Παλιοί χρήστες που φεύγουν

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Re: Παλιοί χρήστες που φεύγουν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo » 18 Μάιος 2018, 20:48

Spiros252 έγραψε:
18 Μάιος 2018, 18:39
Είπαμε ότι δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα. Κανείς δεν σε έδιωξε.
Ο κάθε χρήστης μπορεί να βοηθήσει από οποιαδήποτε θέση. Είτε του συντονιστή, είτε του απλού χρήστη.
Η διαφορά είναι ότι οι συντονιστές δεσμεύονται τρόπον τινά να παίρνουν αποφάσεις και να επιβάλλουν ποινές, διαγραφές προσβλητικών / υβριστικών κ.λπ. αναρτήσεων, εξέταση αναφορών και άλλα. Κάτι το οποίο δεν επιθυμούν και δεν μπορούν να το κάνουν όλοι.
:ne5:
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.

Spiros252
Διαχειριστής
Phorum.gr user: Spiros252

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Spiros252 » 18 Μάιος 2018, 20:57

Juno όταν λέμε επεξεργασία εννοούμε και αυτό που γράφεις. Δεν πειράζουμε την ανάρτηση του χρήστη με οποιοδήποτε τρόπο. Καταλήξαμε σε αυτό.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας»
.
Stephen Hawking

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 18 Μάιος 2018, 21:02

Spiros252 έγραψε:
18 Μάιος 2018, 20:57
Juno όταν λέμε επεξεργασία εννοούμε και αυτό που γράφεις. Δεν πειράζουμε την ανάρτηση του χρήστη με οποιοδήποτε τρόπο. Καταλήξαμε σε αυτό.
Aπαγορεύονται και τα μεγενθυμένα - τονισμένα , τμήματα και φράσεις η λέξεις ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Spiros252
Διαχειριστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Spiros252 » 18 Μάιος 2018, 21:09

Για τους συντονιστές μιλάμε τώρα έτσι;
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας»
.
Stephen Hawking

Άβαταρ μέλους
ΚΛΙΝΟΣΟΦΙΣΤΗΣ
Ὁ ἴδιος ἀρνεῖται κάθε τίτλο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΚΛΙΝΟΣΟΦΙΣΤΗΣ » 19 Μάιος 2018, 01:55

Juno έγραψε:
18 Μάιος 2018, 19:08
Spiro αν κάνεις εμένα συντονίστρια ορθού λόγου, όλοι θα παρακαλούν γονατιστοί τον Κλινοσοφιστή να τους διορθώσει.
Δεν θα τροποποιώ το κείμενο, θα το γράφω από κάτω διορθωμένο με τα λάθη με κόκκινη γραμματοσειρά και θα ειρωνεύομαι.
Deal; <--------------- Αὐτὸν τὸν διάολο, τί τὸν ἤθελες;
Αλλά μετά το καλοκαίρι γιατί τρέχω με το μεταπτυχιακό.
Juno, κοῖτα τὴν δουλειά σου καὶ ἄσ' τους. Ἡ μικρο-ἐλάχιστη πείρα μου ὡς συντονιστὴς λέει πὼς δὲν ἀξίζει τὸν κόπο νὰ θέλεις νὰ βάλεις μυαλὸ σὲ ἀνθρώπους ποὺ δὲν ἔχουν καμία σχέση μὲ τὸ μυαλὸ καὶ τὶς ἀξίες - καὶ δὴ τοῦ λόγου. Ὅταν βεβαίως τοὺς ἀποκλείουν γιὰ ἕνα διάστημα ἤ γιὰ πᾶντα, βρίζουν πρὸς ὅλες τὶς κατευθύνσεις. Ἔχω ὑποστεῖ τέτοια προηγούμενα: ἄκουσα γκρίνιες, ἀπειλές, ξεσπάσματα. Τότε, βέβαια, στηρίζονταν σὲ μένα: ὅτι θὰ καταλάβαινα, θὰ τοὺς συμπαραστεκόμουν, θὰ μεσολαβοῦσα σ' ὅποιους γνώριζα γιὰ νὰ τοὺς ἐπαναφέρουν. Ὅλοι νομίζουν ὅτι αὐτὰ ποὺ οἱ ἴδιοι γράφουν εἶναι μοναδικὰ πολύτιμα πετράδια, θεωροῦν τοὺς ἑαυτούς τους καλλιεργη-
μένους, τοὺς φταίει κάποιο πλῆκτρο ποὺ βρίσκεται ἀριστερὰ καὶ ὄχι δεξιά, τοὺς φταίει ποὺ μιλοῦν σ' ἕναν φαλακρὸ καὶ ξεχνοῦν νὰ χτε-
νίσουν τὸ μήνυμά τους... Κάποτε, δὲν μποροῦσαν νὰ δημοσιεύσουν τὶς φλυαρίες τους. Τώρα, μποροῦν. Νὰ δεῖς ποὺ θὰ παίρνουν στὸ τέ-
λος καὶ Βραβεῖο Ἀξεστοσύνης στὰ Γράμματα.
Καλὴν ἐπιτυχία στὶς ἐξετάσεις σου.
Κλινοσοφιστής.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΚΛΙΝΟΣΟΦΙΣΤΗΣ την 19 Μάιος 2018, 01:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
* images/smilies/old-valid-code/klinoi.gif
Ὁ ἴδιος ἀρνοῦμαι κάθε τίτλο.

Άβαταρ μέλους
Φινγκόλφιν
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Φινγκόλφιν » 19 Μάιος 2018, 01:58

Θεωρώ τον φιλολογικού τύπου συντονισμό πολύ κακή ιδέα.

Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vatraxos » 19 Μάιος 2018, 09:00

Αγις έγραψε:
18 Μάιος 2018, 21:02
Spiros252 έγραψε:
18 Μάιος 2018, 20:57
Aπαγορεύονται και τα μεγενθυμένα - τονισμένα , τμήματα και φράσεις η λέξεις ;
Εννοούμε ότι απαγορεύεται η επεξεργασία εντός της ίδιας ανάρτησης ενός χρήστη. Κάτι που τεχνικά ειναι εφικτό μόνο από συντονιστές και διαχειριστές. Η επεξεργασία στο κουοτάρισμα είναι άλλο θέμα και γίνεται σε ποστ που δημιουργούν άλλοι χρήστες. Δηλαδή σε δικά τους.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει

Spiros252
Διαχειριστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Spiros252 » 19 Μάιος 2018, 10:00

Για μεγεθυνσμένα / τονισμένα / υπογραμμισμένα τμήματα quotes δεν υπάρχει πρόβλημα.
Αλλά η οποιαδήποτε αλλοίωση ή παρεμβολή κειμένου πρέπει να συνοδεύεται από το λεκτικό fixed ή να υπάρχει διακριτή διαγραφή (strike) του πρωτοτύπου. Πρέπει να είναι εμφανές και εύκολα κατανοητό το τι πειράχτηκε. Αυτό μπορεί να γίνει με χρήση διαφορετικού χρώματος. Επίσης δεν πρέπει να παραποιείται το όνομα του μέλους στις παραθέσεις και να μην αφαιρείται το βελάκι που λειτουργεί ως σύνδεσμος (link) στο αρχικό ποστ.
.
Stephen Hawking

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 20 Μάιος 2018, 13:03

ΚΛΙΝΟΣΟΦΙΣΤΗΣ έγραψε:
19 Μάιος 2018, 01:55
Juno έγραψε:
18 Μάιος 2018, 19:08
Spiro αν κάνεις εμένα συντονίστρια ορθού λόγου, όλοι θα παρακαλούν γονατιστοί τον Κλινοσοφιστή να τους διορθώσει.
Δεν θα τροποποιώ το κείμενο, θα το γράφω από κάτω διορθωμένο με τα λάθη με κόκκινη γραμματοσειρά και θα ειρωνεύομαι.
Deal; <--------------- Αὐτὸν τὸν διάολο, τί τὸν ἤθελες;
Αλλά μετά το καλοκαίρι γιατί τρέχω με το μεταπτυχιακό.
Juno, κοῖτα τὴν δουλειά σου καὶ ἄσ' τους. Ἡ μικρο-ἐλάχιστη πείρα μου ὡς συντονιστὴς λέει πὼς δὲν ἀξίζει τὸν κόπο νὰ θέλεις νὰ βάλεις μυαλὸ σὲ ἀνθρώπους ποὺ δὲν ἔχουν καμία σχέση μὲ τὸ μυαλὸ καὶ τὶς ἀξίες - καὶ δὴ τοῦ λόγου. Ὅταν βεβαίως τοὺς ἀποκλείουν γιὰ ἕνα διάστημα ἤ γιὰ πᾶντα, βρίζουν πρὸς ὅλες τὶς κατευθύνσεις. Ἔχω ὑποστεῖ τέτοια προηγούμενα: ἄκουσα γκρίνιες, ἀπειλές, ξεσπάσματα. Τότε, βέβαια, στηρίζονταν σὲ μένα: ὅτι θὰ καταλάβαινα, θὰ τοὺς συμπαραστεκόμουν, θὰ μεσολαβοῦσα σ' ὅποιους γνώριζα γιὰ νὰ τοὺς ἐπαναφέρουν. Ὅλοι νομίζουν ὅτι αὐτὰ ποὺ οἱ ἴδιοι γράφουν εἶναι μοναδικὰ πολύτιμα πετράδια, θεωροῦν τοὺς ἑαυτούς τους καλλιεργη-
μένους, τοὺς φταίει κάποιο πλῆκτρο ποὺ βρίσκεται ἀριστερὰ καὶ ὄχι δεξιά, τοὺς φταίει ποὺ μιλοῦν σ' ἕναν φαλακρὸ καὶ ξεχνοῦν νὰ χτε-
νίσουν τὸ μήνυμά τους... Κάποτε, δὲν μποροῦσαν νὰ δημοσιεύσουν τὶς φλυαρίες τους. Τώρα, μποροῦν. Νὰ δεῖς ποὺ θὰ παίρνουν στὸ τέ-
λος καὶ Βραβεῖο Ἀξεστοσύνης στὰ Γράμματα.
Καλὴν ἐπιτυχία στὶς ἐξετάσεις σου.
Κλινοσοφιστής.
Ευχαριστώ! Αλλά μην φύγετε! Δίνετε άλλο ύφος στο phorum! Τόσο κόσμος σας θέλει!
Ο διάολος μου ξέφυγε ... λαϊκισμός.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε:
24 Ιαν 2019, 18:07
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!

Άβαταρ μέλους
ΚΛΙΝΟΣΟΦΙΣΤΗΣ
Ὁ ἴδιος ἀρνεῖται κάθε τίτλο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΚΛΙΝΟΣΟΦΙΣΤΗΣ » 20 Μάιος 2018, 14:17

Σὲ σένα, Juno, θὰ πῶ αὐτό, - καὶ θὰ τὸ διαβάσουν κι' ἆλλοι, δὲν γίνεται ἀλλοιῶς, ἐξὸν κι' ἄν δὲν...τὸ γράψω!
~~
Στὴν δεκαετία τοῦ '70, ἡ Ἕνωση τῶν Νέων Ἑλλήνων Λογοτεχνῶν, χωρὶς νὰ ζητήσω ποτέ μου ἐγὼ τίποτα, μοῦ ἀνέθεσε
τὸν ρόλο: ὑπευθύνου ὕλης γιὰ τὸ περιοδικὸ Νεώτερα Γράμματα. Δηλαδή, ὅ,τι δημοσιευόταν στὸ περιοδικό: διηγήματα,
ποιήματα, δοκίμια, κριτικές, εἰδήσεις, ὄχι μόνον περνοῦσε ἀπὸ τὰ χέρια μου καὶ τὴν κρίση μου (ἀλλοιῶς δὲν δημοσιευό-
ταν - δὲν ἦταν διαδίκτυο, νὰ τοῦ στέλνεις πρὸς δημοσίευση μόνος σου ὅ,τι γουστάρεις καὶ νὰ τὸ καμαρώνεις, ἐντὸς δευ-
τερολέπτων, ἐσὺ καὶ κανεὶς ἆλλος) ἀλλὰ καὶ ἀπὸ ἀναγκαστικὲς συχνὰ διορθώσεις γλωσσικές, συντακτικὲς ἤ καὶ καθωσ-
πρεπικές, νὰ μὴν ἔχουμε μπλεξίματα μὲ τὸν Νόμο.
Εἶχα πείρα, ξεκινῶντας αὐτὴ τὴν δουλειά (δὲν πληρωνόμουν), κάπου εἴκοσι (20) μεταφράσεων βιβλίων φιλοσοφικῶν καὶ μυθιστορημάτων, μελετῶν καὶ προλόγων, ἀρθρογραφίας σὲ ἐφημερίδες, ἔγραφα, ἀπὸ 13 χρονῶ, στὴν Διάπλασι τῶν Παί-
δων
καὶ ἀργότερα στὴν Φιλολογικὴ Βραδυνή. Εἶχα καὶ τὴν διαγωγὴ ἀνυπόταχτου καὶ ἔντιμου ἀνθρώπου.
Λοιπόν, παρακολουθοῦσα ἀπὸ κοντὰ ἀκόμα καὶ τὴν ἐκτύπωση τοῦ περιοδικοῦ, τὴν σελιδοποίηση κτλ.
Τὴν ἴδια ἐποχὴ ἀκριβῶς, ζοῦσα στὸ σπίτι μου ἕνα δράμα μὲ τὴν μητέρα μου ἄρρωστη, ποὺ λυτρώθηκα μὲ τὸν θάνατό της
τὸ 1980. Θέλω νὰ πῶ, μ' αὐτό, ὅτι σπανίως ἔβγαινα ἀπὸ τὸ σπίτι. Κι' αὐτὸ ἀφοῦ ἐξασφάλιζα προστασία τῆς μητέρας μου
ἤ ἀναγκαζόμουν νὰ τὴν κουβαλάω μαζύ μου (ἀκόμα καὶ στὶς περιοδεῖες μὲ τὰ θέατρα, σὲ ὅλη τὴν Ἑλλάδα, χειμώνα-καλο-
καῖρι, γιὰ χρόνια, ὥσπου...παραιτήθηκα, γιατί ἔτσι ἐπαγγελματικῶς αὐτοκτονοῦσα).
Τί σχέση ἔχουν ὅλα αὐτὰ τώρα;
Μοῦ ἔδιναν καὶ λεφτὰ νὰ ταχυδρομῶ τὸ περιοδικὸ στοὺς συνδρομητές.
Ἔβαζα λοιπόν, μέσα στὸ κάθε τεῦχος, ἕνα σημείωμα καὶ τὴν σφραγίδα μὲ τὴν διεύθυνσή μου, λέγοντάς τους νὰ στέλνουν
ἀπ' εὐθείας τὰ κείμενά τους σὲ μένα.
Ἄ! Στὴν δεύτερη σελίδα τοῦ περιοδικοῦ ἔγραφε πᾶντα: ὑπεύθυνος ὕλης, Ἰάνης Λὸ Σκόκκο.
Καὶ ζητοῦσα καὶ νέους συγγραφεῖς. Ἔχω ἀναδείξει πολλὰ ὀνόματα - καὶ ἀργότερα, ὅταν ἔβγαλα δικό μου περιοδικό, τὴν
"Τρικυμία" ἔφτιαχνα καὶ ἀφιερώσεις ὁλόκληρες, χωρὶς νὰ πληρώνομαι.

Ὅλα τὰ πράγματα ἔχουν κάποτε κι' ἕνα τέλος. Πολλὲς φορὲς ἀναπάντεχο καὶ ὕπουλο καὶ πρόστυχο.
Πίσω ἀπὸ τὴν πλάτη μου, λοιπόν, συνεδριάσανε καὶ...μὲ διώξανε, γιατί, λέει, ἔβαζα σημειώματα καὶ σφραγίδα.
Οὔτε κἄν...σὲ ἀπολογία δὲν μὲ καλέσανε!
Ἁπλῶς, τὄμαθα καὶ μοῦ τὸ ἐπιβεβαίωσαν...τηλεφωνικῶς! Κτλ. Αὐτά, ὥς τὸ 1980.
Βρῆκαν τὴν εὐκαιρία καὶ τί δὲν εἶπαν γιὰ νὰ μὲ συκοφαντήσουν - διασταυρώθηκαν αὐτά.
~~~~
Λοιπόν, λὲς νὰ εἶμαι τόσο χαζὸς ἀκόμη, νὰ συγκινοῦμαι μὲ τίτλους καὶ ἀξιώματα ποὺ σοῦ χαρίζει ὁ ἕνας καὶ ὁ ἆλλος, γιὰ
νἄχει τὸ ἐλεύθερο νὰ σ'τὰ παίρνει πίσω ὅποτε γουστάρει;
Νομίζεις πὼς θέλω ἕνα βιογραφικό, ποὺ νὰ λέει, μετὰ τὸν θάνατό μου, ὑπῆρξε Συντονιστὴς Ὀρθοῦ Λόγου, σὲ ἀγράμματους
ποὺ δὲν ἀλλάζανε μὲ τίποτα;
Παιδάκι μου, ἔχω νὰ κοιτάξω τὴν ὑγεία μου, τὴν ἀξιοπρέπεια τῶν γηρατιῶν μου καὶ νὰ ἁπαλύνω τὴν μοναξιά μου.
Δὲν ζήτησα ἀπὸ κανέναν ποτὲ τίποτα.
Καὶ οὔτε νερὸ ξεψυχῶντας δὲν θὰ ζητήσω. Αὐτὸ φάνηκε καὶ στὸ Νοσοκομεῖο, τὸν περασμένον Αὔγουστο.
Πολὺ φιλικά, σὲ σένα καὶ σ' ὅποιον ἆλλον θέλει νὰ καταλάβει.
Ἰάνης Λὸ Σκόκκο,
Κλινοσοφιστής.
* images/smilies/old-valid-code/klinoi.gif
Ὁ ἴδιος ἀρνοῦμαι κάθε τίτλο.

νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα » 22 Μάιος 2018, 20:32

με τον σαχλαμάρα που κυκλοφορεί ανενόχλητα
και του επιτρέπεται να φτιάχνει τη μια περσόνα
μετά την άλλη, και τον μπανάρουν κάθε φορά
αφού συμπληρώσει μια κατοστάδα προσβολές,
θεωρείτε ότι θα παραμείνουμε πολλοί, για πολύ
ακόμη;

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 22 Μάιος 2018, 20:41

νύχτα έγραψε:
22 Μάιος 2018, 20:32
με τον σαχλαμάρα που κυκλοφορεί ανενόχλητα
και του επιτρέπεται να φτιάχνει τη μια περσόνα
μετά την άλλη, και τον μπανάρουν κάθε φορά
αφού συμπληρώσει μια κατοστάδα προσβολές,
θεωρείτε ότι θα παραμείνουμε πολλοί, για πολύ
ακόμη;
το αλας της γης. κατι τετοιοι ειναι εδω αποκλειστικα για τη διασκεδαση μας, οι προσβολες ειναι μονο στα μουτρα του, δεν ειναι δυνατον να ψαρωνουν κανονικοι ανθρωποι απο προσβολες ζαβων.

βοηθαει και στην αυξηση της αυτοεκτιμησης, ακομη και των ασθενεστερων μελων του πχορουμ τουτου. εχουν να σκεφτονται οτι ευτυχως, τουλαχιστον δεν εχουν καταντησει ετσι.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα » 22 Μάιος 2018, 20:43

για ποιόν λέτε;

Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo » 22 Μάιος 2018, 20:45

Ίφιδα έγραψε:
22 Μάιος 2018, 20:43
για ποιόν λέτε;
:lol:
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 22 Μάιος 2018, 20:46

Φινγκόλφιν έγραψε:
19 Μάιος 2018, 01:58
Θεωρώ τον φιλολογικού τύπου συντονισμό πολύ κακή ιδέα.

Τι εμπειρια εχεις απο συντονισμο;
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών