Δυστυχώς η αληθινή ζωή δεν είναι όπως στα παραμύθια.
Μία ερωτηση, τί σημαίνει ότι της ζητησες να θεσετε την σχεση σας πανω σε πλατωνικές βασεις;Parrot έγραψε: ↑01 Αύγ 2019, 21:06Δυστυχώς η αληθινή ζωή δεν είναι όπως στα παραμύθια.
Αυτό κυρία Νατάσσχα, ελάτε να το πείτε στην πρώην μου, η οποία όταν της ζήτησα να θέσουμε την σχέση μας πάνω σε πλατωνικές βάσεις,
έγινε λαγός !!! Και ήταν πραγματικά ένα πολύ καλό κορίτσι και νόμιζα ο φτωχός ότι βρήκα κι εγώ μια γυναίκα να με αγαπήσει...
Ο κόσμος θα βελτιωθεί όταν θα έρθει στο προσκήνιο ενεργά η a.i. η οποία θα δίνει πρακτικές λύσεις για πραγματικά προβλήματα,
και όταν καταργηθούν τα δύο φύλα, απ' την ύπαρξη των οποίων υποφέρουν όλοι άνθρωποι και άντρες και γυναίκες..
Επειδή είμαι 34 και τα χρόνια χάνονται ψάχνω (έψαχνα μάλλον) μια γυναίκα περισσότερο για παρέα και συντροφιά,
Δοκίμασε με την Naida, αλλά να ξέρεις, η σχέση σας θα έχει ημερομηνία λήξεως τους 3 μήνες.Parrot έγραψε: ↑01 Αύγ 2019, 21:27Επειδή είμαι 34 και τα χρόνια χάνονται ψάχνω (έψαχνα μάλλον) μια γυναίκα περισσότερο για παρέα και συντροφιά,
γιατί έτσι κι αλλιώς σεξουαλικά είμαι δυσλειτουργικός.
Εκείνη αν και πανέξυπνη γυναίκα και αληθινά μορφωμένη, δεν έδειξε να το καταλαβαίνει αυτό.
Μετά την δεύτερη απόπειρα σεξουαλικής μας συνεύρεσης εκείνη έπρεπε να φύγει να πάει σε άλλη πόλη, οπότε εκ των πραγμάτων χωρίσαμε.
Αν, και έπειτα, κατάλαβα ότι άλλος ήταν ο λόγος, γιατί όταν της πρότεινα να πάω μαζί της εκείνη πολύ ευγενικά αρνήθηκε.
Μάλλον πιάστηκα μαλάκας.
Αλλά δεν πειράζει.
Το μέλλον και η ελπίδα μας είναι η τεχνητή νοημοσύνη (a.i.), και ήδη οι πρώιμες τεχνητές μήτρες έχουν κάνει την εμφάνιση τους.
Η κατάργηση των φύλων θα έρθει με την Δευτέρα Παρουσία αλλά αυτή μάλλον θα αργήσει πολύ ακόμα.
Όχι, δεν θέλω άλλη τέτοια εμπειρία, ευχαριστώFeindflug έγραψε: ↑01 Αύγ 2019, 21:30Δοκίμασε με την Naida, αλλά να ξέρεις, η σχέση σας θα έχει ημερομηνία λήξεως τους 3 μήνες.Parrot έγραψε: ↑01 Αύγ 2019, 21:27Επειδή είμαι 34 και τα χρόνια χάνονται ψάχνω (έψαχνα μάλλον) μια γυναίκα περισσότερο για παρέα και συντροφιά,
Εκείνη αν και πανέξυπνη γυναίκα και αληθινά μορφωμένη, δεν έδειξε να το καταλαβαίνει αυτό.
Μετά την δεύτερη απόπειρα σεξουαλικής μας συνεύρεσης εκείνη έπρεπε να φύγει να πάει σε άλλη πόλη, οπότε εκ των πραγμάτων χωρίσαμε.
Αν, και έπειτα, κατάλαβα ότι άλλος ήταν ο λόγος, γιατί όταν της πρότεινα να πάω μαζί της εκείνη πολύ ευγενικά αρνήθηκε.
Μάλλον πιάστηκα μαλάκας.
Αλλά δεν πειράζει.
Το μέλλον και η ελπίδα μας είναι η τεχνητή νοημοσύνη (a.i.), και ήδη οι πρώιμες τεχνητές μήτρες έχουν κάνει την εμφάνιση τους.
Η κατάργηση των φύλων θα έρθει με την Δευτέρα Παρουσία αλλά αυτή μάλλον θα αργήσει πολύ ακόμα.
Σεξουαλικά δυσλειτουργικός;;; ....Parrot έγραψε: ↑01 Αύγ 2019, 21:27Επειδή είμαι 34 και τα χρόνια χάνονται ψάχνω (έψαχνα μάλλον) μια γυναίκα περισσότερο για παρέα και συντροφιά,
Μάλλον πιάστηκα μαλάκας.
Αλλά δεν πειράζει.
Feindflug έγραψε: ↑01 Αύγ 2019, 20:36Αυτό, τύπισσα, μάλλον πάει για εν κλειτορίδιNatasha έγραψε: ↑01 Αύγ 2019, 20:27Τι λες βρε; Όταν λεμε αλλαγη του κόσμου (εγω τουλαχιστον, σε αυτό αναφέρομαι), εννοουμε να τον κανουμε λιγότερο κακό, μοχθηρο, αχαριστο, εμπαθή κτλ. Αυτό θα γίνει όταν εμείς πρωτα παραδοθουμε στον Ερωτα και αλλοιωθουμε ΠΡΩΤΑ εμείς παντα προς το καλυτερο.Χουργιατς έγραψε: ↑01 Αύγ 2019, 20:22
άλλο πάλι που με τρελλαίνει να διαβάζω στα μπλογκς.
'να αλλάξουμε τον κόσμο παιδιά'
λες και ο κόσμος περιμένει εσένα και εμένα για να αλλάξει
η 'αλλαγή του κόσμου' είναι διαφημιστική καμπάνια και τίποτε περισσότερο.
αυτός που σας την πουλάει δεν θέλει να αλλάξει τίποτε παρά μόνο τα περιεχόμενα της τσέπης σας
Σωστα το λες για την ελευθερία, αλλά είναι ελευθερος όποιος σκέφτεται ελευθερα! Πες μου, ποιων ανθρωπων η σκεψη είναι ελευθερη; Μηπως μόνο όποιων γεννηθηκαν χωρίς κακίες και εμπαθειες και αλλα παθη;Northern Spirit έγραψε: ↑02 Αύγ 2019, 00:52το κλειδι σε ολα ειναι η ελευθερια...αν εισαι ελευθερος και λειτουργεις ελευθερα οπως θελεις περνας μια χαρα ειτε με σχεση ειτε οχι, αν οχι υποφερεις...Οι πιο πολλες σχεσεις ειναι ταλαιπωρια επειδη δεσμευουνε την ελευθερια ενω τα περι ερωτος ειναι για συναισθηματικους, μαλθακους τυπους..
Οι κακιες, οι εμπαθειες και τα παθη δεν ειναι παντοτε ενδειξεις ελλειψης ελευθεριας..Natasha έγραψε: ↑02 Αύγ 2019, 00:56Σωστα το λες για την ελευθερία, αλλά είναι ελευθερος όποιος σκέφτεται ελευθερα! Πες μου, ποιων ανθρωπων η σκεψη είναι ελευθερη; Μηπως μόνο όποιων γεννηθηκαν χωρίς κακίες και εμπαθειες και αλλα παθη;Northern Spirit έγραψε: ↑02 Αύγ 2019, 00:52το κλειδι σε ολα ειναι η ελευθερια...αν εισαι ελευθερος και λειτουργεις ελευθερα οπως θελεις περνας μια χαρα ειτε με σχεση ειτε οχι, αν οχι υποφερεις...Οι πιο πολλες σχεσεις ειναι ταλαιπωρια επειδη δεσμευουνε την ελευθερια ενω τα περι ερωτος ειναι για συναισθηματικους, μαλθακους τυπους..