"έσκυψα να πάρω τα κλειδιά μου"
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Re: "έσκυψα να πάρω τα κλειδιά μου"
Ρε πλακα μου κανετε ? στην Αμερικη δεν εχουν καν υποχρεωση να σου δωσουν αποδειξη και στην αγγλια μερι τα 90 χιλ δεν εχεις φπα ετσι δεν ειναι η κανω λαθος?
Μεταφέρεις τα χαλιά νύχταAwesomatic έγραψε: ↑04 Αύγ 2019, 20:51Και θα κόβω δελτίο αποστολής με εμένα σαν αποστολέα και παραλήπτη όταν θέλω να μετακινήσω κάτι δικό μου; Ή θα πρέπει να πληρώσω μεταφορική για κάτι που μου ανήκει, δεν το εμπορεύομαι και θέλω να το μεταφέρω από χώρο μου σε χώρο μου; Ειλικρινά ρωτάω, αν έχεις να προτείνεις κάτι θα ήθελα να το ακούσω.
- perseus
Μετα Ναιδουλα μου θα θελει 60 ευρω για να σου αλλαξει την λαμπα.
- Eθνικοκοινωνιστης
κλασσικος παραγωγικος που ξυπναει νωρις το πρωι ελληνιαρης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Και έστω έτσι να είναι, είναι υγιής λογική αυτό; Να πρέπει να κρύβεσαι από το νόμο για αυτονόητα απλά καθημερινά πράγματα;
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Θα κόβεις δελτίο ενδοδιακίνησης. Εσύ μπορεί να λες τα πας από την αποθήκη σου στο μαγαζί και να τα πηγαίνεις σε πελάτη. Μαύρα δηλαδή.Awesomatic έγραψε: ↑04 Αύγ 2019, 20:51Και θα κόβω δελτίο αποστολής με εμένα σαν αποστολέα και παραλήπτη όταν θέλω να μετακινήσω κάτι δικό μου; Ή θα πρέπει να πληρώσω μεταφορική για κάτι που μου ανήκει, δεν το εμπορεύομαι και θέλω να το μεταφέρω από χώρο μου σε χώρο μου; Ειλικρινά ρωτάω, αν έχεις να προτείνεις κάτι θα ήθελα να το ακούσω.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εδω είναι που μιλάνε οι πιο άσχετοι; πχ το παραπάνω
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
1. Δελτίο αποστολής εκδίδεται από τον υπόχρεο απεικόνισης συναλλαγών:Awesomatic έγραψε: ↑04 Αύγ 2019, 20:51Και θα κόβω δελτίο αποστολής με εμένα σαν αποστολέα και παραλήπτη όταν θέλω να μετακινήσω κάτι δικό μου; Ή θα πρέπει να πληρώσω μεταφορική για κάτι που μου ανήκει, δεν το εμπορεύομαι και θέλω να το μεταφέρω από χώρο μου σε χώρο μου; Ειλικρινά ρωτάω, αν έχεις να προτείνεις κάτι θα ήθελα να το ακούσω.
α) σε κάθε περίπτωση χονδρικής πώλησης ή παράδοσης ή διακίνησης αγαθών προς οποιονδήποτε και για οποιοδήποτε σκοπό, εφόσον δεν εκδόθηκε συνενωμένο δελτίο αποστολής με φορολογικό στοιχείο αξίας,
β) σε κάθε περίπτωση παραλαβής από αυτόν αγαθών για διακίνηση, από μη υπόχρεο σε έκδοση δελτίου ή από αρνούμενο την έκδοσή του,
γ) επί διακίνησης αγαθών μεταξύ των επαγγελματικών εγκαταστάσεών του.
δ)επί ποσοτικής παραλαβής σε επαγγελματική του εγκατάσταση, χωρίς στοιχείο διακίνησης, εμπορεύσιμων ή πάγιων αγαθών από οποιονδήποτε τρίτο για αγορά, πώληση, απλή διαμεσολάβηση προς πώληση, αποθήκευση, φύλαξη, χρήση καθώς και για επεξεργασία στην περίπτωση που ο αποστολέας είναι υπόχρεος απεικόνισης συναλλαγών ή αγρότης του ειδικού καθεστώτος. Όταν κατά την παραλαβή των αγαθών εκδίδεται άμεσα τιμολόγιο αγοράς δεν απαιτείται να εκδίδεται δελτίο αποστολής.
Πρέπει να μειωθεί η χαρτούρα σε όλους τους τομείς και η νοοτροπία που μας έχει επιβληθεί
Δεν νοείται 500 ευρω πρόστιμο γιατί έστω θα πουλούσε μικροποσοτητα κάρβουνα στα μαύρα
αφήνοντας την μικροεπιχειρηση χωρίς κέρδος για διάστημα ίσως και ενός μηνός
Δεν νοείται 500 ευρω πρόστιμο γιατί έστω θα πουλούσε μικροποσοτητα κάρβουνα στα μαύρα
αφήνοντας την μικροεπιχειρηση χωρίς κέρδος για διάστημα ίσως και ενός μηνός
- perseus
In the US, over 12.4 million trees and 13 billion gallons of water are consumed each year in the creation of paper receipts, generating 1.5 billion pounds of waste and 4 billion pounds of CO2. Paper p
Ας πρόσεχε.
Ακόμα δεν μου είπες τι άσχετο είπα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
επειδή ακριβώς τους σκίζουν έχει αυξηθεί η φοροδιαφυγή
γιατί συμφέρει - ακόμη και αν σε μαγκώσουν συμφέρει
και ξέρεις γιατί; επειδή τους σκίζουν στη φορολογία
όταν θα μειωθεί αισθητά η φορολογία, τότε θα μειωθεί και η φοροδιαφυγή
μέχρι τότε θα δαιμονοποιούν τους εε τους οποίους και ληστεύουν κανονικότατα
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Όλα όσα είπα είναι άσχετα; Δε ξέρω μπορεί να έχεις δίκιο.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση που μπορώ να βρω σπασμένα κλειδιά για σελίδες ?
από jackie Daniels » 15 Φεβ 2025, 18:10 » σε Πληροφορική - 7 Απαντήσεις
- 335 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Allah
17 Φεβ 2025, 10:24
-
-
-
Νέα δημοσίευση Προβάδισμα Χάρις έναντι Τραμπ σε πολιτειες-κλειδια
από Philip Mortimer » 18 Αύγ 2024, 15:36 » σε Διεθνής πολιτική - 24 Απαντήσεις
- 1019 Προβολές
-