Γιατί;
ΣΕΙΣΜΟΣ
Re: ΣΕΙΣΜΟΣ
Μου έχεις πει να μη λέω.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Για όλα. Και εγώ

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ρε δεν υπαρχει λεμε το ατομο.Πηγε ο μητσοτακλας στην καρπαθο και εγινε σεισμος λεμε! 
Ρε αυτος νομιζω θα ξεπερασει και τον πατερα!
Ειπατε τιποτε;

http://www.enikos.gr/society/665481/mit ... go-alla-deΜητσοτάκης για τον σεισμό στην Κάρπαθο: Κουνηθήκαμε λίγο, αλλά δεν υπήρξαν ζημιές και τραυματισμοί - ΦΩΤΟ
Στον σεισμό των 4,8 Ρίχτερ, που σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα στη θαλάσσια περιοχή της Καρπάθου, αναφέρθηκε μέσω Twitter ο Πρωθυπουργός, ο οποίος βρίσκεται από χθες στο νησί.
Σε ανάρτησή του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχολιάζει πως “κουνηθήκαμε λίγο στην Κάρπαθο" για να προσθέσει ότι "ενημερώθηκα πως ευτυχώς δεν υπήρξαν ζημιές και τραυματισμοί”.
Στη συνέχεια υπογραμμίζει πως μίλησε με κατοίκους και επισκέπτες του νησιού, “οι οποίοι με υποδέχτηκαν με χαμόγελα και αισιοδοξία για τις προοπτικές του νησιού και της χώρας. Τους ευχαριστώ για τη φιλοξενία τους!”.

Ειπατε τιποτε;
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Α ήταν εκεί;.....Πλέον Όπου γίνεται σεισμός θα ξέρουμε στάνταρ που είναι και ο κουλης. 

- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Προσωπικά δεν θα είχα αντίρρηση για καθημερινούς μικροσεισμούς, αν έτσι εκτονώνονταν οι πιέσεις και γλιτώναμε τους μεγάλους.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- Philip Mortimer
Καθημερινοί μικροσεισμοι γίνονται έτσι κι άλλιως, απλώς τους περισσότερους δεν τους αντιλαμβανόμαστε

- Philip Mortimer
Να πω εγώ κάτι: Σε ποια εποχή ζείτε και κρίνετε πολιτικούς με βάση το ότι είναι...γκαντεμηδες;Εσθήρ έγραψε: ↑03 Αύγ 2019, 17:04Ρε δεν υπαρχει λεμε το ατομο.Πηγε ο μητσοτακλας στην καρπαθο και εγινε σεισμος λεμε!http://www.enikos.gr/society/665481/mit ... go-alla-deΜητσοτάκης για τον σεισμό στην Κάρπαθο: Κουνηθήκαμε λίγο, αλλά δεν υπήρξαν ζημιές και τραυματισμοί - ΦΩΤΟ
Στον σεισμό των 4,8 Ρίχτερ, που σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα στη θαλάσσια περιοχή της Καρπάθου, αναφέρθηκε μέσω Twitter ο Πρωθυπουργός, ο οποίος βρίσκεται από χθες στο νησί.
Σε ανάρτησή του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχολιάζει πως “κουνηθήκαμε λίγο στην Κάρπαθο" για να προσθέσει ότι "ενημερώθηκα πως ευτυχώς δεν υπήρξαν ζημιές και τραυματισμοί”.
Στη συνέχεια υπογραμμίζει πως μίλησε με κατοίκους και επισκέπτες του νησιού, “οι οποίοι με υποδέχτηκαν με χαμόγελα και αισιοδοξία για τις προοπτικές του νησιού και της χώρας. Τους ευχαριστώ για τη φιλοξενία τους!”.
Ειπατε τιποτε;

Να πω εγω κατι:Philip Mortimer έγραψε: ↑03 Αύγ 2019, 18:14Να πω εγώ κάτι: Σε ποια εποχή ζείτε και κρίνετε πολιτικούς με βάση το ότι είναι...γκαντεμηδες;Εσθήρ έγραψε: ↑03 Αύγ 2019, 17:04Ρε δεν υπαρχει λεμε το ατομο.Πηγε ο μητσοτακλας στην καρπαθο και εγινε σεισμος λεμε!http://www.enikos.gr/society/665481/mit ... go-alla-deΜητσοτάκης για τον σεισμό στην Κάρπαθο: Κουνηθήκαμε λίγο, αλλά δεν υπήρξαν ζημιές και τραυματισμοί - ΦΩΤΟ
Ειπατε τιποτε;
Σε ποια εποχη ζειτε χωρις χιουμορ;
- Philip Mortimer
Τα όρια μεταξύ πολιτικού επιχειρήματος και χιούμορ είναι μάλλον αρκετά θολά στην περίπτωση της "γκαντεμιας" του Μητσοτάκη.Εσθήρ έγραψε: ↑03 Αύγ 2019, 18:18Να πω εγω κατι:Philip Mortimer έγραψε: ↑03 Αύγ 2019, 18:14Να πω εγώ κάτι: Σε ποια εποχή ζείτε και κρίνετε πολιτικούς με βάση το ότι είναι...γκαντεμηδες;Εσθήρ έγραψε: ↑03 Αύγ 2019, 17:04Ρε δεν υπαρχει λεμε το ατομο.Πηγε ο μητσοτακλας στην καρπαθο και εγινε σεισμος λεμε!
http://www.enikos.gr/society/665481/mit ... go-alla-de
Ειπατε τιποτε;
Ναι,οκ,να αναπνευσουμε μπορουμε;Philip Mortimer έγραψε: ↑03 Αύγ 2019, 18:20Τα όρια μεταξύ πολιτικού επιχειρήματος και χιούμορ είναι μάλλον αρκετά θολά στην περίπτωση της "γκαντεμιας" του Μητσοτάκη.Εσθήρ έγραψε: ↑03 Αύγ 2019, 18:18Να πω εγω κατι:Philip Mortimer έγραψε: ↑03 Αύγ 2019, 18:14
Να πω εγώ κάτι: Σε ποια εποχή ζείτε και κρίνετε πολιτικούς με βάση το ότι είναι...γκαντεμηδες;
Ασε μας ρε τυπακι που δν θα αστιευτουμε κιολας.Θα σε ρωτησουμε;Αν δεν σου αρεσει αλλαξε πλευρο.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 482 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Pillars
11 Δεκ 2024, 20:07
-
- 7 Απαντήσεις
- 605 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taliban
16 Ιουν 2024, 21:16
-
-
Νέα δημοσίευση Σεισμός 7.4 ρίχτερ στην Ταϊβάν
από Libre arbitre » 03 Απρ 2024, 07:44 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 0 Απαντήσεις
- 313 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
03 Απρ 2024, 07:44
-
-
-
Νέα δημοσίευση Επίκειται σεισμός στην Ελλάδα
από whisper » 15 Αύγ 2024, 07:56 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 14 Απαντήσεις
- 615 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από stergiosbik