Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
-
Sid Vicious
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Sid Vicious » 06 Αύγ 2019, 14:40
vantono έγραψε: ↑06 Αύγ 2019, 14:31
Jolly Roger έγραψε: ↑06 Αύγ 2019, 14:05
Εντάξει, τηρουμένων των αναλογιών είναι όμορφ@ τράνι, όχι σαν
τ@ άλλ@.
εγώ βέβαια έχω δηλώσει ότι έμπαινα
και σε αυτ@, οπότε θα ήτο υποκριτικόν να έλεγα ότι δεν έμπαινα στον Βαλεντίνο.
Το δεύτερο που έβαλες τράνσι ειναι όντως? Τί διάολο, μου θυμίζει και μια πρώην μου wtf!
Αναρωτιέται κιόλας αν είναι όντως, καραμπαμ κανει ότι είναι και ο άλλος αναρωτιέται αν όντως είναι

yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
-
Fluffy
από Fluffy » 06 Αύγ 2019, 14:42
Jolly Roger έγραψε: ↑06 Αύγ 2019, 14:38
τ@ άλλ@.
Το δεύτερο που έβαλες τράνσι ειναι όντως? Τί διάολο, μου θυμίζει και μια πρώην μου wtf!
ε,
έτσι φαίνεται μάλλον.
τελικά δεν μοιάζει και τόσο σε μια πρώην του
-
Ασέβαστος
από Ασέβαστος » 06 Αύγ 2019, 14:43
θα εκανα καθε προσπαθεια να μπω, μεχρι να δω οτι δεν εχει απο αυτο στο οποιο προσπαθουσα να μπω, και να αρχισω να τρεχω πανικοβλητος.
-
Sid Vicious
από Sid Vicious » 06 Αύγ 2019, 14:45
Κατά τα άλλα το νήμα αυτό αποδεικνύει την διαχρονική ανωμαλία και πατσαβουροαισθητική των αριστερών. Διαφαίνεται πως από το Άρι Βελουχιώτι μέχρι τους σημερινούς αριστερούς συμφορουμίτες υπάρχει μια συνάφεια στις προτιμήσεις. Αυτή είναι η Αριστερά.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
-
Fluffy
από Fluffy » 06 Αύγ 2019, 14:49
Sid Vicious έγραψε: ↑06 Αύγ 2019, 14:45
Κατά τα άλλα το νήμα αυτό αποδεικνύει την διαχρονική ανωμαλία και πατσαβουροαισθητική των αριστερών. Διαφαίνεται πως από το Άρι Βελουχιώτι μέχρι τους σημερινούς αριστερούς συμφορουμίτες υπάρχει μια συνάφεια στις προτιμήσεις. Αυτή είναι η Αριστερά.
και αυτό το ποστ είναι μια χυδαιότητα σκέτη για τις σχέσεις των ανθρώπων
-
Drexler
από Drexler » 06 Αύγ 2019, 14:51
Ασέβαστος έγραψε: ↑06 Αύγ 2019, 14:43
θα εκανα καθε προσπαθεια να μπω, μεχρι να δω οτι δεν εχει απο αυτο στο οποιο προσπαθουσα να μπω, και να αρχισω να τρεχω πανικοβλητος.
Ειναι σαν την γκομενα με τη περιοδο.
Βρες αλλη διοδο

Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
-
vantono
- Phorum.gr user: vantono
από vantono » 06 Αύγ 2019, 15:49
Fluffy έγραψε: ↑06 Αύγ 2019, 14:42
τελικά δεν μοιάζει και τόσο σε μια πρώην του
Εφταιγε η συγκεκριμενη ποζα, προφανως. Επλανήθην.
-
Χουργιατς
από Χουργιατς » 06 Αύγ 2019, 16:07
Fluffy έγραψε: ↑06 Αύγ 2019, 14:49
αυτό το ποστ είναι μια χυδαιότητα σκέτη για τις σχέσεις των ανθρώπων
Fluffy έγραψε: ↑06 Αύγ 2019, 14:20
πρώτα να κάνει αυξητική στήθους, έχει πολύ μικρά βυζάκια για να με ελκύσει
-
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 06 Αύγ 2019, 16:17
vantono έγραψε: ↑06 Αύγ 2019, 13:30

ναι ε? Ε, κι εγώ.
Η Victoria's Secret προσλαμβάνει το πρώτο διεμφυλικό μοντέλο, Βαλεντίνα Σαμπάιο
Το μοντέλο θα εμφανιστεί στην νέα καμπάνια του οίκου εσωρούχων, «Pink».
Η Victoria’s Secret προσέλαβε το πρώτο διεμφυλικό (transgender) μοντέλο, Βαλεντίνα Σαμπάιο από τη Βραζιλία, λιγότερο από ένα χρόνο μετά τη δήλωση εκπροσώπου της εταιρείας που έλεγε ότι δεν θα περιλάμβαναν ποτέ τρανς μοντέλα στις επιδείξεις μόδας.
«Επιβεβαιώνω ότι η Βαλεντίνα θα εμφανιστεί στη νέα καμπάνια “Pink” η οποία θα κυκλοφορήσει στα μέσα Αυγούστου», έγραψε ο ατζέντης της Σαμπάιο, Εριο Ζάνον, σε e-mail στην αμερικανική HuffPost, τη Δευτέρα. Συγκεκριμένα έγραψε ότι η εταιρεία επικοινώνησε με την Σαμπάιο μέσω του Instagram τον Απρίλιο και αργότερα επιβεβαιώθηκε η φωτογράφηση μετά από οντισιόν. Πρόσθεσε ότι «η Σαμπάιο είναι πολύ χαρούμενη γι’αυτό και ελπίζει ότι θα συνεισφέρει στην κατάρριψη των στερεοτύπων, κάνοντας ένα βήμα για περισσότερη συμμετοχικότητα και εκπροσώπηση για όλους.
Τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης δημοσίευσαν πρώτοι τα νέα μετά την ανάρτηση της Σαμπάιο στο Instagram, στην οποία το μοντέλο φοράει μια ρόμπα με τα αρχικά VS Pink και η λεζάντα έγραφε ότι βρίσκεται στα παρασκήνια.
Η τρανστζέντερ ακτιβίστρια και ηθοποιός Λαβέρν Κοξ η οποία συμμετέχει στη σειρά «Orange Is The New Black», έγραψε «επιτέλους» στα σχόλια.
Ο υπεύθυνος μάρκετινγκ της εταιρείας Εντ Ράζεκ είπε στη Vogue τον Νοέμβριο του 2018, ότι η εταιρεία δεν θα προσλάμβανε διεμφυλικά μοντέλα ή μοντέλα με καμπύλες για τις εμβληματικές επιδείξεις μόδας. «Δεν θα έπρεπε να έχουμε τρανς μοντέλα στις επιδείξεις, επειδή τα show προέρχονται σαν από ένα κόσμο φαντασίας. Πρόκειται για 42 λεπτά ψυχαγωγίας». Βέβαια αργότερα απολογήθηκε για τα σχόλια μέσω ανακοίνωσης στο λογαριασμό της Victoria’s Secret στο Τουίτερ.
Το κείμενο αυτό αρχικά δημοσιεύτηκε στην Αμερικανική έκδοση της HuffPost και αποδόθηκε στα ελληνικά.
https://www.huffingtonpost.gr/entry/e-v ... 9sA83r5fLQ
Πού έχει χαθεί ο σουβλατζής, ξέρουμε?

"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
-
Juno
από Juno » 06 Αύγ 2019, 16:31
Χουργιατς έγραψε: ↑06 Αύγ 2019, 16:07
Fluffy έγραψε: ↑06 Αύγ 2019, 14:49
αυτό το ποστ είναι μια χυδαιότητα σκέτη για τις σχέσεις των ανθρώπων
Fluffy έγραψε: ↑06 Αύγ 2019, 14:20
πρώτα να κάνει αυξητική στήθους, έχει πολύ μικρά βυζάκια για να με ελκύσει
Έπεσα από την καρέκλα!

τεν τεν έγραψε: ↑06 Αύγ 2019, 13:56
Στην πρώτη φωτογραφία κάνει μπαμ ότι είναι άντρας.
Ενώ στην τρίτη, όχι;
Sid Vicious έγραψε: ↑06 Αύγ 2019, 14:40
τ@ άλλ@.
Αναρωτιέται κιόλας αν είναι όντως, καραμπαμ κανει ότι είναι και ο άλλος αναρωτιέται αν όντως είναι

Δεν ξέρεις που συχνάζει "ο άλλος"; Δεν έχεις δει κνίτισσες; 'Άντε μετά να ξεχωρίσει άντρα από γυναίκα.

-
vantono
από vantono » 06 Αύγ 2019, 16:59
Σουλάκι σου έχει φάει κνίτισσα τον γκόμενο, και βγάζεις τόσο μένος καρδιά μου? Οπου σταθεις κι οπου βρεθεις κνίτισσες κράζεις. Οκ, τους κνιτες μας κράζουνε όλα τα ακροδεξιά επειδη τρώγανε τριφασικά φαπίδια στο σχολείο και τα είχαμε ολημερίς στο μπουλινγκ, κι εχουν ψυχικά τραύματα με την πάρτη μας, δεκτόν. Αν βρισκομασταν στις ΗΠΑ, τωρα θα ήμασταν νεκροί απο καποια επίθεση μαςς σουτινγκ, στάνταρ. Αλλα οι κνίτισσες ειναι καλά παιδιά, και το κόλλημά σου με την πάρτη τους είναι περίεργο.

-
ροδες united
- Phorum.gr user: Γενική Γραμματεία Κλωνοποιίας
από ροδες united » 06 Αύγ 2019, 17:06
vantono έγραψε: ↑06 Αύγ 2019, 16:59
Σουλάκι σου έχει φάει κνίτισσα τον γκόμενο, και βγάζεις τόσο μένος καρδιά μου? Οπου σταθεις κι οπου βρεθεις κνίτισσες κράζεις. Οκ, τους κνιτες μας κράζουνε όλα τα ακροδεξιά επειδη τρώγανε τριφασικά φαπίδια στο σχολείο και τα είχαμε ολημερίς στο μπουλινγκ, κι εχουν ψυχικά τραύματα με την πάρτη μας, δεκτόν. Αν βρισκομασταν στις ΗΠΑ, τωρα θα ήμασταν νεκροί απο καποια επίθεση μαςς σουτινγκ, στάνταρ. Αλλα οι κνίτισσες ειναι καλά παιδιά, και το κόλλημά σου με την πάρτη τους είναι περίεργο.

κνιτοτύπε, σε έχω κάμει παράθεση για μια μπολονέζ, είναι αγένεια να μην απαντάς
Ορέστης 35 έγραψε: ↑11 Αύγ 2019, 09:31
Εσεις νομιζετε οτι μια ζωη καθομαι και διασκεδαζω. Στα καλοκαιρια που δεν εζησα.
-
vantono
από vantono » 06 Αύγ 2019, 17:09
ροδες united έγραψε: ↑06 Αύγ 2019, 17:06
vantono έγραψε: ↑06 Αύγ 2019, 16:59

κνιτοτύπε, σε έχω κάμει παράθεση για μια μπολονέζ, είναι αγένεια να μην απαντάς
Το είδα το πρωί αλλά σε ξέχασα, σορρυ. Εχω κόψει και τα ζυμαρικά τελευταία, ένεκα δια(σ)τροφής. Και επίσης, δεν έπιασα τον συνειρμό σου.

Και ακόμα πιο επίσης, είναι μπολονιέζε.
-
-
- 124 Απαντήσεις
- 3482 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Beria
05 Οκτ 2024, 11:57
-
-
- 9 Απαντήσεις
- 430 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από τα ριχνω μέσα
30 Οκτ 2024, 14:31
-
-
- 3 Απαντήσεις
- 932 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Allah
08 Σεπ 2023, 18:28
-
-
- 16 Απαντήσεις
- 561 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
21 Φεβ 2025, 08:38
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.