικά αριστερό πρόσημο!Highlander έγραψε: ↑01 Αύγ 2019, 00:42Αφού έχετε ανοίξει πόλεμο με τη λογική και την ιστορική αλήθεια.Nandros έγραψε: ↑01 Αύγ 2019, 00:40Τους πονάει πολύ τους αριστερούς, όταν και οι άλλοι χρησιμοποιούν τον "τίτλο" (φασίστας) εναντίον τους. Έχασαν την αποκλειστικότητα χρήσης του ταμπελιάσματος όλων των άλλων. Πήξε!Highlander έγραψε: ↑01 Αύγ 2019, 00:28
Είναι λογικό να καταλήγει η "επιχειρηματολογία" σου σε μία τέτοια φράση όταν πας να υπερασπιστείς μία τελείως παράλογη και ψευδή εξομοίωση διαφορετικών λέξεων. Ηθελέστα και παθέστα
Άλλος ένας που γράφει τα ίδια περίπου, αλλά τον αγνόησες και ασχολήθηκες αποκλειστικά μαζί μου!stargazer έγραψε: ↑31 Ιούλ 2019, 17:30Το έχω προσέξει και εγώ αυτό, την αλλαγή της λέξης φασισμός από τότε που πήγαινα σχολείο μέχρι το 2019.
Εμας αυτό μας μάθαιναν στην τάξη, ότι ο φασίστας είναι αυτός που προσπαθεί να σου περάσει τις ιδέες του δια της βίας. Δεν είχε σχέση με το ποιες είναι οι ιδέες αυτές.
Μας μάθαιναν και άλλα που δεν ισχύουν σήμερα όπως πχ ο σεβασμός στην σημαία, η γενναιότητα σε περίπτωση πόλεμου κ.α. Και να σου πω την αλήθεια, μου καίγεται ο εγκέφαλος όταν προσπαθώ να ξεμαθαίνω τα παλιά για να ενσωματώσω τα καινούρια και ειλικρινά δεν νομιζω ότι γίνεται.
Ένα πρόσφατο παράδειγμα, τελευταία μου έχουν πρήξει τα @@ με την πατριαρχία, κάτι που ούτε καν μου είχε περάσει απ το μυαλό ότι φταίει για τα δεινά μας, εγώ πάλι όταν προσπαθώ να δω τις εναλλακτικές παθαίνω βραχυκύκλωμα.
Νομίζω τύποι ότι πρέπει να συνεχίσετε να εργάζεστε για την πρόοδο του κόσμου τούτου () χωρίς εμάς, μάλλον γεράσαμε.

Προς νανδρο και stargazer
φασισμός ο [fasizmós] Ο17 : 1. πολιτικοκοινωνικό σύστημα της άκρας δεξιάς, με έντονα αυταρχικό και εθνικιστικό χαρακτήρα, που καταργεί τον κοινοβουλευτισμό και τη δημοκρατία και βασίζεται στο μονοκομματισμό και στον ολοκληρωτισμό: Ο ~ αιματοκύλησε την Ευρώπη. Δε θα περάσει ο ~! 2. (ιστ.) δικτατορικό καθεστώς που, με αρχηγό το Mουσολίνι, επικράτησε στην Iταλία: Ο ιταλικός ~ κράτησε από το 1922 ως το 1943. 3. χαρα κτηρισμός αυταρχικής ενέργειας, πράξης ή καταπιεστικής, δεσποτικής συμπεριφοράς: Ο κοινωνικός / καθημερινός ~ του άντρα απέναντι στη γυναί κα / των γονιών απέναντι στο παιδί.
[λόγ. < ιταλ. fascismo (-ismo = -ισμός)]
http://www.greek-language.gr/greekLang/ ... σισμος&dq=
Τωρα απο που και ως που ειναι φασιστες οι κομμουνιστες και γενικα οι αριστεροι μοναχα ο νανδρος ξερει.
φασισμός ο [fasizmós] Ο17 : 1. πολιτικοκοινωνικό σύστημα της άκρας δεξιάς, με έντονα αυταρχικό και εθνικιστικό χαρακτήρα, που καταργεί τον κοινοβουλευτισμό και τη δημοκρατία και βασίζεται στο μονοκομματισμό και στον ολοκληρωτισμό: Ο ~ αιματοκύλησε την Ευρώπη. Δε θα περάσει ο ~! 2. (ιστ.) δικτατορικό καθεστώς που, με αρχηγό το Mουσολίνι, επικράτησε στην Iταλία: Ο ιταλικός ~ κράτησε από το 1922 ως το 1943. 3. χαρα κτηρισμός αυταρχικής ενέργειας, πράξης ή καταπιεστικής, δεσποτικής συμπεριφοράς: Ο κοινωνικός / καθημερινός ~ του άντρα απέναντι στη γυναί κα / των γονιών απέναντι στο παιδί.
[λόγ. < ιταλ. fascismo (-ismo = -ισμός)]
http://www.greek-language.gr/greekLang/ ... σισμος&dq=
Τωρα απο που και ως που ειναι φασιστες οι κομμουνιστες και γενικα οι αριστεροι μοναχα ο νανδρος ξερει.

Golden Age έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:42Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.NKVD_SMERSH έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:41
Εξωκοινοβουλευτικέ ακροδεξιέ στηρίζεις Μάρτυρες του Ιαχωβά;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 24 Απαντήσεις
- 1515 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sys3x
01 Αύγ 2023, 14:23
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί τέτοια τουμπεκίλα στην Ελλάδα?
από Kauldron » 06 Ιούλ 2023, 19:25 » σε Κοινωνικά θέματα - 14 Απαντήσεις
- 559 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα
06 Ιούλ 2023, 21:10
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί τέτοια χάλια η κεφαλαιοκρατική Ρωσσία;
από Sol » 20 Αύγ 2023, 21:13 » σε Εθνικά Θέματα - 5 Απαντήσεις
- 703 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από dna replication
23 Αύγ 2023, 16:17
-
-
-
Νέα δημοσίευση Θα ζούσατε σε μια τετοια κοινωνια?
από George_V » 24 Νοέμ 2024, 18:16 » σε Κοινωνικά θέματα - 23 Απαντήσεις
- 635 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vantono
25 Νοέμ 2024, 10:40
-