Cavaliere έγραψε: ↑02 Αύγ 2019, 17:58
sys3x έγραψε: ↑02 Αύγ 2019, 17:51
Θα μπορούσες να πεις απλά ότι είναι ένας σκατορατσίσταρος που ανεχόμαστε όπως δεκάδες άλλους σκατορατσίσταρους αλλά με πολύ λιγότερη έπαρση, ξες τι είναι η έπαρση ε.
Ναι. Να κάνεις κοκοκό, κάθε υποτιμητικό χαρακτηρισμό ξένων, και να αντιδράς μόνο όταν θίγονται οι δικοί σου.
Θα σε το πω με δικά μου λόγια.
Έπαρση είναι όταν το ξέρεις πολύ καλά μέσα σου ότι είσαι ακριβώς η ίδια κουράδα με τα σκατά που κράζεις ολημερίς αλλά για κάποιο λόγο θεωρείς ότι εσύ συγκεκριμένα δεν είσαι σαν τους άλλους αλλά κάτι πραγματικά ανώτερο ιδιαίτερο και μοναδικό, κάτι που ισχύει (πλην του ανώτερου) εάν και μόνο εάν καταλάβεις ότι όντως είσαι μία πραγματικά μοναδική και ιδιαίτερη κουράδα όπως οι υπόλοιπες βουτηγμένη στα ίδια σκατά.
Αυτό που περιέγραψες εσύ προηγουμένως σαν έπαρση δεν έχει καμία απολύτως σχέση με έπαρση, είναι απλά το κόμπλεξ που κουβαλάς.
Το ξέρω είναι δύσκολο καμιά φορά να το παραδεχθείς ή/και να το καταλάβεις ακόμη, ίσως να νομίζεις ότι δεν φαίνεται καν αλλά κάνει μπαμ.
Για τους Πόντιους τώρα, πες μου αν θέλεις ποιά άλλη φυλετική ομάδα γνωρίζεις που να αυτοσαρκάζεται περισσότερο, επίσης χιούμορ μη, υπόδειξε με που θεωρείς ότι έκανα την κότα σε οποιοδήποτε νήμα θέλεις πάνω σε θέματα ρατσισμού και ότι το κάνω μόνο όταν θίγονται οι Πόντιοι ξέρωγω (λελ).
Σαν μπόνους κάτσε ψάξε και για κάθε 1 (ένα) ρατσιστικό μου σχόλιο έτσι για την πλάκα εγώ θα φέρνω 100 δικά σου και 1000 της άλλης της λουλούς.
Μπορούμε να το συνεχίσουμε όσο θέλετε αυτό παιδιά.