Τριτοκοσμικοι νοτιοανατολιτες επιτεθηκαν στον μπουταρη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Τριτοκοσμικοι νοτιοανατολιτες επιτεθηκαν στον μπουταρη
πλην όμως δεν το έπαθε και ασχολουμαστε μαζι του (τυχαίο; δεν νομιζω) αντί με το μακεδονικό και τους στρατιωτικούς που θα αφήσουν τα κοκκαλα τους στην τουρκία.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Δεν θα απαντησω σε κομμουνιστικες ιδεοληψιες.Ο στοχος ειναι να γινει η Θεσσαλονικη προορισμος τριημερου και συγχρονη πολη και οχι πελετοδουπολη.zteo έγραψε: ↑23 Μάιος 2018, 10:05Γιαυτο ειπε την μαλακια με τον Κεμαλ για να προσελκυσει τουριστες στο νεοφιλελλευθερο μοντελο της μονοοικονομιας του τουρισμου.Εαν εφαγε χρηματα θα φαινοταν ειδη μετα απο 6-7 χρονια.fagano3 έγραψε: ↑23 Μάιος 2018, 09:56Το αν εφαγε θα φανει μετα.Για κανενα δεν ξερεις αν εφαγε μεχρι να φυγει.
Ποια νεοφιλελευθερη πολιτικη και κουραφεξαλα;Μακαρι να ειχε δυο δραμια μυαλο και οργανωτικες ικανοτητες για να προσελκυσει επενδυτες,Ο πλεον αχρηστος δημαρχος με διαφορα.Μεχρι και το αλατι παγωσε με αυτον.
Να σου θυμησω οτι αυτος καταργησε την Κυριακατικη αργια για τους εργαζομενους.
Αυτος εβαλε ιδιωτες στην αποκομιδη σκουπιδιων.
Αυτος συνεχισε να δινει σε ιδιωτες τον καθαρισμο των φρεατιων.
Αυτος εφερε κρουαζιεροπλοια στην Θεσσαλονικη και γενικοτερα τουριστες στην Θεσσαλονικη.
Περιορισε την Θεσσαλονικη στο κεντρο της πολης,μετετρεψε τους εργαζομενους σε σκλαβους χωρις δικαιωματα.
Οσο για το αλατι ηταν η μοναδικη κριση που κληθηκε να αντιμετωπισει και αποτυχε ακριβως οπως αποτυχαναν οι προηγουμενοι απο αυτον.
Αναλογικα με αλλες παρομοιες εθνοθρησκειες οπως σιχ,δρουζοι ακομα και ινδουιστες ο εβραισμος επιτρεπει και σε τριτους να γινουν μελη του, βεβαια οπως σωστα ειπες δεν εχουν σκοπο τον προσυλιτισμο και για αυτο δεν δημιουργουν τα αντιστοιχα προβληματα με το ισλαμ στην δυση.Yochanan έγραψε: ↑23 Μάιος 2018, 10:19Προκεται πιθανον για μεταφορα στα ελληνικα τις αγγλικης εκφρασης ethnoreligious identity που χρησιμοποιείται για να χαρακτηρίσει την εβραικη θρησκεία όπως και την θρησκεία των Σικχ κλπ. Σε αυτές τις μη-αποστολικές θρησκείες απλώς γεννιέσαι τέτοιος και δεν μπορείς (εκτος απο πολυ δυσκολα) να προσυλιτιστεις και ακομα κι αν προσυλητιστεις ανήκεις στο συγκεκριμενο έθνος μετά. Εθνος με την ενοια του ethnic group ομως όχι του nation.
Ναι αλλά η θρησκεία των σικχ δεν είναι τόοσο σικ με την έννοια του άρρωστου όμως όχι του κομψού.Yochanan έγραψε: ↑23 Μάιος 2018, 10:19Προκεται πιθανον για μεταφορα στα ελληνικα τις αγγλικης εκφρασης ethnoreligious identity που χρησιμοποιείται για να χαρακτηρίσει την εβραικη θρησκεία όπως και την θρησκεία των Σικχ κλπ. Σε αυτές τις μη-αποστολικές θρησκείες απλώς γεννιέσαι τέτοιος και δεν μπορείς (εκτος απο πολυ δυσκολα) να προσυλιτιστεις και ακομα κι αν προσυλητιστεις ανήκεις στο συγκεκριμενο έθνος μετά. Εθνος με την ενοια του ethnic group ομως όχι του nation.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
That was a Sikh joke mansys3x έγραψε: ↑23 Μάιος 2018, 10:30Ναι αλλά η θρησκεία των σικχ δεν είναι τόοσο σικ με την έννοια του άρρωστου όμως όχι του κομψού.Yochanan έγραψε: ↑23 Μάιος 2018, 10:19Προκεται πιθανον για μεταφορα στα ελληνικα τις αγγλικης εκφρασης ethnoreligious identity που χρησιμοποιείται για να χαρακτηρίσει την εβραικη θρησκεία όπως και την θρησκεία των Σικχ κλπ. Σε αυτές τις μη-αποστολικές θρησκείες απλώς γεννιέσαι τέτοιος και δεν μπορείς (εκτος απο πολυ δυσκολα) να προσυλιτιστεις και ακομα κι αν προσυλητιστεις ανήκεις στο συγκεκριμενο έθνος μετά. Εθνος με την ενοια του ethnic group ομως όχι του nation.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
κατ αρχήν ήδη ένας συνεργάτης του Μπουτάρη αντιδήμαρχος έχει παραιτηθεί γιατί έκανε μαλακία στα οικονομικά και ελέγχετε .Δεύτερον ηεισαγγελέας που έκανε την δίωξη για τον φτερωτό ξανακάνει έρευνα για τα πεπραγμένα από το 2014. Και θα βγουν πολλά και για τον μπάρμπα.zteo έγραψε: ↑23 Μάιος 2018, 09:54Για να βαλουμε τα πραγματα στην θεση του ο Μπουταρης δεν εβαλε ουτε το χερι του σε δημοσιο χρημα ουτε εκανε διορισμους ροσφετια.Ακολουθησε ομως μια ακραια φιλελευθερη και αντιλαικη πολιτικη παρομοια με αυτην του ατσαλακωτου και ολων των δεξιων προκατοχων του.fagano3 έγραψε: ↑23 Μάιος 2018, 09:47Το οτι δεν υπαρχει ουτε ενας απο Θεσσαλονικη που να λεει καλο λογο για τον Μπουταρη και οι μονοι που τον θεωρουν καλο δημαρχο ειναι ατομα που δεν μενουν Θεσσαλονικη δεν σου λεει τιποτα;Υδράργυρος έγραψε: ↑23 Μάιος 2018, 09:09
Ωραία μην τον ψηφίζετε. Προς τι το μίσος όμως; Ούτε κλέφτης είναι, ούτε καθίκι, ούτε λαμόγιο, ούτε βιαίος, ούτε προκλητικός
Περα απο προκλητικος αληταμπουρας ειναι ο πιο αχρηστος δημαρχος που εχει περασει ποτε.
Τρίτον ο μόνος που κατηγορείτε είναι ο φτερωτός και όχι όλοι οι δεξιοί. Που όλα τα κωλομέσα πάνε να βγάλουν την Θεσσαλονίκη Μόρντορ που ήρθε ο Μπουτάρης με το δαχτυλίδι σαν άλλος Φρόντο
Αν δεν είχε τα ΜΜΕ ο Μπουτάρης μαζί του θα φαίνονταν η γύμνια του σαν δήμαρχος .Η πόλη στα χέρια του έχει πάει πίσω ως προς τα μέσα μεταφοράς την ασφάλεια την καθαριότητα.
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Ειναι που δεν σου εχει δειξει γκομενα φωτογραφια του μπαμπα της με το τουρμπανι και το σπαθιsys3x έγραψε: ↑23 Μάιος 2018, 10:30Ναι αλλά η θρησκεία των σικχ δεν είναι τόοσο σικ.Yochanan έγραψε: ↑23 Μάιος 2018, 10:19Προκεται πιθανον για μεταφορα στα ελληνικα τις αγγλικης εκφρασης ethnoreligious identity που χρησιμοποιείται για να χαρακτηρίσει την εβραικη θρησκεία όπως και την θρησκεία των Σικχ κλπ. Σε αυτές τις μη-αποστολικές θρησκείες απλώς γεννιέσαι τέτοιος και δεν μπορείς (εκτος απο πολυ δυσκολα) να προσυλιτιστεις και ακομα κι αν προσυλητιστεις ανήκεις στο συγκεκριμενο έθνος μετά. Εθνος με την ενοια του ethnic group ομως όχι του nation.

Ωχ μη μου πεις και αυτοί εκλεχτοί; μα καλά πόσους εκλεχτούς έχει πχια αυτός ο Θεός; παντού χρωστάει; τι καταγωγή να έχει άραγε;fagano3 έγραψε: ↑23 Μάιος 2018, 10:34Ειναι που δεν σου εχει δειξει γκομενα φωτογραφια του μπαμπα της με το τουρμπανι και το σπαθιsys3x έγραψε: ↑23 Μάιος 2018, 10:30Ναι αλλά η θρησκεία των σικχ δεν είναι τόοσο σικ.Yochanan έγραψε: ↑23 Μάιος 2018, 10:19
Προκεται πιθανον για μεταφορα στα ελληνικα τις αγγλικης εκφρασης ethnoreligious identity που χρησιμοποιείται για να χαρακτηρίσει την εβραικη θρησκεία όπως και την θρησκεία των Σικχ κλπ. Σε αυτές τις μη-αποστολικές θρησκείες απλώς γεννιέσαι τέτοιος και δεν μπορείς (εκτος απο πολυ δυσκολα) να προσυλιτιστεις και ακομα κι αν προσυλητιστεις ανήκεις στο συγκεκριμενο έθνος μετά. Εθνος με την ενοια του ethnic group ομως όχι του nation.
.
.
- hellegennes
Ναι, αυτοί έβγαλαν τον Μπουτάρη με πραξικόπημα.Λευκός Λύκος έγραψε: ↑23 Μάιος 2018, 09:03Το οτι εσύ είσαι πασοκος και τον γουστάρεις δεν σημαίνει ότι και ο υπόλοιπος κόσμος να τον θέλει.είπαμε πασοκοι,απλυτοι,γκευ και αριστεραντζες βγαζουν τον Μπουτάρη.

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Ρε, εγώ θα συμφωνήσω ότι δεν έβγαλε έργο. Πιο άχρηστος δεν ξέρω, έχουμε πολλά διαμάντια, αλλά σίγουρα έργο δεν άφησε. Μπορείς να μου πεις όμως πώς γίνεται να είναι δήμαρχος και να μην τον θέλει κανείς από την Θεσσαλονίκη;fagano3 έγραψε: ↑23 Μάιος 2018, 09:47Το οτι δεν υπαρχει ουτε ενας απο Θεσσαλονικη που να λεει καλο λογο για τον Μπουταρη και οι μονοι που τον θεωρουν καλο δημαρχο ειναι ατομα που δεν μενουν Θεσσαλονικη δεν σου λεει τιποτα;
Περα απο προκλητικος αληταμπουρας ειναι ο πιο αχρηστος δημαρχος που εχει περασει ποτε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Να τέτοια μου κάνετε, τώρα θέλω να γίνω.
.
.
Για το τωρα μιλαω.hellegennes έγραψε: ↑23 Μάιος 2018, 10:41Ρε, εγώ θα συμφωνήσω ότι δεν έβγαλε έργο. Πιο άχρηστος δεν ξέρω, έχουμε πολλά διαμάντια, αλλά σίγουρα έργο δεν άφησε. Μπορείς να μου πεις όμως πώς γίνεται να είναι δήμαρχος και να μην τον θέλει κανείς από την Θεσσαλονίκη;fagano3 έγραψε: ↑23 Μάιος 2018, 09:47Το οτι δεν υπαρχει ουτε ενας απο Θεσσαλονικη που να λεει καλο λογο για τον Μπουταρη και οι μονοι που τον θεωρουν καλο δημαρχο ειναι ατομα που δεν μενουν Θεσσαλονικη δεν σου λεει τιποτα;
Κανεις φυσιολογικος ανθρωπος δεν τον θελει περα απο περιθωριακες ομαδες και πασοκοσυριζοσκυλα.
Βγηκε λογω των οικονομικων σκανδαλων των προηγουμενων και την απιστευτη προπαγανδα των μμε.Την βορεια Ελλαδα την μισουν οι πασοκτζηδες γιατι ειναι δεξια και εδω και δεκαετιες εχουν ξεκινησει μια τεραστια προπαγανδα σελφ χειτινγκ
Για τα μεσα μεταφορας ευθυνη εχουν οι μετοχοι του ΟΑΣΘ και η κυβερνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που τα κρατικοποιησε για να τα ξεπουλησει αφου τα απαξιωσει πρωτα.Για την καθαριοτητα συνεχιζει το εργο των δεξιων προκατοχων του οπως εγραψα.Ο Δημος Θεσσαλονικης πριν τον Μπουταρη ηταν ενα λαφυρο της δεξιας οπου βολευε ημετερους και ταιζε εργολαβους.Η μονη διαφορα ειναι οτι ο Μπουταρης δεν βολευει ημετερους.hades έγραψε: ↑23 Μάιος 2018, 10:33κατ αρχήν ήδη ένας συνεργάτης του Μπουτάρη αντιδήμαρχος έχει παραιτηθεί γιατί έκανε μαλακία στα οικονομικά και ελέγχετε .Δεύτερον ηεισαγγελέας που έκανε την δίωξη για τον φτερωτό ξανακάνει έρευνα για τα πεπραγμένα από το 2014. Και θα βγουν πολλά και για τον μπάρμπα.zteo έγραψε: ↑23 Μάιος 2018, 09:54Για να βαλουμε τα πραγματα στην θεση του ο Μπουταρης δεν εβαλε ουτε το χερι του σε δημοσιο χρημα ουτε εκανε διορισμους ροσφετια.Ακολουθησε ομως μια ακραια φιλελευθερη και αντιλαικη πολιτικη παρομοια με αυτην του ατσαλακωτου και ολων των δεξιων προκατοχων του.fagano3 έγραψε: ↑23 Μάιος 2018, 09:47
Το οτι δεν υπαρχει ουτε ενας απο Θεσσαλονικη που να λεει καλο λογο για τον Μπουταρη και οι μονοι που τον θεωρουν καλο δημαρχο ειναι ατομα που δεν μενουν Θεσσαλονικη δεν σου λεει τιποτα;
Τρίτον ο μόνος που κατηγορείτε είναι ο φτερωτός και όχι όλοι οι δεξιοί. Που όλα τα κωλομέσα πάνε να βγάλουν την Θεσσαλονίκη Μόρντορ που ήρθε ο Μπουτάρης με το δαχτυλίδι σαν άλλος Φρόντο
Αν δεν είχε τα ΜΜΕ ο Μπουτάρης μαζί του θα φαίνονταν η γύμνια του σαν δήμαρχος .Η πόλη στα χέρια του έχει πάει πίσω ως προς τα μέσα μεταφοράς την ασφάλεια την καθαριότητα.
Εχεται καταλαβει οτι την ιδια πολιτικη με αυτην του Μπουταρη απλα να την εφαρμοσετε εσεις οποτε σταματηστε την υποκρισια οτι και καλα του κανετε κριτικη διοτι απο την ιδια πλευρα ειστε στην ουσια.
Υ.Γ.Θα δουμε τους ελεγχους τι θα βγαλουν αλλα εγω κραταω μικρο καλαθι.Δεν αφησε ο φτερωτος και τιποτα στα ταμεια.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Ρε γκαρντασι για να γινει η Θεσσαλονικη προορισμος τριημερου θα πρεπει να προσελκυσει τουριστες απο τα γυρω κρατη.Για μαντεψε ποια ειναι αυτα.fagano3 έγραψε: ↑23 Μάιος 2018, 10:21Δεν θα απαντησω σε κομμουνιστικες ιδεοληψιες.Ο στοχος ειναι να γινει η Θεσσαλονικη προορισμος τριημερου και συγχρονη πολη και οχι πελετοδουπολη.zteo έγραψε: ↑23 Μάιος 2018, 10:05Γιαυτο ειπε την μαλακια με τον Κεμαλ για να προσελκυσει τουριστες στο νεοφιλελλευθερο μοντελο της μονοοικονομιας του τουρισμου.Εαν εφαγε χρηματα θα φαινοταν ειδη μετα απο 6-7 χρονια.fagano3 έγραψε: ↑23 Μάιος 2018, 09:56
Το αν εφαγε θα φανει μετα.Για κανενα δεν ξερεις αν εφαγε μεχρι να φυγει.
Ποια νεοφιλελευθερη πολιτικη και κουραφεξαλα;Μακαρι να ειχε δυο δραμια μυαλο και οργανωτικες ικανοτητες για να προσελκυσει επενδυτες,Ο πλεον αχρηστος δημαρχος με διαφορα.Μεχρι και το αλατι παγωσε με αυτον.
Να σου θυμησω οτι αυτος καταργησε την Κυριακατικη αργια για τους εργαζομενους.
Αυτος εβαλε ιδιωτες στην αποκομιδη σκουπιδιων.
Αυτος συνεχισε να δινει σε ιδιωτες τον καθαρισμο των φρεατιων.
Αυτος εφερε κρουαζιεροπλοια στην Θεσσαλονικη και γενικοτερα τουριστες στην Θεσσαλονικη.
Περιορισε την Θεσσαλονικη στο κεντρο της πολης,μετετρεψε τους εργαζομενους σε σκλαβους χωρις δικαιωματα.
Οσο για το αλατι ηταν η μοναδικη κριση που κληθηκε να αντιμετωπισει και αποτυχε ακριβως οπως αποτυχαναν οι προηγουμενοι απο αυτον.

Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Φασίστες επιτέθηκαν στον υ. Δήμαρχο Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ
από Ληστοσυμμορίτης » 05 Οκτ 2023, 13:23 » σε Εσωτερική Πολιτική - 49 Απαντήσεις
- 1542 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Παλαιοελλαδίτης
08 Οκτ 2023, 04:24
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κράτος Δικαίου 107.Θεσσαλονίκη: Κουκουλοφόροι με λοστούς επιτέθηκαν στον Στέφανο Κασσελάκη
από Μαδουραίος » 10 Μαρ 2024, 20:31 » σε Εσωτερική Πολιτική - 167 Απαντήσεις
- 4229 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από pylothess
12 Σεπ 2024, 21:11
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κι όμως η φώτο είναι από την κηδεία του Γιάννη Μπουτάρη
από Μαδουραίος » 12 Νοέμ 2024, 23:21 » σε Εσωτερική Πολιτική - 31 Απαντήσεις
- 946 Προβολές
-