Eν κατακλείδι (συμπεράσματα για την ζωή, τον άνθρωπο κτλ...)

Φιλοσοφικά ερωτήματα και σκέψεις.
Άβαταρ μέλους
Νατάσα

Re: Eν κατακλείδι (συμπεράσματα για την ζωή, τον άνθρωπο κτλ...)

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νατάσα » 01 Αύγ 2019, 20:59

νύχτα έγραψε:
01 Αύγ 2019, 20:57
πες τα ρε Νατάσα

πρόκειται περί του Ιερού Έρωτος που αλλάζει τα πάντα

(για κάποιους μήνες)
:hebit::g094::romance-hearteyes:
"Άχρι καιρού..."

Άβαταρ μέλους
Parrot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Parrot » 01 Αύγ 2019, 21:06

Natasha έγραψε:
01 Αύγ 2019, 20:53
Parrot έγραψε:
01 Αύγ 2019, 20:45
Natasha έγραψε:
01 Αύγ 2019, 20:27
Αυτό θα γίνει όταν εμείς πρωτα παραδοθουμε στον Ερωτα και αλλοιωθουμε ΠΡΩΤΑ εμείς παντα προς το καλυτερο.
:o
Ό,τι θες διαβάζεις εδώ μέσα..
Τώρα, τί σχέση έχουν οι σεξουαλικές σχέσεις με την βελτίωση του κόσμου, ούτε ο Θεός δεν ξέρει...
Οτι να ναι. Ο Ερωτας με κεφαλαίο "Ε" δεν είναι το σεξ!!!!!!!! Που όλο εκεί παει το μυαλό σας!!!!!!!!!
Δυστυχώς η αληθινή ζωή δεν είναι όπως στα παραμύθια.
Αυτό κυρία Νατάσσχα, ελάτε να το πείτε στην πρώην μου, η οποία όταν της ζήτησα να θέσουμε την σχέση μας πάνω σε πλατωνικές βάσεις,
έγινε λαγός !!! Και ήταν πραγματικά ένα πολύ καλό κορίτσι και νόμιζα ο φτωχός ότι βρήκα κι εγώ μια γυναίκα να με αγαπήσει...
Ο κόσμος θα βελτιωθεί όταν θα έρθει στο προσκήνιο ενεργά η a.i. η οποία θα δίνει πρακτικές λύσεις για πραγματικά προβλήματα,
και όταν καταργηθούν τα δύο φύλα, απ' την ύπαρξη των οποίων υποφέρουν όλοι άνθρωποι και άντρες και γυναίκες..
:wave:

Άβαταρ μέλους
Νατάσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νατάσα » 01 Αύγ 2019, 21:13

Parrot έγραψε:
01 Αύγ 2019, 21:06
Natasha έγραψε:
01 Αύγ 2019, 20:53
Parrot έγραψε:
01 Αύγ 2019, 20:45
:o
Ό,τι θες διαβάζεις εδώ μέσα..
Τώρα, τί σχέση έχουν οι σεξουαλικές σχέσεις με την βελτίωση του κόσμου, ούτε ο Θεός δεν ξέρει...
Οτι να ναι. Ο Ερωτας με κεφαλαίο "Ε" δεν είναι το σεξ!!!!!!!! Που όλο εκεί παει το μυαλό σας!!!!!!!!!
Δυστυχώς η αληθινή ζωή δεν είναι όπως στα παραμύθια.
Αυτό κυρία Νατάσσχα, ελάτε να το πείτε στην πρώην μου, η οποία όταν της ζήτησα να θέσουμε την σχέση μας πάνω σε πλατωνικές βάσεις,
έγινε λαγός !!! Και ήταν πραγματικά ένα πολύ καλό κορίτσι και νόμιζα ο φτωχός ότι βρήκα κι εγώ μια γυναίκα να με αγαπήσει...
Ο κόσμος θα βελτιωθεί όταν θα έρθει στο προσκήνιο ενεργά η a.i. η οποία θα δίνει πρακτικές λύσεις για πραγματικά προβλήματα,
και όταν καταργηθούν τα δύο φύλα, απ' την ύπαρξη των οποίων υποφέρουν όλοι άνθρωποι και άντρες και γυναίκες..
:wave:
Μία ερωτηση, τί σημαίνει ότι της ζητησες να θεσετε την σχεση σας πανω σε πλατωνικές βασεις;

Δευτερον τί είναι η a.i.;

Τα φυλα θα καταργηθουν με την Δευτερα Παρουσία, νωρίτερα δεν το βλέπω. :lol:
"Άχρι καιρού..."

Άβαταρ μέλους
Parrot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Parrot » 01 Αύγ 2019, 21:27

Natasha έγραψε:
01 Αύγ 2019, 21:13
Μία ερωτηση, τί σημαίνει ότι της ζητησες να θεσετε την σχεση σας πανω σε πλατωνικές βασεις;
Επειδή είμαι 34 και τα χρόνια χάνονται ψάχνω (έψαχνα μάλλον) μια γυναίκα περισσότερο για παρέα και συντροφιά,
γιατί έτσι κι αλλιώς σεξουαλικά είμαι δυσλειτουργικός.
Εκείνη αν και πανέξυπνη γυναίκα και αληθινά μορφωμένη, δεν έδειξε να το καταλαβαίνει αυτό.
Μετά την δεύτερη απόπειρα σεξουαλικής μας συνεύρεσης εκείνη έπρεπε να φύγει να πάει σε άλλη πόλη, οπότε εκ των πραγμάτων χωρίσαμε.
Αν, και έπειτα, κατάλαβα ότι άλλος ήταν ο λόγος, γιατί όταν της πρότεινα να πάω μαζί της εκείνη πολύ ευγενικά αρνήθηκε.
Μάλλον πιάστηκα μαλάκας.
Αλλά δεν πειράζει.

Το μέλλον και η ελπίδα μας είναι η τεχνητή νοημοσύνη (a.i.), και ήδη οι πρώιμες τεχνητές μήτρες έχουν κάνει την εμφάνιση τους.
Η κατάργηση των φύλων θα έρθει με την Δευτέρα Παρουσία αλλά αυτή μάλλον θα αργήσει πολύ ακόμα.

Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug » 01 Αύγ 2019, 21:30

Parrot έγραψε:
01 Αύγ 2019, 21:27
Natasha έγραψε:
Επειδή είμαι 34 και τα χρόνια χάνονται ψάχνω (έψαχνα μάλλον) μια γυναίκα περισσότερο για παρέα και συντροφιά,
Εκείνη αν και πανέξυπνη γυναίκα και αληθινά μορφωμένη, δεν έδειξε να το καταλαβαίνει αυτό.
Μετά την δεύτερη απόπειρα σεξουαλικής μας συνεύρεσης εκείνη έπρεπε να φύγει να πάει σε άλλη πόλη, οπότε εκ των πραγμάτων χωρίσαμε.
Αν, και έπειτα, κατάλαβα ότι άλλος ήταν ο λόγος, γιατί όταν της πρότεινα να πάω μαζί της εκείνη πολύ ευγενικά αρνήθηκε.
Μάλλον πιάστηκα μαλάκας.
Αλλά δεν πειράζει.

Το μέλλον και η ελπίδα μας είναι η τεχνητή νοημοσύνη (a.i.), και ήδη οι πρώιμες τεχνητές μήτρες έχουν κάνει την εμφάνιση τους.
Η κατάργηση των φύλων θα έρθει με την Δευτέρα Παρουσία αλλά αυτή μάλλον θα αργήσει πολύ ακόμα.
Δοκίμασε με την Naida, αλλά να ξέρεις, η σχέση σας θα έχει ημερομηνία λήξεως τους 3 μήνες.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir

Άβαταρ μέλους
Parrot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Parrot » 01 Αύγ 2019, 21:33

Feindflug έγραψε:
01 Αύγ 2019, 21:30
Parrot έγραψε:
Natasha έγραψε:
Μάλλον πιάστηκα μαλάκας.
Αλλά δεν πειράζει.

Δοκίμασε με την Naida, αλλά να ξέρεις, η σχέση σας θα έχει ημερομηνία λήξεως τους 3 μήνες.
Όχι, δεν θέλω άλλη τέτοια εμπειρία, ευχαριστώ :wave:

Άβαταρ μέλους
Νατάσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νατάσα » 02 Αύγ 2019, 00:42

Parrot έγραψε:
Natasha έγραψε:
Μάλλον πιάστηκα μαλάκας.
Αλλά δεν πειράζει.

Σεξουαλικά δυσλειτουργικός;;; .... :a040:
"Άχρι καιρού..."

Άβαταρ μέλους
Νατάσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νατάσα » 02 Αύγ 2019, 00:43

Feindflug έγραψε:
01 Αύγ 2019, 20:36
Natasha έγραψε:
01 Αύγ 2019, 20:27
Χουργιατς έγραψε:
01 Αύγ 2019, 20:22

άλλο πάλι που με τρελλαίνει να διαβάζω στα μπλογκς.
'να αλλάξουμε τον κόσμο παιδιά'

λες και ο κόσμος περιμένει εσένα και εμένα για να αλλάξει :102:

η 'αλλαγή του κόσμου' είναι διαφημιστική καμπάνια και τίποτε περισσότερο.

αυτός που σας την πουλάει δεν θέλει να αλλάξει τίποτε παρά μόνο τα περιεχόμενα της τσέπης σας :102:
Τι λες βρε; Όταν λεμε αλλαγη του κόσμου (εγω τουλαχιστον, σε αυτό αναφέρομαι), εννοουμε να τον κανουμε λιγότερο κακό, μοχθηρο, αχαριστο, εμπαθή κτλ. Αυτό θα γίνει όταν εμείς πρωτα παραδοθουμε στον Ερωτα και αλλοιωθουμε ΠΡΩΤΑ εμείς παντα προς το καλυτερο.
Αυτό, τύπισσα, μάλλον πάει για εν κλειτορίδι

:smt077
:lol::lol::lol:

Όλο μου θυμίζεις τον Ψαλτη!
"Άχρι καιρού..."

Άβαταρ μέλους
Νατάσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νατάσα » 02 Αύγ 2019, 00:46

Εν κατακλείδι ΚΑΙ με τον σαρκικό ερωτα αλλαζει ο κόσμος. Δεν "παμε" κατευθείαν στον θείο, με την σειρα. :)
"Άχρι καιρού..."

Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit » 02 Αύγ 2019, 00:52

το κλειδι σε ολα ειναι η ελευθερια...αν εισαι ελευθερος και λειτουργεις ελευθερα οπως θελεις περνας μια χαρα ειτε με σχεση ειτε οχι, αν οχι υποφερεις...Οι πιο πολλες σχεσεις ειναι ταλαιπωρια επειδη δεσμευουνε την ελευθερια ενω τα περι ερωτος ειναι για συναισθηματικους, μαλθακους τυπους..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".

Άβαταρ μέλους
Νατάσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νατάσα » 02 Αύγ 2019, 00:56

Northern Spirit έγραψε:
02 Αύγ 2019, 00:52
το κλειδι σε ολα ειναι η ελευθερια...αν εισαι ελευθερος και λειτουργεις ελευθερα οπως θελεις περνας μια χαρα ειτε με σχεση ειτε οχι, αν οχι υποφερεις...Οι πιο πολλες σχεσεις ειναι ταλαιπωρια επειδη δεσμευουνε την ελευθερια ενω τα περι ερωτος ειναι για συναισθηματικους, μαλθακους τυπους..
Σωστα το λες για την ελευθερία, αλλά είναι ελευθερος όποιος σκέφτεται ελευθερα! Πες μου, ποιων ανθρωπων η σκεψη είναι ελευθερη; Μηπως μόνο όποιων γεννηθηκαν χωρίς κακίες και εμπαθειες και αλλα παθη;
"Άχρι καιρού..."

Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim » 02 Αύγ 2019, 00:57

εν κατακλείδι η ανθρωπότητα πάει απο το καλό στο καλύτερο αλλά ακόμα απέχει πολύ απο το να εξασφαλίσει οτι δεν θα αφανιστεί.
Φυσικά αν αφανιστεί δεν τρέχει και τίποτα, η γη θα συνεχίσει να γυρίζει για πολύ καιρό ακόμη.

Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim » 02 Αύγ 2019, 00:59

Natasha έγραψε:
01 Αύγ 2019, 19:58
Τρίτο "εν κατακλείδι", μόνο με τον ερωτα μπορεί κανείς να αλλαξει τον κόσμο.
ο κόσμος δεν θα άλλαζε είτε μετατρεπόμασταν σε φυλή αγγέλων είτε έπεφτε μετεωρίτης στο μέγεθος του Αρη. Το πολύ πολύ να περναγαμε λίγο καλύτερα κατά την διάρκεια του λιγοστού μας χρόνου.

ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 02 Αύγ 2019, 01:02

Εν κατακλείδι
Ότι φάμε
Ότι πιούμε
Ότι γαμησουμε

Όλα τα υπόλοιπα είναι παραμύθια

Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit » 02 Αύγ 2019, 01:06

Natasha έγραψε:
02 Αύγ 2019, 00:56
Northern Spirit έγραψε:
02 Αύγ 2019, 00:52
Σωστα το λες για την ελευθερία, αλλά είναι ελευθερος όποιος σκέφτεται ελευθερα! Πες μου, ποιων ανθρωπων η σκεψη είναι ελευθερη; Μηπως μόνο όποιων γεννηθηκαν χωρίς κακίες και εμπαθειες και αλλα παθη;
Οι κακιες, οι εμπαθειες και τα παθη δεν ειναι παντοτε ενδειξεις ελλειψης ελευθεριας..

Αν αλλος γουσταρει πχ να ειναι εμπαθης και του αρεσει δεν βλεπω προβλημα..

Προβλημα υπαρχει οταν αναγκαζεσαι να κανεις πραγματα που δεν θελεις και μαλιστα σε συστηματικη βαση. Πχ αναγκαζεσαι να παντρευτεις επειδη το λεει η κοινωνια και το ζηταει το σπιτι σου, αναγκαζεσαι να εισαι στην διαιατα και να προσπαθειας να φτιαξεις γυμνασμενο και αδυνατο σωμα επειδη ετσι ειναι η μοδα, αναγκαζεσαι να ντυνεσαι με επωνυμα ρουχα η συγκεκριμενα στυλ για να εισαι αρεστος κλπ.

Για το δε σεξ που μιλατε παραπανω αστα να πανε: εχει τοσυς κανονες που εχει παψει να ειναι απολαυση...Θυμιζει καταναγκαστικα εργα..

Το θεμα ειναι να ζεις οπως γουσταρεις, να ντυνεσαι πως θες, να τρως οτι θελεις, να ζεις μονος η με αλλους επειδη το θελεις κοκ..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Φιλοσοφία”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών