Ντροπή σου ,εν Χριστώ αδελφέ, έτσι γκρεμίζεις τα ιερά και τα όσια της ΟρΘοδοξίας;
Κουμουνια θα σεβεστε
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: Κουμουνια θα σεβεστε
- wooded glade
Οι μοναχοί, που δεν είναι καθόλου μοναχοί, έχουν ενστερνισθεί το πνεύμα του πριμ Χαρίλαου κι αυτοί.Στύγιος έγραψε: ↑03 Αύγ 2019, 14:08Στην Καρακάλου πάντως οι μοναχοί γελούσαν μ ' αυτά ,όταν τα ανέφεραν οι προσκυνητές.Ηράκλειτος έγραψε: ↑03 Αύγ 2019, 13:38Κάτι πιο αξιόπιστο: https://www.tanea.gr/1999/09/23/greece/ ... to-abaton/
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Συ είπας ,εγώ δεν ξέρω..wooded glade έγραψε: ↑03 Αύγ 2019, 14:29Οι μοναχοί, που δεν είναι καθόλου μοναχοί, έχουν ενστερνισθεί το πνεύμα του πριμ Χαρίλαου κι αυτοί.Στύγιος έγραψε: ↑03 Αύγ 2019, 14:08Στην Καρακάλου πάντως οι μοναχοί γελούσαν μ ' αυτά ,όταν τα ανέφεραν οι προσκυνητές.Ηράκλειτος έγραψε: ↑03 Αύγ 2019, 13:38Κάτι πιο αξιόπιστο: https://www.tanea.gr/1999/09/23/greece/ ... to-abaton/
Αδελφε μου με σκανδαλισες με το κομμουνιστης.
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
Επαμεινώνδας έγραψε: ↑03 Αύγ 2019, 14:27Natasha έγραψε: ↑03 Αύγ 2019, 14:21Ίσως ηλίθιο, επειδη παλι διαχωρίζει...
Καποτε (συντομα πιστευω) θα νιωσουμε όλοι αδερφια. Θα καταλάβουμε ότι ο μόνος εχθρός μας είναι το πνευμα του αντιχρίστου και κατι τερατα ονοματι νεφελίμ που μας τυρανουσαν απο τοτε που εμφανίστηκαν στην γη. Και οταν απαλλαγουμε και απο τους δυο θα έιναι παραδεισος ξανα.
Μα μόλις εκλεχτήκανε για κυβέρνηση, πότε θα απαλλαγούμε;

"Άχρι καιρού..."
Κι ο Άντερ έχει εξαφανισθεί απ' το νήμα ,μήπως πήγε στο Άγιο Όρος; 

- wooded glade
Γιατί σου φαίνεται παράξενο ;Στύγιος έγραψε: ↑03 Αύγ 2019, 14:31Συ είπας ,εγώ δεν ξέρω..wooded glade έγραψε: ↑03 Αύγ 2019, 14:29Οι μοναχοί, που δεν είναι καθόλου μοναχοί, έχουν ενστερνισθεί το πνεύμα του πριμ Χαρίλαου κι αυτοί.
Ο σημερινός μοναχός έχει whats app, instagram, κατεβαίνει με το καλάθι και πάει στους αγώνες του Άρη, γράφει ασκήσεις απειροστικού λογισμού, ψηφίζει.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
-
Μύρισε πχορουμ.
Κάνε υπομονή ,σε λίγο θα φτάσουμε στο Γραμμοβίτσι

Δε νομιζω οτι μπορουν να βοηθησουν ιδιαιτερα στη συγκεκριμενη περιπτωση.Τα ναρκωτικα ειναι δυσκολο λουκι φιλε.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
-
Μπα, με την ιστορία της ευσεβούς αντάρτισσας που μετανόησε για την κομμουνιστική της παρεκτροπή και διασώθηκε από τον αγαθό χριστιανό εθνικοστρατιτη μοναχό, ενώ οι υπόλοιπες εν πολλαίς αμαρτίας περιπεσούσες κομμουνίστριες κάηκαν στις φλόγες της κολάσεως, έχουμε φτάσει σε άλλο πχορουμικο επίπεδο.

- Ηράκλειτος
- †
Contradiction in terms. Πώς έγινε αυτό (το bold);
God.exe is missing. Universe will restart.
Εκεί πέρασε, 167η επιλογή στο μηχανογραφικό, έτσι έγινε.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.